Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz otto14 #15057 üzenetére
only SD
Laci Drm: mindegy, h mid van, mekkorát nézel... néztem anno kis grundig TV-t és boldog voltam! Pedig csak 2 csatorna volt, meg videó. De ott volt a csajom, albérlet, meleg
su**étel. sznob talán az, aki a tárgyakkal keresi a boldogságot és közben elhiteti magával, h a drágábbtól boldogabb. Nem is tudom meghatározni, nekem ilyesmi a sznobság, amikor valami nem Neked kell, hanem megmutatni másnak... miközben Neked nem is kell. Szerintem. Nah, a nagy FX proci nekem sznobság, meg perverzió lenne... de vállalom!Mivel nyomdai előkészítéssel foglalkozom, szvsz nem sznobság az átlagtól jobb monitor (nem, nem PH! átlag, azt el sem érem ). Ahogy egy jó plazma sem az, ha valaki szereti a filmeket jó minőségben nézni (igen, a plazma jobb, de olcsóbb a LED gyártása, szállítása, etc, így a marketing kinyírta a plazmát...).
Jah, ha olvastad volna egész évben... nekem a ~12 éves samu CRT TV meghalt tavasszal, ősszel meg anyámnak is a hasonlója. Amit tavasszal vettem LED-et, azt megkapta anyám, adott valamennyit $$, dobtam hozzá és elhoztam a nagyobb led TV-t, de a butaféle, legolcsóbbat, mert nem kell extra, csak USB HDD lejátszás, HDMI, kész. Szal. ezt nézem majd ~5 évig (utána dobós lesz, mondták a boltban is, ennyit bírnak)
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- League of Legends
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
- Felújított Full HD Gamer PC
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest