Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #84299 üzenetére
Egyik sem olyan szíííp mint a gékettő
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #84296 üzenetére
Próba szerencse, majd látjuk mi lesz vele.
Véleményem szubjektív...
-
válasz hackeeeee #84295 üzenetére
jaja, nekem is vágatnom kell a simemet hozzá
de nyugtat a tudat hogy a nanonál nincsen kisebb
no akkor próbáljuk meg együtt földi Uraság?fentebb szerkeztettem egy bugról találtam infót a neten...
az még szerintem bele kellene férnie[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #84294 üzenetére
Jam, már mennek is vissza garba, és jönnek a héten a cserék.
Jah.. Én is elgondolkoztam, hogy lehet teszek vele egy próbát, meg max megvágatom a simet hozzá.
38 lenne függetlenül, szolgáltatótól sem olcsóbb.
Véleményem szubjektív...
-
válasz hackeeeee #84292 üzenetére
jaja, mondjuk ha újak a recsegők akkor garisak, az is egy pozitív dolog...
a telcsiről meg annyit hogy nekem meg pont nem jön be a cserép fone
ez a négy col vagy max a 4,7-el még megbarátkoznék, de nekem a dual sim lenne a fontosabb
az 550 meg nem tudja és agofy olvasom a 650 sem lesz dualos.
a win 10 is tetszett anno amikor kipróbáltam, bár a jelenlegi 532-es lumiámon egy vicc volt.
újra indulgatott, meg fagyott.
mondjuk azt mondják hogy a gyári win 10 ilyet nem csinál, agyalok rajta hogy meg kéne próbálnom.
max ha nem jön be akkor eladom és annyi.
bukok rajta egy két három négy ezret
ha meg beválik és megtartom akkor lesz egy mondhatni jó telcsim.
nehezen tudom elszánni rá magam, annyit agyalok hogy már már belehülyülökui: jaja, én is ezért akarom megvenni az 550-et, lehet ma be is megyek érte, már meg is rendeltem, és ha elszánom magam rá akkor elhozom és kipróbálom.
annyit lehet megcsinálok hogy nem biztonsági mentésből állítom be hanem adatátvitellelszerk. II.: állítólag ennyi bugja van a win 10-nek a gyári win10-es telcsiken
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #84291 üzenetére
Jah.. De meglepően jól szólt ezekkel a recsegőkkel, pedig az 1ik új volt, a másik majd 2 éves.
Hát, ha most megdöglik, max megcsinálják garban.
Az a baj, hogy Nekem az XL eléggé bejön az 5,7" miatt.. Az 550 meg gyerekméret, 4,7"-lal. Plusz gyengébb a hardver is..
Max kap egy resetet frissítés előtt, után, abba csak nem döglik bele.
Épp nézem, 7.000 Ft kedvezmény van az 550-re Edigitálnál.. Ejj..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz hackeeeee #84290 üzenetére
jaja, a jó munkához idő kell....
elvileg a 640 is frissíthető lesz, de én olyanokat hallok hogy sok a gariban visszavitt win10-re frissített telcsi, mert a win 10 hajlamos kinyírni a telcsit...
éppen ezért nekem többen is az 550-et javasolták...
nem tudom, agyalok én magam is erősen[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #84288 üzenetére
Jó móka szerintem, bár az anyagvágással vannak gondok errefelé.. Hiába adott a méret. A hangszóró hiba pedig benne van.. Az egyiknél a tekercs volt a gond, a másiknál pedig a porvédő kupak..
Volt 2 hangszóró, azokkal kipróbáltuk tegnap, elég szépen szóltak ebben a ládában, így azokból hozunk bele. Igaz, papír membrán, nem kevlár, de legalább jól szóltak. Majd csak meglesz mostmár.
@Sas: A 640 is frissíthető lesz 10-re, nem?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #84287 üzenetére
Akkor szerintem az 550 a win10 miatt...olcso telefon, ha foldhoz vagod majd nem lesz nagy kar erte.
@Hablatyi: nesze gamer lapos. Meg vizhuteses is, meg elektrolitot is tartalmaz
-
válasz hackeeeee #84273 üzenetére
ajajj, sok sikert hozzá...
remélem menni fog, nehogy a végén szub vásárlásra add a fejed
építeni nagyon úgy tűnik nem olyan eCCerűlátom te is telcsit keresel?
épp én is lumia 640 vagy 550-en agyalok de nagyon[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #84280 üzenetére
Hát de az mégis mikor lesz? Tesóm használja a 640-et.. Nem nagyon lesz a smart része használva... Csak néha, mert mondjuk a céges telón nagyon mobilnet sincs.
Ezt lehet pár napon belül meg kéne lépni.. Ha ennyire nem szabad 640-et venni akkor lehet hozok valami droidot.. Vagy akkor inkább 550? Nem gyegébb az 550, mint a 640?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Itt a G5....eleg faXa telonak tunik
Az uj Samsung is nagyon franko telefon....
-
SP4C3
veterán
Google Drive-os képeket nem lehet megosztani?[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #84253 üzenetére
Delet.
Hétfő.
Intézzük az új hangszórókat a subba, a kevlárok közül mindkettő rossznak bizonyult.
Véleményem szubjektív...
-
válasz #Morcosmedve #84269 üzenetére
hát sajnos igen, mivel céges telefon így nem lehet akár egy napot sem kihagyni...
én meg nem akarok droidikát, sajnos
nem volna ezzel bajom ha lehetne kapni lumiát, és persze nem cserép méretben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
caindwan
aktív tag
válasz #Morcosmedve #84269 üzenetére
fck Nálunk pl. használják így is, úgy is mondjuk én
@Stepo: Szervízi minőség
-
Stepo
aktív tag
válasz inspiroyhome #84267 üzenetére
Asszem ebből kellemes forrasztgatás lesz, ha megjön az alkatrész, de még konzultálok a tulajjal, hogy mennyit hajlandó fizetni és, hogy nem-e akarja eladni alkatrésznek.
(#84269) hpeter10: És ha jól tudom, akkor még az Apple szervizben is volt, ha hihetek az infóknak, majdnem sírva fakadtam.
Hozzám általában olyan gépek kerülnek, amikkel más már nem tudott mit kezdeni.Pl.: Szépen megmagyarázták, hogy elszállt belőle az élet, újat kell venni( ), Meg volt egy halott laptop is, meg a saját laptopomban teljesen kiszakadtak a zsanérok(A műanyag teljesen széttörött), eddig még mindent sikerült életre keltenem.
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
Jóóó reggelt!
Kialudva, frissen, üdén, még a nap is süt kint A ráadás, hogy 1 hét szünet van, lesz mit csinálni, hogy 3 hét múlva érettségi. @Szarvasunkat irigyellhetném is, hogy olyan keveset kell átnéznia + hogy csak magyar irodalom. Mit nem adnák, ha csak magyar irodalomból kellene készülniFelétek mi újság van?
-
válasz #Morcosmedve #84264 üzenetére
hát Uram, azért mert az még nem kapható, vagyis nem találok sehol
-
#Morcosmedve
veterán
-
Stepo
aktív tag
Mindenkinek kellemes hétfő reggelt!
Nekem is már szuperül indul a nap, hoztak nekem egy 2009-es IMac-et, hogy nem megy mióta kicserélte a HDD-t ( ). (Egy kis háttérsztori: 2 szerelőnél is volt és elhajtották azzal, hogy nem tudják diagnosztizálni, mert nem ad képet... WUT? )
Szétkaptam és rögtön szembetűnő volt, hogy a képernyő csatlakozója ki van tépve a helyéről.
A bónusz az volt, hogy a háttérvilágítás szalagkábelén az érintkezők fel voltak hajtva és a fele csavar hiányzik belőle + oldalasan vannak behajtva.
Már csak az a kérdés, hogy honnan kerítek megfelelő csere csatlakozót, mert csak annyi van ráírva, hogy 100113 I-PEX (2 láb teljesen letörött, a többi össze-vissza hajlott) -
stratova
veterán
Értem.. Szóval USA bemutat a németeknek (elnézést ezt már nem tudom nem így szemlélni).. A VW (a 2. legnagyobb autógyár) szálljon be büntetésül az elektromos töltőhálózat kiépítésébe. Az USA-ban... ahol éppen nem fogy jól a portékájuk, de a Tesla lemosott mindenkit a prémium szegmensben miközben még így is veszteséget termel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Lacielvtárs #84260 üzenetére
-
válasz MiklosSaS #84259 üzenetére
& nővé tévő Péter
köszi a véleményetek, hát a lumia 550-en agyalok...
azt mondjátok legyen azt?
az nem dual simes, de hajlok rá hogy az legyen, mert a 650 még nem kapható
Apám és Peter: mondjuk azt hallom hogy a win 10 jó ha gyárilag van a telcsin
tehát legyen ez?
[link]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #84257 üzenetére
Lumia 550/650, vagy ha kifogsz egy 930-at.....
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz MiklosSaS #84254 üzenetére
jaja és éppen éppen telefont keresek, mert a jelenlegi lumiám vinni kell gariba vissza
agyalok hogy mit válasszak olyan 50 ezer értékben.
szeretnék lumiát mert ezeket imádom, feltéve amikor működik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #84252 üzenetére
Bill Gates-ra. Mert ha olyan fejem volna mint neked addig szaladnek mig elhagynam
@KeresztFiam\; jah, megint az a kibaXott hetfo.....
-
jó reggelt, ismét egy kellemes munkahét, hogy mit ne mondjak
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Nesztek inkabb valami szebb
Csak nehogy ez legyen majd a vege
-
mackosajt
addikt
válasz Methionyl #84246 üzenetére
Helyes okfejtés.
De még helyesebb a kék szirmonként számolni. Nem csak "kék".
@Sasssss: számold meg a szirmokat.
Minap ezt valami banános feladvánnyal tolta el valaki valahol. Ott is vigyázni kellett a banánok számára a képen.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Methionyl
senior tag
válasz MiklosSaS #84245 üzenetére
vak vagyok?
1 piros = 20
1 kek = 5 viszont 4 szirma van az uccsó sorban. Igy az 4
1 sarga =2 de az utolsó sorba 1 van belőle.[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Televan74
nagyúr
Jó éjt!
Mindenbe beleugatok!!!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #84213 üzenetére
Te verdás, nem tudom hol és mit étkeztél Anglia előtt de ha neked nincs különös gond az itteni kajákkal akkoe a hiba önben van.
Bejárram Angliár, Skóciát, Íreket, stb....de az UK okyan távol van a jó kajátol mint Kina Romániátol....
-
caindwan
aktív tag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #84236 üzenetére
Fincsibe, a maggie-tol....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #84234 üzenetére
Ja, tudjuk a G2 a legjobb
-
norbert1998
nagyúr
válasz bandi0000 #84228 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy költséghatékony legyen. Emellett szeretem a fizikailag létező tudást/tulajdonsagojat párosítani a jó rendszerrel, ami sokszor nem sikerült a gyártóknak. Így a g2, 45 ezer forintért a majd tizsszeresebe kerülő, oké, ezt már újan, telefonok szintjén mozog sebességben és mindemellett tudja, amit akarok, 45 euerert, nem 300-ert. Nekem megér 5-10 percet ez az életemből. Főleg. Hogy szinte minden nem csupasz droidos telefonnal gyorsabb. Igaz, ha a többi telefon is cm-ezodne,gyorsabb lenne ennél, mert ez sem csodajargany, a cm a nitro.
-
caindwan
aktív tag
válasz MiklosSaS #84193 üzenetére
Őőő.. Nem irigyellek A bab néz ki onnan a legjobban, meg a KV
Vacsora után (gombáshús krumplival az egész sütőben sütve (a krumpli olyan finom zsíros zaftban) ) toltam egy kis házi arabkenyeret kolbásszal.
Futni tervezek már én is menni, csak érje már el a hőmérő a 10fokos határt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #84225 üzenetére
1 het Huawei Honor 7 utan csak ajanlani tudom, alig 200 font korul van es egy nagyszeru telefon. Jobb mint a G3 volt....
Igaz ez 5.2" .
-
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #84221 üzenetére
Én azt tudom, hogy én itt találkoztam eddig a számomra leginkább emészthető kínai kajával.
Nem bizalomgerjesztő a hely kívülről, de az elmond valamit, hogy legalább 16 éve ugyanazok vannak benne, mint akik korábban, már lerombolt közeli bazársoron csinálták a kajáldát.
Amikor Pesten járunk, mindig beugrunk enni egyet.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bandi0000
nagyúr
válasz Malibutomi #84225 üzenetére
elfogadható kompaktot csak sony gyárt
(#84227) norbert1998 : jah tényleg te vagy az aki a kenyérpirítót is rootolja
én sony arc S óta nem nyúlok a roothoz, ha már annyit kiadok egy csúcs telóért amennyibe kerülnek,vagy ahhoz méltóan működik vagy megy a levesbe, bár meglepően meg vagyok elégedve a Honor 6-al holott sose szerettem vna kínait
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
norbert1998
nagyúr
válasz bandi0000 #84222 üzenetére
wait what?
Nem tudom te hogy vagy vele, nekem idle-ben töltődik a G2
Szóval, regenerálódik. Jó, nyilván ez a cm miatt, mert annyira csupasz. Gyárival katasztrófa volt az aksiidő. Vagyishát, embereknek tetszik, de egyrészt az SP jobb volt, másrészt CM-el ez nagyonb aláz. Volt már 9 óra képőernyőidőm. -
Malibutomi
nagyúr
Tenyleg mondjatok jo telot, de ami nemnagy.
A Nexus 4 a 4.7-el nekem oke, nem kellene nagyobb. -
Televan74
nagyúr
Két hét -8kg.Mivel most jól érzem magam a bőrömbe,holnaptól jön a napi 30-40 perc futás.
Mindenbe beleugatok!!!
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #84220 üzenetére
engem a jobb érdekel, volt 2 S6-om is túlárazottak, G4 meg nem tetszett nagy tepsi, örülök hogy most csökkent a kijelző, de nevetséges ez az always on, aszongya jó mer 1%-nál kevesebbet merül 1 óra, alatt tehát, 20%-ot merül 1 nap alatt csak e miatt+az átlagos 10%/-os merülés ami mindennél fent áll ha hozzá se nyúlsz, míg e nélkül kb 5% max 10
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #84220 üzenetére
Szép estét az Uraknak!
Ha már kínai. Kérdés: ismer valaki Budapesten olyan kínait, ami ha nem is pofátlanul olcsó, de nincsenek az egekben az árai, cserébe nem kegyetlenül olajos? Sajnos én eddig csak az olcsó de olajos/márcos kínaiba futottam bele, az olyan kaját meg legfeljebb egy hétig vagyok képes megenni (hosszú távon hazavágná az ember belbecsét az a mennyiségű olaj). Általában kapok házit vagy a kollégákkal eszem, de néha jól jönne valami keleti ami a Sushifutárnál kicsit olcsóbb (szeretjük de kollégámmal ritkán engedjük meg magunknak), de jobb az olcsó kínainál.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #84193 üzenetére
Én deadpool-t uzsonnáztam és kínai csípős savanyú levest vacsiztam. Ratyi volt
Mindenesetre, látom, te legalább diétázol. Úgyis rádférValahogy így néz ki, csak hagymakariká nélkül.
illetve még egy shör vár rám itthon.
bandi: a g5 érdekel, bár ha nem lesz hátlapon gomb, akkor morcos leszek, márpedig 95%, hogy nem lesz.
A shamesung meg nem érdekel. Ha a világ legrondább telefonját csinálnák, amitől nem állnak messze, akkor is venné mindenki. -
#Morcosmedve
veterán
válasz Malibutomi #84215 üzenetére
Nyugi.
En ertem amugy mirol beszelnek, nem arrol, hogy a grafikat ki csinalta, mert azt a kiado, de az tenyleg kinos, hogy zaszlos jateka az AMD-nek es nem lett szep es ezen nem tudtak javitani, mert legalább rosszul is fut. Egyetertek, hogy beta az beta, de sajnos manapsag nagyon kevesen itelnek meg valamit egy hettel is utana akar, ebben valamiert az nvidia egy ideje jobb es reszben igy sikerult a nagy market share-t is elerni zold oldalon. Egyelore meg van AMD, addig barmi lehet nyárra.
© asszongya'hogy
-
Televan74
nagyúr
válasz Malibutomi #84215 üzenetére
Láttam futottál velük egy - két kört.Mazochista!
Mindenbe beleugatok!!!
-
bandi0000
nagyúr
amúgy hogy kicsit jó hírt is mondjak hátha valakit érdekel, bemutatták a G5-öt és a samut S7-et is nemsokára
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Hulye vagyok, megint elkovettem azt a hibat hogy beneztem a VS topicba...na mindegy legalabb hasznalom a premiumot, es 1-2 embert elrejtettem nem idegesitenek mostantol
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jakuskacsa #84211 üzenetére
nekem is van 1 szám ami fölé nem megyek,én is rengeteget galoppolok de én tudom mi a baj, dél utános vagyok állandóan, gyakorlatilag reggel 8 fele kelek, reggeli, ebédre már nincs idő, aztán melóhelyen csak 6 fele mehetek kajálni, fél12-kor hazaérek és vagy kibírom vagy nem
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Jakuskacsa #84199 üzenetére
nincs semmi kulonos gond az itteni kajakkal, csak nem hasznalnak sot, de az potolhato.
A sutik kimondottan jok -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #84209 üzenetére
Mozgás...lassan a sarki zöldségwshez is autóval megyek...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz bandi0000 #84210 üzenetére
Genetikai adottság is ez. Mondjuk én jó anyagcserével vagyok megálldva, + a munkahelyemen is sokat mozgok, meg hétvégén is. Volt egy idő mikor nagyon elindultam fölfele kilókban, de még időben álljt parancsoltam.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jakuskacsa #84209 üzenetére
ebben igazad van, csak nem mindenki megy már el mondjuk vacsora után gym-be, vagy futkározni, ez is jó kibeszélős téma lehetne, de nem is akarok belebonyolódni, viszont azokat tudom irigyelni akik csont soványak és többet esznek és kevesebbet mozognak mint én, este 10-kor kimegy burkolni stb stb
-
bandi0000
nagyúr
persze hogy nem ízlik, angolok szeretik, magyaroknak sokkal fűszeresebbek a kajái, ép pezért van annyi túlsúlyos ember, hozzáteszem én is az vagyok a diabetikusok szerint, szerintem meg jó formába vagyok
lényeg a lényeg, ha eljönne egy ekhte angol egy vidéki disznóvágásba és végig enné amit mi, valszeg 1 hétig a wc-n ülne
-
HSM
félisten
válasz Jakuskacsa #84205 üzenetére
Butaság ízlésről vitatkozni... Ami az egyik embernek ízlik, a másiknak borsódzik a háta. Nincs ezzel baj. Azt kell enni, ami neked bejön.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #84205 üzenetére
Azokat én sem birom lenyelni...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #84204 üzenetére
ezek a "pie" dolgok azokkal ki tudnak űzni a világból. Anno azt kóstoltam nem egyet, de nincs íze, se szaga, és azt is nehéz megmondani mi hiányzik belőle. Só az tuti, de hogy mi kellene bele, hogy ehető is legyen az már más kérdés.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #84202 üzenetére
Nem mondtam hogy imádom, de ez az ehető kategória...
Az ilyen szarokat mint a steak pie, carveri, meg forralt zoldségek én is kihagyom.
Olasz, görög, spanyol és török éttermekben szoktam enni...és néha betévedek az angolba is. Van azért pár jó hely.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #84201 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy vannak jó dolgaik, de én mág nem találtam... elmondanám, hogy ami a képen szerepel azt is kóstoltam, de a kolbász nem finom, a paradicsom, se nem sült se nem nyers... dötsék már el, hogy most megfőzik vagy nem...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #84200 üzenetére
Sok mindent meglehet szokni, én a kaját nem vagyok hajlandó! Én úgy szeretek enni, ahogynekem ízlik, és ebbe több nemzet tradicióját, és fűszereit hajlandó vagyok belevenni, de az Angol konyha az egy ízetlen, szagtalan, egyhangú konyha. És olyan dolgokból csinálnak levest/pürét/mártást/vagy pitét, amiért az egész világ kiröhögi a konyhájukat. Én próbálkoztam tényleg mert érdekel a konyha, angol receptekkel, de egy számomra egy fölösleges nemzeti ízvilág...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jakuskacsa #84199 üzenetére
Szerintem ez a kajájuk, ami pont, hogy nagyon jo.
© asszongya'hogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest