Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hszilard666
veterán
válasz MiklosSaS #85890 üzenetére
Rendben főnök, se a tatyó az inkább szleng mint ribinyelv
Hackeeeee:
Az király! Nekem volt bagaboo futárzsákom, de 10 kiló felett brutálisan fájt tőle a hátam.Milyen himzés lesz rajta?
Az enyémen a tek syndicate logója van[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Popes
őstag
Nálam ott az van hogy próbálja meg a speciális beállítást de az alatt csak a driver verziója +frissítés ellenőrzése van.(legfrissebbnek írja) Ugyan ide hoz a beállítások-radeon speciális beállítások(telepítés most) fül is. Szóval nem én voltam ennyire béna, hanem úgy néz ki a Crimson szivat.
Deus ex machina
-
Popes
őstag
Sokat éljen még a topik, és éljenek a nők!
HSM Sajnos elakadtam mert a crimsonba még hasonló beállítást sem találok. Vagy ne is ott keressem?
Deus ex machina
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hszilard666 #85889 üzenetére
Rancid! Egyedi hímzéssel. Plusz persze más színben.
Futárzsákon agyaltam, de jobban szeretem a 2 vállas táskákat.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #85889 üzenetére
Nem kötkedni szeretnék, de kellenek az ilyen "rózsaszín" röviditések mint " telcsi, fécsi, tatyó, stb" . Nekem egy picit zavarja a szemem...
@Hablatyi: beszéltél valami processzor cseréről? Megtörtént?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Televan74
nagyúr
Jó reggel !
Isten éltesse a topikot és a nőket!
A monitor témához.Kicsit túl van lihegve a dolog.Aki HC FPS gamer az vegyen 144hz monitort,Nekem a játékoknál bőven elég a 60hz vsync.Majd ha a 144hz IPS monitort megkapom 80.000 körül akkor ébresszetek fel a 60hz -s álmomból
Mindenbe beleugatok!!!
-
-
Habugi
addikt
Jáú rheggelt topic!
Östen éltesse az alapítókat/topicot!
(#85875) miklosss2012:
Gondolom pusztán a véletlen műve hogy a születésnap éppen egybeesik a nemzetközi nőnappal.., Lilike neked ilyen jó még sosem volt igaz..?!
Apropó, senki se felejtse el.., tessék virágot venni akinek illenék mert sértődések lesznek..!
Amúgy pedig +1 Szakinak és a 72Hz-es P2414H-nak, anno nekem is ő segített beállítani.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
CJ4567
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Szevasztok, jóreggelt!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #85864 üzenetére
Isten éltesse a Bazi Offot, s minden lakóját sokáig!
DonSasss (#85864) - A mostaniak is elegek nekem, csak imádok új alaplapokat venni. Van egy olyan gyanúm, hogy úgysem bírom ki másfél évig, hogy ne vegyek valamit...
De igazából egy 4 natív AMD magos, Radeon iGPU-val ellátott APU-t szeretnék, ami termeli az áramot, s amely alatt évekig cserélgethetem az újabbnál újabb alaplapokat. Hát olyan nagy kérés ez?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Ma 3 eve indult a topic!!!
Jo ejt!
-
HSM
félisten
-
Popes
őstag
Nem a HD Graphics 4600-at használom, de majd megkeresem hogy mit is kell mókolni, meg megnézem menyi gari van még a monitorra.
Sassuram Senki nem szívja a véred, csak túl magasak az igényeid. (a jót könnyű megszokni, de önszántadból visszalépni úgy hogy nincs okod rá az tényleg hülyeségnek tűnik)
Deus ex machina
-
HSM
félisten
Van hát. Azonnal érezni.
Ezt az egyedi képfrissítési módot kell hozzáadni: [link]
Ugyanez kell 50hz-hez, csak 50hz-et megadva frissítésnek. (Az 25fps-es filmekhez passzol.)Hiába nincs PWM, 72 vagy mégtöbb hertzen egyszerűen simább minden mozgás. Kellemesebb sokkal a szemnek, pl. játéknál, vagy ha akár csak a böngészőben scrollozol.
Én csak azért nem hajtom mindig 72hz-en, mert feltekeri a VGA-t multimonitor órajelekre, és az +30W fogyasztás nagyságrednileg, annyit meg nem ér a finomabb scroll, így csak játéknál 72hz-ezek.[ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
Tudom hogy tudja, de van érzékelhető különbség?
Ha igen akkor akkor bedobhatod ide nekem hogy hogy csináljam. (valahol elmentettem de lusta vagyok kikeresni )SP4C3 Nem kötekedni akarok de LCD-n még nem hallottam hogy valakinek bántaná a szemét a 60HZ, a PWM villogás annál több embert. CRT monitoron engem is zavart az alacsonyabb freki, (ott 120Hz-en használtam) viszont LCD-n ha PWM free akkor már nem szabadna hogy zavarjon.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #85864 üzenetére
60Hz elé inkább le sem ülök. 75 már elviselhető. Sajna én is sass-szemmel vagyok ellátva és úgyérzem, hogy szétcseszi az agyamat.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #85862 üzenetére
Nem csak a jatekokban volt kulonbseg. Amikor peldaul olvastam szovegeket, hosszu orakon keresztul vagy irtam, akkor joval farasztobb volt a 60 Hz. Visszont azt is tudom hogy nekem erzekenyebb a szemem mint masnak, mert van aki ezt nem veszi eszre...Hibaztam amikor lecsereltem a BenQ kijelzomet Dell-re....
@Mahrenburg: ismerlek mar egy ideje, de mar tobb eve tervezed a cseret. Szerintem nem erdemes varni vele, vagy egy FM2+ APU vagy vegyel egy i3-6100-at valami elfogadhato lapban...aztan el leszel vele par evig.
-
Mahrenburg
őstag
F34R (#16188) - Képzelj el engem, pár éve osztottam-szoroztam, s úgy kalkuláltam (akkor még azt hittem, hogy bő ráhagyással számolok), hogyha előre nem látott késedelmet is szenved, akkor is legkésőbb 2015-ben már elérhető lesz a kis FM1-esem méltó, Zen-architektúrás utóda. Hosszú ideig nyugodt is voltam, Inteles alaplapok (Celeronokkal párosítva, ahogy azt kell ) beszerzésével múlattam az időt, de a tavalyi év első felében már gyanús lett, hogy túl nagy a csend... Most pedig ott tartunk, hogy ha minden jól megy, akkor 2017 közepén jelenik meg...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #85859 üzenetére
Így este 10kor már nem.
Amúgy, Dell, LG, Asus.. Vannak faca monitorok, akár aprón is.
Nekem a 2713HM is 8ms g2g, és semmi hátrányát nem tapasztalom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #85777 üzenetére
1-2 ms? Ugyan már..
8ms-es a dell-em, és semmi késése nincs.
Véleményem szubjektív...
-
-
Televan74
nagyúr
Mindenbe beleugatok!!!
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Lacielvtárs #85834 üzenetére
Anno az egyik lovunk nem tudott nyelni, mert a nyelve ala beszorult valami gazmag, aztan semmit nemtudott csinalni, fogreszeles, 2-3 allatdoki is megnezte, de nem tudtak mi a baja, aztan "elaltattuk". És utana derult ki, hogy azoka kis magok miatt nem tudott nyelni..
Legalabb 100-120k elment az orvosokra, fogreszelesre, injekciokra...HATER
-
Televan74
nagyúr
válasz Lacielvtárs #85844 üzenetére
Mikor beteg lett a német juhász lánykutyám csak egy ultrahang 60.000 Ft volt. Utána a röntgen még + 40.000 Ft, de azt a pillanatot mikor megtudtam hogy a kutyám daganatos az elfelejteném.
És az orvost is kerülöm azóta,mivel tudta hogy nem gyógyítható a kutya,mégis adagolta bele a drága gyógyszereket és hagyta szenvedve meghalni.Csak annyit kellett volna mondani neki,hogy altassuk el.Végig kellett néznünk hogy nyöszörögve hogy alszik el végleg,fájdalmak között.2012 December 23. -n. Azóta nincs karácsonyom.
(#85850) Methionyl Sajnálatos dolog,részvétem!
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #85847 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
valaki hallott már a roadhouse márkáról? elsősorban fékbetét. nagyon szorgalmazom, hogy maradjunk a brembo-nál, de...
-
Whysperer
addikt
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #85837 üzenetére
-
válasz DR|FTK|NG #85840 üzenetére
Jah az nekem is szemet szúrt, szerintem csak a szinonimája a "drágább" vizsgálatnak
Amúgy azt mondtak, megfázott. Időbe vittük, nem lett tudogyuszi. Amúgy szaláminál hívjákGyaloghkutyus: Azért az mar egy korrekt összeg. Ezek fényében egy szavam nem lehet
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Televan74
nagyúr
A kutyám évente 102.000 Ft kb. ez csak a kaja ,meg az oltás.És ezt be kell szorozni 9 évvel. És volt mikor 5 éven keresztül 2 kutya volt. Most úgy kb. 1.340.000 Ft -nál járunk kb 13 év kutyatartás után.
És azt már nem is számolom hogy a két nagykutyán előtt 18,5 évig volt egy palotapincsi.
Mindenbe beleugatok!!!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #85837 üzenetére
Mi baja lett a hörcsögnek? S mi az, hogy egzotikus? Egzotikus inkább egy vörös panda(vörös macskamedve), vagy pingvin.
A nagyobbik(nem a Kalács) aranyosan tud pitizni, ha répát, más zöldséget kér.
-
válasz DR|FTK|NG #85836 üzenetére
Akkor meg tuCC érteni. Nincs bajom ezzel a kis ragcsavoval, bar a mienk teljesen antiszociális
Semmit nem lehet vele kezdeni, se jaCCani, sem semmi...
Eszik, alszik, xarok... Ennyit tud
De hat elvégre, szeretjük - meg en is asszem - igy reméljük meggyógyul hogy ismét legyen egy megy lábú kukkolonk"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #85834 üzenetére
Ez semmi.
Tengerimalacom(ingyen volt) még csak pár hónapja volt meg, és nem evett(azt kell tudni, ha egy gesznyó ~10 óráig nem eszik, akkor elindul valamilyen visszafordíthatatlan folyamat), bágyadt volt. Sokáig kellett orvoshoz vinni, több tízezer forintba is fájt az oda-vissza cipelésével együtt. A kajáról, forgácsról ne is beszéljünk. Már rendben van, igazi úridisznó lett.
A másik tengerimalac(~5k, de az állatokat nem $$-ban mérik - kivéve a versenylovakat ) meg "megkelt"(púpos lett az oldala, már rendben van). A sors érdekessége az, hogy Kalácsnak hívják(de úgy is lehet hívni, ha a kezedben van egy szelet répa).
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Ez mennyire kurtajólnézki! [link]
-
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, hörcsögöt vittek a lányok orvoshoz, megfázott...
1000 ft-ért vették anno és most több mint 3000-ért meg gyógyszerért, no meg nyolc napi kezeléssel gyógyítják meg...
tudom érzekétlen fatuskó vagyok, de akkor is
és most requeim egy hörcsögért, és felidézem a pillanatot amikor azt mondták nekem hogy egy forintomba sem fog kerülni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Televan74 #85822 üzenetére
Megkapod az enyémet Kettő is van, ugyanolyanok. Csak az egyik "törött". Hosszú sztori.
Még szerencse hogy nins topa a családban ugyanis a kézifék bowden annyira megvolt nyúlva (feltételezhetően a totálisan összerozsdásodott-gyógyult betétnek köszönhetően), hogy amennyit egy teljes felhúzással szorít rajta a kar, annyit és még többet is kellett szorítani a bowden-en, hogy fogjon az a szhar!
Konkrétan a bowden az alap, teljesen lazított állásba volt téve, teljesen megszorítva SEM fogott, 1-1 8-as anyát pakoltunk a végére "alátét" gyanánt, így most csutkára szorítva rendesen, heklyén fog.Végülis, nemrég volt a tevében, hogy a csávó behuzta a kéziféket a kocsiban, a rakparton, de az nem fogott. Kocsi elindult előre, 2 gyerek meg anya a dunába, mindhárman megfulladtak
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #85827 üzenetére
Hát nem állok valami fényesen, normális meló nincs, a biznisz áll egyhelyben, mivel az embereknek nincs pénze. Épp ezért elkezdtük megcsináltatni a magyar állampolgárságot (lehet bevándorló leszek ).
mondjuk rögtön van 50€-m + Ez az FM2-es mizéria.
Inkább bele sem gondolok, mert sírva fakadok :')@Mahrenburg - A cerka veri az i7-et, sőt még a xeon-t is!
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
MiklosSaS
nagyúr
A 6100 még drága, de mist olcsón lehet herdálni egy B85/ H97 lapra, egy i3 használtan...raksz bele egy 750Ti vagy 960-as kártyát és rendben vagy FHD-ra. Nem erőmü, de megteszi a dolgát.
Én simán játszottam 4130 + 750-nel Crysis 2-őt FHD-ban.
-
Whysperer
addikt
válasz stratova #85818 üzenetére
Csoda nem csoda pont ezért írtam,hog yremélem egyszer végre multi lesz a szimulációm,hogy végre kihasználhassak egy ilyen Xeon-t.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #85814 üzenetére
Mondtam már hogy szemüveg kell.Már nagyon nehezem megy az olvasás.
Mindenbe beleugatok!!!
-
stratova
veterán
Egyébként hamár i3, akkor inkáb i5 azon már játszani is lehet
S így vesz valaki GTX 750 TI mellé is i5-öt
Szerk: csak eszembe jutott, hogy a CPU ajánlósban már 35-45e Ft-os VGA-hoz is i5-4440-et javasoltak egy idő után, ami bizonyos esetben bizonyára indokolt, de amúgy kicsit CPU súlyozottnak hat (akkoriban e modell olcsóbb változata VGA volt ~35 a CPU ~45e).
Ha lesz asztalim én akkor is kivárom Zen-t
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #85816 üzenetére
Igen-igen, épp nézegettem egy i3-6100-ast és csak 150€ az athlon 860k pedig 95€...
Azt mondják, hogy az új i3 nagyon facájos lett.stratova - már nem tudom mit akartam írni.
Egyébként hamár i3, akkor inkáb i5 azon már játszani is lehet
@stratova - Igen, és fogom ezt az FM2-es rendszert és majd kivágom az ablakon, amint megtehetem, el akarom vágni a picsbe, az egyetlen előnye az utasításkészlet+igpu... Ez egy vicc, ne vegyetek fm2(+)-t.
Sokkal jobban jártam volna valami sz@ros lga775 C2Q-os DDR2-es szettel mint ezzel itt,,,[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #85816 üzenetére
Don Sass nem ez a gond, hanem hogy neki FM2-es rendszere van. De az a szomorú, hogy akkora az IPC előny, hogy a 2 magos Pentium G3258 kifújja a 2 modulos Athlon X4 860K orrát c2c 4.4 GHz-en játékok alatt. Bár jó lenne itt nem csak átlagot látni, csak techreportnál ahol részletesebben mérnek 4.8-ra tekerték a kis penyát, így nem vethető össze 1:1-ben.
Whysperer Hát ha a Xeonotok 3.2-3.3 Ghzen tekereg az i7 meg üveghangon muzsikál, nem csoda, ha egy szálas terhelésnél kikap a Xeon
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
-
stratova
veterán
válasz Whysperer #85811 üzenetére
Bizonyos esetekben annyi a különbség Xeon és i7 között, hogy előbbi támogatja az ECC RAM-okat
Pl.:
i7-6700 (4/8 3.6-4.2) 350$
i7-6700 (4/8 3.6-4.0) / Xeon 1275 v5 (4/8 3.6-4.0) 312$ / 350$SP4C3 Athlon X4 860K (3.7GHz - 4.0GHz @ 4.4 GHz) vs Pentium G3258 (3.2GHz @ 4.4 GHz) ez van sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #85810 üzenetére
Kinek is van itt Pentium G-je? A múltkor volt szó pentium tuningról, át kell állni intelre!
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #85806 üzenetére
Én meg azt remélem egyszer megérem,hogy a simulációk végre multithreading-ek lesznek. mit nem adnék,ha használhatnék egy XEON-t és nem egy i7 verné agyon 1 szálon. Legalábbis ebben az egy dologban.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #85806 üzenetére
"...asztali 16 magos ARM korszakot."
Remélem azt is megéljük, hogy a Remix OS stabilan tud majd futni desktop-okon (arm-en és x86-on egyaránt)[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Whysperer #85800 üzenetére
Azért itt nem jobb kézben az új uarch balban a komplett 4 GHz-re skálázott 14 nm gyártósor + pénztenger.
Ha elsőre nem röffen be Zen 4 GHz-re még bőven lenne keresnie valója szerver és mobil piacon, ott úgyis többet lehet elkérni egy-egy lapkáért.Sass ha sok neked a mostani (amúgy a 2600K óta valóban drágább msrp-vel bíró 6700K) lesd meg mi pénzeket kérnek i7-ért mobilban, sőt most már egy ECC támogatás és Xeonként kerül a mobil WS gépekbe. Xeon E3 1575M v5 áránál azért koppant az állam.
4/8 [ECC]
Xeon E3-1575M v5 [3.0-3.9 GHz Iris Pro P580] 45 W $1207 [OMG]
Xeon E3-1545M v5 [2.9-3.8 GHz Iris Pro P580] 45 W $679
Xeon E3-1535M v5 [2.9-3.8 GHz HD P530] 45 W $623
Xeon E3-1515M v5 [2.8-3.7 GHz Iris Pro P580] 45 W $489
Xeon E3-1505M v5 [2.8-3.7 GHz HD P530] 45 W $4344/8
i7-6970HQ [2.8-3.7 GHz Iris Pro 580] 45 W $623
i7-6920HQ [2.9-3.8 GHz HD 530] 45 W $568
i7-6870HQ [2.7-3.6 GHz Iris Pro 580] 45 W $434
i7-6820HQ [2.7-3.6 GHz HD 530] 45 W $378
i7-6770HQ [2.6-3.5 GHz Iris Pro 580] 45 W $434
i7-6700HQ [2.6-3.5 GHz HD 530] 45 W $3782/4
i7-6767U [3.3-3.6 GHz Iris 550] 28 W
i7-6650U [2.2-3.4 GHz Iris 540] 15 W $415
i7-6600U [2.6-3.4 GHz HD 520] 15 W $393
i7-6500U [2.5-3.1 GHz HD 520] 15 W $393Emellé tedd oda a 2600K $317, i7-4770K $339, i7-5775C $366; i7-6700K $350 árát, még mindig olcsóbbak mint ezek közül akár egy 2/4-es "kis gyösz" 4 MB L3$-sel
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
MS win..
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest