Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz #Morcosmedve #83499 üzenetére
Hölgyeim?hát igen én is még mindig azon a gif-en vigyorgok
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #83498 üzenetére
Hölgyem és Uraim!
Az a gif...pörög a láb Amennyit esik, meg esni fog, még szebb események lehetnek
© asszongya'hogy
-
jó reggelt, lendületes hetet mindenkinek
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
inspiroyhome
senior tag
reggelt, ma meló. Mosógép, fénymásoló, szirszar pakolás, elvileg még Kaposváron is. Jó érzés végre munkába menni, csak a francért van ilyen korán.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #83491 üzenetére
En is joban vagyok...de skypeon olyan faszaul el tudunk dumalgatni. De amikor itt ulnek a nyakamon 5 hetet...na akkor borul a dolog. Anyos nagyon fura szerzemeny, ha jo kedveben van akor minden jo, ha meg nem akkor mindenki hulye, mindenki hibazik...semmi sem jo neki.
Aposnal lustabb ferfit nem lattam eletemben...altalaban semmit sem csinal...jah, de igen...felfordulast...naponta ketszer kell takaritani utanuk.
Anyos elmegyen bevasarolni, megkapja a kartyamat...instant - 250-300 angol font...es van amikor ketszer elmegyen egy heten. Elmegyek a felesegemmel vasarolni hetente...max 150 font. Persze anyos koltekezik..nem a sajat penzet kolti. Amikor meg mi megyunk haza hozza, mindig mi vasarolunk be.
Soha nem szol bele semmibe, de mindig elmondja (naponta tobbszor is) a velemenyet...
Egy oras fozest kepet 3 oran keresztul huzzni....aztan meg 3 oramba kerul hogy a konyhat kitakaritsam utana, mert elfaradt a fozesben. 90 %-ban ehetetlen a kaja amit csinal...inkabb a mekibe valami plasztik burgert eszem mint azt a xart ami 3 oran keresztul kotyvaszt...
Ha sokat dolgozom az a baja, nincs eleg idom a csaladra...ha nem dolgozom akkor meg sok a szabadidom, le kellene kotnom magamat....
Ertelmetlen tovabb meselnem, egyszeruen kibirhatatlan egy szemely...nem utalom..de jo a skype. Eloben inkabb nem.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
Jó8 srácok. Hja és köszönöm a segítségeteket mindegyiket. Valamelyik asok közül oldotta meg amúgy a problémát 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #83490 üzenetére
Ismerem a szitu elvált vagyok. 8) Valahogy Én mindig jóban vagyok a saját szüleimmel meg az anyós apóssal is. 8) Mai napig pedig 8)
Viszont akkor Freedom forever van Feléd 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #83488 üzenetére
Szerintem pedig nagyon emberesen viselte ezt a pár hetet..
Újszülöttel helyből kalandos az élet, hugi okán volt alkalmam megtapasztalni/látni, e mellé még após & anyós.., azért ehhez cudarul oda kell tennie magát az embernek hogy ne fajuljon tettlegességig a dolog.
Ne feledd, más kontinens.., eléggé elszeparálva élnek tőlük, kőkemény kontraszt lehet a legminimálisabb mindennapi dolgokra is rávetítve amikor így a nyakukra ülnek hetekre..
Jó mulatság.., férfi munka volt![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #83486 üzenetére
Nem tudom mit panaszkodsz 8) ismerek pár embert akinek az anyósa meg az apósa le se szarja az unokáit és 2 alkoholista 8) olyanoknak jóbban örülnél? 8)
-
MiklosSaS
nagyúr
Anyós, após repülőn, holnaptól újra szabadon
-
otto14
őstag
Jóéjt!
asd
-
Habugi
addikt
válasz Methionyl #83475 üzenetére
Ez de szép egy tesztkép!
FX fikázóknak insta mehet.. , mennyire kazán egy húzott FX.., Ghz rá van tolva de teszt közben 51ig ment a kupak, szépek a feszek is, az eredmény is, nagyon pöpec.
Ebben valahol asszem van saját mérés is KékÖrdög kockával.
(#83481) hackeeeee:
"Elég random pontokat dobálgat a CB azonos órajelen is.. Szal azt tudom mondani, hogy sokszor nem annyira mérvadó azonos órajelen sem.. 10-20 pont szórás simán van, néha több is.."
"Magas prioritással 714, másodszorra 713.. "
Értjük ám..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
-
CJ4567
nagyúr
BF3 végre normálisan megy. Sőt, a CPU csere után szárnyakra kapott, lowon 1280x1024 sokszor 60FPS felett voltam.
No Sana No Life
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #83479 üzenetére
A képemen is látható hogy majdnem 20 pontot többet lőttem mint az előző. Egyszerű ennek a története: @Hablaty tanácsára kilőttem minden felesleges progit a háttérbe, és a CB-nek "Magas" priorítást adtam a feladatkezelőbe.
Try itThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #83476 üzenetére
Szerintem azért van mert van 4db 1866-os ramom ,de sajnos nekem a XA990 Ud3-am a 4db emmóriával csak a 1600-t tudja és nem szórakoztam memória tunninggal. Szóval az Én memmóriáim csak 1600-on mennek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itthon.
Véleményem szubjektív...
-
Mahrenburg
őstag
válasz DR|FTK|NG #83461 üzenetére
Meg sem várva a választ a biztonság kedvéért lezárattam a kikötőket s a repteret, kiadtam a tűzparancsot a pingvineknek minden az Antarktisz felé közelítő mozgó objektumra.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
mackosajt
addikt
válasz Whysperer #83458 üzenetére
Cinebench R15? arra gondoltam, hogy futtatni egyet.
A színhiba érdekes, nekem nincs ilyen, ha futtatnám se.
franc, egybe befért volna.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz mackosajt #83455 üzenetére
Melyik? nem látom.
Amúgy nem tudjátok ,hogy a MSI -nél ,ha monitorozom játék alatt akkro van egy 1 cm-es függőleges csík ami ilyen színhiba.. de csak akkro ,ha riva tunerral kiíratom az értékeket a kijelzőre. azt meglehet valahogy szüntetni?
-
MiklosSaS
nagyúr
Úton vagyok anyós/após -al a reptérre
-
mackosajt
addikt
-
Whysperer
addikt
Na most meg megy. Kiszedtem memóriákat. csipog. beraktam egy memóriát semmi. Kiszedtem a CPU-t elidnítottam. Semmi. Aztán beraktam a CPU-t. és beindult. Belőttem mindent mint régen volt és most meg jó. Vagyi slekopogom,hogy msot IBT alatt 60 Fokos volt pár másodpercig egy ugrásig toltam csak. Nem értem.
Hőfok. netezés alatt 39-47 IBt alatt 60-61. Játák alatt szintén 40-55. Komolyan nem értem mi ez vagy mi volt ez.
Hjaaaj istenem nem kell több telejsítmény.. 8) Csak Zen-ig vagy köv generációs intelig bírja ki a drága. Aztán megy vissza alapra és adom neki apumnak. paum gépe meg anyumnak. 8)
[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
-
Whysperer
addikt
Vgat mindent szedjek lr. Es ki a memoriakat? Vagy vga cpu alaplap maradjon csak winyokat szedjem ki meg a memoriakat? 4*4-rm van
-
CJ4567
nagyúr
Aki AMD kártyát használ, digitális kimenettel, az kipróbálhat valamit:
Catalystben saját digitális síkképernyőim alatt kijelző színbeállításoknál a színhőmérséklet szabályozásnál lesz a Kibővített kijelző azonosító adatok használata(EDID). Ha bekapcsolom, fakóbbak a színek mintha bekapcsolom. Másnál is így van?
No Sana No Life
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Stepo
aktív tag
válasz Whysperer #83444 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod úgy indítani, hogy mindent kiveszel és csak a lap+ procit indítod(a kis csipogó azért legyen rádugva), ha nem áll ki hibára, akkor a lappal/ procival van a gond.
(Én így teszteltem a RAM slotokat- ha rossz slotban volt, akkor nem állt ki hibára, csak fekete volt a kép, ha meg kiállt hibára, akkor hiányolta a ramokat.)[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz DR|FTK|NG #83440 üzenetére
Persze,hogy be. Jatszottam rajta. Ha lrhuzom mutatjs is hogy nincs jel,de ha radugom akkor meg csak fekete kep.. Tadugtam a TV-t is hdmi vel meg a kis LG monitoromat is. Egyik sem mukodik.
-
caindwan
aktív tag
válasz Jakuskacsa #83433 üzenetére
A kis zöld Bravo befigyel
@más: de mindegy.. [link] ennyir arról, hogy mindenki skippeli a hsz-idet, te meg ugyanezt csinálod
Napot!
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #83439 üzenetére
Novigradi piactér.., van egy pár karakter..
Nem hiszem hogy gyors utazás cache lenne, azóta visszaugrottam Skelligére mert csak az árusok miatt mentem a piactérre, lófrálok, derítem fel a felfedezetlen/kérdőjeles helyeket, gyors utazás nélkül, folyamatosan telítődik a RAM, éppen 13.4GB-nál járok..
Kíváncsi vagyok mi történik amikor eléri a 16-ot.. , abból ugye 1.5-1.7GB-ot eszik a Win7 alapból.
-
Whysperer
addikt
Sajnos nincs idom kitesztelni. Lakast keresek es nem akarok hitelt. Aztan amint lesz lakas. Azt his,em zenig vadaszok egy 2500-2550k-t valami z-s lalappal
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Televan74 #83432 üzenetére
Persze. Csak Zen-re sporoltam. Nem akartam nagyom cserelgetni. Csak azert mert harom olyan jatekkal jatszott hetente 3x ami amugyis jol megy.
-
Televan74
nagyúr
Mindenbe beleugatok!!!
-
Whysperer
addikt
Lo reggelt. Hjaja. Sajna nem tudom mi makkant mrg. Tap jo. Memoriakat nem tudom mert nem latok semmi kepet. 4-bol. Vga nem tudom hogy jo-e,de masik vga sem volt jo amikor beraktam. CPU 50 fokos volt nax es IBT alatt meg 63. Utilso tevekenysegem alatt 46-50 fok. Azert tudom mert MSI-vel eppen neztem.
Bekapcsolom a gepet es. Ugyan az feloporgnek a ventik- bekapcsolnak a winyok es ennyi. Nem tortenik mas.
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #83428 üzenetére
Akkor ferdén röpül?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #83427 üzenetére
sasjaj
-
MiklosSaS
nagyúr
Fejfájós jò reggelt!
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #83423 üzenetére
Götön Mörgön!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
inspiroyhome
senior tag
röggölt
-
válasz MiklosSaS #83420 üzenetére
ejha Apám, kerestél valamit az üvegek fenekén hogy ennyire a mélyükre néztél?
de gratula a kereszteléshez, és elismerésem a megjelölt családtagok "elviseléséhez"jó reggelt mindenkinek
-
MiklosSaS
nagyúr
12 sör, 7 , 4 vodka ès mèg tekilatalponvaggok
Most.k! Jön.az üveg bor!~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
bandi0000
nagyúr
akciós volt tesóba a forrasztópáka, beruháztam egyre, úgy is kicsit meg kéne hosszabbítanom a ház ventim kábelét, csak meg kell tanulnom előtte forrasztani, nem akarok úgy járni mint haverom, aki annyira jól megforrasztotta a bekapcsológombjának a kábelét, hogy most már a resettel kapcsol be
Xbox One: bandymnc
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #83415 üzenetére
Alfák között a 155 / 156 /159 formáját nagyon kedvelem persze a 75 sem kutya. Sajnos nem látok annyira előre, hogy felmerüljön bennem egy Alfa vásárlása (inkább emocionális élvezetes autókat készítenek [ami JÓ] mint praktikusat, második autóra pedig még egészen biztosan nem futná). pedig biztosan jó egy ilyen közösséghez tartozni. A szívem csücske gyártó, Mazda lehet a csíkszeműek alfája a nagy japánok között. Egyébként nem sokon múlt, hogy végül nem Alfa lett az MX-5 átirata, hanem Fiat.
Ha hozzám vágnának egy köteg zsetont, hogy no akkor vegyek egy alfát, valószínűleg Ő kellene:
[Guliaból még nincsen Wagon már ha egyetlen autó birtoklásából indulunk ki]
Hmm jó trailereket csinyálnakJa és igen ugyanúgy vörösben kéne, ahogy Mazda 6-ból is Soul redet kedvelem.
Addig meg majd egy ilyen kis pufókkal fuvarozom a kis családot jövő héttől ha minden jól megy. :]
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #83413 üzenetére
Az az igazsag, h ma fogalmazta meg a legjobban egyik markatars. Miszerint masfel millioert nem csak egy kocsit kapot, hanem egy csaladot es egy jo tarsasagot, baratokat. Ez egy olyan ember szajabol szarmazik aki 2 honapja tulaj. Nemtudom elmondani sem elmeselni mit jelent ez szamunkra alfa tulajoknak, ezt a virust vagy elkapod vagy inmunis vagy ra. De ha a veredbe kerül nincs gyogyszer ami gyogyitana. Alfat az ember nem azert vesz mert jo befektetes, nem is azert mert hibatlan auto, de összetartobb egymassal törődő markat nem talalsz meg egyet. Es tudom nem igaz de ezeknek a kocsiknak lelkük van, es mi el is hisszük ezt. Mindenki tudja h ez badarsag megis hiszünk a markaban es egymasban. Mert ilyenek vagyunk es en ezt majdnem elfelejtettem...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #83410 üzenetére
Nézd meg újra :] Idézni akartam a hozzászólásodból s ehhez újra meg kellett nyitnom szerkesztésre (ha nyitva hagyod a szerkesztés elvileg még 15 percig menti el amit beleírsz, de a szerkesztés mint opció csak 5 percig érhető el).
Jó szórakozást a filmhez, ráér :] én most épp nem tudok aludni, gyerek asszonka szunyókál.
Ebből meg kéne egy sokkal hosszabb verzió, szerintem felütök egy Halo OST-t is.
Bár amit mi veszünk nem éppen egy szórakozásra kitalált 4lábú, de ha még létezik ilyen lehet majd egyszer kinézünk Suzuki találkozóra.
Kölökként állandóan nyílt napokra jártam, de az autóbuzéria mára inkább csak TC és pár külföldi autós-oldal olvasgatása (és nagy favorit a Hangyász hétfő) no meg persze Top Gear évadok. De az még mindig megvan, hogyan lépett hangtalanul az akkor új V70 50-ről 110-re, bár automatikusan hangosította a zenét (azt hiszem az kikapcsolható opció volt).[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz Jakuskacsa #83407 üzenetére
Külső képfeltöltő pl.
-
Jakuskacsa
senior tag
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #83399 üzenetére
A Billentyűzet használatának megkönnyítése oldal megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb, majd a Vezérlőpult parancsra, azután a Könnyű kezelés szolgáltatás Kezeléstechnikai központ elemére, végül a Billentyűzet használatának megkönnyítése lehetőségre.
Vagy nálam:
Control Panel\All Control Panel Items\Ease of Access Center\Make the keyboard easier to usejakusj Elébe mentél a kérésnek (képek).
Nagyon eltem.. ennyit mar reg röhögtem, es reg ereztem ezt h ujra jo tarsasagban vagyok. Ujra megtalaltam a helyem.. kell egy ilyen minden honapban!Azt hiszem baráti gokartozásnál, voltam ezzel utoljára így én is. Annak lassan 2 éve.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
De jo volt ez a ma delutan... mini alfa romeo talalkozot szerveztünk, kb 25 auto es 40 fő. Nagyon eltem.. ennyit mar reg röhögtem, es reg ereztem ezt h ujra jo tarsasagban vagyok. Ujra megtalaltam a helyem.. kell egy ilyen minden honapban! Kepeket is rakok majd föl, csak nem sok megam van...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
válasz mackosajt #83404 üzenetére
De nem a vga a hiba mert raktam a gepbe egy 4850-t azzal sem megy. Raktam masik pci-ba avval sem megy.
Jatszottam. Cpu 48 fokos volt aztan jatek uta. A windows fekete es ennyi. Reset utan betolto kep majd feketeseg. Utanna azota semmi. Csak megy a gep de nincs kep es nincs az a csipanas. Csak beindul a gep es all. A masik VGA-val is ugyan ez nincs kep es semmi. Kivettem a cput a memlriat cmos resetre ra a csavarhuzo, elem kiveve 10 masodpercig beinditva. Semmi. Memoria kikveve es beteve. Semmi
[ Szerkesztve ]
-
-
Whysperer
addikt
válasz otto14 #83401 üzenetére
Erdkes hogy nemegy a gep. Gondolkodtam rajta,hogy eladom ami megy benne meg alkatreszeket aztan. Nem veszek masikat. kicsit faraszto ez a sok gorcsoles vele.)
[ Szerkesztve ]
-
otto14
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest