Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz bandi0000 #83198 üzenetére
Kék led van a házba, az mínusz 5 fok! Tudod, mint a smoke charm matrica a VW-n, az legalább 10 lóerő, a japán kocsikon meg minden matrica 5Le legalább!!! Esküszöm holnap lefényképezem, a bravo-m hátulján van egy intel matrica "5c 20v inside" de ez nem 5 lóerő, csak egy mosolyt ér!
Methionyl: Köszi!! Isten vagy, amúgy ezt is akartam írni, hogy én is ezen filóztam tegnap, hogy a szimulátorok 80% át veri az irányítása a dying light. Holott baromi messze áll egy szimulátortól, ez egy túlélő horror, de olyan precíz, és jól irányítható a kocsi, hogy le a kalappal...
Nem értem miért, én mindig az elhagyatott benzinkúton akartam tankolni... na legalább ezt is tudom, köszi mégegyszer![ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Methionyl
senior tag
válasz Jakuskacsa #83195 üzenetére
Én is elkezdtem tolni és ez a Buggy fejlesztés nagyon üt, eskü jobb a vezetése mint némelyik autós játéknak..
Btw..Tankolni az elhagyatott autókből tudsz kinyertni benzint, oda mész a benzin sapkájukhoz és F.. motorháztetőhöz is oda mész és add "Screw"-ot ami ha jól tudom kell a repair-hoz ha szétcseszed a kocsid
Majd a Buggy seggébe töltöd a benzintTehénke: Ne aggódj, nem lesz! vagy ha igen, majd álva nézed max
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
bandi0000
nagyúr
Persze, plusz ingyen jár a plusz 5 fok télen nyàron a szobàba
Xbox One: bandymnc
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #83158 üzenetére
Nem, várok a csodára. Bízok benne, hogy még lesz hely
@(#83160) Methionyl: skippelni foglak
Jó éjt!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elég az még Qhd-ban is.. Elhiheted.
Jövőhéten átköltöztetem a cuccot az XB-be, aztán meglátjuk, hátha jobb lesz a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz bandi0000 #83194 üzenetére
Egy 8 hengeres fx és egy jó vidkártya mindenre elég FHD-ig... és ezt nem azért mondom, mert ájemdém van, meg fx-em... hanem mert tényleg jó arra amire nekem kell. 4k videó, 3d film, Játék Fhd-n, és persze fórumozni meg főleg jó...
Dying light following... áhhh.. megint zseniális lett ez a játék, igaz csak egy órát játszottam vele eddig, de nagyon faja.. (de lassan meg kéne néznem a dzsátubén, hogy hogy a fenébe kell tankolni, mert nagyon fogy a benya a kocsimból)
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
bandi0000
nagyúr
válasz CJ4567 #83185 üzenetére
Áhh nem, BF4 br nyomtam pár hsz-t míg le nem mondtam a pc-s játékról
(#83188) Habugi kétségtelen, hogy sose ajánlok àemdét, de semmi személyes idéznem kell pár kollégát, mer mire nem elég
(#83191) norbert1998:
Igen igen hasonló, bár nem kértem a lenyomatot, sokat segítene a zsaruknak a beazonosításomhoz csak amiatt csináltattam mert 3 kártya van 1 be, mert sose volt nálam az adó meg taj, de mivel kártya van, kártyaolvasó sehol nincs, így értelme nem sok van jelenleg[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz norbert1998 #83191 üzenetére
Nálunk alapból rajta van
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Habugi
addikt
válasz #Morcosmedve #83165 üzenetére
Valami olyashmi.., ápol s felkavar..
(#83171) bandi0000:
Jah valami rhémlik, valamiért társítom hozzád a "nonK i5 mindenre elég" könnyfakasztót, ennek eredménye képen még kérdezve is oltani foglak egy ideig, semmi személyes, az élet móka és kopaszodás..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #83182 üzenetére
Igen a gfops valljuk be manapság a legfontosabb
Van új személyim azon mindenn van
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #83182 üzenetére
40Gflops elég lesz? Annyit tud a gépem.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
A postásunkat megszoktam kérni hogy várjon még felbontom a csomagot.Kb 1 perc és kiderül hogy megy e a feljelentés a postánál,rendőrségnél.
Amúgy a futárnak azt hiszem törvényi kötelessége,hogy megvárja még belenézek a csomagba.Bolt írta a megrendelőben hogy a futár várja meg még megnézem a dobozba a termékeket. Erre hülye dumával lerázott és elhúzott.Nem sok hiányzott hogy panaszt ne tegyek az ügyfélszolgálatukon.
(#83178) hpeter10 A postaköltséget bárkinek szívesen előre elutalom,azt bukom nincs gond, de mikor 80.000 ment a levesbe,az már gond,és már nem is vagyok oly vakmerő.
(#83180) jakusj Remélem ilyen nem fordul elő velem.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Televan74 #83169 üzenetére
Sajnos most nem ertek egyet.
En mint elado nem fogom allni a kockazatot meg a heteket, amig visszakerul egy feladott eszkoz, hiaba volt kifizetve a posta. Mikor a 3-ik termek jott igy vissza, akkor abba is hagytam, meg lehet venni szemelyesen, ha nem jo, akkor rizikozzon a vevo. Az meg a masik, aki csak utanvettel vesz, abban az esetben még a postat is bukja az elado, mert eppen meggondolja magat a vevo...
Persze ott a masik oldal, a tegla kuldes xD Azert van a forum kemeny mag, ott tartom a termeket, feladom utanvettel, az mas kategoria.
Kutyuli #2.: sajnos igen, nagyon meg kell nézni az eladót :/ Mi volt ez a sztori?
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Jakuskacsa #83174 üzenetére
"Láttam már PS4 dobozban téglát..."
Én meg házban.<poén helye>
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz Habugi #83164 üzenetére
Sas úr mondta hogy jöjjek ide, gondolom elég a konpetenciám
Avatartol eltérően nem vagyok kopasz, csak annyira megörültem hogy lehet egyéniy hogy kislányos zavaromba nem találtam jobbatAm igen, fénykoromba a vga a lz alaplap a cpu fórumot erősítettem
norbert1998: bocsásd meg faragatlanságomat, de azt hittem, hogy ebbe a fórumba is,mint a többibe csak beböfögöm hogy itt, vagyok, de nem, ide konkrét ajánlólevél kell
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Televan74
nagyúr
Én alig találok olyat aki feladná utánvétel a GTX980 -at 135000 és 140000 Ft között.Pedig a pénz már itthon van.
Mindenki előre akar utaltatni.Pedig ha postán számlára kéri az utánvétel összegét, akkor az átvétel után,a legtöbb esetben 1 munkanap alatt átutalja a posta.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Popes
őstag
válasz Televan74 #83166 üzenetére
Komolyan van aki hisz egy egynapos újonc "ultra akciós" hirdetésének?
Hiába a személyes átvétel ha egy téren a kezébe nyomják az embernek a cuccot próba nélkül.
Na meg úgy van vele hogy lehet beesik valaki aki mégis inkább utalna.
Személyes véleményem hogy az ilyen "túl szép hogy igaz legyen" hirdetéseket erős fenntartásokkal kell kezelni.
A kiscserkész meg élelmes.Deus ex machina
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #83164 üzenetére
Ezt kérdeztem én is, hablaty uram, nekem felajánlotta rá a személyigazolványszámát
Azt hiszem, hibás szótárral rendelkező bandi-tánk vanWitcher 1 hamarosan végigvíve. Azar halott, Striga megtörve.... újra. Sz'al elvileg holnap már kész is vagyok a gamával. Zsír volt, tényleg Nem tudom, hogy sikerült nekem megoldani azt ezelőtt kétszer is, hogy nem játszottam csak a 2-3. fejezetig
-
Habugi
addikt
válasz bandi0000 #83101 üzenetére
"Vannak itt emberek akkor"
Hidd el nekem, ez sokszor csak nézőpont kérdése..
Üdv itt!
Te ki lenni-e ki a minek a hogyan s merről?!
Ismerős az avatarod, kopasz tezsvíreimet éjszben tartom, így első blikkre azt mondanám valamelyik ajánló topicban vállaltál önkéntességet de a tévedés
jogátannak látszatát ( ) fenntartom..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
CJ4567
nagyúr
Vasárnap óta stabil tuning elkezdett ma szórakozni... WTF? Vasárnap direkt teszteltem hogy stabi-e, IBT Standard majd High, lefutott mindkettő gond nélkül. Most Crysis 3 másodjára crashelt, gondolom nézzük meg IBT alatt stabil. 2 pass után BSOD és reboot Ez WTF? IBT alatt jobban esik a feszültség mint ha játékkal terhelem 100%-ra, játék alatt 1.120V, IBT alatt 1.080-1.072
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Crysis 3, Animation started while already running
Gyönyörű a Crysis 3!No Sana No Life
-
Methionyl
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Methionyl
senior tag
Need for Speed - PC Reveal március 15 környéke. Kicsit várom, de úgy látszik mint 1 feltupírozott Underground only éjszaka(vagytévedek?).
Grafika meg kimerül szépen tükröződő vizes talajon..De azért szép!They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #83150 üzenetére
SuperMicro alaplap
Xeon skylake
Delta táp
Tesla vagy FirePro VGAMindjárt más lesz a leányzó fekvése.
Ha ipari dolgokról beszélünk akkor még a legdurvább ROG lap is olcsó selejt kategória. Oda nem csilli-villi gámer cucc kell hanem massziv strapabiró nem dupla-tripla fàzisù lapok.
Az ilyen plasztik cuccok abban a ligában a hulladék szintet képviselik. Van olyan 12 éves munkagép aminek még mindig van szuportja. A Rangernek meg pár év mulva a gyártását is tagadnu fogja az Asus.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
Na iylet sem éltem még 8) na vicce:
Szóval ..
ASUS MAXIMUS VIII RANGER V1.0
EVGA 650w G2
Fractal ház
6700k
Noctuca D15 Vagy a Silvert arrow.Na ezekre azt mondták,hogy nem minőségi alkatrészek. jó Én értem,hogy nem Server alkatrészek,de asztali géphez
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
CJ4567
nagyúr
válasz inspiroyhome #83142 üzenetére
Mondani akartam hogy nézd meg a MODE gombot, de akkor a kontroller a rossz.
No Sana No Life
-
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #83104 üzenetére
Néztem, mit akar jelenteni az "owl are you"
Üdvözlet Bundy-nak!
Ki megy még innen Deadpool-ra szombaton?
-
inspiroyhome
senior tag
Érdekes, szerintem zárlatos. Észrevettem hogy nagyon nagyon halványan világít a mod led, és ha megnyomom a mode gombot, akkor lassan elhalványul. Csodás..
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #83141 üzenetére
Sajnos ilyen régi verzióval (2.3.4) több play alkalmazás nem kompatibilis (google táblázatok bár a gdrive részben kiváltja, 1-2 app pl. a céges taxié), emiatt kerestem min 4.0 verziót, csak gyárinál gyorsabbat szeretnék.
-
inspiroyhome
senior tag
Nos, megvettem a controllert, asszem megint lesz itt balhé a PCX-el.
Gombok száma: 12 gomb, 2 db Analóg kar, 8 irányú D-Pad
Ehhez képest a 2db analog kar 8-8 irányt képes megadni, a D-Pad pedig azonos az egyik karral.
Most komolyan, nem számítottam rá hogy a ravaszok működni fognak, de hogy a két analog karból egy se valódi? Akinek nincs felesleges 10 ezre egy rohadt controllerre azt ilyen simán átb@sszák?
Akkor szokott ilyen "egyszerűre" váltani, amikor a MODE nincs bekapcsolva, viszont itt módját se látom arra, hogy életre keltsem.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #83078 üzenetére
Köszi, mivel megint kitolódott a telóvétel projekt kocsivétel miatt, így a régi vasat próbálom majd élhetőbbé tenni (bár a Kitkat helyigénye okozta átparticionálástól kissé tartok).
Televan Azért csak van még időd neked is erre :] kívánom, hogy lehetőséged is legyen ha gyerkőcöt szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #83138 üzenetére
Nem reagált rá, pedig cukkoltam egész nap...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
#Morcosmedve
veterán
válasz MiklosSaS #83123 üzenetére
kicsiLili!
(#83139) miklosss2012: Most nekem is kimaradt egy-egy és fél nap, mert meló is volt, aztán a kocsit is szerelték még 3 órát pluszban, ott vártam... utána rohanás VIP mozira, 1 perccel kezdés előtt értem oda, még a kajákat bepakolni a terembe... feketék fehéren volt a műsor, hát én végig szakadtam, akkor is, ha egyszer nézős, mondjuk reggel 7-től induló napomon, este 20-ra elfáradtam, barátnő is...bár a szürke ötvenen is jót nevettünk, végig kommenteltem
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #83122 üzenetére
Egy Flector már lecsúszott, így elmegy.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #83135 üzenetére
De alig varom hazaerjek tegnap bepacoltam egy kis husit es grillezek... h valami ferfias kaja is legyen a heten
Olyan rendelest nyomtak a kezembe h elsőre azt hittem egy kamionos tetel. Aztan mint kiderült csak mondenből kertek kb 2-5 darabot... inkabb vallalnam a kamionos tetelt mint ezt mikor 4 oldalas a szamla es egy raklapon elfer...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #83133 üzenetére
Ma nem hoztam kaját be, ettem valami izetlen csirkés xart. Tegnap meg subway-es szenya volt a menü...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #83133 üzenetére
lényegében, dettó. Plutyka van kajának. Már ha azt lehet annak nevezni
-
Jakuskacsa
senior tag
Ebedidő... virsli,mustar,paradicsom, retek, magvacskas kifli, kecsöppp... igazi egyveleg... a reggeli fitness szilvas mittymutty kb semmeddig nem tartott.. ezert fitness, mert 3 ora milva whes vagy?
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz inspiroyhome #83130 üzenetére
Dark Souls? Jajne
Most kb összesen van a gépen 200GB-nyi játék, de nem tudom mivel játsszak.() Bár nem is nagyon kötnek le, GTA5 ami most olyan hogy belelépek, pár óra múlva ki, pedig csak tuningolok, autózok, robbantok
FC3 Blood Dragonba belekezdtem, de a drágalátos NV Driver úgy behalt hogy állandó TDR volt, úgyhogy reinstall, es mentesek elvesztek Előröl kéne kezdeni, nagyon jó annak a feelingje.
Dirt Rally végre megy a gépen, Rallycrossban eddig csak ultra lowon ment 20FPS felett(akkor 40-50 volt), most High 4x MSAA-val megy 40FPS-sel Rallycrossban is[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
inspiroyhome
senior tag
válasz CJ4567 #83127 üzenetére
Skyrim nálam egy nagy kedvenc, kevés olyan játék volt, aminél alig vártam hogy hazaérjek a suliból csak hogy gamelhessek estig. Mondanom sem kell, hogy most már egyáltalán nincs ilyen. Nem a játékok lettek annyival rosszabbak, szimplán már csak nem kötnek le. :/
Witcher 3-at kipróbáltam, nem rossz, csak nekem már a legelső küldi is vontatottnak tűnt.
Esetleg próbáld ki a Far Cry 3: Blood Dragont, Mafia 1 vagy 2-t, bár nem nagyon tudok most beszippantós játékot mondani. Az undertalet végigjátszottam, na de az eléggé egy indie game, és vagy imádod, vagy utálod, nincs középvonal.
DiRT Rally volt még egy kellemes meglepetés, a sok ken blockos meg driftelgetős baromság után, végre egy relative normális rally. Van egy gagyi, félig működésképtelen holtjátékos kormányom, azzal eléggé ellehet vele szórakozgatni.
Amit semmiképen ne próbálj ki, az a Dark Souls széria bármelyik tagja.
E: Esetleg még Cities Skylines az afterdark kieggel, vagy SVEN CO-OP haverokkal.
Vagy ott van még a BeamNG ami egy marha jó softbody physics játék, illetve ha már járművek akkor talán még a Spintires.Üdv bandi0000!
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Jaúreggelt. Advil jöhet ide is.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
inspiroyhome
senior tag
Szép jó napot, még mindig beteg vagyok, de lesz kötelezőjellegű szülinapi party.. Ugye jól emlékszem hogy a röviditalok kiűzik a náthát?
-
MiklosSaS
nagyúr
Vén kujon..maláj néniken jársz az eszed....kapsz majd itthon érte
@Topic: mivel a topicnak rendes lány tagja nincs, én azt mondom dobjunk össze egy kis lóvét és vegyünk @Lilikének valami ajándékot. Ha nincs rendes nõ tag..be kell érjük amink van
-
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #83109 üzenetére
Kedves asztaltárs... Kihagytad a SÖR-t. Minden topiklakót meg kell hívni valami állati jó piára.
Hackeeee: jobbulást... :/ frontérzékeny vagy? Sajnálom, párom is emígy van egyik frontnál a feje másiknál a lába fáj. Kitartást.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #83110 üzenetére
Simán benne van, hogy a hangszórónak nem tetszik ez a tartomány, ahol dolgoznia kell, vagy spontán a régi erősítőm nem jó ezekkel a hangszórókkal.. Majd meglátjuk, van 1-2 ötlet, majd azokat kipróbáljuk, és kiderül majd, hogy mi is a gond. Van alternatív ötlet, majd tesztelgetünk.
Migrén..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
Esetleg ha lesz szabad 10 percem összedobok vmit
-
MiklosSaS
nagyúr
-
cskj1
tag
Biztos vagy te abban , hogy okos ötlet több hablaty hosszú iromany elkészítésére buzdítani?
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
MiklosSaS
nagyúr
Aztán majd eldöntjük mikor hivjuk próbaidõre
@Csoki: menjél vissza! Tüstént felhívlak
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Ahogy talán sokan tudjátok, szükségünk lenne még pár új kollégára olyan posztokon, amikre egy kissé nehéz embert találni.
Bár folyamatosan keresem a megfelel ő embereket, sokat segítenétek, ha végiggondolnátok, hogy akad-e esetleg olyan külsős ismerősötök, aki pályázhatna az alábbi pozíciókra, és segítenétek felvenni az illetőkkel a kapcsolatot.
A legsürgősebb keresések:
Asset TD
Hair TD
Rigging TD
Senior Matte Painter
Senior Environment Artist
Shot TD
Simulation TDTermészetesen ezeken kívül a honlapon szereplő összes pozícióra várjuk az érdeklődőket!
Kérdéseiteket, ajánlásaitokat szívesen fogadom bármilyen formában.
[link] -- >> it tmegnézheted mihez mi kell.!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz bandi0000 #83108 üzenetére
Szemelyi nem kell meg semmi különös, esetleg egy rövid cv, egy motivacios level ugy röpke 3 oldal, igazolas, vagy ajanlas mas topicokbol, ja es a motivacios levelben kerjük feltüntetni a hogy miert szeretnel csatlakozni... ja es egy mr bundy-s kacajt kerünk ahogy azt szeretjük
Es most huzok vissza dolgozni mert mint irtam a gannnyyee mar a nyakamig ėr...
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
-
Jakuskacsa
senior tag
Kesz vagyok teljesen elvagyok uszva... es meg a kollegam sem jött dolgozni, mert cefre bogar megcsipte... jo is ez...
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #83104 üzenetére
Igen úton a buszmeghez gondolkodtam pont ezen ki ki vagyok? Bandy vagy kell személyi stb szám ia ?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz bandi0000 #83101 üzenetére
Áhhh...ez a topic már muktikulturális..tövb az Intel mint az AMD.
Állitólag még idén érkezik valami drissités. De amióta a tick-tock már csak két évente jön az intel is kiszámithatatlan. De ha jól tudom a frissités az 14 nm lesz csak. Érdembeli elõrelépés az a 10 nm lesz 2017 vége felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest