Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
otto14 #15057 üzenetére
only SD
Laci Drm: mindegy, h mid van, mekkorát nézel... néztem anno kis grundig TV-t és boldog voltam! Pedig csak 2 csatorna volt, meg videó. De ott volt a csajom, albérlet, meleg
su**étel. sznob talán az, aki a tárgyakkal keresi a boldogságot és közben elhiteti magával, h a drágábbtól boldogabb. Nem is tudom meghatározni, nekem ilyesmi a sznobság, amikor valami nem Neked kell, hanem megmutatni másnak... miközben Neked nem is kell. Szerintem.Nah, a nagy FX proci nekem sznobság, meg perverzió lenne... de vállalom!
Mivel nyomdai előkészítéssel foglalkozom, szvsz nem sznobság az átlagtól jobb monitor (nem, nem PH! átlag, azt el sem érem
). Ahogy egy jó plazma sem az, ha valaki szereti a filmeket jó minőségben nézni (igen, a plazma jobb, de olcsóbb a LED gyártása, szállítása, etc, így a marketing kinyírta a plazmát...).
Jah, ha olvastad volna egész évben... nekem a ~12 éves samu CRT TV meghalt tavasszal, ősszel meg anyámnak is a hasonlója. Amit tavasszal vettem LED-et, azt megkapta anyám, adott valamennyit $$, dobtam hozzá és elhoztam a nagyobb led TV-t, de a butaféle, legolcsóbbat, mert nem kell extra, csak USB HDD lejátszás, HDMI, kész. Szal. ezt nézem majd ~5 évig (utána dobós lesz, mondták a boltban is, ennyit bírnak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Meshify 2 kisker garanciával
- Mac Mini M2 8GB/256GB
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest