Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem szoktam ilyet.. de ez.. Áh.. Szóval..
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
De viccesek vagytok , egyem a sziveteket....mustarral
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
SP4C3
veterán
válasz MiklosSaS #83992 üzenetére
Figyelem SaSS vezet.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
otto14
őstag
asd
-
SP4C3
veterán
Reggelt'!
Hírek:Blokkolni kívánja a reklámokat a Three mobilszolgáltató
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Stepo
aktív tag
válasz norbert1998 #83983 üzenetére
Az lenne a legcélszerűbb, de nem akarok megint kártya nélkül maradni.
Szerintem bepróbálok egy dupla ventit Ali-ról(20Eu-t megér, mégse 100), ha az jó lesz, akkor majd lehet gari lejárta előtt visszaküldöm.(#83984) bandi0000: Érintésvédelem? Áááá, minek az....
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #83881 üzenetére
Köszi
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #83983 üzenetére
Esélyes..., érintésvédelem 2, szabály h nem dugdosunk rá semmi áram alatt lévő gépre pláne nem ha megy is...
1, szabály: senki nem nyúljon a sörömhöz mer eltöröm a kezét
Xbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Balathruin #83968 üzenetére
Hátőő.. Nekem a DVI-ra kötött samsung-nál is megvolt, sőt még annó hdmi-n is megvolt. Ha jól emlékszem.
Mert ugye a monitor adatait is itt írja ki.
Véleményem szubjektív...
-
Stepo
aktív tag
+ Ha már nem lenne garis, akkor nem is érdekelne, tennék rá egy vizes blokkot és építenék egy komplett vizet és kész, de még 1,5 év gari van rá, ha sikerülne lecserélnem egy eredeti ventire, akkor lehet nem ugrana a gari. (Nem feltétlen kell megbontani a teljes hűtést, nem sérül a matrica a csavaron)
-
Stepo
aktív tag
válasz Balathruin #83975 üzenetére
Az az idegesítő, hogy egy hülyeség miatt kell(ene) cserélni.
Benyúltam a kártya alá, hogy bedugjam az egyik venti csatlakozóját az alaplapra...
Nem volt jó ötlet, éppen hogy csak hozzáért a kezem a ventihez és rögtön lerepült az egyik lapát, a kártya meg átment zetorba. Később meg néztem, hogy miért vérzik a kezem, a lapát ejtett 2 szép kis vágást.
(Mindez 50%-os fordulatnál, el nem bírom képzelni mi lett volna 100%-nál... ) Elég merev anyagból vannak ezek a ventik.Nem éppen egészséges neki,mert 20%-nál kicsit vibrál és 50%-nál is, ez a 2 van amikor nem akar kiugrani a helyéről, de ezek között és fölött fogni kell, hogy el ne szálljon... Megpróbálom visszaragasztani, de jó lenne ha le tudnám cserélni, nem szívesen hagynám úgy a gépben, ki tudja mikor repül le...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot! Még egy kicsi aztán lejár a mai munkanap...jöhet a hétvége
-
Balathruin
veterán
Nekem a zsír új dupla venti ~5e Ft volt szállítással, sajnos 3 év után elég sokakat utolért a Vapor-X típushiba. Neked azért lehet ilyen drága mert Apple helyett Asus logó virít rajta...
Ha nem találsz ventit akkor szedd le a borítást és köss rá 2 sima ventilátort. Még mindig jobb mint féllel. -
Stepo
aktív tag
válasz norbert1998 #83972 üzenetére
Az még egész tűrhető, bár az sem olcsó.
De a 14k-s ár szerintem enyhén durva, ha így számoljuk, akkor 3 venti árában jutottam a kártyához postával együtt.Hmm, most találtam egy ilyet: [link] Csak a léírás nincs összhangban a címmel és a képpel.
[ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
válasz norbert1998 #83970 üzenetére
Az elég durva, mert ennyiből már le is vizezem.
Még ha Apple lenne, akkor megérteném az árát. -
Stepo
aktív tag
válasz inspiroyhome #83919 üzenetére
Ebbe a bugba tegnap én is belefutottam az R9 280-asommal.
Nagyon idegesítő, hogy néha beakad és akkor csak fix 501, vagy 847Mhz-en megy a mag... a memória is fixen megy maxon... És persze nem lehet tuningolni se, pedig bírná 1150-ig, (lehet még többet is csak nem próbáltam).
Egyedül a böngésző bezárása oldja meg.
Nagyon idegesítő, mert ez a kártya boost-os, szóval 980Mhz-en megy, de ez végett csak az alap 847-en...Más: Nem tudja valaki, hogy honnan lehet szerezni ilyen ventit ócón? Az 50 dollár nem buli.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #83961 üzenetére
Amióta DVI csatlakozóm van, nem tudom megadni. De nem erre gondolok nagyobb felbontás alatt, hanem a VSR-re. Crimson alatt kis regedit + hexedit használattal, és kísérletezgetéssel(hogy mikor lesz jó a formázás) megoldható 5-6xxx alatt is a downsampling.
Lehet van Catalystnál is megoldás erre, nem tudom.
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CJ4567 #83960 üzenetére
Hát a fene tudja..
Van amikor nem detektálja rendesen a monitort a driver.. Ez főként átalakító használatánál jellemző, így elcsúszik a natív felbontás. Persze ha tudod, hogy mit tud a monitor, akkor nincs gond. A baj akkor van, ha nem tudod, bár akkor is van, hogy orvosolható a gond, amit pirosmaci is említett, vagyis, CCC-ben meg lehet adni, hogy mennyi a monitor max felbontása, milyen képfrissítéssel. Persze van olyan, hogy ez sem működik.
A képfrissítési gebasz az nagyobb gond, ha az ember CRT-t használ.. Bár, win7-ig nincs gond, 8.1/10-nél már akad.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CJ4567 #83958 üzenetére
Kollégám szenvedett a képfrissítéssel CRT monitorral, végén driver szinten kellett mókolni, hogy jó legyen.. Igaz, nVIDIA kártyával..
És, tök mindegy volt, hogy milyen kimenetről ment.. Alapjában véve dsub-bnc kábellel tolta, ha jól emlékszem dvi-ról hajtva.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
CJ4567
nagyúr
Kajak most vettem észre hogy nincs a 6770-en DSUB
DVI, HDMI, Displayport van.No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #83955 üzenetére
De olyan rossz érzés ilyenkor felkelni amikor jó álmod van
No Sana No Life
-
jó reggelt és vagy napot
win 7 telepítés folyamatban, Tesco On-line, folyamatban"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #83953 üzenetére
Én egyszer azt álmodtam hogy nyertem egy GTAV-t... OMG OMG majd szól az ébresztő. Miéért?
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #83906 üzenetére
Aztakurta!
Emiatt még kapni fogsz savat bővenReggelt. Anyám.... Hát en össze vissza álmodtam mindent.... Volt benne autók, elrabolták apámat, valami kút volt a műhelyben és kiderült hogy volt egy harmadik kutyánk is aki olyan mint a mostani pici és boom-boom-nak hívják csak mindig elbújt eddig és megfeledkeztunk rola, aztán utána valami hülyeséget csináltunk az exemmel ami miatt a tesitanarja a másik osztálynak keményen lecseszett minket.
A vesszővel elvasztas külön külön "almot" jelent. De így wtf?
Ebből az egy reális, hogy miért lehetett az a kocsis volt, tekintve hogy tegnap top gear-t néztem... De a többi? -
CJ4567
nagyúr
-
#Morcosmedve
veterán
Reggelt négerek!
© asszongya'hogy
-
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #83947 üzenetére
Reggelt
Jóóó, a Furmark elég extrém dolog, ráadásul a DCII-esed nem is igazán illene gyötörni vele, tudod.., nudista vRamok.., nem véletlen ragaszkodtam a PCB hűtéshez.
Nálam 5centiről tolta telibe egy 18as & PCB az egész nyákot azért mertem hülyülni a Furmarkal. Az hogy nálad elviszi alapon is 80fokig nem jelenti azt helyből hogy szar a házad. Szerintem nyugodt szívvel felejtsd el a Furmarkot, játékkal teszteld a tuningot, 3D Markokkal és Valley/Heaven duóval.
Ezek alatt nem hiszem hogy elmenne 80ig, alatta meg jó vagy, amire érdemes figyelned az a VRM, ne fűtse fel a nyákot. Most így hirtelen nem emlékszem hőmérséklet ügyileg mi a Hynix R0C-k tűréshatára, a 280X topicban többször szó esett róla, valahol 80°C körül van azt hiszem, tán 5°C-al az Elpidák alatt..
Ugyan vigyáztam rá mint a hímes tojásra, az egész ház/CPU hűtő csere projekt azzal a kártyával indult de meg merem kockáztatni hogyha az én tuning hajlamom és szokásaim mellett túlélt hibamentesen 2évet akkor nem nálad fog elpusztulni..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
inspiroyhome
senior tag
válasz stratova #83946 üzenetére
Igazából ezzel a télen 80 fokos gpu manőverrel minden hitemet megölte a ház. 25-26 fok van a szobában. Nyáron a legmelegebb 36 volt, az átlag meg olyan 33-34. Jó persze nem fogok egész nap furmarkot futtatni, de látok rá esélyt hogy a render menni fog rendesen.
Jóéjt/reggelt.
-
stratova
veterán
válasz bandi0000 #83940 üzenetére
Köszi a fejtörőket, jók.
Gyerkőc rotyogott, evett, alszik, ideje nekünk is. Jó éjt és kellemes hétvégét (bár szerintem az ügyelet miatt még felnézek majd ma :] ).
NagySárkánytársNorbiman: Szerintem ne akarjunk összevetni 15-20e Ft-os házakat a 40+ kategóriával, szvsz nem extrém tuningra elég lehet az a kuckó, én is 15-tel bezárólag keresgéltem kuckót szüleim gépének (ami végül Z9 plus lett Merlinnél, de az eleve egy overkill/túlbiztosított körítéscsere volt egy donor/tartalék alaplappal lappal fix konfighoz).
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Habugi #83943 üzenetére
Őhm, én se csináltam semmi a biosszal. Az egész hajcihő egy 1 éve létező hiba miatt volt, aminek a megoldását redditen találtam meg.
Jó, hát erre mit mondjak.. ~10-12k-nál többet nem nagyon áldoznék házra, ebben meg van 5 darab házhűtő venti, elvárható lenne hogy ne legyen teljesen szar.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #83939 üzenetére
Zsír, csak mert nekem a világon semmi dolgom nem volt soha a BIOS-ával.
Jól szellőző ház.., ne haragudj de azokkal ezen a fórumon tele van a padlás, tulajok szerint jól szellőznek, a kártyák/procik pedig forrnak.
Csak hogy mennyire így van.. Raven előtt speciel a 4db 9centis ventivel szerelt ~11éves TT házamat tartottam jól szellőzőnek..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz bandi0000 #83938 üzenetére
Nem nyitom meg az oldalt, holnap elgondolkodom rajta..... valahogy buzeralni kellene a kapcsolokat, ha mindharmat leutod akkor jobban megzavar.
Mindharom kapcsolo mukodik? .....vagy kezdek elkalandozni....mind1...
(#83940) bandi0000: egy szeker nagyfaCCu buzi neger molesztaljon almodban!
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
látom mindenki alszik, a megoldás:
felkapcsolod az első kapcsolót mondjuk 10 percre, lekapcsolod, aztán felkapcsolod a 2. kapcsolót, eztán felmész a padlásra1, ha nem ég és meleg az égő, akkor az első kapcsoló volt
2, ha ég, akkor a 2. kapcsoló volt
3, ha nem ég, és nem meleg a körte, akkor a 3. kapcsoló volt(#83941) miklosss2012: megoldás szempontjából mind1, de 1 működik akkor csak
én is szeretlek bocsesz, azt hittem már nincs kedved gondolkodni, de am kurva logikus nem? én is pislogtam annak idején
[ Szerkesztve ]
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz stratova #83928 üzenetére
még erre se jöttél rá...
sajnos csak ennyit ismertem én is, bár tuti vannak jók majd nézek
(#83933) stratova: térj el tőle, nem köthetek ki mindent lényeg az, hogy akkor játsszuk úgy hogy 3 közül 1 működik és az van a padlásra kötve, ahham annyi hogy a fény alapján nem tudod kideríteni, valóságba 1000 lehetőség lenne rá, de feladványként csak 1 ésszerű megoldása van
(#83935) miklosss2012 : pofon egyszerű, de amúgy igen a 3 közül 2-őt kell kiütni hogy biztosra menj, de nemsokára alszok és elmondom
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz bandi0000 #83929 üzenetére
Azt feltételeztem, hogy egy kapcsoló a pincéjé, egy a földszinté, a harmadik a padlásé.A kitétel csak annyi volt, hogy a padlásról nem szűrődik át fény, de a földszintről pl nyitott ajtónál átszűrődhet, így kizárásos alapon.
De lehet téves a gondolatmenet.Türelmetlen voltam, megnéztem a megoldást de nem írom be.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #83918 üzenetére
GPU-Tweak féle max fesz/TDP 1200/1700: [link]
Elmegy 85ig a GPU, nincs throttling.
-
bandi0000
nagyúr
válasz stratova #83928 üzenetére
jaja, + a kókuszból is csak 1 van
foggalmam sincs miről beszélsz szóval folytathatod, lehet van több megoldás de ezt józan paraszti ésszel kell átgondolni, ja igen, hozzáteszem hogy halogén körtével működik pl a dolog de leddel nem
(#83926) SP4C3: grat, és ehhez még csináltál is egy rossz ábrázolást
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz paleinho #83927 üzenetére
Nézzétek meg jobban a banánokat az utolsó egyenletben :]
bandi0000
Ha hang alapján nem, azt kell feltételeznem, hogy a három kapcsoló három klb. szintet kapcsol.Ha jó nyomon járok nem folytatom.SP4C3 a banánra már rájöttek, nézd meg jobban a kókuszokat
Bandi ilyen jöhet még , úgyis van fél órám mire keltem asszonkám és a kicsit szoptatáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz bandi0000 #83924 üzenetére
HŐ = Felmész és megnézed melyik meleg a lekapcsolás után
Amaz 16Itt a logikai visszavezetés:
ÓÓÓÓÓ FASZOM BANÁNOK XD MEG FASZOM KÓKUSZOK
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz stratova #83921 üzenetére
ahham [ A helyes válasz 14.]
bár a sas úr is majdnem eltalálta, számold újra...ennél már csak a villanykörtés sztori tetszik jobban, ha valaki szereti a fejtörőket, ha ismeri akkor ne írja le más is gondolkodjon
Adott 3 kapcsoló a pincébe, valamelyik kapcsolja a padláson a lámpát, 1-szer lehet felmenni a padlásra megnézni hogy világít e, többször nem lehet lemenni utána, nem szűrődik le a fény a pincébe,nincs segítség hogy döntöd el melyik kapcsolja?
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
16
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
inspiroyhome
senior tag
reddit: "When my 7970 was overheating, the driver would put a ceiling on the core clock until a reboot, even if it cooled down."
Én azt a 75 fokot nem érzem throttlinghatárnak.
EDIT 2: The reason was isolated... It happens when youtube/facebook video (maybe flash video players) are open... If I close the tab, the clock changes to 1000.
hát én itt szarok be
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Balathruin #83917 üzenetére
Restart után jó volt, 75 fokot túllépve leveszi 850-re és utána akárhova hűl vissza következő restarting 850 marad.
-
Balathruin
veterán
válasz inspiroyhome #83916 üzenetére
Szedd le a kártyád BIOSát, írd át az órajeleket és told ki a power limitet, DDUval szedd le a drivert,told fel a biost, rakd fel a drivert.
Öröm és boldogság. -
inspiroyhome
senior tag
driver reinstall után darabig ment a furmark 97FPS-el, aztán lement fix 80-ra. Megnéztem, és a GPU core megint 850-en fut, holott 1000 van beállítva.
crimson kezelőfelület meg hibát észlelt ezért leállt...
Fogyasztása meg elvileg 60-120-180 watt között ugrál
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #83910 üzenetére
Tudod mi a vicces? 1280x1024 volt a Windows natív, de gyártó szerint 1600x1200 85Hz volt az ajánlott, amihez driver kell ami XP felett nincs
Hogy érted a látványos különbséget?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #83907 üzenetére
Erre igazat adok teljesen. Előre nagyon furcsa volt(rég volt már, 3-4 éve hogy a 24" iiyama CRT-m használtam) az 5:4, utáltam 16:9 után, viszont 1-2 nap után sokkal jobb volt. Nekem is egy 16:10-es monitor kéne, 1440x900 elég is lenne szerintem.
Viszont nem tudok 1280x1024-nél nagyobb felbontást használni
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
15 ora munka utan ordibalok a tesco parkolojaban hogy ki az a faXXX aki megutotte a ceges verdat es elment a p!csaba. Ott szidkozodok, karomkodok meg minden....aztan odajon egy urge, es azt mondja hogy ne zavarjon engem...o mar tobb honapja ugy jar vele...
Az enA ceges verda 20 meterre volt .....osszekevertem....~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #83902 üzenetére
Amióta Catalystem van Hablaty utasítására, olyan szépen üzemel a 6770 hogy öröm nézni.
Más: vigyázat, agyleszívás incoming
NagyNorbiSárkány: Neked egy 16:10 kéne. (1680x1050 vagy 1920x1200. Legjobb a 2560x1600 lenne )
No Sana No Life
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz inspiroyhome #83898 üzenetére
Troll ON: Már megint egy Radeon driver-hiba videó... Milyen ritka...
Troll OFF.
A Geforce Experience
is érdekes néha. Nagyon. -
Televan74
nagyúr
válasz inspiroyhome #83898 üzenetére
Szedd le a drivert DDU -val és rakd újra.Valami szoftveres gond lesz
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest