Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #104897 üzenetére
Megértelek . Eyet értek . Gondolkoztma Volvon csak nem tudnám fentartani. Tudom nagyon jó kocsik ,d eha valami becsúszik akkor nem tudom megvenni. 8)
jakusj: Én mazd afüggő vayok ,de régi BMW Funn és nekem pont ez a régi BMW miatt tetszika 6-os mazda a CÁPA stílus miatt.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #104897 üzenetére
Igazából, kereszt apám, engedd meg :
Családi verdanak a 90 szuper jó lesz. De sasbacsi autójának inkább sedant javasolnek, mert egy emberrel mászkálni teljesen jó, és szerintem kellemesebb mint egy egyterű, főleg pályán, meg ugyebár a fogyasztás is is kellemesebb, bár tudom hogy nem amiatt vesz az ember autót igazából. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #104896 üzenetére
Többször le akartam cserélni a 6 éves S80-at, de 3 éve amióta nálam van, megtettünk együtt közel 80.000 kilómétert...nulla hibával...olaj, szürõk, fékbetétek, izzók...ennyi. Hihetetlenül bírja a strapát pedig adok neki rendesen...ilyen "kemény" és megbizható verdám sohasem volt.
Ez gyõzõtt meg arról hogy amikor a francia tehén nyugdíjba megyen akkor jön egy 2-3 éves XC90 családi verdának (2-3 év mulva). Két év múlva pedig ha lecserélem az S80-at akkor jön helyette egy XC70.Ezt már eldöntöttem....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Egyszerüen gyönyörü
-
Whysperer
addikt
Csak úgy őszre. 8) [link]
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
Szevasztok!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #104888 üzenetére
2-3 nappal ezelőtt néztem, akkor érdeklődős volt.
Egy 3. darabot fogok belőle rendelni, de még nem tudom mikor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #104887 üzenetére
pff.. el is felejtettem megnézni a mailom, hogy mit írt.
Na ezt írta vissza: (mert ugye megjegyzésben ott volt, hogy érdeklődjél!)
Szia!
Elérhető és rendelhető is már.
Üdvözlettel
********Bálint
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #104873 üzenetére
Elvileg Neki sincs 143-asa, vagy már van?
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #104884 üzenetére
Én is 33 vagyok. Nem sokba vagyunk különbözőek ;-P
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #104882 üzenetére
Jólvan betolom. 8)) Azér titt is vannak kemény szövegek. " zavarban vagy a tested miatt? nyugi úgyis leakartam kapcsolni a villanyt!"
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #104880 üzenetére
Na mutasd meliyk az? nem vágom
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #104879 üzenetére
amit mostanában néztem abból tudod mi volt jó? az amerikai pite -osztálytalálkozó. Egyrészt mert az első rész összes szereplője ott van, másrészt meg velem együtt öregedett meg a filmben mindenki. Ejjhhh. sok minden eszembe jutott amikor néztem....
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #104878 üzenetére
Én márt visszább állítottam a personal seinsitiviymből 8)
-
Whysperer
addikt
Ezt szereti valak? i: [link]
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #104873 üzenetére
Ez volna az.
Vagy veszel vipert azt jolvan. mostanában ugyis agyondicsérik
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #104869 üzenetére
A mocskok. Még nálunk is csak 20 euro nem 30.... Na igen kb 64 cfm. Ellenben a viperrel ami 103 asszem.
TY 140 TY 143 nem ugyanaz a 14e as a 2500 rpn es és piros. A 140 es az ojan fos szinü
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Szebb reggelt.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #104868 üzenetére
Amiről Te beszélsz az idehaza 8-9000- ft, azt azért már túlzásnak tartom.... annyit nem vagyok hajlandó fizetni érte. Na most nézem, hogy ennek is van egy régi verziója meg amit én néztem merlinnél, teljesen másképp néz ki, és az ára is más amire Te gondolsz az kb 3000ft, de nem forgalmazza már senki, amire én gondolok az még durvább, de 8-9ezer.
Most már összezavarodtam.... na mindjárt kinyomozom hogy is van ez...
ilyen a mostani:[link][ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #104867 üzenetére
Vagy nézhetnél ty 143 akat is az mégjobb ha nem a legjobb... Ha az nem fujja át akkor semmi? És árban az is ottmozog valahol. Hátha az kaphato is értelmes határidön belül.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #104866 üzenetére
Tudom, beretvával már ki is veséztük az eredményeit privátban. Nálam is ugyanaz a baj, mint nála, hiába az alph. wing boost 2 (tegyem hozzá a maga nevében nem rossz venti) de a bordát nem bírja átfújni, kevés a légszállítás. Úgyhogy utolsó fejlesztésként én is rárakok valami két durva ventit. Hátha menne az 5ghz 24/7-ben. Merlinnél néztem, van egy készleten a másik meg kb 10 nap... meg több mint 5e, máshol pl. pcx nél már van 4000 környékén is.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #104865 üzenetére
Tegnap vitt el Beretva tőlem 2 darab Viper R-t.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
Valaki Bp.-i tud segíteni abban, hogy beszerez nekem két db 14 cm-s akasa vipert, és elküldené nekem postán? Én természetesen a posta+ventiárat elutalom számlára. +Jövök egy szívességgel.
Ez a merlin is olyan körülményes, meg már drága is sajnos, meg sok nap...A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
Jó reggelt! Péntek feelingem van nekem is. Gyorsan elröppent ez a hét is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #104861 üzenetére
Köszönöm, még egy indok, hogy miért vegyek bele végre egy MicroSD kártyát.
-
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DiszNóÓl
senior tag
-
norbert1998
nagyúr
Ez az utolsó két kép
Reggeleket.
Semmi nem rontja el jobban a pentekedet, mint amikor rájössz hogy csütörtök van[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #104825 üzenetére
Helyesbítenék i7-6700K nem Mainstream, hanem a Premium alsó felének teteje.
Érdekesnek tűnhet, hogy i7-5775C alá pozicionálja Intel, amit CPU-ban megver, csak ugye itt már nem csak a CPU hanem az IGP képességét is figyelembe veszi árazásnál:i7-5775C - $366.00 - $377.00
i7-6700K - $339.00 - $350.00A Mainstream teteje az i5.
Amúgy szép lap, reméljük jó is.
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
miket nem talál az ember doom közbe
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Banyek, most nézegettem Fox-éknál a mozikat, ez a Morgan elég jónak tűnik..
Plusz ezen felül pedig a Miss Peregrine's Home for Peculiar Children ... Annyira tipikus, hogy le sem tagadhatja.. Várós mindkettő.
Véleményem szubjektív...
-
DR|FTK|NG
veterán
Köszönöm, először Pabu ötletét próbálom ki.
Pabu, az a fájlokat, stb is törli? Bocsánat, Android-hoz hülye vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Help kéne, kizártam magamat a telefonomból( ).
Az úgy történt, hogy be akartam állítani egy képernyőjelszavat, másodszorra is be kell írni, megerősítésként. Elfogadta, de amikor akartam volna használni a telefonomat, akkor azt írta ki, hogy hibás jelszó. Arra emlékszem, hogy mit adtam meg(vagy akartam), telefonon el szoktam írni a betűket, ezért most körültekintően írtam, de az érdekes lenne, ha kétszer rosszul írtam volna be. Már ~80 féle elírás-változatot megpróbáltam, de eddig semmi se hatott. Android eszközkezelőben(gépről) megpróbáltam beállítani egy új jelszót(Wifi-t szerencsére nem kapcsoltam ki a telefonon), de ezt írja ki:
"Mivel a Google ellenőrizte, hogy képernyőzár van beállítva, a megadott jelszóra nem lesz szükség."
Most mit tegyek?Android 5.0.1(vagy valami ilyen, pontosan nem tudom), és Huawei P8 Lite.
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #102803 üzenetére
Bocsi Rosszul tudtam. 2 hónap után igénylehetek mint arcképgyáros új avatárt. Emellett még mindig próbaidőn vagyok, csak az nem számít az egyéni avatárra
Nálatok is lassúskodik a ph!?
-
Balathruin
veterán
Nekem egy ilyen mai darab van most a gépre kötve, nem kicsit jobb mint a korábbi Labtec vagy miaz.
-
Whysperer
addikt
Igen csak Szeretem a füleseket, az baj ,ho gymunka közben csak avval tudok hallgatni bármit és mikro haza érek már nincs kedvem feltenni. Fáj a fülem Tőle akkro már este!
-
HSM
félisten
válasz Whysperer #104826 üzenetére
Ez volt az első ilyen szettjük, ez is jóféle.
Falat rengetni (mozi, játék) tökéletes, sőt, de azért zenénél kijönnek a korlátai nagyon hamar.Nehéz ezt leírni, de vannak zenék, amiktől a HIFI fülesemmel hallgatva konkrétan kiráz a hideg, na ezen a szetten max ásítozok rajta, annyira nem jön át.
-
Whysperer
addikt
Én még mindig ezt nyúzom. pont illik alaksá színébe és mindenbe --- Tegnap betoltam a Hobbit a TV-re Te jó isten öröm volt hallgatni a zenét meg nézni a jelenetet. Amúgy a régi lapom tolt aazt ,de most hablaty lapja van a gépemben.
SAS: jó lap pont ugyan iylet raktunk egy 6700k alá 1:1-ben. nagyon szereti a srác
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Whysperer #104822 üzenetére
Nekem is Genius szettem van, régen egy 5000-es, most meg az újabb 6000-es.
Mondanám, hogy vegyen olyat, ami nekem van (Auzentech X-fi Prelude), de szerintem nincs PCI slotja, és sajna nem 100%-os a win10 supportja sem, bár azt mondnám, élhető. És mindennek a tetejébe ezt beszerezni is általában nehéz, mert nem mai cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #104816 üzenetére
DGX és abba bele egy ilyen.., kihajcsa..
..s mielőtt elfelejtem.., DAT 1.1A.., búúm heccsát..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
Nem nagy kihívás ,de kb nem ez votl a linkem lényege.... hanem az ,hog ynekem pont Genius 5.1-em van meg pon tugyan azt írta le egy Tőlem független ember majdnem szóról szóra. kihívás nem kihívás. Ő kérdezett Én ajálottam. Jóbbat tudsz ajánlj nyugodtan nekem nem elönyöm vagy hátrányom.
2 sor mondatot sem kihívás gépelni 8)
Hjaja bizony pont úgy sz.tem ez ilyen FXA/XA Rev 1.0 betegség
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #104818 üzenetére
Your Welcome
Megmondom a frankót Én azért vettem mert az XA-n pattogot a hangkártya annó és ezt üöttem ki elsözör benne,de má rnem tudnám hiagyni. nekem az az egy nem jött csak be rajta,hogy Van a back csatlakozó meg a Front ami a házon elöl jön ki és,ha oda akarom bedugni a fejst akkro áűt kell kapcsolni a krátyát,hog yot tszóljon szóval nem autómatikusan szól elöl is meg hátul is.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #104816 üzenetére
Vállalható. Szerintem egy hibátlan termék! Ha ez elromlik már futok is venni egy újat!!!!
csupa iylen comment és ez is ezt mondja amit Én.
"2014 Decemberben vettem egy ilyet, mert több ismerősöm is ajánlotta.
Sok problémám volt, hogy a fülesemen a számítógép hangereje nagyon gyenge, és főleg játék közben nem volt elég erős.
Hát ez a kártya bőven túlteljesíti az elvárásaimat. Olyan hangerőt produkál ami már fültépő. Nagyon szépen tisztán szól, az 5.1 Genius szettem is végre kihajtja valami, és szerintem a szomszédok is tisztán áthallják a zenét amit hallgatok.
Mindenkinek ajánlom aki számítógépen sokat játszik és számít, hogy mindent halljon ami körülötte és a messze távolban történik."De ha nem tudod akkor nállam kipróbálhatod!!
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #104812 üzenetére
[link] Tegnap kicsit hangolktam és basszus belültem a kanapére aTV elé szólt a zene meg a WOW és full 5.1-be azt a kruva mikor zene szól telejsen jól majd mellett érzed mikro csata ejelent van és fordulsz akaraktereddel akkor máshonnan hallom a FIGHT-ot ! valami fenomenális.
Viszont a fejhallgató-ba meg a virtuális 5.1 BF3/BF4-be nagyon brutális. vagy CS:Go-ba mindent hallasz melyik irányból.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elmerengtem a hangkártya témán, mert kezd elegem lenni a supremeFX-ből, szoftveresen..
A kérdés az, hogy mit érné meg venni, ami Win10 alatt szoftveresen is ok..? Optikai kimenet mindenképp kell, plusz frontpanel csatlakozó.
Ez az erősítés téma bejön, amit tud a Hero-n, szal, az nem ártana, ha a frontpanel kimenet erősítve lenne.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
Azért elég fullos,hog ymár 84-ért lehet kapni 1060-t [link]
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Jakuskacsa #104778 üzenetére
Üdvözöllek az elmúlt (min) 2 két Hardverapróján.
Én még tavaly vettem 8k-ért egy Gigabyte B85M-D3H-t, tökéletesen megy azóta is, az egy jó üzlet volt.Ezekre ügyelj:
-Ha a proci K-s, akkor az alaplap Z-s legyen(kivéve s1155-nél, mert ott lehet P67-es is - de NE H67-es legyen), mert csak azokban lehet tuningolni.
-Csak a K-s procikat lehet tuningolni(kivéve a Skylake és az s1156/s1366, mert itt engedélyezett a BCLK tuning - de Skylake-nél az Intel kilőtte már ezt a funkciót, ezért ha ezt szeretnéd, akkor külső BCLK vezérlős alaplap kell - pl ASRock Hyper -, de én maradnék a K-s procinál).
-Ha Skylake-et választasz, akkor DDR4-es vagy DDR3L-es(1,35V-os DDR3, de a DDR3-as RAM-ok általában 1,5V-osak) legyen az alaplap, de inkább az előbbi.
-A Socket 1156/s1366 már öreg, én nem vennék olyat FX-8320/FX-8350 után, de az s1155 is kezd ebben a korban lenni.
-Itt van egy teszt a kórájokról: [link]
-Van 2 mag 4 szálas i5 is, de annak a neve után van jel(T, vagy S, fejből nem tudom).Reggelt.
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
(#104802) hackeeeee
Hát én örülnék ha 1 nap alatt lejönne.[ Szerkesztve ]
HATER
-
Whysperer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest