Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #15257 üzenetére
Tudomásul kell venni, egyszer s mindenkorra, hogy ezekbe a topicoc-ba, nem észlények, és nem atomfizikusok járnak, a legtöbbje irigy, buta és kielégítetlen ember, akik félismeretekre hagyatkozva, és szubjektív okoknál fogva torzítják a valóságot.
Túl kell lépni rajta.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Malibutomi #15255 üzenetére
Melyik off-ban?
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #15218 üzenetére
..Igen, köszi, én is megnyugodtam.
A későbbiekben pedig elkezdem "feszegetni" a lap határait, remélem azért az 5Ghz-et bírja, de szerintem nem fogja..
..így látatlanban azt mondom 4.8-4.9 lesz neki a határ...
Majd meglátjuk..A másik:
Ez a Phanteks, testvérem, van olyan jó hűtő, bizony-bizony, mint az SBE Extreme, csendesebb is.
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #15216 üzenetére
Köszi.
Ezt tudom én is.
Nálam a türelem része hiányzik, de az MSI-hez a türelem sem elég, kevés, kérlek hidd el.
Az Asus "fapados" menüje számomra sokkal jobb és érthetőbb.
3dmark 2013[link], és Vantage: [link]
Az a 10% ütközik ki pont, ami a két proci között van, az én meglátásom szerint, semmi több.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #15214 üzenetére
Szia, megvan.
Első beállítással 4.7-en megy a proci, gond nélkül.
Feljebb is próbálkozom, minden bizonnyal összejön.
Az MSI lap ehhez képest egy hulladék(4.5-nél összesz@rta magát), fel nem állt a rendszer 4.5 fölött, tele anomáliával.
Tökéletesen meg vagyok elégedve, minden stimmel.A sok bolond-"nagytudású" pedig elmehet a sóhivatalba, aki nem teszi függővé a processzor tuningját az alaplaptól.
[ Szerkesztve ]
-
-
laca000
őstag
válasz ViZion #15059 üzenetére
..tökmindegy kinek milyen van, csak azzal legyen elégedett, feleslegesen ne keressen tárgyi örömöket, és ne tegye függővé az attól való boldogságát, az boldogtalan, semmirevaló ember.
Többet ér egy őszi, tavaszi kerti ásás, egy bármikor való bográcsozás, az almaszedés, vagy akár a (látszólag) céltalan csellengés a parkban, mint bármelyik processzor, monitor, vagy másmelyik két éllettelen tárgy találkozása az íróasztal mellett, alatt, vagy az íróasztalon.
Még egy kibeb@szott kojak nyalóka is többet ér.[ Szerkesztve ]
-
-
laca000
őstag
válasz #81556480 #15049 üzenetére
Két dolgot jelenthet:
..az ostoba embert, aki megteheti, hogy Ferrarit Mazeratira cserél..
..és a buta ember hiábavaló irigykedését.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #15023 üzenetére
..jó döntés, bármelyiket(27col) veszed, hidd el
Ám, miután megérkezett, meglátod, már "győzködnöm" sem kell.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #15021 üzenetére
Nem tudom, hogy bizonyítsam be, vagy kölcsönadjam-é a szemeimet, ha esetleg ez a pixel mizéria zavar(ami nincs)..
Hidd el, abban a pillanatban, ahogy megvetted a 24-est(de csak magamból indulok ki) , már bánni is fogod, hogy nem a 27-est vetted.
Filmre meg, különben sem monitor való, akármekkora.
Nem véletlenül ruháztam be én sem a 127-es tévémbe, és ezt minden nagyképűség nélkül mondom.
A monitor az monitor, a tv pedig tv.
Mosogatógéppel sem teregetünk.
A hang"cucc" az meg már megint egy más dolog.
Nekem volt 24-es fhd-m, sokkal szebb és jobb a 27-es fhd.
De azért nem akarlak befolyásolni ugye!?[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #15017 üzenetére
Senki nem akar rábeszélni a Dell-re, ha másik márkához jobban "húzol", vedd azt, én is azt tenném, úgy nyugodtabb leszel!
Csak azt próbáljuk elmondani, hogy mindkettőnknek Dell van, és nincs miért belekötni, az számunkra nem csak tökéletesen megfelel, hanem valóban egy kíváló monitor, hiányosságokat benne eddig nem fedeztem fel, én legalábbis nagyon szeretem.[link][ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #15015 üzenetére
Tudsz olyan hardvert, vagy megjelenítőt, amiről nem "oszlanak meg a vélemények"?
Kinek mire van pénze, olyan tekintetben "oszlik meg".lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #14966 üzenetére
Majd az Asus-ban pénteken, oks?
Nappalos voltam, túrót nem aludtam, tévézem, pihenek.
De mondom, minden rendben, 3Dmark topic-okban ott vannak az eredmények.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #14961 üzenetére
A Győzikés az vicc volt.
Rampage-et azért nem, mert most erre volt lehetőség, jóval olcsóbban, mindössze 20k a különbözet, amennyit az enyémre ráfizetek, annyiért meg ingyen van, hülye aki nem él egy ilyen üzlettel.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Na.. Ez a hűtő lett aztán [link], ehhez a laphoz[link], sajnos nem volt másmilyen színben
Péntekre itt van mindkettő, és ismét elszabadul a pokol.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
-
laca000
őstag
-
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #14858 üzenetére
..csak azt, betege vagyok, ha látnád mi megy most a szobában, grafitok szerte, papírok kiterítve, rajzolok, kupleráj ehhez képest semmi, asszony délután berág, ki kell takarítanom..[link]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #14853 üzenetére
Milyen "bölcs" dolog, nem?
Olyasvalamiről véleményt nyilvánítani, amihez életünkben semmi közünk nem volt.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
No ezzel kívánok én is Mindenkinek Jó éjszakát[link]
-
laca000
őstag
válasz miresz #14834 üzenetére
Gyerekek, a "Milyen procit vegyek" topic tanulsága, hogy minden AMD proci sz@r, az I3 erősebb mint az FX és a mosógép, az I5 pedig keményebb mint bármelyik I7
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz miresz #14829 üzenetére
Szánalom tengere..
Töröltem is végleg azt a hebehurgya topic-ot, ha egyáltalán lehet még annak is nevezni..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #14823 üzenetére
De közben hazudnak, érted!?
Megtévesztik a szerencsétlent, aki oda épp betéved.
Ők ilyet soha nem mondtak, és egyéb süketelések..
Az idiótája képes egy HD7770 alá I5-öket ajánlgatni, a nem normál!
..és ehhez hasonló ostobaságokkal hányják tele napi szinten, percről-percre a topic-ot!
Aztán van egy nyamvadt i5-je.
FX-et sosem látott, sosem próbált, fogalma nincs miről beszél, de ő aztán az intergalaktikus észosztó, az ostobája.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz miresz #14820 üzenetére
Istentelenül buta téma megy ott mindig, az a beképzelt bogjas fejű kreol avatar..
..mint egy ügyeletes Csák Máté, az AMD ilyen sz@r, az AMD olyan sz@r teóriájával állandóan osztja a limonádé "észt".[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #14818 üzenetére
Pedig megéri, véleményem szerint jobban, mint egy HTPC.
A következők miatt.
A számítógéped amúgy is tudod a tv-re kötni.
USB kulcsod is van.
Ha pedig veszel egy írót, az ott szépen hosszú évekig megállja a helyét, és abszolúte nincs már borsos áron.
Csak azoknak nem éri meg, akik hobby szinten, mindig csak a legfrissebb divatfilmeket nézik, archíválni nem akarnak semmit, mert az ingerküszöb olyan alacsony, hogy csak a legújabb robbantásokra kíváncsiak, azok ingerlik.
Hozzá pedig egy lejátszó, szintén nem drága.
Szóval, nagyon de nagyon megéri az, hidd el.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz #81556480 #14815 üzenetére
Értelme nincs annak a HTPC-nek, mikor 20k-ért van BD lejátszó.
Vagy igen, ott a HDMI kábel, vagy DVI, amelyik tetszik.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz #81556480 #14811 üzenetére
Attól függ, milyen codec-el van lekeverve az a média, amit nézel.
PL. Media Player Classic-al nézz rá.
No, azt a codec-et a TV-d nagy valószínűséggel nem támogatja.
Vagy átrippeled, konvertálod, vagy pedig veszel egy Bluray lejátszót, ahogy én is, és ha az támogatja azt a codec-et, lejátsza.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #14809 üzenetére
Én csak akkor nézek tv-t, ha kényszerítenek.
Rühellem.
De annak általában legalább jobb vége van, mint maga a műsor..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Helyesbítem, azaz korrigálom a múltkori megállapításomat.
Az Intel topic-ból, gyakorlatilag az ügyeletes ész osztók 99%-át ki kellene tiltani.
Úgy röpköd ott a butaság, hogy gyönyör olvasni, nézni, haját befonná Kosztolányi.
Az objektivitás halvány szikrája, mi több, csírája nincs jelen, annyi ott az ostoba lurkó, karámba kéne gyűjteni.
Aztán a szabad óceánon világgá engedni, gyűjtsenek zacskóban friss levegőt.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
..hááááát, nem ismerem azt a lapot, de én Asrock-ot, az előzetes negatív tapasztalataimból kiindulva, sosem vennék többet, ha AMD, ha Intel, mindegy, még ha ingyen adják sem.
Akinek meg az van, hiányosságai ellenére is dícsérni fogja.
De egy 4820k-val el kell boldogulnia.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Ő lesz a jövő héten az új alaplapom: [link]
-
laca000
őstag
-
-
laca000
őstag
válasz miresz #14760 üzenetére
Vannak olyan alakok, komolyan mondom, nem tudom én milyen okból kifolyólag, bizonyosan szociális-kommunikációs problémáik vannak az őket körülvevő valósággal, nem tudnak beilleszkedni, nincsenek ismerőseik, családjuk, feleségük, barátnőjük, barátaik, esetleg súly problémákkal küzdenek, anorexiásak, folyamatos pénzhiányban szenvednek, máig eredeztethetetlen okból elnyomva érzik magukat; hogy ebben élik ki magukat, hogy ügyeletes észosztóként zagyválnak össze egyetemes butaságokat.
Így kompenzálják azt a rendkívülien eseménytelen életet, amelyet kialakítottak maguknak.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14758 üzenetére
Ezek ott az Intel topic-ban, nem tudom én mit hisznek magukról.
Napóleon szindrómája van az összes kis kecsege-kócsagnak, arrafelé, akinek Intel procija van.
Ugyanezt eljátsszák az R290x-780ti tulajok is, kifordul a gyomrom, mikor erre a három helyre betekintgetek..
Pszihológushoz kéne küldeni mindegyiket.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz FatalEror #14672 üzenetére
Anno én a húszforintos gombfocinak jobban örültem, a ceruzának és a papírnak, mert csak az volt, mást nem is lehetett volna megbecsülni..
..és a gyerekek (egyetlen)mentségére szolgáljon, hogy túl nagy árúbőség szakad rájuk.
De az nevetséges, ha ezeket az állandó ingereket még a szülei sem tudják kontrollálni.
Szeretféltésből lealacsonyodnak a gyerek szintjére.
Vagy mert ugyanolyanok.
Nem a gyereket kell elpicsázni.
Hanem aki nevelte.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz FatalEror #14669 üzenetére
.."a mai világban" minden "olyan qrva természetes", még az is, hogy a gyerekénél még ostobább szülő többszázezres mobilt ad a kölöknek iskolába, hogy elérje, vagy megengedi neki, hogy azt kikövetelje.
-
laca000
őstag
válasz miresz #14661 üzenetére
..nemtom, de még mindig röhögök..
Ez mégjobb! [link]
.."ezt ne piszkáljuk, itt van a száz százalék kvailti"..[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
Ezen bepisiltam a röhögéstől: [link]
"én csak a dzsípíú temperamentumot használom"..[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #14630 üzenetére
Nekem ez a monitor van, és meg vagyok vele elégedve, kíváló monitor, elhiheted.
De ez sem kutya, ez volt a másik variáció: Asus SonicMaster 27" MX279H IPS LED[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #14619 üzenetére
Mondom neked, hogy alacsony!!!
Abba buktam bele!
24 colos monitort cseréltem anno arra.
Kisebb!!!
Vissza nem cserélném erre, ami most van, ez "tökéletes"![ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #14616 üzenetére
Kedves Barátom!
Elmondanád, miből gondolod, hogy 27colon "zavaróak" a pixelek?
Mert nem azok.
Én az LG 29colos, nagyon nem olcsó monitorom adtam el, egy 27colos-ért, mert idegesített a szélesvászon.
..és nem érzem zavarónak utána 27colon az 1920x1080-at.
Az a 29 colos monitor, magasságában OLYAN ALACSONY, hogy meg fogod bánni, hogy megvetted.
Kb. 21-colnak felel meg.
Emlékszem én is, mekkorát csalódtam, miután megjött.
Ezt komolyan mondom, elhiheted nekem.
Természetesen tégy belátásod szerint, de nekem igenis csalódás és kicsi volt a 29 colos szélesvászon, csak a nevében "nagy"...az a monitorom volt, amit ott fönt a kolléga linkelt.
KICSI.
A magassága nevetségesen kicsi.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Peaceliker #14613 üzenetére
Nálunk is, az esti idióta-gyerekek petárdázásai miatt
-
laca000
őstag
BUÉK Mindenkinek! [link]
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #14521 üzenetére
Az lenne a meglepő ha az USA nem kémkedne, nem épp fordítva..
De azért az Istenben bíznak, hogyne, vagy inkább a (paranoiás)sajtburgerben[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14513 üzenetére
.. úgy értem: minimális befektetés, jóval erősebb processzorért.
Ilyen ajándék üzleted még egyszer nem nagyon lesz.
Addig add el azt a 6300-ast, ha még egyáltalán megvan rá a vevő, amíg nem késő.
..és vedd meg.
Ennyit megérdemelsz.[ Szerkesztve ]
-
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14447 üzenetére
A 2142-es rész valóban nagyon jó volt.
Ma már minden tolódik csak a grafikai látvány irányába, közben pedig a játék élmény része nagyban háttérben marad.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Még ha kicsit csúnya és giccses is, de ő lesz az: [link]
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14398 üzenetére
..most magyaráztam, hogy nem tudok szignifikáns eredményeket mérni, a PCI-E slot nem megfelelő magasságban lévő elhelyezkedése miatt..
..há' nem amiatt cserélem a hűtőt? [link][ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Shokkolo #14395 üzenetére
Ez nem "csak" betegség.
Hiábavalóság.
De az legalább a lehető minél kielégítőbb tökélyre fejlesztve.
[link][ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14388 üzenetére
Semmire.
Gyakorlatilag 4.5 is több mint ölég.
De álljon már, az Isten áldja meg az a hűtés a helyes irányába!
Idegesít.
Meg már régóta szemezgettem azzal a Phanteks-el, csak azért nem az lett, mert épp nem volt raktáron.
De most már nem érdekel.
Kell és kész.
Ezeket a 30k-s gagyi hűtéseket meg vigye a kánya, semmire nem jók.
Csak átlag hűtésnek, de arra jó a lég is.
60-70-k-t meg a beteg adjon érte.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #14386 üzenetére
Nem.
Csak az i7 3820-nak elég volt így, nem megfelelő irányba állítottan a hűtő.
Nem melegedett túl.
Ez viszont 4.5 FÖLÖTT igen.
És nekem nem elég a 4.5..A fölső PCI-E SLOT túl magasan van, helyesen felrakva nem fér el a Silver Arrow. Ha meg az alsóba teszem a második kártyát, csókolózik a táppal.
Az úgy meg nagyon nem jó.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14384 üzenetére
Mostanság nem megyek vele túl sokra, mert oldalirányban a hűtőbordája túl széles!
Lévén alaplap csere történt, nem tudom feltenni úgy a hűtőt, hogy az imént említett megfelelő irányba, jobbról-balra fújjon, csak lentről felfele(ütközik a PCI-E slot-al, ezért), ami ugye nem egészen kielégítő egy SLI-vel(nem még egy húzott 3930k-val), az iszonyatos forróság miatt(ezt csak az tudja, akinek valaha két külön VGA csücsült a gépében), így ez a hűtő számomra haszontalan, semmit nem ér.
A Phanteks pedig ugyanolyan jó cooler, ezért kényszerűségből, de mindenképpen váltok.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
Srácok, ha valakit érdekel egy Silver Arrow SBE-Extreme, írjon, veszek egy Phanteks-et
-
laca000
őstag
válasz Zsivaagoo #14328 üzenetére
Te, az a gyerek egy idióta.
Hol nyomja le az I3 az FX8350-et?
Miért nem figyelmeztetik az ilyen nagytudásút, hogy félrebeszél?lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14321 üzenetére
..megértelek..
..számomra most egy nagyvárosi színesfém kereskedő halvány képe sejlett fel, merdzsóval, selyemingén fönt kibontott két gombbal, tele fux-al, rolex karórával, amint kéjelegve dalolgatja valamilyen megvetemedett szektában hétvégenként: "Jézus él"..Az.
Él.
Csak nem neked pajtás[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14319 üzenetére
..én csak a nyilvánvaló "katolikus" szóhasználatra utaltam, a bősz semmit cselekvők-templomba járók, minden vasárnap "elkárhoznak", aztán meg újfent bűnöznek..
..de annál még az is jobb ha babonás cigány az ember[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz ViZion #14317 üzenetére
..nem vagyok katolikus, így sehová sem "kárhozom".
.."gyónni" is csak a kétszínűek gyónnak..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest