Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha azt is meg akarod csinálni, akkor valami rohadt gyors Mech kell, amit nem lőnek ki fél kör alatt. Mondjuk Dragon...
Ezzel együtt az a secondary objective piszok nehéz, nekem még 600 méteres látó- és szenzor távolsággal is vért kellett izzadnom (fent volt egy Griffin, egy Commando, egy Cicada és ugye jön onnan egy APC és van torony is). Én anno úgy tudtam megcsinálni, hogy felfutottam az emelkedő majdnem tetejére (egy Awesome-al), és onnan láttam meg a barakok felé rohanó APC-t (ismét: 600 méteres alap szenzor távolsággal!), majd ment rá 3x LRM-15 hullám, a felderítő mögött araszoló LRM-boatból...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKG K240 Studio fejhallgató
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- DDR5 Notebook 16GB / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest