Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Jah, ismeritek a 3F szabályt?
- Mit nem szabad venni?
..
- Ford, Fiat, Francia!Opel, Wir Leben Autos!
-
Shokkolo
addikt
Azokkal sincs több gond mint a némettel...
A német középkategóriás és közkedvelt családi autója a VW Passat... áldom azt a dájcse mérnököt, aki megalkotta ezt a 8 lengőkaros csodafutóművet...
... ami a drága ungárise utaknak hála feszt kimegy. És nem elég csak a problémás lengőkart cserélni, mert akkor elég hamar a többi kinyírja az újat is, lehet mind a 8at.Ezzel nem azt akarom mondani h. a Passat rosz, csak azt h. annak is megvannak a standard hibái.
A másik kedvencem amikor a PSA (pug+citroen) 1,4-1,6-1,8-2.0 -s benzines motorjait szidja a német fanatikus.
Még jó h. a BMW -vel közös fejlesztés és ugyanaz van a propelleres márkában is -
-
Shokkolo
addikt
válasz
ViZion #14695 üzenetére
Ezen nincs mit vitatni... a francia autó kényelmes,
és még az orális szexXxel sem fukarkodik.Mióta az eszemet tudom van francia autó a családban.
Jelenleg az én kis 205-ösöm, meg faternak egy C5.
Előtte egy renault 25-je volt, azelőtt meg cca. ~500 vegyesbazár amiből kb 350 volt francia.Bár akárki akármit mond, minden autónak megvan a maga rigójája, tök8, hogy dojcsefos (ist borzalom... megmondta már az IHM is
), vagy csigazabáló francia, esetleg húzottszemű rizsrakéta... netalántál hamburgerszagú juesszééééé.
Nincs hibátlan autó, csak maximum elfogult tulaj -
-
A francia autóknak tuti lelke van, meg a szexet is szeretik, mert az enyém is folyton szopat.
Decemberbe kapott új téli papucsokat, meg egy full átvizsgálást, aminek első lengőkar, szilent, stabpálca, motortartóbak csere lett a vége.
Na persze mostanra elkezdett nyekegerni az ékszíj, vagy valamelyik görgő.
Észak-pest/Fót/Vác/Gödöllő/Veresegyházon tud valaki megbízható szerelőt, aki lecsekkolja mi nyikorog, és nem lesz rosszul egy Citroen C3-astól?
Én Keszthelyre szoktam hordani amikor anyunál táborozunk le egy-egy hétre, de az most picit messze lenne. -
Shokkolo
addikt
Ezért szeretem a kis 205-ösömet.
A mostaniakhoz képest az is "faék", pedig az is mennyi fejfájást okozott már.
(1-1 kontakthiba miatt már néha alá akartam gyútani)
-
-
mackosajt
addikt
válasz
ViZion #14689 üzenetére
Jah, lőjjél fejbe, már párszor beszéltünk is róla.
Hát az a hátsó akkor már tényleg cserés.
Amúgy addig örülj, amíg ilyen faék szintű futóműves autód van a magyar utakra.
Lenne egy B vectra, vagy valami 8 millió szilentes csodamasina.
Lehetne 2 évente cserélni majdnem az összes szilentet.Jó ez, hogy melóban vagyok.
Van időm fórumozni. -
válasz
mackosajt #14688 üzenetére
Daewoo Nexia 1.5i GLE... (Opel E Kadett) '95-ös a lelkem, hátsó fék még gyári. kb. fél éve érik a csere. Csúszós úton már rizikó azért. Igen, az Opel nem godolta, h magyar utakon kell ezekkel járni, talán csak pár gyártó futóműve problémásabb...
Jah, ennyi idősen nincs ilyen, h elhanyagolás. Sőt! A legtöbb dolog autóknál olyan, h egyik nap jó, másnap rossz. Lengéscsillapítót is lehetett volna már cserélni, de megvártam ezt, az nem fontos annyira. Első féknél rutin beavatkozás a takarítás évente 1-2 alkalommal. Első lengősbe a betét csere csak felvetődött, mert lötyög. Olcsón hoznak, csinálják meg, most ott van.
-
válasz
MiklosSaS #14686 üzenetére
Köszi jóemberek!
XFX 550-es "kakukktojás": A Seasonic bele van benne... Mondjuk most nem kapható. Holnap megyek a kocsiért... sorolom:
teljes hátsó fék felújítás, munkahengerek, bowden, pofák, a dob... hátsó lengéscsillapító csere, gumi alkatrészek cserélve. Első lengéscsillapító betét csere, első fékek átnézése, megmozgatása (fain Opel technika, ami a portól beragad és nem egyformán kopik a betét...), ha szükséges, első fékbetét csere...Jövő héten villanyosságishoz is viszem, központi szórakozik, meg a zene recseg néha (kontaktos a magnónál a csati)...
Ez szinte a táp, a proci és a nagyobb VGA ára együtt...
-
válasz
otto14 #14682 üzenetére
...torrentet ki kell kapcsolni, ha netről szeded a pron!-t
Milyen böngésző? Keress rá neten, van ilyen "tuning" IE és FF-hez biztosan. Chrome az tőt mint a barom.Megy a rugózás... tápot is kellene venni, má' 1 éve tervezem.
Jelöltek:
XFX Pro 550 W 18k [link]
Seasonic S12 II 520 W 17k [link]
FSP Aurum Gold 500 W 21k [link]
Ezek gondolom kihajcsák ha lesz nagyobb efixem... meg VGA-m -
otto14
őstag
Miért van az, hogy ha böngészőben töltök le valamit, akkor az csak 3-7 kb/s -el jön -próbáltam tob fájlal is-, de torrent -tel jön simán 400kb/s ahogy rendesen kéne? Taskmanager szerint is 3.6 mb/s a max letoltési sebesség. Speed test.net szerint max 0.7mb/s...
-
FatalEror
addikt
laca000&miresz
Teljesen igazatok,de engem némileg akkor is bosszant,illetve ha nem ért hozzá,vagy nincs hozzá megfelelő háttere minek áll neki?Én sem építek házat egy kupac sz*rból.De amúgy sajnos sokszor tevődik ki ez abból is (van ilyen ismerősöm is),akinek hiába mondják,hogy nem vegyen azonnal bármit,hanem spóroljon,akár a szülők is,nem fogadja el,megveszi a szart azonnal,majd 2 hónap elkezdi fikázni,és nem tanul a hibájából,többször is eljátssza.
-
ha lennék a tecsőn még, akkor biztos beírnám, h: "jááááj, ez nagyon tecccett meg kéne csinánod a porci tunyingot is tutoriásnak. 100% pró!"
-
miresz
veterán
Na szerintem:
-
laca000
őstag
válasz
FatalEror #14672 üzenetére
Anno én a húszforintos gombfocinak jobban örültem, a ceruzának és a papírnak, mert csak az volt, mást nem is lehetett volna megbecsülni..
..és a gyerekek (egyetlen)mentségére szolgáljon, hogy túl nagy árúbőség szakad rájuk.
De az nevetséges, ha ezeket az állandó ingereket még a szülei sem tudják kontrollálni.
Szeretféltésből lealacsonyodnak a gyerek szintjére.
Vagy mert ugyanolyanok.
Nem a gyereket kell elpicsázni.
Hanem aki nevelte. -
FatalEror
addikt
válasz
laca000 #14670 üzenetére
Adjon neki,nekem nem az a gondom,csak az,hogy amint a videóban is mutatkozott,amint elavult lesz,már egy utolsó hulladék,és tényleg dobálják,szarnak rá,egyszerűen nem becsülik meg,míg más gyerek lehet annak a "szarnak" is örülne,pedig nekem volt gyerekszobám,és ha nem is luxus körülmények közt,de szerintem elég jól éltünk/élünk,de én úgy érzem akkor is megbecsülöm amim van.
Shokkolo
Nem itt kéne,de egy gyors kérdés:
(OFF)Csak One-ra cserélnéd a HTC-t?(/OFF) -
-
laca000
őstag
Ezen bepisiltam a röhögéstől: [link]
"én csak a dzsípíú temperamentumot használom".. -
-
-
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt Mindenkinek!!
[link] -
FatalEror
addikt
válasz
ViZion #14651 üzenetére
Igen az nálam ugyan olyan mint a drága autók,Lambo,Bugatti,Koenigsegg stb.Szép jó,gyors meg minden,de azokat sem Mo.-ra tervezték,peres gumikkal,1 kátyú=új felni-gumi-lökhárító-felfüggesztés.
Nem véletlen van errefelé ennyi Lada
,na jó,tök másért,de legalább van egy gyenge kifogás.
-
Peaceliker
addikt
Jó reggelt skacok!
-
Shokkolo
addikt
Jó reggelt urak (elkezdem az évet 6 éccakával...
)
Egy kis 'ínyencség" reggelire.
-
miresz
veterán
Köszönöm a segítségeteket,
most elteszem magamat holnapra. Majd holnap utána járok ennek a témának mélyebben.
Jó8!
-
-
Shokkolo
addikt
-
válasz
miresz #14637 üzenetére
Parancsolj. Konkrétan azoknál fogalmam sincs
esetleg a polaritás miatt van ott...
-
miresz
veterán
Úrak!
Azt meg tudja mondani nekem valaki,hogy a kondenzátoroknak a szín jelölései mit jelentenek?
Konkrétan ezekre gondolok.
Van egy másik lap amin ugyan ez a VRM van de ott meg feketék.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Meg ez van ami nagyon tetszik es jo arban meg is tudnam kaparintani (82K HUF).
-
-
Pár újévi tapasztalat, csak okulásra...
Vízhűtés, leszabályzás, etc... 1,5 óra BF3 után BSoD... elfelejtettem felpattintani a venti fordulatot. Vagy rövidebbeket kell játszani, vagy nem elfelejteni.
Mentések: Cobian backup, full mentések, van pár növekményes is. Múltkorinál örültem, a nagy mappámat tömörítve 9GB körülire 7zip-elte... most viszont nem nyitja a 7zip. Vagy splitelni kellett volna, vagy csak tömörítetlenbe. Hely van, tömörítés nélkül gyorsabb, nem terheli a procit.
Már megszokásból is backuppal indítom az évet!
-
Szabiq
tag
BUÉK!
-
Shokkolo
addikt
Nem akarok belevauzni (meghagyom a Gyűróskutyusnak
),
de az a bizonyos monitormagasság nem a képaránytól függ ?!
Az a bizonyos LG amiről beszéltek direkt lett kb 2*19" 4/3 -as monitornak gyártva.
Szóval végül is nem felejtős a 29", cska nem mindegy, hogy milyen képaránnyal. Ha 16:9 akkor elvileg ugyanaz az arány mitn a "standard" 24" FHD -k.
Vagy én tévedek...?! -
válasz
MiklosSaS #14619 üzenetére
42˝ fHD TV van, 2 méterre van az asztalom tőle. Pár műsornál pixeles, jellemzően a jó minőségű, de nem fHD régi adásoknál.
Mivel nem grafikával foglalkozol, a fHD @ 27˝ nem lehet olyan rossz... Dell, LG, Samu... ezeket első sorban szvsz.LG 80k körül, Dell 100 körül van
-
MiklosSaS
nagyúr
-
laca000
őstag
válasz
MiklosSaS #14616 üzenetére
Kedves Barátom!
Elmondanád, miből gondolod, hogy 27colon "zavaróak" a pixelek?
Mert nem azok.
Én az LG 29colos, nagyon nem olcsó monitorom adtam el, egy 27colos-ért, mert idegesített a szélesvászon.
..és nem érzem zavarónak utána 27colon az 1920x1080-at.
Az a 29 colos monitor, magasságában OLYAN ALACSONY, hogy meg fogod bánni, hogy megvetted.
Kb. 21-colnak felel meg.
Emlékszem én is, mekkorát csalódtam, miután megjött.
Ezt komolyan mondom, elhiheted nekem.
Természetesen tégy belátásod szerint, de nekem igenis csalódás és kicsi volt a 29 colos szélesvászon, csak a nevében "nagy"...az a monitorom volt, amit ott fönt a kolléga linkelt.
KICSI.
A magassága nevetségesen kicsi. -
MiklosSaS
nagyúr
Segitsetek, igy ujev elso napjan.
-
miresz
veterán
B.U.É.K! minden kedves topiclakónak! A majmok még kicsit boxolnak a fejemben.
De az esti bál az elég jól sikerült. Don Sas köszönöm a jókívánságokat,én is minden jót kívánok az új évre,és remélem tényleg bevállik majd az iöt
-
laca000
őstag
válasz
Peaceliker #14613 üzenetére
Nálunk is, az esti idióta-gyerekek petárdázásai miatt
-
Peaceliker
addikt
BUÉK néktek!
Meg macskajaj mentes jó reggelt!
Nálunk van macskajaj, mert pont most tüzel a cicánk! -
-
BUÉK urak
Ehh, ritkán piálok, de akkor hat rendesen.... -
mackosajt
addikt
Bujjek mindenkibe!
-
MiklosSaS
nagyúr
BUEK ! Nektek meg nekem...kezdek szedulni....hazi palesz...bor...sor...
-
=HG=
addikt
Nagyon Boldog Új Évet minden topiklakónak !
(#14590) miklosss2012 : Ezt szépen összefoglaltad!
-
Mahrenburg
őstag
-
Stepo
aktív tag
B.Ú.É.K Mindenkinek.
-
caindwan
aktív tag
BuÉÉK !
-
Rypejakten
addikt
boldog új évet, srácok.
-
B.Ú.É.K. mindenkinek... pár perc még.
Az megvan, h a doki szomorúan ül a kocsmában, mondja neki a komája: Dokikám, miért vagy ilyen bánatos?
- ááá, elutaztam egy szexuális problémákkal foglalkozó előadásra, de mire odaértem, már mindenki elment...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest