Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mennyit érhet most egy 390? Iponnál csak giga van.. 100k-ért, újan..
Garival 75-80k körül?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MrM94
addikt
Copjátok meg.Mondom Plastidip. YU KNOW MI AZ?
Asszem 1 éve van vizemAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Beretvás
veterán
azt hiszem nem kellett volna lefeküdnöm egyet szunditani..
-
MrM94
addikt
Szereztem havertól Plastidipet.Holnap amikor meleg lesz,lefújom végre a csúnya narancs gumicsöveimet mattszürke féleségre.
Lehet a rézblokkot is ledippelem,még kiderül.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #105281 üzenetére
Akkro vegyél 2x480-t ;-) vagy 2x 470-t 8) vagy 2x 1060(tudom nem SLi,de directx12-be ugye lehet) Vagy amit nekem ajálotatok 980Ti 8) Vgay Xcors 390? 8-p
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #105280 üzenetére
Az a gond, hogy.. Ott tartok mint eddig, vagyis. Mit lehetne venni helyette? Számomra a 480 kevés (WQHD miatt), Vega jövőre, 1070, háát, 1080 meg, egy vagyon..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #105270 üzenetére
ugyanmár, tudod, hogy szélmalomharc az egész. Nekünk ez jön be nekik más.. ennyi. Mást tartunk vonzónak így több fincsi néni marad nekünk
Hackeee: az elgyengülésben én is gyakran szenvedek. Ha egyszer az elkap, utánna nehéz belőle gyógyulni. A vége nálam általában 3x drágább cucc mint amit először gondoltam...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megint elgyengültem, hogy lehet el kéne adni a 390 Nitro-t... De, nem tudom...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
Ez a király: [link] Intelligens gumikat készített a Continental Ez tetszik.
Razer6666: semmit bezártam a Chrome-t és újra elindítottam
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105265 üzenetére
Nem fogpálcia a estetem ,de azért én a a ksiebb feneket szeretem ..
Razer6666: ugyan ezt írta ki it tbent cégesen!!!
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
beszarok ez mi volt? kint ültem a teraszon ebéd után és onnan ph-ztam mobilrol.. erre bejövök felkapcsolom a gépet és azt irta hogy az ön kapcsolata nem biztonságos bla bla.... marvel nincs.. átváltottam inkognitora és vissza és most müködik... valaki tudja mi volt ez?
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem tudjátok ti mi a jó!
Müanyag generáció...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
Hmm disznóvágásra jöttem? Hol a pálesz?
Hogyér a szalonna, csülökpörkölt? -
-
MiklosSaS
nagyúr
-
caindwan
aktív tag
válasz Jakuskacsa #105244 üzenetére
-
Whysperer
addikt
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #105247 üzenetére
Just Lili!
(#105239) norbert1998: Olyanom nincsen
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
válasz #Morcosmedve #105238 üzenetére
háziasszony?
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.-
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #105241 üzenetére
Asszony is ezt mondja mindig. Lázam nincs de nagyon ocsmányul vagyok. No power, + rossz közérzet, fejfájás. Ráadásul a strepstils-t is otthon hagytam...
Cép rajz. Olyan igazi óvódás.
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #105240 üzenetére
Reggeltet.
Látom megvagy még, nem kellesz a rézfaccu bagolynak sem...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz norbert1998 #105239 üzenetére
Jó reggelt! Facebookon keresd meg Levi Jermendy-t! Neki csak az nincs fiat bravo/brava-hoz amit nem gyártottak. Potom pénzért, postát is vállalja. Legtöbbet a fiat bravo baráti körben fordul meg.
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #105236 üzenetére
Majd nekem is keresni kell gumit. De előbb felni kellene.
Valakinek nincs eladó? 14;4*98 -
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #105237 üzenetére
HW-t már vettem, azzal elleszek jó ideig De jó volt
Igen, sok feladata van egy háziasszonynak, megértem!
© asszongya'hogy
-
válasz #Morcosmedve #105236 üzenetére
jééé Te tuCC mást is venni mint HW?
nah jó bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni
én is most ilyen passzív vagyok sajnos a PH-n
de azért olvasom, követem az eseményeket."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #105235 üzenetére
Az se most volt! Kidobott az ágy, pedig 8h előtt nem tudok felkelni, hm.
Tegnap vettem féláron nyári gumit, Bridgestone-t, örültem neki, végre kivághattam a régieket, hiába volt jó a futófelület, régi volt az anyag...így most szebben gurul, halkabb és simábban megy át a csodás hazai utakon, illetve jövőre csak fel kell tegyem, lévén, kb. egy hónap múlva felkerülnek a téli kerekek.
Kövi hét, megint féktárcsa csere elöl, mert a TRW 2000km után hullámos. Most gyári tárcsát veszek, betétből az újfajta DTEC TRW vagy a gyári szerű Jurid + amíg szerelgetik egy hűtökör leengedés+átmosás, majd feltöltést is beiktattam. Még idén kéne a hátsó ablaktörlő motort cserélni, de nagyon huszadrangú.
Jövőre hátsó lengéscsillapító+felütésgátló csere és futóműbeállítás, már újra nyári szetten+műszaki+éves kötelező. Nyáron lehet ráveszem magam a kipufogó dob cserére, van rajta egy kis luk, de nem érzem annyira égetőnek.Amúgy olvasgatom a topikot.
© asszongya'hogy
-
-
caindwan
aktív tag
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #105226 üzenetére
Érdeklődtem,várom a választ..Addig Úgysem tudom megrendelni Ebayről,mert lejárt a bankkártyám a másik kettőn meg nincs Internet Banking...Jó hogy ennyi szaros kártyám van mindegyiken van valamennyi aprópénz s nem tudom hasznát venni..
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Valaki aki rendelt már Wireless Charging Receivert ebayről tudna tippet adni,hogy melyiket érdemes megvenni?Szereztem egy VARTA Charging Padot,levolt értékelve a MediaMarktban ígyhát megkaparintottam gondoltam ezzel nem fogok félrenyúlni már csak egy normális receiver kéne a Note 3 ra.Valaki 5let?Igen,már írtam a topicjába a telónak.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Balathruin #105221 üzenetére
Jah, Én is így emlékszem, köszi!
Csak, eléggé közel van a hangkártya a SA-hoz, és inkább átteszem 16* foglalatba.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A 1*, 4* PCI-E eszközt beletehetem 16* socket-be is, igaz?
Véleményem szubjektív...
-
caindwan
aktív tag
válasz Jakuskacsa #105214 üzenetére
Pálinkát.
-
DR|FTK|NG
veterán
Jobbulást.
-
MiklosSaS
nagyúr
Jön majd az is, csak idõ kérdése.
Jobbulást!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Beretvás
veterán
jobbulást..
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Mahrenburg #105213 üzenetére
Nincsen.
-
Jakuskacsa
senior tag
Estét!! Teljesen kész vagyok. A torkom szétszakad, orr bedugult, rossz közérzet. Már csak a láz hiányzik..
-
bandi0000
nagyúr
hackeeeee
próbálj már ki valamit légyszíves, ha még s7 edge-d van, akkor videót vegyél fel, de lehetőleg hangot ne vegyél fel, vagyis pl tv ne szóljon, és hallgasd vissza, hallatszik e hasonló? : [link]
Xbox One: bandymnc
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Mahrenburg #105202 üzenetére
Nem privátozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest