Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #102299 üzenetére
(#102280) HSM:
Hű Szaki, ez a TDP-s tipp ez direct hitnek bizonyult!!
Szépen abba is maradt az órajel drop, hova tovább lejjebb tudtam menni fesszel, szóval az egykori alulfesz 290-es Valley teszted alapján futottam egy gyorsat magam is a helló hétfő kávém mellé..:
Nah ez hogy tetszik?!
GPU VRM Power In/Out max értékeink szépen egymás mellett..
Teljes gép fogyasztása falból ki max: 345WVegyen már valaki 480ast pls mert szeretném látni fogyasztás/hőmérsékletre mit tud felmutatni a TriX-hez képest..
Úgy fűt a kazán vazzeg.., figyelnem kell hogy a jobb könyököm ne lógjon le az asztalról mert a hideg miatt amit a Raven kidob magából huzatot/izületi gyulladást fogok kapni..Új TR DX12-vel ~5-7 perce megy, bár most nem terhel mert kialtaboltam a post kedvéért.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gyuri27
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #102296 üzenetére
Ha már ez felmerült..
Egy GA-B150-HD3P képes 2400-on hajtani a 2400-as ramot, vagy 2133 lesz a max?
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Pickit3 #102295 üzenetére
2-ik kerdesig minden oke, ajanlott a lap. Viszont utana nem.
Z170-es chipset kell, 2133 feletti orajelhez/tuninghoz (meg persze a kifogott KIT egyedi tulajdonsagai), minden mas chipset eseteben megy a nagyobb frekis memoria is, de csak 2133-on, ez esetben az idozitest lentebb lehet vinni, egyfajta OC-nak így is megfeleltetve. Pl.: 3000CL15 1,35V ->2133CL11 1,2V
NonK OC az szorzozaras proci tuningja, bizonyos Z170-es alaplapokban, okos (de többnyire gyári) BIOS hasznalataval.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Pickit3
aktív tag
válasz hackeeeee #102290 üzenetére
Szvsz így jönnek nekem sorba 290=390=
490480.
Jó az a 390, sokáig kiszolgál még.(#102291) DR|FTK|NG
Ha már itt vagy akkor kérdezek.
1. kérdés: Asus b150m pro gaming-ről mi a véleményed? 99%, hogy ő lesz az áldozat és eddig nagyon tetszik is.
2. kérdés: 2133Mhz-es ddr4-es ramokat fogad a lap, viszont ha 2400Mhz-es ramokat rakok bele akkor 2133Mhz-en fogja őket kezelni.(Ez még így tiszta.) Úgy tudom, hogy a nonK-nál lehet a ramokat még oc-zni azaz egy 2400Mhz-es ram jobban bírja a tuningot majd mint egy 2133-as ram? Persze 2400Mhz-ig menne a tuning ha egyáltalán menne odáig. Vagy ez inkább chipset függő és ugyanannyi érek el egy 2133Mhz-es rammal? -
caindwan
aktív tag
válasz Balathruin #102284 üzenetére
Csatlakozom
-
Beretvás
veterán
gyihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Pickit3
aktív tag
válasz #Morcosmedve #102199 üzenetére
"Johetne mar az a 490(X) vagy legyen az barmi is."
Csak nekem tűnt fel, hogy nem akar lenni 490?
Pl: Teljesítményegyezés (nagyjából):
460=370
470=380
480=390
490=?(Fury?)
Szóval ez kicsit át címkézének tűnik nekem. -
bandi0000
nagyúr
válasz Balathruin #102286 üzenetére
UT az F2P nem? melyik az? tudsz dobni egy linket?
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
-
Balathruin
veterán
Ma este jönne valaki játszani? Tegnap nem volt végül.
-
DiszNóÓl
senior tag
[link] vegyetek forintot
HATER
-
HSM
félisten
válasz Habugi #102277 üzenetére
A TDP csúszka anno a 7970-eknél nem vette figyelembe a szoftverből módosított feszt, tehá alulfeszelve is dobálta azórajeleket adottesetben, amikor épp megfázni készült a kártya fogyasztás nélkül. A Hawaii-oknál passz, okosabblett-e, de szerintem nem. Szóval nyugodtan felhúzhatod neki, mert azt hiszi, gyári feszen mész.
Ha lejjebb húzod annyi történik, hogy amikor jobban megterheled a GPU-t (azaz sokat fogyasztana) akkor szépen eldobja az órajelet, és nem fog sokat fogyasztani, a user meg gyönyörködik a leesett FPS-ekben.
Na, nekem ez nem volt bejövős. Inkább kevesbb órajel, de azt nyomja szépen Furmarkban is. -
Methionyl
senior tag
This Ring Lets You Feel Your Partner's Heartbeat Anywhere In The World, In Real Time közel ~166k ért
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #102277 üzenetére
Hehehe
Tegnap próbálkoztam, és rájöttem, hogy csak a ventivastagság a keresztmetszet.. Így gondoltam leszedem a revoltec-eket, és megnézem ezzel, és odafért.. És, ráférne a 3 venti is. Ebből a slimből. Persze, gyengébbek ezek, de arra, hogy kapjon levegőt, elég..
Hát, Nekem ugye talán nem fog hozzáérni.
Ha lenne soundcard, Nekem sem férne, de így pont odafér.
Csak nem tudom, hogy mennyi meleg levegőt húznak le a ventik az SA-ról, lehet ezért nem lenne jó a 3 venti.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #102274 üzenetére
Pöpec!
Nálam amikor ilyen közel, kvázi szomszédos slotban használtam, a sín legvégére, a két csavarlyukba befogattam egy-egy műanyag darabot, hogyha ne adj isten valami durvább rázkódás lép fel a szobában, teszem azt egy szumó versenyző ugrik egy sarkast az ágyról vagy hasonló akkor véletlenül se érhessem hozzá sehol a sín a PCB-hez. (Ugye a földön van a ház..)
Régi c2d gyári hűtő tokozásából törtem ki két vékonyabb darabot erre a célra, az kellően hőálló is..Ez még a Mancikás & 280X időszakból való.., nem röhög.., venti extravaganza..
A sínbe is hajlítottam egy kis ívet biztos ami tuti.., két lyukon át a két távtámasz, a hátsó ventit szépen rájuk húztam úgy szorítottam le/rögzítettem és kalap-kabát..
(#102265) HSM:
Őszintén szólva a TDP limitet azt tőlem egyáltalán nem kapott, alulfesz mellé nem láttam értelmét, majd ránézek hogy milyen hatással van az órajel stabilitásra.
Nálam a powerplay kilövés az alap játék/bench mellé de csak oda, aznap egyébként utána elfelejtettem kilőni ezt a beállítást és ugyan nem egy hajde terhelés de hajnalban még vígan NFS UG2-ztem vele Pabuval..Az enyém tuti nem bír el -100mV-ot, mondjuk kitolt TDP-vel talán, TDP nélkül -80 "fölött" néha hibázott a GPU, -100on pedig erroral kidobált a 3DMark..
Akkor mi történik egyébként ha a TDP limitet is mínuszba húzom?!
Ez most teljesen spontán jutott eszembe.., -50%.., 750Ti Grenada edisön incoming?![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #102275 üzenetére
Azóta nem volt kiszedve, majd egyszer. tervben van.
Thx!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #102273 üzenetére
Kicsit szűkös.. Igaz, az előző ventikkel, mert a revoltec nem fér.. Bár, ha még passzentosabbra tenném, lehet azokkal is elférne..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak addig sakkoztam, hogy bepakoltam az SA és a vga közé a pcb hűtést úgy, hogy 16* foglalatban van a vga.
reggelt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Beretvás
veterán
reggeltet hétalvok...
-
MrM94
addikt
meló után mondom lejovok a torzshelyemre inni valamit bevagtam valami feher rum rum stroh meg tudja a kecim milyen lottyot ra "o haver reg lattalak igyunk mar egy tatrat" na jó igyunk..amig a haver hazavitte az a tobbieket mert beèr a nexiába a kerék s visszajott ertem leulok a barhoz...baros kerdi iszok valamit ahh nem nem..haz ajandeka hozott nekem egy sort... 16 ora melo utan erzem a fejembe
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Mahrenburg
őstag
válasz Beretvás #102264 üzenetére
Köszönöm! (A részesedésed majd a következő postajárattal küldöm... )
Tisztelt Fogadók!
Mindazok, akik arra fogadtak, hogy ma nem jön meg Beretva söre, azok fáradjanak az Antarktisz Északi Kikötő 3.sz raktárának nyugatra néző kapujához (nem lehet eltéveszteni, a DonSasss lovasszobra melletti az), ott adhatják le a vödörnyi nyers halat (nagyobb mennyiség esetén, mint mindig, hordóban is le lehet adni), valamint a nyertesek is itt vehetik át a nyereményüket, vödröt a szervezőbizottság biztosít mindazoknak, akik nem hoznak magukkal.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
HSM
félisten
válasz Habugi #102211 üzenetére
Amúgy én úgy csináltam, hogy az alulfesz mellé ráment a +50% power limit. Tehát beton fix (900/1250Mhz) órajel mellé ment az alulfesz, -20mV. Azért ment így, mert nagyobb mínusz offset esetén már fagyott terhelés nélküli órajelen, én meg nem akartam kilőni a powerplayt. Pedig amúgy a gyári 947Mhz-én is bírt volna közel 100mV-ot mínuszba, szval lett volna miből gazdálkodni. Sajnáltam is, hoy akkoriban ne volt még BIOS editor átírni a feszeket BIOS-alól...
Látszik is szépen minden fontos adat: [link]. Ez egy 64 fős szerveren BF4 multi alatt volt. -
Beretvás
veterán
válasz Mahrenburg #102263 üzenetére
2016,08,27
-
Beretvás
veterán
válasz Mahrenburg #102260 üzenetére
7 kor....
-
Mahrenburg
őstag
válasz Beretvás #102255 üzenetére
Mi harminc?
Azt gondoltam, hogy mindennap fogyasztasz sört, de a fogadások tárgya az érkezési időpont. Vagyonok forognak kockán, ezért fontos a precíz időpontmeghatározás...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Balathruin
veterán
Van ám ma este is gamma, aki jönne jöjjön mihamarabb.
-
Beretvás
veterán
válasz Mahrenburg #102257 üzenetére
ma is volt meg tegnap is.. holnap is lesz..:
(#102254) hpeter10
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
-
Beretvás
veterán
válasz #Morcosmedve #102254 üzenetére
mi merre ????
-
#Morcosmedve
veterán
(#102255) Razer6666: Nem szóltam, véletlen rejtett listára tettem a Kopasz dumagépet!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Habugi #102249 üzenetére
Ezért van ott, ahol. Nem feltétlen azért, mert mindig megvette az első napon a legújabb, legdrágább iPhone-t, hanem a többi ilyen pénzügyi döntése miatt. Szerintem.
Költse csak a pénzét zsírúj iPhone 6S-re, Galaxy S7-re, de az meg ne forduljon a fejében, hogy abból az összegből lehet, hogy tudna lakhatást szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Kb 20perce a kaputól légvonalban ~30méterre lévő éjjel-nappaliban állok a kasszánál, éppen fizetek, mikor is két közepes böfögést / hűtő csapódást követően megérkezik mögém egy cirka korombéli hajléktalan, még csak nem is túlzottan illuminált állapotban hiszen fiatal még az este ugye-éé, majd egy éhes struccot megszégyenítő nyakmozdulat illetve hirtelen kidülledő szemek kíséretében a következő megállapítással él a pultra fél pillanatra letett K800i-met illetően:
"Hűűű apukám.., ez aztán a régi telefon.."
Hát én ma még ilyen jót nem röhögtem srácok, az utca felénk eső oldalán még az orromat fújtam mert taknyam-nyálam egybe folyt..
Ennyi.., kész..
Mindezt azután, hogy épp a 92éves nagynénénktől értem haza amikor beugrottam a boltba. Vittem neki sütit mert olyan édesszájú hogy már szinte csal, plusz jövőhétre kiszortíroztam neki a gyógyszereket mert különben nem vesz be semmit és agyilag elég mákvirág lesz.
A hangulatot az alapozta meg, hogy másfél órás ottlétem során cirka 140x kérdezte meg tőlem, hogy én tulajdonképpen ki is vagyok, a végére már mindegy volt, mondtam neki hogy a postás kiskezit csókolom, bólintott majd 20mp múlva kezdte előről..Az első fél óra volt jó, ennyi szeretetet egy kölyök kutya nem kap, akkor még vállaltam a személyazonosságom aminek percenként, kvázi a kérdés feltevés sűrűségének megfelelően.., annyira megörült, hogy agyon csókolgatott/ölelgetett minden egyes kurva válasz után..
Agyilag teljesen kiégtem.., erre hazaérek, még sört is veszek, nem letegez/rámbüntet a hajléktalan hogy milyen ócska telefonom van..
Kabaré, qrvajó.
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #102240 üzenetére
ALulfesz..
Holnap ha lesz időm megnézem, hogy megy-e a proci 4GHz-t 1V alatt.
Vagy valami 1V körüli fesszel mi a vége..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
válasz #Morcosmedve #102240 üzenetére
há nem tom voltak itt már érdekes dolgok.. sokszor a: "minek a drága ház attol nem lesz gyorsabb"
-
#Morcosmedve
veterán
Igen, ez igy van, ezert se varialtak a 6-pint. Szerintem hiba volt a "kamu" 1266 vagy mennyi boost-ot ratenni, sokkal nyugodtabb lett volna a megjelenés alacsonyabbon (eleve az AMD (anti) boost nem a legjobb megoldas). De meg mindig a hangsulyt arra probalom neked iranyitani, amit te is irsz, ez egy custom pcb es mint ez lenni szokott egyedi tervezes, egyedi termek. Nvidian is ugyan ez van, szepen elmegy a tdp limit es kell is => ha viszont ez így van, akkor ne sporoljak le a megfelelo hutes(eket).
Itt kitertem Hablatyra is. De meg neki:
Azert feltetelzzuk mar egy normalisabb forumozorol, hogy nem egy fadobozban van a kártyája Alulfesz pedig jo lehet, HSM-nek igazat is adok abban, hogy ez jot is tehet, van az a pont/eset, ahol eleg az alap stb.© asszongya'hogy
-
xatos3
senior tag
válasz norbert1998 #102237 üzenetére
3000 forintért vettem és én bontottam ki elsőnek, és van rá 1 év garim
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
xatos3
senior tag
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #102233 üzenetére
Én nem nagyon tudtam eldönteni, hogy ez most vicces-e, vagy sem.
Véleményem szubjektív...
-
-
xatos3
senior tag
válasz hackeeeee #102228 üzenetére
nekem volt a kezembe 754 foglalatos amd alaplap amin pci-e agp kombó volt és jumperrel kellett átállítani
ja és ddr-ből is kétféle volt rajta[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Evolúció level9999999999999
Véleményem szubjektív...
-
xatos3
senior tag
válasz DR|FTK|NG #102226 üzenetére
arra emlékszem hogy nekem 2005 körül már volt egy amd-s gépem ami nforce4 chipsettel volt és 6600gt nvidia kártyával, az volt az első pci expresses gépem
-
xatos3
senior tag
válasz hackeeeee #102224 üzenetére
szerintetek mennyire parasztvakítás a mágnesesen lebegő új corsair ventik?
például ML 140esek, kicsit szőrözni akarok a gépemmel és csökkenteni a vibrációt, nem tudom hogy ilyen ventik érik meg jobban, vagy ha az egész gépbe minden ventit kicserélek gumibakos csavarosra
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
válasz DR|FTK|NG #102219 üzenetére
te most konkrétan a legrégebbi 2005 körüli első pci expresses alaplapokat és procikat keresed vagy miről van szó?
(#102222) hackeeeee az csak gépelési hiba, szoknom kell az új billt mert sokkal erősebben kell leütni!
még szokom EGYELŐRE
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz xatos3 #102217 üzenetére
Annyira nem furi, mert a "stock" az FX mellé elméletileg 1866 lenne.
Amíg nincsenek tények, addig Én nem agyalnék.
Amúgy ténylegesen sokat számít a ram, ha lemegyek XMP-re 3600-ról, ami ugye 3200, észrevehető fps különbségek vannak.. kb. mintha kimaradna a vga OC.
Mivel mindig elb@szod, most már gondoltam szóvá teszem, hogy:
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz bandi0000 #102220 üzenetére
Akartam is írni, hogy ha legalább vagyunk hárman-négyen megveszem valamelyiket: bf3, bf4, cry3 úgy is csak 5 $ - € körül van
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
bandi0000
nagyúr
ma egy bf3 gyerekek?
Xbox One: bandymnc
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz CJ4567 #102213 üzenetére
Ezt a P4-et egy Core 2 Duo is körberöhögi, lehugyozza, letépi a fejét, belexarik, visszavarja és megeteti az FX-szel vacsorára. Magyarul ennél a Pentium 4-nél egy mezei Core 2 Duo kb 3-szor erősebb.
Melyik lehet a leggyengébb proci, amihez van olyan alaplap és chipset, ami(chipset) natívan támogatja a PCI-Express-t?
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Napot.
-
xatos3
senior tag
azért furi teszt hogy nem 1866os ramokat raktak az fx mellé, nameg 2133al is vidáman el van
node csak egy szösszenet volt mert majd a zenhez már agyalok hogy milyen ramok legyenek majd, egyenlőre csak az biztos hogy 2*8gb al nyitok, de hogy milyen márka meg sebesség az még a jövő zenéje
-
CJ4567
nagyúr
"Itt azért egy-két játék esetében vannak ám olyan cudar difik az FPS-ben, illetve ugye a CPU limitből adódó esetleges FPS esések mértékében, mely difik áthidalása kedvéért sokan új VGA-t vesznek, az pedig garantáltam többe kerül mint a RAM OC és/vagy a magasabb órajelű választása.. "
No Sana No Life
-
Methionyl
senior tag
Otthon..édes otthon
Ma akkor lesz valami gamma?They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Habugi
addikt
Pedig 20fok lazán lehet ház és ház között, pláne így nyáron!
Más kérdés ha "laboros"/asztalos teszt, valahova kipakolva mint bátor motoros a patológus asztalára.Egyébként a fogyasztással rommá hypeolt Maxwell/Pascalok fogyasztása is mocskosul el tud szállni a francba OC hatására.
Nem tartotta a 1056-ot valóban, csak utólag vettem észre, ezért is írtam hogy az első próbálkozásom a témában, majd még játszom vele, őszintén szólva annyira meglepett mennyire jól alulfeszelhető hogy pusztán brahiból meg fogom keresni a határait/finomhangolom egy beszédesebb teszt kedvéért..
(#102200) HSM:
"Ráadásul ugye ez nagy csip, könnyebben hűthető, mint a Polaris, ami a kis csipen kisebb helyre koncentráltan adja le a hőjét, ami miatt azoos hűtő alatt is melegebb lenne."
Szaki, ez megint tipikusan annak a példája mint a motorod esetében, így elmagyarázva adja magát de magamtól eszembe nem jutott volna..
Ravenben egyébként minden takarékon ment, igaz a porszűrőket egy hete sincs hogy átöblítettem.Az ex 290esed példájára majd csinálok több körös Valley/HWInfo mérést mert oké hogy a FS teszt rövid de eléggé meglepődtem az eredményen, tápos mérés is megy majd mellé sztem.
(#102190) xatos3:
Ezt belátásod szerint nevezheted e-pénisznek ha valamilyen önigazolást találsz benne..
Itt azért egy-két játék esetében vannak ám olyan cudar difik az FPS-ben, illetve ugye a CPU limitből adódó esetleges FPS esések mértékében, mely difik áthidalása kedvéért sokan új VGA-t vesznek, az pedig garantáltam többe kerül mint a RAM OC és/vagy a magasabb órajelű választása..Ahogy azt írtam, játék motor/szálkezelés kérdése is.., egy K-s i7 tulajt nem feltétlen érint, max akkor ha Arma3 vagy hasonló egyszál erő igényű adott játék, viszont mint i5 tulaj neked mint szintén i5 tulajnak azt tudom mondani, hogy igenis megéri törekedni a magasabb RAM órajelre.
Ezt persze lehet OC-val illetve dellával is, a kérdésed ugye utóbbira vonatkozott.
[ Szerkesztve ]
-
-
caindwan
aktív tag
Hűű, micsoda csend lett itt Mindenki ebédel?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #102205 üzenetére
Arról már nem beszélve, hogy ref. órajelen Nekem 11200 pont körül dobott FS alatt a kártya, és kicsit betojtam, hogy ez bitang kevés.. Most elnézve az eredményeket, konstatáltam, hogy nem, mert hasonló értékeket csináltam annó..
Szal lehet az lesz msot, hogy egy időre hagyom 16* foglalatba a vga-t, kicsit alacsonyabb fesszel, aztán tesztelgetem, hogy jobb-e így..
Mert ha nem forr szét, és ezen a feszen stabil lesz az 1100, akkor így marad.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én most kíváncsiságból visszatettem 16* foglalatba a kártyát, kivettem a pcb hűtést.. Először is konstatáltam, hogy a xilence ventikkel lehet beférne a vga és az SA közé..
Node, érdekes, hogy most, közel 10 fokkal volt hűvösebb OC-val, mint korábban.. Bár úgy néz ki, hogy 70mV-vel stabilnak 1100-on (1.305V), és adtam 13mV-t az aux-nak, így talán 1700-on..
Vagyis, reggel indulás előtt toltam egy Overwatch-ot, 70 fok körül megállt, a vrm meg max 75 fok volt, korábbi 90-hez képest.. Nem nagyon értem.. Majd megnézem még Doom alatt is.. De lehet ennyit segít a kevesebb fesz.. Nem tudom...
Ami viszont feltűnt, hogy sokkal jobban díjazza, hogy kapja a friss levegőt előről, és azt már tudja is termelni a hűtő.. Lehet ez miatt hűvösebb.. A szoba hőmérséklet is pár fokkal volt csak hűvösebb, vagyis a melegben 30 fok körül volt, most reggel 26 volt..
Reggelt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
reggeltet..
hidde el lehet enyire szar hütése a háznak. mikor itt vergödtem a vga venti profillal levettem a házhütést nullára mert hallani akartam hogy mi merre.. belöttem szépen hogy 65 fok volt a max játék alatt. erre mikor viszakapcsoltam a hütést 56 körülire esett visza.
-
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #102202 üzenetére
Nem elég a hőfok. A csipet szét tudod nyírni a túl nagy átfolyó áramerősséggel is. A kártya pedig azért nem lett 150W-os, mert utólag, de még a start előtt rádobtak még vagy 150Mhz-et ez eredetileg tervezettre, ez kiszivárgott infó még a rajt előttről.
Az is megerősíti ezt, hogy a ref NYÁK is szigorúan 150W alá készült, pedig nyilvánvalóan máshogy oldják meg, ha a korai teszteken látják, hogy több kakaó kell a csipnek.Szóval én továbbra is tartom, a user a hülye, ha nem látja, hogy ez a csip durván ennyit tud, amit gyárilag beletettek, ha feljebb mész szépen exponenciálisan romlanak a dolgok nudli sebességelőnyért.
-
-
DiszNóÓl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest