Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
na jegeltettem egy rog lapot 2011bemostmar alaplap is van,csak a penz kene a sractol aki megveszi a cuccom..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Yeffy
veterán
válasz laca000 #12990 üzenetére
természetesen. ebben igazad van, nem picsogásnak, sajnálkozásnak szántam, pusztán leírtam egy-két gondolatomat. remélem, nem zavartam emg vele senki lelki világát. nem állt szándékomban.
csak Ti mindig meghallgattoknem sajnáltatom magam, nem élek olyan angyon szarul, csak amit szeretnék, attól még messze vagyok, meg másrészt mondom, csak "mellbevágott" a másik, általad linkelt topikban a "780 SLI"' meg 350k-s Dell monitor, meg hasonlók hemzsegése...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #12994 üzenetére
De szerintem hagyd a csudába, sokkal okosabb dolog ha nevetsz rajta.
Ráadásul ha beszabadulsz egy vérmes NV topic-ba, tele van és továbbra is tele lesz elfogult idiótákkal, mint ahogyan az FX topic is ugyanezért lezüllött, és ahogy ez AMD VGA-k-nál is ez ugyanígy megvan.
Az Intelesről nem is beszélve.
Nem tudsz rajtuk segíteni.
Komplexusosak, vagy azért mert van pénz, vagy azért mert nincs, ostobák, szemellenzősek.
Ez van.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #12994 üzenetére
Pusztán "ostobaságokat beszél" dolgokra hivatkozva, kitiltani elég nehéz valakit.
Akkor a fórum majd 70%-a repülne.
Jelezni kell a staff-nak, gondolom..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy lehetne valakit kitiltatni a forumrol ? Ezt a "kollegat" szeretnem...mindenhol ott van, semmit sem tud, es mivel "PHaddikt" hallgatnak is ra, akik nem ismerik. Ontja magabol a hulyeseget ! Nem szamit hogy alaplap/processzor vagy videokartyarol van szo.
A szakmai tapasztalata az nulla..... ha beteved egy olyan aki nem ert a dolgokhoz, eleg jol felre tudja majd vezetni.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #12992 üzenetére
" Szóval fel a fejjel a gödörből az út mindíg felfelé visz! " ez nagyon tetszik !
@muzsikus eb: ha angliavan kapcsolatosan valami segitsegre van szukseged, irj.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Malibutomi
nagyúr
Hidd el kutyus melóval és hittel előbb-utóbb alakul a helyzet.
Ha tudod magad képezni tedd, és ha lehetőséget látsz ragadd meg! Nekem is úgy alakult amivel foglalkozom, hogy megláttam a lehetőséget, és beleugrottam. Anno nekünk is volt mikor párszáz forint is sokat számított (főleg mikor asszony itthon volt GYED-en, elszúrták a papírját a melóhelyén, és 4 hónapig vártuk a lét).
Gyerkőcök mostmár 4 és 5 évesek, és ma már szerencsére rendbeszedtük magunkat, nincs anyagi gond. Nekünk szerencsére a hitel is forintos, és úgy vettük fel hogy mindíg ki tudjuk fizetni.
Szóval fel a fejjel a gödörből az út mindíg felfelé visz! -
laca000
őstag
Tudod, egy a lényeg..
..hogy a sok gond és probléma ellenére az ember gyereke ne sajnálja saját magát(mi Magyarok különösen hajlamosak vagyunk erre), mert az gátolja meg mindig az előrelépésben, semmi más..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Yeffy
veterán
válasz MiklosSaS #12977 üzenetére
bocsi,h külön válaszolok, de itt szerintem belefér.
az igen. akkor látom, neked is megvolt a ranglétra mászkálás. igazán sok mindent nem tudok, és nem is akarok hozzáfűzni, szócséplés lenne.
talán csak annyit neked is, h: eez igen. elismerésem szívós emberek vagytok, bár több ilyenről hallanánk, és ez lenne az általános. nem a másik átb.szása, lopkodás, hazudozás. lásd mondjuk politikusok. na EZ még ami nagyon bántó és elkeserítő.igen, nagyon gondolkodom továbbképzésen, és dobbantáson, csak hát, tudod... "hazaszerete", vagy mi a tököm, meg kiccsalád, egy két haver. nehezen engedném el őket. de igen, ebből nem lesz kaja/verda, stb.
meg nem nagyon van ismim, aki tudna segíteni az elején. igen, megoldható anélkül is, csak nehezebb. és hát, ugy milyen az ember: nehezen szánja rá magát a gyökeres változásokra.na látod, EZ az, ami nyugaton természetes, és igazándiból kívánatos is kéne, h legyen, csak errefelé, verébisztánban meg balkánon nem: h tudsz fejlődni. lépkedni előre a ranglétrán. és nem csak oboázással... sok sikert kívánok neked is a továbbiakban, nagyon jól csinálod. ez tetszik. mégy előre, képezed magad, gondolsz a jövőre. szép.
igen, a bátorság az sajnos nem mindig annyi az embernek, mint amennyit szeretne/kéne. ezen kellene változtatnom elsősorban.
kis OFF a "kapd össze magad, nézz szembe a gondjaiddal": az elmúlt években egy elég komoly, - számomra legalábbis az volt - lelki/családi gond megfogalmazására, kimondására, és feldolgozására vettem rá magamat, sajnos nem ment/megy egyszerűen. de igyekszem.
úgyh nyugi, tudom, milyen is az...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #12975 üzenetére
én értelek, nem is azt mondtam, h te/ti gazdag vagy, csak ugye tükröztem az átlag nyomoronc mentalitást, aki csak a számok bűvöletében él, h "lyallly, mennyit keres". az már a lőtéri kutyát nem érdekli, h van mondjuk fincsi "kis" törlesztő(k), gyerek(ek), esetleg autó, melóba, ami szintén pénz... soroljam? nektek nem kell.
ez az, ami elszomorít. vagyis ez is.látni, h neked sem a macskák hordták össze. minden elismerésem így kell ezt!
-
otto14
őstag
JobbReggelt Mindenkinek!
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #12982 üzenetére
Hosszutavon ha kulfoldre vandoroltok a baratnod egy aranybanyava valik.... . Az asszony csak felalasban (a gyerek miatt) majdnem tobbet keres mint en masfelben. Majd Marciustol egesz allasban lesz...na majd akkor telik nekem is tobb hardvere
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #12981 üzenetére
íííígyiaz, és szombaton végre befejezte egyelőre a tanulást is. meglett a záróvizsgája, mosstmár hivatalsoan is gyógyszertári szak-aszisztens.
bár kacérkodik a gyógyszerészeti karral mert nagyon megtetszett neki. hosszú távon baromi jó "befektetés" de rövidebb távon rettegek a vonzatától.
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Elézve a társaságot... senki sem született bele a illiárdokba... én sem.
Nekiugrottam az egyetemnek... jártam 2,5 évet... megsérültem műteni kellett > passzív félév.
Mire visszatérhetetm volna behozták a BSC rendszert, nem tudtam hol foyltatni mert megszűnt az a rendszer alattunk amiben kezdtem. Egyetem rajta újra, nulláról Azt is megcsináltam...
Hivatalos munkát nem kaptam, a csodás diákszövetségek elutasítottak olyan kamudumákkal h. "mind2 szülőm keres, átlagon felül... srry, de van akinek jobban kell". Kössz...
Éltem a csodás 18e ft/hó ösztöndíjambólIgen... mind2 szülőm keres, de milyen áron?! Édesapám mozdonyvezető... 12 órázik, össze vissza, se éjjele, se nappala. Édesanyám főállásban hivatalnok, másodállásban könyvelő. 5kor kel, 7ig otthon dolgozik, 8tól fél5ig főállás utána van h. éjfélig könyvel tovább. Ezzel tudták megteremteni h. egyetemre járhassan... de emellett bulira nem jutott.
Megoldás: nyáron irány a balaton... szezonmunka heti 7 nap reggel 8tól hajnal 2ig... de egyetemistaként havi 300?! és ez 2,5 hónapig...? meg is lett oldva a "költőpénz" beosztottam egész évre.
Meglett a diploma, hurrá, enyém a világ. (gondoltam én...).
A f@szt. majd 1 évig elutsítás // visszajelzés nélküli pályázatok.
Tényleg ott tartottamh. akkor mindenki tehetegy szivességet és dobbantok.
Szerencsére beütött az "álommeló" (jó itt se leszek milliárdos, de fenn tudom magam belőle tartani...)
Fizetgettem barátnőm suliját, végre ő is végzett, ha sikerül elhelyezkednie a szakmájában mi is összekaparjuk a 300-at kb. Tudom ez se sok, de huszonévesen azt hiszem egész jó kis kezdet."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
válasz MiklosSaS #12977 üzenetére
Gratula! Akkor nektek sem a gólya tojta a píízt....
Bizony, dolgozni kell, meg becsületesnek lenni, nem összeveszni lehetőleg sehol sem. Engem ősszel hívtak vissza korábbi melóhelyre, illetve nem, csak mondta a főnök, h hívott volna, de mikor érdeklődött a haverom mondta, h van jó melóm, de ha nem válik be, hívjam fel... jól esik az ilyen.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Kutyus, ugyanilyen szarban voltam en is. Sot meg szarabb helyzetben, egyetem utan Romaniaban meloztam mint mernok alig kapartam ossze valami 100-120K HUF-nak megfelelo roman lejt. Abbol alberlet, kaja, szamla...stb. Aztan megismertem a felesegemet, o meg egyetemista volt az orovosin. Gondolom el tudjatok kepzelni mit is jelent ez, rengeteg penz ment el. Nappal mernok voltam egy cegnek, ejjelente meg taxis. Aztan kikoltoztem nagyapamekhoz Sopronban, ott sem valtozott a helyzet, vissza Romaniaban....es vegre kaptam egy jo munkahelyet. Aztan lassan, egyrol a kettore, kettorol a haromra kezdet kialakulni a dolog. Csak nagyon lassan, burokracia, ciganysag, stb. Elhataroztuk magunkat hogy lepnunk kell mert ez nem elet.
Kijottunk angliaba keves penzel, kibereltunk egy olyan lakast amiben meg butor sem volt, az asszony meg 6 honapban volt a lanyomal. Eleinte annyi penzt kerestem hogy jutott kajara meg szamlakra, az asszony visszament szullni meg minden, neki is kuldeni, stb. De aztan kialakult, emeltek a beremet, az asszony kapot gyest aztan o is dolgozot, most 2 eve vagyok teknikai manager...most mondhatom hogy turhetoen keresek.Ki kell tartanod, ha nem tudsz megelni tisztesegesen ott ahol vagy, lepj. Menj tovabb, itt vagy mashol jutalmazak azt ha kitartoan dolgozol. Ha otthol maradtam volna akkor meg egy uj par cipo is lehet felboritotta volna a koltsegvetesemet.
Csak azt tudom tanacsolni hogy lepj tovabb, szand el magad. Mindent leszamitva megeri. Nincs vegzetseged ? Nem baj. Aruljak el egy titkot ? En az elektronika es gepeszmernoki egyetemen tanitok programozast es modelezest, de azt senki sem tudja hogy kozben villanyszereloi suliba jarok. Hogy miert ?
Azert mert gondolok a jovore, ha a ceg felmondja a szolgalatot ? Kirugnak ? Mit'tom en...... nyitok egy ceget, villanyszerelesel fogok foglalkozni, fizikai munka meg minden...aztan ha bejon akkor 1-2 ember fel is veszek...megteremtem magamnak azt amire szuksegem van. Van olyan haver aki itt van 7 eve, takaritokent kezdte, most pedig sajat szemelyszallito cegje van (3 kisbussz es 1 nagy). Vagy olyan aki foldmuves munkara (az a legutolso munka angliaban) jott ide ki par eve es most viz-gaz szerelo cegje van. Haza van, kocsija es penze.Nekik mi volt ami nekunk nincs? Megmondjam ? Batorsaguk !!! Az egyik volt kollegam Romaniabol ott nyavajog hogy benzinre nincs penze, tobbszor hivtam ki, meg munkat is inteztem volna neki...kapot volna vagy 1300-1500 angol fontot (durvan 460-540k HUF), nem jott...nem akarta...haverok, fanta, buli....most 44 eves es a mult szeptemberben kuldtem neki 200 fontot mivel nem kapta meg a berjet idoben.
Minden mi rajtunk mulik. Ismerek szemelyesen olyan muveszt (roman rock enekes), akinek isteni a hangja es kiment Ausztraliaba mert nem lehetett a zenelesbol meg a kajara sem megkeresni a penzt. Szoba-festo mazolo lett belole, par evig. Aztan sajat ceget nyitott...10 eve ment ki, van penze..2 haza Ausztraliaban meg minden. Most csak hobbibol enekel.
Kitartast ! Kapd ossze magad, nezz szembe a a gondjaidal, es gyozd le ! Nem vagy 65 eves hogy mar tobb hatul mint elol es nem eri meg !
Jo estet paripa !
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Jobb estét urak
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Hááát, gazdagság közelébe akkor vagyok, mikor beállok egy merci mellé a parkolóba
Egyikünk sem keresett ennyit, párom ~5 évet gyesen volt...Most alakultak így a dolgok, hogy van több maszek is, de lehet, h jövőre fele sem lesz. Volt ám, mikor megugrott a lakáshitel, h anyám adott pénzt, meg a haverom, akinek besegítek... Pár éve meg minden sorban bedöglött: hűtő, szivattyú, mosógép, mikró... bamm. Haver odaadott mindent, ingyen hitelre. Szal. nem egyszerű kisakkozni, mikor mire költsünk. És van sok minden, amire nincs hitel: pl. tetőt cseréltünk, szigeteltünk. Vagy van pénz egyben, vagy hazamennek a melósok, ennyi. Kitartás
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #12973 üzenetére
szép történet. gratulálok az erőtökért és a kitartásotokért. komolyan.
jó látni, h vannak még iylen emberek, akik tudják, mi az, h lentről indulni. körbenézven em ezt látom a világban.sajna jelenleg nem nagyon tudok megtakarítgatni, mindig van valami, amire elmegy a zsé. de terveim szerint jövőre változik a helyzet. meg gondolkodom ezen-azon (pl melókiegészítés, támogatott továbbképzés, ilyesmi)
aztán remélem, h sikerrel fog járni.persze, nem hangzik rosszul a ~400k, csak hát igen, 2 gyerek, hitel, felújítandó dolgok - és jópár agyhalott szerint mondjuk ti már gazdagnak számítototk. aha. hogyne.
politikát inkább nem keverem bele, mert csak felidegel az is.na majd meglátjuk, h mi lesz. remélem, sok jó.
rámférne márna jó éjt belétek
-
Magam is a semmiből, semmi segítség nélkül kapaszkodtam. kb. 17-18 éves korom óta albiban, gondolhatod mennyit spóroltam. Mindíg sok meló, volt pénz is, de albi a kaja meg a pia el is vitte. Mellette kicsit takarékoskodtam, 10 évig életbiztosításba toltam kicsit. Jól jött, mikor felvettem. Ma is jól jönne.
'99-től külön, 2005-ben full hitelre tanya, közben az autóm is hiteles volt még. Kicsit a német meló besegített, de hátszél nélkül ez is kevéske. Az utóbbi ~3 évben jutottam el oda, hogy van annyi melóm, h elég jól elvagyunk. Meg párom is jól keres (nőkhöz képest, és főleg a helyi fizukhoz képest). Ha visszaolvasol, 2 év alatt hoztam fel ide a gépemet is... másnak sem könnyű, ha néha úgy is tűnik. Most nekünk jó, ha minden igaz januártól ketten 350-420k között lapátolunk össze. Jól hangzik, de van 2 gyerek, lakáshitel, felújítandó tanya... csak a kazán+ puffer bő 500k Ft... Autóra tavasszal kell tolni egy százast biztos. Föld a tanya körül évi 30-70k attól függően mit tervezek. Sajna termést nem hoz még, csak visz...A lényeg: legyen hosszabb távú megtakarításod, amihez csak később férsz hozzá. Havi 2-15k is rengeteg pénz 10 év alatt! Remélhetőleg 1-2 milla még 10 év múlva is ér valamit, de ha bizonytalan vagy, akkor kint nyiss euro számlát.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
válasz ViZion #12969 üzenetére
de, biztos, h rosszul csinálom.
3,5 éve melózom, de nem, hogy verdára nincs zsetonom, de komolyabb értékem sincs a gépemen meg a ruhatáramon kívül.mondjuk kaja sokat elvisz edzés miatt, de akkor is... milyen már ez.
egy tetves Stift-re nem bírok lét összekaparni.
de elvileg ez jövőre változik.
ez van, ha az embernek nincs jó végzettsége/hajlékony gerince/jó apukájaMikloss: ők ügyesek
[ Szerkesztve ]
-
Nem biztos, h rosszul csinálod, mindenkinél más a prioritás.
Nekem pl. 19 éves a kocsim... nem sokat autózom, nem is sokat költök rá. Ha letelik a lakáshitel, akkor nyaralásra is jut. 2005 óta nem nyaraltunk. Csak ilyen hétvégéket, ritkán. Maszek 2. és 3. munkákból van a gép, meg többnyire minden extra cucc.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
válasz laca000 #12965 üzenetére
jól megy az embereknek, 780 SLI meg 350k-s 30"-es DELL moncsi... az oszt igen...
tudnám, mit csinálok szarul...Zsivagoo: "Kb. 2,5 év alatt már elköltöttem legalább 1-1,5 millát elektronikára ..." erre.
[akeretesrészjóó ]Mikloss: ejj, a régi szép idők, de jó "kis" telók voltak ezek...
jó kis Siemens A40 - ez volt az első telóm, meg kihajthatós Ericsson, és a többi[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
Mennyi sznob-frusztrált és buta-idegesítő fax van ebben a topic-ban, tényleg, már kábulat, legszívesebben belehánynék a kellős közepébe..[link]
Ha ilyen lennék később, kérném: lőjjetek le.Egyébként nem tudom észrevettétek-e, de egyre jobban süllyed a topic színvonala, úgy egyáltalán, a ph-é, siralmas állapotok uralkodnak némelyütt..
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #12959 üzenetére
A lapot nem adom el, két okból: 3930k-ra vannak erre a lapra jó, 5Ghz-en működőképes beállításaim.
3820-ra nem voltak, ezért marhaságokat nem művelek a bios-ban, ha már egyes esetekben, amikor variálni kell, nem tudom mihez nyúlok.
Az igaz, hogy az Asusnál könnyű még finomhangolni is, azért is szerettem, egyszerű a menüje, mint a fapapucs.
Viszont ez a lap sem kispiskóta, 50k, tehát a fent leírtak alapján, inkább az én hiányosságomnak köszönhető, hogy nem tudok rajta "normálisan" tuningolni, de a 3930k-val, ahogy írtam, könnyebb lesz.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
válasz MiklosSaS #12959 üzenetére
Szimplán perverz. Intellel gyötri magát.
Engem a PC ház nem hagy nyugodni, de előbb egy DIY légszűrőt csinálok, megnézzük mit mutat. Utána megrajzolom a ház terveit, van egy tucatnyi félkész és van egy pár még fejben... csak a lustaság és a munkák miatt erre december végén kerülhet sor...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #12958 üzenetére
Olyan ericssonom nekem is volt.
(#12952) laca000: latod mondom en hogy ez a macska fakir !
-
válasz MiklosSaS #12951 üzenetére
Te akkor is má' tuningos darabbal toltad!
trükkvideók. Pénz kérdése, h mennyi spontán nézőt tudsz kifizetni, meg mennyit tudsz After effects-el igazítani rajta.
-
otto14
őstag
Nézzétek végig
asd
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #12948 üzenetére
Akkor javítom magam:
Menne ezen is alacsonyabb fesszel, nem gagyi lap, csak hülye vagyok az MSI-hez, ez van.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #12950 üzenetére
Az elso mobil telefonom....
-
válasz MiklosSaS #12949 üzenetére
Juhúúúú! Én 30k-ért vettem, abba még 3k volt a sim kártya 0 Ft lebeszélhetővel...
Akkor még tudták, h van mobilod... volt vagy fél kiló, szegmenses kijelző, talán 3 soros...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz laca000 #12947 üzenetére
Az eleg jo, 4.6 GHz-es i7-E kihajt majdnem barmilyen CF-et vagy SLi-t.
Laca000, miert nem ruhazol be egy Asus lapra. Mondjuk egy Rampage IV Formula vagy egy Gigabyte X79-UP4 mar kemenyen odaver tuningban. Nekem amiota megvolt az FM2-es MSI lapom azota tavol tartom magamat tole, pont a BIOS-a miatt.
Tukmald ra a macskara az alaplapot is, had kinlodjon o vele. Tanuljon betyarosan tuningolni
-
laca000
őstag
4.6-ig bírta a lap, de ott már 1.45 kellett hozzá.
De ez nem is K-s felségjelzésű proci.
Hozzáteszem, töketlenkedtem-szinte átláthatatlan menüje végett- eleget az MSI lapommal, ha több időt-türelmet szánok rá, bírta volna még ott is kevesebb fesszel.
Egy jobb alaplapban-nem tudom milyet veszel hozzá-szerintem megy ez bátran 1.45 alatt is.
Csak ugye én is Asus-hoz vagyok szokva, azon meg könnyebb belőni-nekem legalábbis- mindent.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz laca000 #12942 üzenetére
Igen, jo kis kombot sikerult osszehozni. Most teszteltem es siman megy a 4.5 GHz - 1.23 V-al. Tehat csak +0.01 V a 4770K-hoz kepest a fesz, ami nagyon jo mivel van +2 mag.
4.8 GHz-en meloban kb ott van ahol a 6.7 GHz-es 4770K elmeletben.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #12941 üzenetére
Gratulálok!
Nagyon Jó alaplap-proci combot sikerült összehoznod!
Mondjuk fura is lenne, ha azzal a mainboard-al nem bírná..lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #12937 üzenetére
Holnap a kollégám ideadja a mérőjét, mert a szomszédból soha nem fogom megkapni, ha unokatesómra várok.
Lemérem, mit fogyaszt a keringetős víz, meg a gép alapon és tuningon is.
Hajt a kíváncsiság.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Zsivaagoo #12936 üzenetére
Kicsit elszorakoztam a tuningal es meggyozodtem hogy megint szerencsem volt, sikerult kifognom egy eleg jo kis processzort. Atom stabil 4.3 GHz - 1.22 V-al es 4.4 GHz - 1.235 V-al. A 4.5 Ghz is csak az utoloso korokben fagyott ki 1.26 V-al, szerintem 1.27 V-al siman menni fog a 4.5 GHz is. Ahoz kepes hogy 6 magot kell etetni, jo kis eredmeny.
Ha sikerulne az 5 GHz 6 magon + HT ugy kb 1.38-1.4 V korul akkor soha nem valnek meg tole. Olyan faszak ezek a ROG lapok amikor kemeny tuningrol van szo, csak ne kellene mindig megjarni a poklot amit sikerul stabilitasra fogni oket. Minden ROG lapal megy a cirkusz az elejen aztan minden rendben van. A "normal"(nem low) es a Sabertooth-nal igaz valamennyire korlatozott a tuning es egesz mas az UEFI tuning opciok, de minden hasit benne elsore, nem kell neki orak/estek/napok amig ra lehet birni az igazsagra.
aki azt mondja hogy az FX sokat zabal, az a vendegem egy virtualis bench-elesre, ahol a cpu 4.8 GHz-1.365 V-on vagtat egy 7990-es ami 1100-on mindket magja. Ott aztan van fogyasztas meg melegedes.... . De kit erdekel ?!
[ Szerkesztve ]
-
Zsivaagoo
őstag
válasz MiklosSaS #12935 üzenetére
"mint peldaul a solitaire, COD-ozas vagy zenehelgatas " Én az 1. és 3. miatt vettem a 8320-at, a 970A-UD3-at és felhaszmáltam a 8 GB kingston ramot 1600-on XMP-vel, a HD7770 OC VGAmat, meg a Win7 x64-et.
No meg FF-ben van nyitva vagy 30-40 fül, Krómban 10, néha az Operában 20-30 poresz videó, megy a Skype, a Win Mediaplayer és az Ulti progi is futik.
Szóval kell a kraft. Mi lenne, ha még hardcore gamer is lennék.
-----------------
Meg egy mániákus gépbuzerátor és teljesítmény fanatikus vagyok már kb. 20 éve.
De a józan önmérséklet (pénztárca) ennél a szintnél már megálljt parancsol.Kb. 2,5 év alatt már elköltöttem legalább 1-1,5 millát elektronikára ( routerek tömkelegei - most TP-Link WDR4300-as van, elvégre kell a routeres hálózati printer és NAS szolgáltatás - a HD-s mindent vevő Samsung és Philips tv-ből 3 darab, a családi gépek fullosra csipázása, minimum 2 db okosteló, digitális fényképező gép, satöbbi.) De még költök vagy 60 rugót a tartalék gépem újbóli összeállítására. + Basszák a csőrömet a 7770 feletti teljesítményű VGA-k. E-pénisz ugye.
--------------------
szerk: apicsába... a legfontosabbat meg lehagytam... kéne már egy 911-es Porsche Carrera is, ha már 50+ vagyok.[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
-
MrM94
addikt
válasz stratova #12929 üzenetére
Tudod,van a 3 kerdes...
Tetszik?
-Igen
Van penzed ra?
Egye fene fogjuk ra.
Szukseged van ra?
NemHa ez igy van akkor megkell venni az adott dolgot.Majd belekezdek valami nagyon processzorigenyes dolgokba,hogy hasznat is vegyem
@Laca: Igen de a 3930 majd cska marcius fele esedekes..[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
otto14
őstag
JobbRegggelt Mindenkinek!
@Cicus: ... nem iszok alkoholt
asd
-
MiklosSaS
nagyúr
Na macska, aztan te is betevedsz a "
nagyfaxuaknagyfiuk" (cinikus voltam), klubbjaba.....
Ugy veszem eszre te rad is meg SantaParipara is ragad a hulyeseg....Mi az hogy ideiglenesen ?> Az a 3820 egy jo kis cpu, ismerek valakit ( ) aki GTX 770 SLi-t hasznal vele !
-
MrM94
addikt
1 oraja raktam fel a hirdetesem ugylatszik,van egy eleg komoly vevo a cuccokra 1 az egybe mindent megakar venni.
Mostmar 99% hogy 2011.
Talaltam egy p9x79 deluxe lapot,es atmenetileg jon hozzam egy 3820 ha minden igazAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
válasz Shokkolo #12921 üzenetére
grat!
Mit mond a féfi a vérző szájú nőnek?
Semmit... mert már 2× elmondta!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #12907 üzenetére
Mostmár szerencsére ~1 hónapja újra minden "rózsaszín", sikerült leülni megbeszélni a dolgainkat...
nem volt könnyű menet, de mostmár szerencsére rendben van mindennah meg ugye azt is tudjuk h. a vezsekedés utáni békülőszex hatalma óriási
-
válasz mackosajt #12918 üzenetére
Jah, Hita asszem nem fHD. Amúgy nekem is most lett fHD, nem sokkal jobb, mondjuk nem is nézem sokat... Az okos TV-k engem nem győztek meg, Samu kifejezetten csalódás, LG elmegy, de amikor kiírja egy filmre, h nincs elég memória a lejátszáshoz... lol. Az nem okos.
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #12917 üzenetére
Ebben a Sanyiban a wifi és a "Sanyi" felirat fogott meg.
Okos tv, még akár böngészni is arról jönnék fel, a gépet be sem kapcsolnám.
Nálunk meg van Technika TV a tescoban, szép, meg jó, de ...
Az annyit is ér.FullHD alá nem adom, meg a wifi és az okosság jól jönne.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz mackosajt #12914 üzenetére
Nálunk van 68k-ért Hitachi LED TV, nagyon szép. Szebb, élesebb a képe, mint a 70k LED LG-nek. 6 havi kamatmentes van, 7k kezelési befizetéssel 6×11k vagy ilyesmi.
-
-
mackosajt
addikt
Urak!
Erősssen gondolkozom...
Hogy min?
Hát hogy meglepem a családot és magunkat egy 32-es TV-vel.
Sajnos egyben nincs a lé. Viszont régóta gondolkozom a T-home TV szolgáltatásán a UPC net mellé.
T-home-nál meg ugye vannak szép TV-k.Most a Sony KDL32W650 elég baráti áron van kiírva náluk, ahogy nézem, kb. annyi a valós ára, mint amennyiért el lehetne hozni/hozatni tőlük 2 év hűbérséggel.
Ez lenne akkor a mi TV/monitor-unk, a fiúkhoz menne a Samu 22-es, amiről most is vagyik, a Benq 22 meg menne anyámnak.
Vagy eladásra.Hülye vagyok, vagy hülye vagyok?
FatálasTútul: Nincs mit, hisz nem is segítettem szerintem.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
otto14
őstag
@Cicus: zenelejátszónak próbáld ki az nrg playert, eq beállításokkal mintha komolyabb hangot préselne ki a poweramp-nál talán nem tompít annyira mint a, de aggya rendesen -picit megvan egyelore a doboz hangzás, de még elszórakozok vele a dance nevu eq-val jobb mint a bass-al szerintem
[ Szerkesztve ]
asd
-
válasz MiklosSaS #12908 üzenetére
Szerintem a hiba BENNED van. Mai felhozatal a PH! totyikok nagy részén:
1. tök normális dolog 3 óra tesztelés után kijelenteni egy HW-ről, hogy szar, ennyi idő alatt mikrokódig átérzem az egészet.
2. Amúgy is konzol FTW, PC meg kihal, ahogy az eddigi elmúlt 10 évben is mindíg.
3. Egyszerű logika: a. Enyémnél szarabb CPU/VGA -> nem viszi, nem, az excelt sem.
b. enyémnél erősebb CPU/VGA -> sokat eszik, arcozás, felesleges.
TEHÁT az a legjobb, ami nekem van. Akkor is, ha Neked mail serverre, akkor is, ha céges kiszolgálóra és akkor is ha vékonykliensre van szükséged.
4. Van az én véleményem és van a sok hülye. Tegnap vettem PC-t, bebaszna, ha nem én tudnám jobban.
5. Kérdezek, mert a fórum azért van, nem azért, hogy olvassak. Mekkora faSSág olvasni. Kérdezni kell, 10× ugyan azt máshogy, és az ellenkezőjét csinálni, mert aki segít az át akar baszni, nem ért hozzá, meg csakazértiséntudom.Gondolatok "átlag PH! forumozó" agyából. Amúgy mindek idegesíted magad? Hónapok óta alig pár topikba írok, mást meg sem nyitok, mert nem akarom olvasni a sok lámát miket hadovál.
-
MiklosSaS
nagyúr
Azt hiszem hogy az OFF-olosbol ki sem dugom a orrom egy jo ideig mas topicba. Nagyon esik a forum szintje, mar nem az a PH ami 2 eve volt. Ez most
hulyevicces vagy csak szinjatszik ? Itt a valaszom ra, ha akartok nevetni olvasatok vegig az utolso 20-25 hozzaszolast.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
válasz Shokkolo #12876 üzenetére
Pár hete/hónapja? NEm válságban volt a csajozós rész? Vagy nem nálad volt?
Mindegy, örülünk, h örülsz.Grat Inteles banda! Nem vagytok normálisak, de grat azért!
-
mackosajt
addikt
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Originen tudok aktiválni játékot anélkül,hogy leszedném a "klienst"?HardCore is my LifeStyle
-
MiklosSaS
nagyúr
Na ide sem fogok bejarni sokszor...5 honapja latogatom a topikot, es ugyanaz mindig...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest