Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz inspiroyhome #108935 üzenetére
A vitarában 300rpm között van az alapjárat, 1.6 benzines szívó és ahhoz hűen piszok halk. Az Ignisben 450-500 között van, 1.3 vvt hengerenkénti blabla, ráadásul pörgős motor aminek kigyorsításkor (1-esben 6000rpm-ig) rally hangja van. Szal a 800as alapjárat kevés akkor ott valami más baj van.
-
-
Pickit3
aktív tag
válasz Balathruin #108185 üzenetére
Nekem 1,9GB+ szabad.
-
Pickit3
aktív tag
Kis idő múlva...
-
Pickit3
aktív tag
válasz Jakuskacsa #107393 üzenetére
Csak az Ignis!!!44!!4!!négy!!
Egyik barátom szabályzásig hajtotta az övét, én még nem mertem 5,2ezer fölé menni fordulatban, mert elég durva sporkocsi hangja van akkor már. Bár nem is igazán nyomtam tovább, mert akkor már 100-zat mutatott az óra. Szóval lekörözöm vele simán ezt a roncs bömit. -
Pickit3
aktív tag
válasz Habugi #106798 üzenetére
Amikor Laci posztjára reagáltam, egyből leesett, hogy poén az "asdadadasd" láttán. Írtam rá valamit ami fejben sokkal poénosabbnak képzeltem el, de nem sikerült és nem úgy sült el ahogy szerettem volna. Innen már csak rontani tudtam a helyzeten... tudom. Romlott kaját ettem úgyhogy elhiheted, hogy mennyire toppon vagyok és mennyire van kedvem egy kis hajcihőre. Azt a havi egy hozzászólás szerkesztést/törlést is sokallom. Ez olyan mintha havi egy ember biztosítva lenne a börtön számára valamilyen bűncselekményből adódóan. Egy off topikban elfér pár dolog és ez azok közé tartozik. Ha egy sor csöcs lenne kitéve az még megértem, de pár jó csaj ahol a fantáziára van bízva a lényeg az nonszensz.
-
Pickit3
aktív tag
válasz hackeeeee #106067 üzenetére
Ez ott van ahol a holdra szállást filmezték?
(#106066) Malibutomi
Nagy a zisten állatkertje. Anno' még szerettem a piros kártyákat és is, de valahogy később a zöld jobban tetszett így most is az van. Talán ha most kipróbálnék egy 460-ast akkor lehet, hogy megváltozna a véleményem, de most maradok a másik oldalon. -
Pickit3
aktív tag
válasz bandi0000 #105632 üzenetére
Én lehúztam 1 évet fizikán azt ráhagytam. Nagyon nagy lemaradásom volt a többiekkel együtt így maradtunk 20-an a 80-ból az első félévben. Heti 4óra kémiai labor gyak-ot nagyon untam (fizikásként nagy poén kémiát tanulni), a fizika I. gyerekjáték (a többi mellett), a kalkulus még ment valahogy, de a mechanikán elhasaltam pár pont híján. Ha mindenképp maradni akarsz akkor veszel egy karton energia italt, bemész a tik-be és tanulsz mint egy kis angyal. Lassan jön az első zh időszak szal nem árt felkészülni.
Még annyi, hogy az összes létező képletet le kell tudnod vezetned. -
Pickit3
aktív tag
válasz Mahrenburg #103456 üzenetére
-
Pickit3
aktív tag
válasz Lacielvtárs #103366 üzenetére
Persze, mert a lányok nem szoktak.
-
Pickit3
aktív tag
-
Pickit3
aktív tag
Nem hiszem, hogy ECC hibát generált bár fene tudja, sok mindenki találgatta, hogy mitől halálozott el egyszerre kettő, de az igazságra eddig nem került fény.
Az ECC az egy úgymond paritásbit? Vagyis valami hibajavító cucc? A trim bug-tól képes ECC hibát generálni? Az adatok elvesznek ebben az esetben? (Hopsza kicsit sok lett a kérdés ) -
Pickit3
aktív tag
[link] 850 PRO
"A Samsungoknál mindig van előjele, ha elkezd halódni a lelke"- Ezt gondolom akkor figyelembe vették volna lezso-ék is és akkor nem lett volna PH összeomlás. Amit linkeltél oldalt annak a végénél az összesítésnél is kiemelik, hogy a 840 PRO egyáltalán nem sipákol meghalás előtt ellenben a HyperX-el aki jóval hamarabb szól. Kicsivel kevesebb adatot írt a HyperX így 2.dik lett, de szerintem odaadhatjuk az 1. helyet is, mert szól ha letérdel ellenben a samuval.
Ne vedd vér komolyan csak egy kicsit csipkelődök.Csak mer' HyperX a király!!
-
Pickit3
aktív tag
válasz MrM94 #102986 üzenetére
Nekem 1 hét után lement 98%-ra majd visszament 100% 1 nap után, azóta is jó. Bár amúgy sem mérvadóak ezek a százalékok. Havernak 3hónap után letérdelt az evoja pedig 100%-nak írta, javaslatomra vett egy Furyt és azóta is azt használja boldogan. Előtte egy Toshiba Vinyó feküdt ki úgy, hogy kemény 2 perc alatt 100%-ról lement 1%-ra. Lementette az adatokat és reccsent is, többet nem indult el. Szóval nem hiszek ezeknek a százalékoknak, én nyüstölöm és eddig másé se feküdt ki. Kopp-kopp.
-
Pickit3
aktív tag
Kicsit ezt érzem most.
-
Pickit3
aktív tag
válasz norbert1998 #102612 üzenetére
Ja mert a Suzuki szebb és jobb.
[link] -
Pickit3
aktív tag
válasz #Morcosmedve #102296 üzenetére
Mivel ez nekem magas ezért marad a 2133MHz-es ram.
(#102301) DR|FTK|NG
Mivel nincs K-s i3, a többi pedig too much ezért hanyagolom a tuningot. Így is megváltás lesz egy e5400 után.
Lassan jön a fizu úgyhogy lassacskán felveszem a kapcsolatot lec-cel. -
Pickit3
aktív tag
válasz hackeeeee #102290 üzenetére
Szvsz így jönnek nekem sorba 290=390=
490480.
Jó az a 390, sokáig kiszolgál még.(#102291) DR|FTK|NG
Ha már itt vagy akkor kérdezek.
1. kérdés: Asus b150m pro gaming-ről mi a véleményed? 99%, hogy ő lesz az áldozat és eddig nagyon tetszik is.
2. kérdés: 2133Mhz-es ddr4-es ramokat fogad a lap, viszont ha 2400Mhz-es ramokat rakok bele akkor 2133Mhz-en fogja őket kezelni.(Ez még így tiszta.) Úgy tudom, hogy a nonK-nál lehet a ramokat még oc-zni azaz egy 2400Mhz-es ram jobban bírja a tuningot majd mint egy 2133-as ram? Persze 2400Mhz-ig menne a tuning ha egyáltalán menne odáig. Vagy ez inkább chipset függő és ugyanannyi érek el egy 2133Mhz-es rammal? -
Pickit3
aktív tag
válasz #Morcosmedve #102199 üzenetére
"Johetne mar az a 490(X) vagy legyen az barmi is."
Csak nekem tűnt fel, hogy nem akar lenni 490?
Pl: Teljesítményegyezés (nagyjából):
460=370
470=380
480=390
490=?(Fury?)
Szóval ez kicsit át címkézének tűnik nekem. -
Pickit3
aktív tag
válasz hackeeeee #101962 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, hogy hogy viszik el azt a 300wattot a pci csatlakozóig. Ja meg arra is, hogy hány másodperc alatt olvad el a csati, mert azért az fűt ha nincs rendes kontakt. Meg akkor nem a vga-ba kell dugni a 6-8pines csatikat hanem a deszkába? Nagy buli.
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
-
Pickit3
aktív tag
válasz norbert1998 #81217 üzenetére
Azt még én is tudom és a számítások is mennek, de akkor eddig mi a 3,14csáért jött a cufla 12-14KBps, jó esetben 16-18KBps-sel lassan 3évig? Most jöttek rá, hogy ez még használható így le kell lassítani 1,4KBps-re (jobb esetben 1,9KBps-re) magyarul használhatatlanra? A térerő felezést mivel magyarázod? Nem számonkérés akar lenni csak eléggé fel tud paszni ez a szar amikor szar.
[Szerk.] Fater most mondta, hogy a bevándorlók miatt van csökkentve "minden", hogy ne tudjanak terrormiafenét csinálni a neten keresztül. Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez tényleg igaz vagy csak humbuk, hogy beszart a trémobil?(költői kérdés) -
Pickit3
aktív tag
"Nem bízok abban amit nem látok vagy nem tudok szétverni."
Gyerekek, Szeged környékiek, Laci bácsi, miért ilyen tetű lassú a trémobil már 2-3napja?(mobilnet) Valami nagy szerviz van, hogy (jobb esetbe) negyedelve van a lekorlátozott net? 1,9KB/s a csúcs, 21:47 azaz huszonegy perc negyvenhét másodpercig kapartam a falat míg az új hozzászólás ablakot megnyitotta a böngésző!!
Ja azt még elfelejtettem, hogy a net lassulással a térerő is feleződött. (5mobillal "tesztelve") -
Pickit3
aktív tag
válasz norbert1998 #80450 üzenetére
Jaaajjjj hagyukmáeszt! A huawei mostanra jól kiforrta magát és b*szott jó készülékeket adnak ki. Jó telefon, jó támogatás és jó ár. Az android beton stabil és könnyű kezelni az emuit. A kezemben levő telefonban egy kirin 920 dorombol (ami veri a g2 telódat) és erre a kirin 950 rádupláz.
Ahova a mate8 esik oda esik a többi huawei is, a másik bóvli oldalra a meizu, etc kerül. -
Pickit3
aktív tag
Úgy tele flémeltétek a PH-t, hogy félig meghalt.
Sas; a honor 6 a király, olyat vegyé.
Azt a bazi nagy hűtőt ki kell kötni, én is a biztonság kedvéért feldrótoztam a brockent, hogy ne hajtsa félbe a lapom.
És mikor keresztel már meg Lilielvtárs?[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
válasz norbert1998 #78994 üzenetére
Itt már benne vagy. És igen, ez nagy probléma. Csak sima Pickit vagy (régebbi nicknévre) Operator-ra hallgatok. Ha ez neked nem tetszik akkor nyitok egy yorki topikot. Na szájonárá.
Én Lacielvtarsat szeretném keresztapukának/keresztanyukának.(#78995) MrM94
Köszönöm szépen! -
Pickit3
aktív tag
válasz CJ4567 #78974 üzenetére
(#78974) CJ4567
(#78975) jakusj
(#78980) otto14
(#78981) DR|FTK|NG
Köszönöm szépen ismét. Jakus; épp most készülök elbaCCni az életem, beállok "fakabát"-nak. Pöpecül megy a felkészülés, egyedül az erőlétiben a helyből távolugrást sokallom. 2,5méter a követelmény amit picit sok.(#78985) Lacielvtars
Mehet ebay-re.[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
válasz Televan74 #78945 üzenetére
(#78945) Televan
(#78947) Lacielvtars
(#78948) hackeeeee
(#78949) nagynorbiman
(#78950) miklosss2012
(#78951) caindwan
Köszönöm szépen mindnyájatoknak! Sass; 22életévembe kezdtem bele.(#78965) Lacielvtars
És még Balástyán is, de nagyon. Hallgattál reggel réidió88-at? Bemondták, hogy szülcsinapcsim van. -
Pickit3
aktív tag
Boldog szülinapot magamnak.
-
Pickit3
aktív tag
hackeeeee, megkönnyítetted az életemet! Röviden; emberke kérdez valamit amire kisujjból/tapasztalatból válaszolok, majd jön két mazsola és tele flémeli a topikat azzal, hogy én milyen lehúzós paraszt vagyok, mert amit én ajánlok 95k-ért az nem jó hanem amit ők 120k-ért az éri meg. Na itt lép életbe a te szabályod, "Sz@rom le!" És tényleg működik, egyszerű, de nagyszerű.
Kezd elmúlni a szilveszter varázsa, de qrva jó volt. A legjobb ismerősökkel és a barátnőjelölttel köszöntöttem az újévet. Velem nagyon sok madarat lehetett volna akkor fogatni.
Brocken bepattintva, laza 3,5Ghz és a biztonság kedvéért 1,285v helyett rányomtam 1.325v-ot(ilyenkor a régi hűtővel már sült a prockó) és az a durva, hogy jobban kihajcsa a gpu-t azonos frekivel, de magasabb fesszel.
FC4 magas 45fps
nagyon magas 35fps
ultra 31fps
nvidia 29fps
Magason kockulok bár ezelőtt még a közepeset sem vitte (ennyit számít a +fesz?). Feljebb meg néha újrarajzolgatja a tájat, gyanítom elfogy a 2giga. Ja és a lényeg, 49fokos maximum a proci!!! Végül is, hálistennek befért a házba, de a hűtő és az oldal között 0,0000001milliméter van. Debefért!!! -
Pickit3
aktív tag
B.Ú.É.K gyerekek, mi újság? Életem legjobb szilveszterében vettem részt, oltári szórakozás volt a köbön. 260hsz szilveszter alatt nem rossz teljesítmény, de a gányolás gátol az elolvasásában. Vizsön bácsi hova tűnt? Dobhatna pár humor bonbont.
-
Pickit3
aktív tag
Tegnap óta megbolondult a lekorlátozott kis tés netem. Most ilyent produkál. Norbi nálad mi a helyzet?
-
Pickit3
aktív tag
válasz caindwan #78421 üzenetére
Contest of champions-nal sem játszik senki rajtam kívül pedig az sokkal jobb játék.
(#78425) ViZion
Most 3.-dik éve 2méteres RGB ledszalagot rakok a karácsonyfára. Szerintem az jobb mint belegyömöszölni a gépbe, úgysem lesz gyorsabb, főleg a tied.Megjött a brocken!!! heppí!
-
Pickit3
aktív tag
Úgy látom, hogy hackeeeee elemében van.
Az ilyet valaki megcsinálta?
Overclocked clock speed (Water) 8.79 GHz cpuboss-overclocking rész -
Pickit3
aktív tag
Nyélbe van ütve az üzlet, örömésboldogság! Brocken tulaj leszek!!!!
-
Pickit3
aktív tag
Na a sok zaklatás megtette a hatását. 775-höz kérdeztem, hogy van-e lefogató, de erre csak egy képet kaptam. Valaki elmondaná, hogy milyen felfogatások vannak a képen?
-
Pickit3
aktív tag
De nagy luxus válaszolni. Vagy 6x lépett be 2 nap alatt az eladó brocken tulaja, de egy nyamvadt "baCC meg"-et se ír vissza.
-
Pickit3
aktív tag
Jobb reggelt!
Ahogy elmúlik a karácsony varázs rögtön jön a hiszti. Reggel telefoncsörgéssel lettem felébresztve, ürge: Van egy szgépe és nem működik. Milyen gép? Hát nem tudja, de kéne neki. Már nem foglalkozok gépjavítással, de ha nagyon kell akkor hozza el 2nap múlva pusztán jóindulatból. Ma délelőtt kéne neki még. Biztos nem, elég problémám van, nem fogok többet magam elé rakni. Hát akkor keres egy jobb szerelőt. Úgy legyen. Eleve ha nem vállalom el akkor egy szar alak vagyok. Szívességből teszem nem kötelességből.
Aztán jön a család, ezt csináld meg-azt csináld meg-meg amazt is. Aztán itt is jön a besértődés amikor nem pattogok mint a nikkelbolha. Mert ugye dolgozni kell, de legjobb, hogy szilveszter napján is. Szal megy a feszko generálás rendesen. Ráadásul a brocken tulaj is vagy min 3x belépett tegnap óta és egy nyamvadt üzit nem tud visszaírni. Kiszámoltam hogy az oldalát sem tudom, majd felrakni, de az sem érdekel csak legyen már lebeszélve. Ilyen a házam: -
Pickit3
aktív tag
válasz ViZion #78051 üzenetére
Ebben az esetben veszel egy akváriumot és felöntöd (nem tudom mivel, pl) műszerolajjal és minden egységesen hűl/melegszik... nagyjából. De nagy marhaságot magyarázok, meg ne csináld! Nagyon jól néz ki ez az "anti itx", grat hozzá, szép darab.
Zserbó+sarokban talált nagy húsvéti csokinyúl+szaloncukor=nagy hiba. Asszem most nem vagyok kíváncsi a vércukorszintemre.
-
Pickit3
aktív tag
Na úgy néz ki, hogy beruházok egy Alpenföhn Brockenre. Sokáig gondolkoztam, hogy új grammax 300 vagy használt Brocken lenne-e a nyerő mivel q9550 alapon nemhajcsaki a 750ti-t és továbbhúzni csak másik hűtővel lehet. Kíváncsi leszek a hangjára/hangtalanságára.
-
Pickit3
aktív tag
Infós sulit végeztem szóval röviden igen. Belső hibára gondolok, hogy valami elszállt bár nincs rajta semmilyen driver, de nem hiszem, hogy javítana a dolgon. 275napos wd black dolgozik benne szóval ennek is tökéletesnek kell lennie. GMA 4500-ra van a gyanú, hogy besértődött, de hogy ennyire visszafogja a gépet az már sok. Turkálok még a biosban, de úgysem lehet állítani semmit.
-
Pickit3
aktív tag
Latitude e6400, cpu alapjáraton/böngészővel 30%-on mozog és 50 fokos úgy hogy folyamatosan megy a ventilátor. Ki van pucolva bár nem volt benne kosz és szűz a win. Régen(fél éve) csak cs alatt kapcsolt be néha a venti, de most folyamatosan teker ráadásul lassú is. Nem tudom miafene van vele.
-
Pickit3
aktív tag
válasz #81556480 #77851 üzenetére
end HÁESEM
Zártszelvény! Nekem hivatalos nevem nincs. Hát nem sűrűn láthacc itt mivel csak olvasok/szórakozok, néha flémelek, de azt is csak ősz óta.
Én csak 3,5-lel nyomom délalföldön Szögedön, de én ettől már lassan agyhúgykövet kapok. Ugye volán mögé ül aki minden másnap vezet (húsvét másnap, karácsony másnap) és piszok nagy forgalmi zavart tud okozni. Tegnap egyik ismerős letért egy földútra és úgy elakadt, mint a rosseb. Segítségül hívtunk egy traktorost, de csak sok szenvedéssel bírta kiszedni. Én könnyebben elakadós autót vezetek ráadásul sokszor földúton megyek, de még egyszer sem akadtam el hál-istennek. Elegem van a fuvarozásból, nincs se karácsony se szilveszter. Kora nyárra eldöntöttem, hogy új munkahelyet nézek, de hirtelen két kapu nyílt ki így a jövő zenéje, hogy mi lesz. Sok munka-sok pénz, átlagos munka-átlagos fizu. A Fater szólása: "Kell a pénz, de nem minden áron" viszont a másik oldalon ott van, hogy gyorsan felépíthetek egy életet a bőven másfélszeres, de szűken kétszeres fizuval. Ráadásul a barátnőjelöltemet sem láttam vagy másfél hónapja és emiatt is zabos vagyok már. Az apósjelölt meg elviszi messze szilveszterezni így csak január közepén láthatom, a szülinapom után. (Sóhaj)Sas bá': A maga kocsiját láthattam? Egy új rozsda-sárga rönó volt, a rendszáma: SAS-052.
-
Pickit3
aktív tag
393hsz - Nem semmi gyerekek!
Első dolog ami felbaCC az, hogy ilyenkor mindenki az utolsó pillanatra hagyja a karácsonyi bevásárlást és ilyenkor a nagy számok törvény értelmében sokkal több az utakon a mazsola is. Jó, nem mondom, hogy profi sofőr vagyok, de amikor látja, hogy felé robogok 80-nal és 3t-val akkor ne forduljon már ki elém. Ráadásul lefulladt, lassítok, index ki és megelőzöm. Húzódok vissza akkor meg látom a tükörből, hogy gyorsít, mint a fene. Én még úgy tanultam, hogy az előzést elő kell segíteni, nem f@szoskodni az úton. Ha f@sz vagyok akkor ráhúzom a kormányt ami "szabályszerű" lett volna, de nem. Legyen boldog azzal a tudattal, hogy egy teherautó nem tudta megelőzni. A többiek csak hab a tortán, szóval amikor index nélkül cselleng a sávok közt vagy amikor indexel, de nyílegyenesen megy. Persze akadnak ún. "nem béenvések" akik elősegítik a könnyebb közlekedést, de sajnos egyre kevesebben. Egyre gyakoribbak akik a cserepes soron kétpálcás jogsikat lőnek.
A második dolog pedig a HA. Keresgélek egy 960-ast, hogy hátha van egy jó darab meg hogy képben legyek az árakkal, de csak szélsőséges eseteket találok. Megbízható eladó bolti áron, 0 napos újonc meg "féláron".
A harmadik dolog pedig az új fórumtagok. Nem szeretek vitatkozni, de amikor feltesz valaki egy kérdést és én válaszolok tapasztalatból akkor jön egy újonc(esetleg egy flame lelkes újonc vagy tag) és teljesen az ellenkezőjét állítja, "me az nem úgy van, hazucc! az az igaz amit é mondok" attól fel tud szökni a pumpám. 2010 óta nem éltem ilyet, az utóbbi egy évben szinte mindig belebotlok az ilyenekbe. Át kell állni az iq alapú regisztrációra, "ez az egyetlen megoldás." -
Pickit3
aktív tag
-
Pickit3
aktív tag
válasz otto14 #76838 üzenetére
Nekem sem mutatja rendesen a 12voltot szóval nemgáz(LC power 500W). Hőmérsékletben nekem valahonnan -74°C fokot írt(e5400), de quadra váltással eltűnt az is. Szerintem itt minden a legnagyobb rendben. HDD hogy van? Ha szórakozik ez után is akkor valami vezérlőbigyó meghót az alaplapon.
-
Pickit3
aktív tag
válasz Jakuskacsa #76814 üzenetére
Mindjárt vezetek úgyhogy nem jó.
(#76815) Televan
Nálam egy korty citromlé vált be még anno. Már fél deci citromlét megittam kortyonként, de még mindig nem múlik. -
Pickit3
aktív tag
Csuklás ezerrel. Bő fél órája kínoz, de nem mutatja jelét az elmúlásnak pedig minden netes hülyeséget kipróbáltam. Eredménytelenek...
-
Pickit3
aktív tag
válasz Jakuskacsa #76742 üzenetére
Én nem vagyok odáig a halért, mire jóllaknék máris éhes leszek, mert rohadt sokat tökölök a szálkákkal. Én inkább csirke párti vagyok, nagyon szeretem a friss rántott csirkét, de a 20éves csirke is jó bár élve szeretem. Na meg a marha lábszár pöri valami isteni.
-
Pickit3
aktív tag
válasz Malibutomi #75799 üzenetére
Értem én a célzást. Sportoló=amd. Ezt nvidia fan szindrómának nevezik.
-
Pickit3
aktív tag
1151cpulista Pentium G4400 és skylake!!!
jakuza, ennél gerebjébb csajok elfogytak?(#75792) CJ4567
"csak menjenek a játékok jól"(#75793) hackeeeee
Hát igen, ott elfogy a 128bit.[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
Utóbbi időben nekem ez jött le.
Envídia fanok: "Az amd az sz@r."
Áemdé fanok: "Dehát az nvidia is sz@r volt."
Ígépé fanok: "Le vagytok sz@rva."
Egy ideje zöld oldalon vagyok, de 280x-re pályáztam már régóta, hogy jövőre ilyenem lesz, de ilyen eredményektől elbizonytalanodok. Egy olyan kártyát szeretnék lőni ami a 960fölött, de a 970 alatt van pont középen, mondjuk 965 néven 3GB vrammal. Számomra tökéletes kártya lenne, ha létezne ilyen. Így marad még egy jó ideig a 750ti. -
Pickit3
aktív tag
válasz Jakuskacsa #74952 üzenetére
Hát valami olyasmi. Ezen tanultam meg vezetni még tizenéves koromban, felfoghatatlan élmény volt fogatni a szántóföldben és rúgatni a földet négy kerékkel. Hihetetlen, hogy mennyit kibírnak ezek a dutrák. Fogyasztásban felét eszi az új john deere-nek és sokkal megbízhatóbb/jobb és egy 50éves gépről beszélünk!!! Ha újra nekiállnánk csepelt/dutrát gyártani akkor pikk-pakk kint lenne a csávából az ország.
-
Pickit3
aktív tag
Szegény 28-as dutra... Dolgoznék vele egy kicsit fateréknál, elindítom, de az egyik henger nem indul. Sebaj, átnézem... adagoló jó, porlasztó gyanús. Irány a műhely, kosz nincs benne viszont találtam még 3 porlasztót. Kipróbáltam őket és mind hasonló gondokkal küzd. Ok, eredetit visszapattintom majd indítás és ugyanúgy szarul indul. Jó, akkor padlógáz. Izzítást rajtahagyom, 2perc mire lassan középgázra pörög majd csoda történik, elindul a második henger is. Juhúú, gáz elenged, alapjárat és az egyik henger leáll. Ó a k... anyádat! Újra padlógáz, felpörög és elindul a második henger is, gázkart pedig felhúzom középgázra. Problem solved.
Van még valakinek itt dutrája? Hasonló élménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest