Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #9663 üzenetére
Én úgy meg vagyok fázva testvér, hogy reggel óta teázom, kb. másfél órája váltottam forralt borra..
Meg is szédültem rendesen.
Nem tudom mi ez a gebula amit elkaptam, de roh@djon meg, utálok beteg lenni..
Még jó, hogy pénteken dolgozom legközelebb.
A becenevet rádbízom..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Én se mérem, mert felesleges, dobálom lefele a vizes pólókat..
Iszom a teát, forralt bort, abban reménykedem, az legalább a betegséget kihajcsa'lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Nem jó ám agyongyógyszerezned magad, azt ki kell feküdni, nem ilyen Bayerische lósz@rokkal tömni a szervezetet
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
Hát, a nézegeti a szomszédját, mindent tud a másikáról, az nem csak a tótokra igaz.
Sajnos.
De szerintem ezek a jellemzők mindegyik nemzettségben jelen vannak(ugyanis emberi tulajdonság), van amelyikben erősen, némelyikben gyengébben.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #9704 üzenetére
Értelek én, de kb. ugyanazt képzeld el a Phanteks esetében, mint a Silver Arrow-nál.
Tudom, reménykedtél benne, hátha
De ha logikusan belegondolsz, a két hűtő felépítése csaknem ugyanaz.UI: Ez az FX topic egyre keményebben "hígul", tendenciózusan, kronológiai sorrendben már kezdenek érkezni a most, de már épp "későn" kezdők..
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Tomko78 #9710 üzenetére
Most ezt komolyan gondoltad?
Ráadásul hiszel is benne?
Nemár'..
Gyere a "sötét" oldalra, oszt majd jól meglátod.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #9787 üzenetére
Igen
Bespawnolsz, mész félórát, lehasalsz.
Utána továbbmész, eltelt 10perc és még semmi.
Beülsz egy járműbe, felrobbantanak.
Újra bespawnolsz, mész még félórát, nulla akció, fejbelőnek.
Nagy játék..
Ennek csak akkor van értelme, ha minimum 5-en egy csapatban megyünk.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Ja-ja, szerintem sem nyugszik, amíg "csak" a "csóró" GTX780 fütyül a gépében, valamit tervez a srác..
De hát ez így helyénvalólehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Betegség-nem betegség, azt a HD 7770-est már nagyon ideje neked is beújítani.
Igen gyengus VGA.
Ha nem teszed meg, az is betegség, csak épp a "fogamhoz verem a garast és azt hiszem értelmesen cselekszem", mert ilyen is van, szintén TIPIKUS, önmagának hazudó-és ámító, kis nyugtató-hazug injekció, fanyar csokoládéátömlesztés a vénába: betegség.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #9797 üzenetére
Ez biztos, az életben milliárd fontosabb "dolog" van, társ, gyermekeim, munka, de attól még nem "beteg" aki lecseréli a GTX780-ast, nemdebár!?
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #9799 üzenetére
Ugyanezt próbálgatom..
Az LG ultrawide-ot-ot lecseréltem, egy 27 colos, szintén IPS monitorra, mert idegesített a szélesvászon, mintha teniszmeccset néznék.
És az IPS panellel szerelt monitorok képe jóval szebb, ha épp erre vagy kíváncsi.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #9802 üzenetére
Teljesen mindegy ezen választási lehetőségek közül mit teszel.
Mindegyik lehetőség opcionális.
Vedd azt, amelyiket szeretnéd.
Ahogy a mondandódból kiveszem, a TV-t.
Nekem nem jött be az sem, játékhoz túl nagy, akár 3D, akár nem, könnyen unható, nem egy nagy jelenség.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
És azt én honnan tudhattam volna, hogy még csak most vettél 1080p-s monitort?
1680-ban elég még a HD5750 is.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz stratova #9813 üzenetére
Nincs az a pénz, amivel megfizethető lenne egy ilyen "elite" notbook.
Mihez képest elite?
Ez is csak igény kérdése.
Nekem ingyen sem kéne.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #9820 üzenetére
Vegyél egy 27-es IPS-t, az a legkedvezőbb, legjobb lehetőség, amit csak megtehetsz.
Hidd el.
A TV nagy képernyője valóban zavaró.
Létezik, olyan is, tudod, hogy: "nézési távolság", amely befolyásolja az élményt.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Tomko78 #9841 üzenetére
Ez pont fordítva van testvér.
Te állítod állandóan, valamilyen ismeretlen eredetű oknál fogva, hogy egy 200ezres hűtővel, csak úgy kepeszt majd az az FX6300.
Milyen logikátlan dolog ez, szélmalomharc?
És miért kell folyamatosan személyes támadásnak venni, amikor elmondja az ember a tapasztalatait, az miért baj, miért kell, hogy fájjon, hogy az I7 alapjáraton lenyomja az 5Ghz-re húzott, atomforró FX8350-et?
Mikor ezzel senki nem akar senkit bántani?
De ezt te nem érted.
Mert nem is akarod érteni.
És nem a felhasználót tekintve szégyen, hogy nincs drágább hardverre pénze, mert még ezt is beképzelitek magatoknak, mintha valaki leprolizna, vagy mit tudom én..
Hanem az AMD-re, hogy évek óta képtelenek megalkotni egy erős processzort, és egy 3 éves Intel konstrukció jóval erősebb nála.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Nevetségesnek tartom, amikor valaki ismeri a tőle független objektív igazságot, mégis marhaságokat beszél, tiltakozik ellene.
Nincs is ennél szánalmasabb.
Ezerszer elmondtam már én is, hogy attól függetlenül, hogy kinek-milyen vastag a pénztárcája, az nincs feltétlen összefüggésben mindig azzal, kinek milyenek is az igényei.
És ha nincs is rá pénze, az nem feltétlenül emberi mulasztás, vagy hiba.
Ugyanúgy az sem, ha valakinek történetesen van.
nem tudom érthető-e?
Igen, tökéletes választás, átlag-felhasználói szinten az FX.
Viszont leszarozni az I7-et, csak azért, mert "nekem nincs", ráadásul önellentmondásba keveredő butaságokat beszélni..
Hát azért álljon meg a menet.
Mindannyian tudjuk, hogy az FX az egy jó széria, de nem világmegváltó, és csak a kezdete volt valaminek, nem pedig egy abszolútum, minden mást félresöprő igazság.
Személy szerint az FX6300-ast és a 8350-est preferálom, ezeknek van létjogosultsága.
Ha valakinek viszont elvárásai is vannak, ez a két processzor már egész egyszerűen nem elég.
Töröltem én is az FX topic-ot, menjen oda szemellenzős keresztes "lovagok" közé a hóhér.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
Jé!
Egy emberke érti miről van szó, és nem sértődik(ugyanis nincs miért és min), nem agresszív, utálkozik, hadonász és sárdobál.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Peaceliker #9860 üzenetére
Mindenképpen lesz akkor is, jónéhány embernek indokolatlan kisebbrendűségi komplexusa.
Csak azt nem tudom, miért?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Peaceliker #9864 üzenetére
Költői kérdés volt, de jó válasz.
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #9866 üzenetére
Komolyan is gondolja, csak miután lehiggad, amit neked mondott, arról kezd beszélni.
Hoppá.
Magyarán duplán át vagy verve.
Butaságokat meg senki nem írogat heccből.
Így véli, így is tartja.
Komolyan gondolja.És NEM MENT AZ FX TOPIC-ban Intel ajnározás, a téma neki sajnálatosan így jön le.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
Tökéletesen egyetértek.
Azzal a részével viszont nem, hogy: a sok inteles "f@sz".
Az ilyet légy szíves kerüld, nehogy te is az önminősítés kis szürke-közönyös csapdájába ess.
Persze nem esel bele, mert, ahogy mondod:Nagy a láw.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
Az nem inkább codec probléma lehet?
Próbáld ki, hogy törlöd ami jelenleg a gépeden van, időnként meggajdulnak a codec-ek.
FFDSHOW, Matroska Splitter, Avi Synth, más egyéb nem kell a gépre.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Codec pack-ot szerintem ne nagyon tegyél fel, az oprendszer egyik legnagyobb "ellensége", feltelepít egy rakat szemetet.
Codec pack nélkül is megy szépen minden.
Lejátszónak pedig ott van pl. VLCPlayer.
Visz mindent.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Én a media classic-ot és a vlc-t használom.
A K-Lite-al, mint az összes többi codec pack-al, úgy egészében van a baj, összeszemeteli a rendszert.
De akkor ezek szerint te sem az egész codec pack-ot telepíted, nem?
Ha feltelepítenéd, pont az lenne a baj.
De ha meg kimazsolázod mi kell, miért nem telepíted külön?
Az nem csak codec pack-ban elérhető.
Nem kellenek ilyen-olyan codec csomagok sikeres media lejátszáshoz.
Tévhit.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Zsivaagoo #9887 üzenetére
Hopp!
Azt nem is figyeltem, igazad van.
Ismerősömnél HD4890-nél jelentkeztek valóban hasonló problematikák.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz BomiBoogie #10009 üzenetére
Igen, így is fel lehet fogni.
Prémiumnak még mindig marad a 7990-es.
Ebből számomra egy tanulság van: stagnál a VGA piac.A teljesítményük azért so-so, "érdekes": [link]
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #10017 üzenetére
Na ezért vettem én 2db GTX770-est.
Végignézem, videókártyák terén, páholyból ezt a mihaszna bált, hátradőlök, és közben, szépen jól elleszek.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #10017 üzenetére
Aztán még az NV-t kritizálták, mikor kijött a 770 meg a 780.
Hát ez nem ugyanaz, vagy inkább szánalmasabb?
Nem a francokat nem.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
válasz stratova #10021 üzenetére
Hiába "vág alá" az árnak.
Azt gyanítom, ez nem egy sikeres széria lesz.
Anno ütött a 7970-es, ezek már nem fognak, középkategóriában semmiképp, az ott egy totál bukó, felső kategóriában még-csak, talán-talán, meglehet, de ott is csak azoknál, esetleg, akiknek még nincs egy komolyabb CF-je, SLI-je, vagy még nem vettek Titant.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz stratova #10026 üzenetére
Még szép, hogy nem esik az áruk, nincs miért.
De akkor sem lényegesen drágább.
A Driver támogatottság pedig, az én véleményem szerint jobb.
Ati Catalyst nekem többé nem kell, így fizetem a felárat.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #10028 üzenetére
Relatív.
Nekem megért 100$-t, koponyánként ez a két kártya.
És mindenki a saját véleménye-tapasztalatai alapján dönt.
Problémáim voltak a HD6990 drivereivel, amely egy tragédia, nem voltam megelégedve a 7970-el sem, volt egy időszak, mikor januártól, a jó fene emlékszik már rá meddig, de hónapokig nem jött ki új Cata(sokszor volt olyan érzésem, hogy a gépben benne van egy féltégla, de minek-mikor nem hozza azt a teljesítményt, problémamentesen, ami elvárható lenne tőle), és meglepődve vettem tudomásul, hogy a GTX590-el folyamatosabb volt a játék, később ezért lett két GTX770.
Ugyanúgy nem csalódtam.
Nekem nem kell Ati, köszönöm, ha más veszi, legyen boldog, elégedett vele, ne pedig úgy, ahogyan én nem.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #10032 üzenetére
Hát, az ilyen betegeknek, mint mi vagyunk nem jó, a normális usernek, igazad van, tökéletesen megfelel.
Kezeltessük magunkat[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #10033 üzenetére
Az jó, talán ha nem tiltanák, nem is lenne annyi drogos hülyegyerek az országban.
Egy ideig ugyan felmenne, de később szignifikánsan csökkene a számuk, egy idő után, szerintem, ez biztos.
Egyik haverom, ezt a szart napi szinten tolja.
Aztán azt mondja, nem drogos, meg az "indiának", meg a többi hazug mese..
Ja.
Hogyne, teljesen normális.
Csak éppen ostoba.
Szégyen, hogy olyan kelendő mint a csokoládé vagy a cukorka.
Az a sok reménytelen-elb@szott, eseménytelen életű gyermek.
A gyógyászat megint más kérdés, biztosan segít a betegeknek, ha már egyszer bizonyították.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #10036 üzenetére
A mentális függőség veszélyesebb, aztán jönnek marika után a komolyabb cuccok.
És minden drogos azzal nyugtatja magát, hogy ő aztán nem drogos.
Napi egy.
Napi egy-kettő..
Aztán tabletta.
Ez a folyamat.
Olvasson inkább könyvet, foglalkozzon a kultúrával(bár igaz, ma ezt a kereskedelmi csatornák jelentik, meg az ájfón), csak azt meg nem fog, mert erőfeszítésbe kerül.
Drogozni nem erőfeszítés.
Józanon örülni az Életnek, inkább az.
Arra a gyenge lélek nem képes.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #10040 üzenetére
De ki beszél itt másról, alkoholról?
A rövidebb időn belül, mentálisan elpusztító drogról van szó.
Nem a lassabban gyilkoló cigiről, alkoholról.
Az is drog.
Ki mondta, hogy nem?
De erőfeszítés kell a spangli letételéhez is.
Méghozzá igen nagy.
Próbáld csak meg.
Nem fog sikerülni.
Ha azt hiszed szabad akaratod van, és bármikor leteszed, tévedsz.De inkább sikerüljön, peace
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #10042 üzenetére
Sajnos én láttam közeli családtagot ettől a mocsoktól teljesen megváltozni, önpusztító életet élni.
Azért beszélek így.
Senkit nem akarok ezzel megbántani.
Csak célozni arra, hogy tapasztalataim szerint a spangli csak az első állomás.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest