Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #83598 üzenetére
Megpróbáljuk másképp meghajtani, megnézzük úgy, ha úgy sem jó, akkor hangszórócsere lesz a vége..
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megpróbálok 200-as RC-vel cnq-t használni.. Ne tekerjen már feleslegesen a vas maxon, ha nem kell.. Plusz így a ventiket sem pörgeti annyira a cucc.. Terhelésnél úgyis odatolja az órajelet ha kell..
Hablaty! 4900-on minden rendben van a memóra kezeléssel.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondoltam használom, ha már van ilyen is. Ennyivel kevesebb a rezonancia.
@Televan: Sokba.. Nem is merem összeszámolni, inkább.
Ami előny.. Szerintem 1,5V körül 70 fok körüli socket-tel kijönne 5GHz felett IBT stabilra... De nem strapálom szegényt. Mondjuk ahhoz képest, hogy Seidon-nal 75 fok körül volt 4950-en IBT stabil..
Így is jobban forr az egész vas, mint Nála a Raven-ben.. Persze sanszosan Nálam melegebb is van.. 4900 MHz körül marad az 1,456V. Nem akarok neki többet adni.
Plusz, letettem a vga-t az alsó 16* foglalatba, így jobban kap alul, felül levegőt.
Ami bosszant, hogy nem tudok felülre ventit rakni, mert nem fér el.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #83585 üzenetére
Nincs. A láda még mindig nem az igazi, jobb lett, de nem jó.
Van egy ötletünk, azt holnap megnézzük, ha nem válik be, akkor valszeg hangszóró csere, mert sajna akkor ez most nem lett túl jó választás.
Véleményem szubjektív...
-
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #83576 üzenetére
Frankó!!
A sárga kábelkötegelők (ilyen van? ) végét azért majd lecsíped ugye-e?
CJ4567 & Methionyl:
Persze én ezt tudom/értem, kell a klikkvadászat / néha egy kis "érdekesség" mert különben kivágják a szponzorok, nem is ezzel van problémám hanem a stílusával, borzalom.
Nyegle ipari takony érzetet sugároz, ahogy "gesztikulál"/affektál.., a testbeszéde, nem bírom na...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A vga úgy néz ki szereti a ventit, közel 10 fokkal hűvösebb a GPU..
Thx!
A helye még tervezés alatt, addig most alternatív helyen pihen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz Habugi #83574 üzenetére
Ez tény..Csak már sajnos ezekkel tudja "fölhívni" a figyelmet és újat mutatni. Sajnos már közelse izgi ha építene egy 6700K@5Ghz - SLI 980Ti agyon vizezve a VRM-eken keresztül a hangkártyáig.."uncsi.."
pl.:"Miről is csináljak videót..áh megvan, vagdossunk Titan-t" [link]. Mert hát miért is ne csináljunk Single slot-os Titan-t úgy, hogy levágjuk a DVI csatit, hogy mellé később 8 Titan is férjen..vagy egy TV Tuner KÁRTYA?!?! igen, bemutatta, hogyan is kell vagdosni Titan-t hogy mellé más kártya is férjen. bravó
Ebböl kifolyólag még csípem, tetszik a videó illetve vannak hasznosak, bár az utóbbit ink hagynám..
hackeeeee: wow, szép lett. Grat
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #83571 üzenetére
Ettől a csókától nekem mindig ökölbe szorul a kezem..
30k dodós "config", az igazán hurrá, értem én hogy brahi volt de ebből pont 30db különb/jobb játékvas jön ki.., az pedig 23-al több mint amit a videón látni..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
-
Whysperer
addikt
hpeter10élre nyomtam neki akartam Én is. 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz #Morcosmedve #83567 üzenetére
Majd jól átirányítoma hívásokat a számodra
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #83564 üzenetére
Ugyan kérlek, nincs ott senkinek olyan fegyvere amivel sebezni tudna..
Cirka félévente 2-3post, mostanság egyébként gyakrabban nézek be, gyiku kis túlzással csodát tett azzal a topiccal, amióta ott van nem is emlékszem hogy zergeltek-e volna bárhol, nagyon szépen karbantartja a nyájat. Van aki neheztel rá emiatt, nem tudják hogy a szó amit keresnek az a köszönöm!
Tegnap csak azért postoltam mert fellelkesültek az "új" Arma3 driveres profil okán, gondoltam szólok/elmagyarázom ennek miért nincs a világon semmi értelme.
Abu tavába is bedobva ugyanakkor a csalit, hátha ráharap és csöpögtet némi infót nekem mint kattant Arma3-asnak arról, mi s hogyan várható majd a DX12-es implementációval kapcsolatban, nem utolsó sorban mikor.., kvázi hátha tud még nem hivatalos dolgokat..(#83559) hpeter10:
Szolgáltató szinten, a vodánál legalábbis nem lehet adott számot letiltatni, tavaly utánamentem a kérdéskörnek. Adott készüléken lehet de azt meg fújhatod ha egyszer rejtettként érkezik. Olyat tudok esetleg elképzelni, hogy egy vagy több számra oldják a rejtést és akkor tudod tiltani.
(#83557) Whysperer:
5-6 éve benne van még mindig a telefonomban egy bizonyos illető "Szuszogós" névvel, találd ki honnan kapta a nevét..
Ugyan ezt játszotta csak a számát sem szégyellte felfedni, ha nem hívott fel anno 100-150x akkor egyszer sem, változó napszakokban.., egy mukkot nem szólt soha csak szuszogott/lehetett hallani ahogy lélegezik.
A végén már szerintem lelki-segély szolgálatnak használt, mert amikor elkezdtem megunni akkor 5-10percet is meséltem neki róla miért beteg dolog, hol s miért érdemes keresni az okokat, vagy egyszerűen csak felvettem és leraktam a telót valahova ahol éppen nem volt útban úgy hogy közben vonalban volt, had szokja a számlája..Egy idő után abbahagyta.., jó hosszú idő után de biztos ami tuti még nem töröltem..
(#83567) hpeter10:
Előfordult jó párszor igen, a végén már direkt erre játszottam rá..
Akik régebb óta ismernek szokták is mondani egyébként elég gyakran, hogy előszeretettel és érthetetlen gyakorisággal bevonzom a sérülteket.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
válasz #Morcosmedve #83563 üzenetére
Okés!!
-
MiklosSaS
nagyúr
@ Hablatyi: szeretsz veszélyesen élni...posztolgatsz mordorban....
Jót röhögtem ma reggel...annó nitróztam jó pár évet....egyszer halt meg egy processzor...3 év alatt....pedig pár rekordot megdöntöttem. A "hazug" kolléga meg kéthetente ver tönkre egyett...igaz a tudás megfizethetetlen.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
válasz #Morcosmedve #83559 üzenetére
Haj Vodafone-nak már jelezve van egy hete ,hog yírásos formában meglegyen már bent
-
MiklosSaS
nagyúr
Qrva melója...nem látom a végét...
-
Whysperer
addikt
Szerintetek számnélküli hívást lelehet tiltani? minden nap felhív valaki és nem tudom ki mert mikro 2x felvettem senki sem szólt bele. de már 2 hete
-
Whysperer
addikt
válasz hszilard666 #83532 üzenetére
Attól még jelentkezhettek mind a ketten. !!! Úgyis van elbírálás próba idő stb.
Jó reggelt.
[ Szerkesztve ]
-
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #83546 üzenetére
Lehet tartani, de bf4 így is 100-120 fps általában van.
120-ra korlátozva játékon belül.
Roccenes nélkül fut.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Televan74
nagyúr
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hszilard666 #83547 üzenetére
Engem nem zavar. Plusz annyira nem fog látszódni. Mondjuk a 200-as megaflow piros lesz. Nem tudom milyen lesz az összhatás. Holnap kiderül.
Sokat vegetáltam, hogy mi lenne a jó, végül maradt a Viper, és a Viper R. Az Apache-ok is beváltak, ezért is maradtam az Akasa mellett.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hszilard666
veterán
válasz hackeeeee #83543 üzenetére
Azok brutál ventik!
Anno én is majdnem vipereket vettem a noctuák helyett, lehet hogy jobban jártam volna velük a fancy lapátok miatt, de a noctua olcsóbb volt, meg a vipera zöldessárga színük nagyon baCCta a szememet.
Mackósajt:
Akkó' nem szóltam. Nekem a víz mindig a brutál tuningról szólt, de omst már úgy vagyok vele hogy nem éri meg a befektetett időt+ money-t meg kell hatalmas ház radiknak meg minden míg a léget csak bedobom ozt készvan! Viszont ratyi MAjdmeglátom hogy a modecom alfa m1 házba lehet e vízhűteni![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
mackosajt
addikt
válasz hszilard666 #83539 üzenetére
Feszeli a fene.
4.6-on megy 24/7 a kocka és a csend felé akarok haladni, vagyis a kártya is óvatosan lesz használva.
Ha minden jól megy, a 7970 is fel fog eledni, és megy vissza a fiúk gepebe.
Lehet vissza terek a supremacyra szivattyú és tartály komboval
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hszilard666 #83542 üzenetére
Ez kicsit combosabb lesz..
Előre megy bele 2 darab 140mm-es akasa viper, a silverarrow-ra megy két akasa viper R, hátra az egyik akasa apache, plusz alulra letolok 2 darab arctic f8 pro-t. Szal a cúggal nem lesz gond, elvileg.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
witcher topikban reklmaáltam a magyar fordításban használt vaják szó gázsága miatt, egy későbbi válasz:
Magyarul ez tükörfordításban Boszorkász lenne. Vagy lehetne Bővérű Bűvőr; összevonva Bűvér.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #83537 üzenetére
zsír
én meg szerzek FC blokkot a 290x-re
már csak egy kis szerencse kell, hogy be is tudjam kötni a rendszerbe
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megjött a kocka, holnap legó.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
A Honor 7 az jó valamire?
-
norbert1998
nagyúr
Zsír. Kitörtem a billentyűzetem támasztóját
A jobb hátsót. Nem kimondottan érdekel, tho. Csak remélem ha az egeret visszaküldöm nyikorgásért, nem fog a pcx nyikorogni, hogy te ennek le van törve a lába. Tudjátok az a kihajtható anyámkínja. -
norbert1998
nagyúr
bukfenc lacinak
-
otto14
őstag
-
Whysperer
addikt
válasz Malibutomi #83525 üzenetére
Értem én de a Spektrumon múltkor bebizonyították,hogyha 1 km-t fudsz több CO2-t bocsájtasz ki mintha robogón ülve elmész 1 km-t te me ga robogód. Akkor senki sem szaladjno többet.!
valakit érdekel?
Technikai vágót keresünk - mielőbbi kezdéssel.
Ha van olyan ismerősötök, akit érdekelhet ez az állás, és megfelelő lehet, nagy segítség lenne, ha jelentkezésre bíztatnátok az illetőt.
Ha megosztjátok a lehetőséget különféle fórumokon, az is nagy segítség lehet!Legfőbb követelmény: legalább egy vágóprogram felhasználói szintű ismerete.
A pozícióleírást itt találjátok.
www.digicpictures.comKöszönöm!
Vass Robi
ToborzóÉrdekel?
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Malibutomi #83527 üzenetére
Elektromos autókkal nincs bajom, de a Priussal igen
No Sana No Life
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Whysperer #83523 üzenetére
Nem csak az a lenyeg mennyit eget el hanem hogy mi jon ki hatul, es nem csak a lathato korom a lenyeg.
Keress ra mennyivel rakkeltobbek azok a kicsike reszecskek amik a szuperszuros dizelbol kijonnek mint akar
a teherauto dizel kormolasa. Talalsz jopar irast a neten a temaban. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #83521 üzenetére
Én a benzinest utálom.
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #83521 üzenetére
Értem. Szóval egy szürős Diesel ami 5 lietert éget el. az szennyezőbb mint egy Benzines ami 6-10 litert. logikus 8)
-
norbert1998
nagyúr
Néztem a totalcar frisse n yt-re dobott részét. "ő utálja a dízel autót"
mondom mámiafaszé? rákerestem a kugliba, "miért utálják a dízelt?"
Anyám, mennyi idióta ember egy helyen Aszonyga mert környezetszennyező. Hát ez hülye ez? Ezért nem hajlandó dízel autót venni?Walking dead új epizód: nincsenek rá szavak Annyira erős történések vannak, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni mit lehet róla mondani
-
-
Whysperer
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #83514 üzenetére
Titsztasag es rendszereto
-
norbert1998
nagyúr
Ez nagyon pontos
én is kisbetűkkel írok -
Whysperer
addikt
Olyan mérges vagyok haljátok ,hogy kész. nem írom le mert nem frasztalak titeket vele. csak annyit,ha az emberi hülyeség miatt fogok 200 órát túlorázni egy projektben. Akkor felállok. felmondok. odamegyek a X-hez é smindenki szemeláttára hangosan kifejtem mennyire egy rakás szerencsétlenségből áll.
-
SP4C3
veterán
Jóreggelt!
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
egy kis, ami nem is olyan kicsi, fogni való, tenyeres talpas menyecske
én nem, nem én vagyok a képen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #83509 üzenetére
Hallod Apám barátja nyomozó é smesélte,hogy Kecskeméten tavaly a c...ok felvitték a lvoat a 10.-re és levágták ott fent a lakásban a lovat!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hamarosan ebédidő
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Televan74
nagyúr
Bazinagy jó reggelt! Újra itt a hétfő!
Mindenbe beleugatok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most van itt előttem egy Skylake konfig.. Tesztelni nincs értelme mert IGP-vel megy.. De, van benne egy i5-6400 és egy H170-D3H lap, és mellette 2*4GB 2133-as kingston ram.
Ahhoz képest, hogy nem felsőkategóriás lapról van szó, nagyon elegánsan néz ki, szépen világít alul meg minden, plusz elrendezés szempontjából is elegáns. Tetszik.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #83493 üzenetére
Jó reggelt.
Teljesmértékben értelek és átérzem. 8)
Mielőtt szétmentünk a mostani párommal múlthéten addig az anyós jó fej volt ,de se nyaralni se semmit nem bírtál vele.
Televan: Én csak azt az egyet nem értem,hogy neked mir enem votl elég a r9 390 amihez GTX 980 kell. Javítsatok ki ,de FULL HD-hez elég a 390 . 4K-hoz meg a 980 is kevés nem?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jó reggelt!
-
norbert1998
nagyúr
Szomorú AF
[ Szerkesztve ]
-
-
#Morcosmedve
veterán
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #83498 üzenetére
Ennyire azért ne bánts!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest