Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Ilyet mindenkinek!!! [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #104994 üzenetére
Akkor RIP képek, szerencsémre néhányról más géppel is készült fénykép.
Még egy indok a szervernek.Köszönöm a segítségedet, jövök egy virtuális vállonveregetéssel és sörrel/csokival.
-
Whysperer
addikt
válasz Beretvás #104991 üzenetére
;-P Én is akarok csak az abaj ,hog y alakásom egy szoba + nappalis és 38 m2-es és nem akarom h,goy ott ahgyjam egész nap.. aztán meg dolgozok. Azt ,hog ymeg egész nap kutya iskolába legyen az 50/hónap volna . nincs .. sajnos nem lehet kutya még 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #104987 üzenetére
Ehh, gondolom a jelszó miatt van.
Akkor irány a szerviz, a papírok elvileg megvannak, a dobozában.[ Szerkesztve ]
-
-
Beretvás
veterán
csak ennyi volt a mai termés?
nekem nem indul jol a hétvége.... hazajövök 1x egy honapban fél orával hamarabb mint aki jol végezte dolgát erre a kutyának bevan dagadva a pofája... facca vihettem a dokihoz...
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #104979 üzenetére
Nem az Én számom,de persze ism. Ez ilyen szimla disco partys volt. 8) ma lehet megeyk ,de k.vára beteg vagyok 2 hete.
-
Jakuskacsa
senior tag
[link]
Egy kis hétvégi hangulat... Ződ ufó, hablaty.. nektek lehet még rémlik ez a dalA legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Methionyl
senior tag
Péntek van, sok a meló, de BF1 berendelve. Végre mehetek haza koculni egy kicsit
Őőő Izéé..@Hackeee szerintem majd dobok egy PM-et vagy akár itt is beszélhetünk róla: tervezek venni egy olyan házat mint neked van, és lenne pár kérdésem ha nem gondThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #104963 üzenetére
Igen csak pont ez a bajom Mester,hogy [link] ezek pint be vannak állítva és semmit sem mutat így sem csak 2 dolgot.. FPS-t meg a GPU % -ot. Viszont azon jó tnevettem,hogy WoW GPU use 60% .. ;-P Majdnem ki van használv a VGA 8)
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Reggelt. Látom megy a naplopás igy péntek reggel.....
-
Jakuskacsa
senior tag
Jó reggelt. Péntek van... öröm és bódottág.. Ha hazaértek még finomhangolnom kell ezt a win10 -et. tegnap addig jutottam 3 óra alatt, hogy felment, meg minimális driver, progi van már rajta. (tegyem hozzá, másodszorra ment fel, mert először belefagyott a telepítésbe). + már kipróbáltam a tomb raidert dx 12-ben. Hát... szerintem zéró a különbség 11 és 12 között... vagy nekem nem jó a szemem?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #104968 üzenetére
Akkor Edge, ha jól sejtem.
Én több hónapja használom fólia nélkül. Annyi, hogy kihúzós tokban hordom, plusz van rajta egy Clean cover.
Elvileg haver talált valami fóliát, plusz van már több is, ami jó rá. Egyet kértem, hogy rendeljen Nekem, kemény 1000 Ft, majd kíváncsi leszek rá, ha ideér.
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #104966 üzenetére
megoldódott a telód baja?
más: nem bírtam magammal, csak beszereztem az s7 et és eddig kop kop kop fényévekkel jobb mint az s6 , nem érzem azt hogy vissza kéne vinnem mert nem ér ennyi pénzt, egyedül a kijelző és hátlap lehajlásával van gondom mert így nehéz rá fóliákat szerezni, elvileg a tok+folia nem is működik
Xbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
Alszanak elvtársak?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #104962 üzenetére
Csapd össze a sarkad háromszor, majd állj rá és gyorsan egymásután kántáld azt hogy "durva dudva cshecsre húzva, gúgli skillem dupla nulla..", aztán egyszercsak megjelenik.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
hogy tudom rávenni a riva cuccot,hogy a Hőfokot meg midne t kiírjon?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amikor sokáig nem hallgatok muzsikát, ilyenekre bukkanok.. Asszem jóéjt. Reggel kelni kell.
Véleményem szubjektív...
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #104958 üzenetére
A sertész az disznóipari szakmunkást jelent?
Ide írd le, hogy milyen munkakörben alkalmaznád Macsekot, s hogy mik az elvárásaid.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #104957 üzenetére
Na na! Lusta sertészekbõl már van elég!
A tetves macskának elõbb meg kell felelnie!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mahrenburg
őstag
válasz MrM94 #104946 üzenetére
Szívesen látunk! Itt lehet jelentkezni.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #104952 üzenetére
Jobbgomb->társítás->másik program választása.
Vagy, gépház->rendszer->alapértelmezett alkalmazások.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Jakuskacsa #104952 üzenetére
Egyáltalán ha valamit én más progival akarok használni akkor azt hol állítom át? Mert már ezt is próbáltam megkeresni, de shemmit nem találok...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
Ma teljesen lefáradtam... ez a win10 kikészít. Ma vettem egy eredeti win10 - et. Mondván haladjunk most már a korral, de nem akartam elveszteni a win7 adta kényelmes befészkelt helyemet, így egy másik patricióra dobtam fel. A kis türelmet - golyócskák mászkálnak körbe körbe - már az agyamra ment. Most komolyan... miért ilyen erőszakos szar ez a win10? Kb 20 percem ment rá eddig, de feladom, majd holnap kérdezek tőletek, vagy még googlézok, de hogy lehet pl. azt ráerőltetni, hogy nem a fos puhaföts lejátszóval akarom nézni a filjeimet, hanem a saját lejátszómmal!!! Felidegesít teljesen. oldalt jön az üzi, ő visszarakta mert a video+tv a menő... hogy rohadna meg. Valaki segíthetne, hogy hogy kössem meg a drága kezét, mert szeretném ha a win10 csak egy motor lenne, de olyan kezes legyen mint a win7... Arról már nem is beszélek, hogy mikor felraktam a win10 et fogta oszt a win7 emet (ami szintén eredeti, nem loaderes!!!) fogta oszt jól le"nemeredetizte" Miután ujra beirtam a kódját megint eredeti lett, most békességben megvan mindkettő.... köpedelem ez mikro - soft, - egyáltalán ki volt az a hülye aki ilyen nevet adott a vállalatának? Kicsi is meg puha is???
-
Mahrenburg
őstag
válasz Balathruin #104944 üzenetére
A Nap olyan mint egy felragasztott Phenom II matrica, mert mindig felkel, olyan mint egy örök szerelemről szóló igaz dal, egy dobogni meg nem szűnő harcos szív...
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #104949 üzenetére
nekem se megy
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #104934 üzenetére
Na hát ebből nem lett az égvilágon semmi sem
kezdhetem előlrőll, és így már nem is lesz szombaton a tulaj kezébenTS megy? Nem tudok konnektolni
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Mahrenburg #104942 üzenetére
Igazgató úr,társulnék a vállalathoz.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
BukfencLacinak szeretettel:
Véleményem szubjektív...
-
Balathruin
veterán
válasz Mahrenburg #104942 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rotty.
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #104931 üzenetére
Tollpárna
norbert1998 ennyire nem vagyok audiofil, de te sem leszel sokáig az, ha ilyen hangerőn tolod.
Részemről köszönöm nem szoktam, 75% fölé tolni a hangerőt telón sem, ha elnyomja a kinti zaj akkor elnyomja, bár inkább csak bezavar. Egyelőre örülök, hogy olyan neszeket is meghallok, amin néha a környezetemben egyáltalán nem, vagy csak ha közelebb van a hangforrás. Egész jó lett ez a feldolgozás, bár most kéne az eredeti is jó minőségben.
Most éppen az Idol3 JBL fülese van kéznél, ami talán inkább közepes, de rossznak nem rossz. Az olcsó de nem rossz best buy füles kategóriában a még mindig anyósom viszi a pálmát, 800-ért kapott a piacon olyan, hangra eredetinek tűnő samu fülest, ami a Sansa Clip+on hallgatva szebben szólt mint a Piston 2 és jobban szól mint a bolti dobozos samu fülesem (amit elsősorban nem hangminőség hanem headset funkció miatt vettem anno).
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
10 körül fogok érkezni, eléggé szépen megcsúsztam
-
norbert1998
nagyúr
Az lesz majd az első project a kis fuji gépen, mostmár 2 GB RAM-mal. Bár XP-n egy bizonyos helyre tehetem azt a 2 GB RAM-ot, de ha lesz időm, majd rakok rája frissebbet
Stratova: Az a fejleszaggatós fajta Most képzeld el 64< Ohm üzemmódban a Xonar DG mit csinál a 32 Ohm-os fejesemmel
Elárulom, hangosabb mint a telefonhangszóró.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #104929 üzenetére
BassBoosted... és itt van előttem laptophangszórón keresnem kell egy fülest.
Meg is van, ilyen voltam ma oktatás után:
-
Beretvás
veterán
naploposok mi ez a pangás he?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #104929 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Ezek meg...? [link]
-
xatos3
senior tag
válasz norbert1998 #104921 üzenetére
ha új akk miért csak dx 10ig tudja?
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
norbert1998
nagyúr
Nya, egy új benchmark. Faszántos
-
norbert1998
nagyúr
KAT nem halt meg
hablaty: Szerintem jovő héttől kicsit én is életaktívabb leszek játék terén is.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Nem..
Az elejét jó pár éve láthatjuk minden második BMW-n, a faráról pedig semmi újat nem tudok mondani, az összekép egy erős hármas lenne/lehetne, ha nem lenne ennyire izléstelen, szóval kettes alá ..
Ezt figyi, sírok.., 90°C & 100% ... mindezt nyitva, tesztpad "feelingel"..
(#104908) norbert1998:
Ha minden igaz/jól megy, a jövőhét második felétől újra tudok esténként TS-el játszani, mivel a gerlicék/hormonok kezdenek újra egymásra találni, nem, nem akarok róla beszélni.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
MrM94
addikt
az integrale,meg a két cápa nekem nagyon bejövős amcsikat nem szeretem annyira,inkább japán fanatikus vagyok,rizsrakétákat imádom.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #104911 üzenetére
Mindanám ne legyé zsido de nem mondom.... Majd holnap...
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #104910 üzenetére
Még megálmodom honnan és melyiket, de rendelek valamit. Itt a ph-n is össze tudnék hozni 2db ty143 at, de mindkettő használt, és annyira olcsón sem adják. Szóval marad merlin... de azért köszi!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #104890 üzenetére
ViperR-ből tudnék szerezni, de drágábban, mint a Te elképzelésed. :\
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Ma ki lenne benne egy ut2k4-ban? Olyan 9-10 órától
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #104895 üzenetére
Hát..
Előről nagyon akartak "másokra" hasonlítani, rókabőr, erősen átizzadva, a seggét megpróbálták egyedire csinálni úgy hogy passzoljanak.., előbbi sikerült, egyedi lett, szerintem baromi ronda/nevetséges, utóbbi nem sikerült.
Designer csapat elindult ebédszünetet tartani, út közben láttak egy BMW-t amibe hátulról farral beletolatott egy régebbi Dacia/Skoda, erős ütközés volt, megvárták amíg lehúzzák őket egymásról és a BMW seggén rajtamaradt a D/S jellemzőinek nagy része, törmelék formában. Bumm így lett ez a valami..
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #104898 üzenetére
20 éves autó haverom S(-a díjnyerte. nagyon egyed vagyis telejsen az,d e mai napig fu brtuál. ez 2 hetes videó. Ez csak ilyen hobbi autó hétvégi.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #104898 üzenetére
Nesze, régi nagy kedvencem. Hajól karban van tartvakimegy a világból is...régi szomszédom végig taxizta egy hasonlóval a kommunizmust...a bácsi már vagy 75 éves...de a W123 még mindig müködõképes...pedig szerintem saccra ott figyel a 2 millió km..
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest