Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
MiklosSaS #84356 üzenetére
Mert nem nagyon játszol erős egy szálat igénylő játékot.
Egyébként.., mivel látom hogy megint felmerült a szokott téma egy véglény postjának apropóján aki max a kedvenc számtech boltja polcán látott eddig Visherát..
Szóval én bárki kedvéért szívesen prezentálom mit tud egy nonK i5 a korábbi 4.7-5Ghz-es FX játék és szintetikus tesztjeimhez/videóimhoz képest. Kipróbáltam amikor váltottam, semmibe nem telik levenni az órajelet 3.5-3.7Ghz-re, előrebocsájtom kiábrándítóan szarul fog szerepelni a 6600K/Skylake ilyen órajelen a húzott FX-hez képest, pedig DDR4 mankója is van.., szemben a Visherákkal/korábbi i5-ökkel..
Az i5-öket ugyan úgy húzni kell mint az FX-eket, aki mást állít annak fogalma nincs mert nem volt Visherája.., onnantól pedig hogy belép a képletbe a K és a tuning már marhára nem lesz olyan olcsó buli, nem lesz annyira kisarkítható a fogyasztás difi, se a gyári hűtés röhejkedés sem semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest