Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Teljesen jogosak a kritikáid, de ennek ellenére én kicsit többet adnék neki. Most kereken 50 órám van benne és messze nem értem a végére. Szerintem a BT fő erőssége a mikromenedzsment és a taktika. Ez a kettő kárpótol a felsorolt hiányosságokért és minden percét imádom a játéknak
Szerintem egy kezdő játékos - aki nincs otthon a BT világában - nem nagyon fogja 50 óra alatt kipörgetni
Maximum akkor ha speedrunt csinál, de ez is erősen kérdőjeles, mert ez nem olyan típusú játék, ahol érdemes és lehet is rohanni. Nálam eddig erős 8 pontot ér a Battletech és nagyon várom a kiegészítőket! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem egy kezdő játékos - aki nincs otthon a BT világában - nem nagyon fogja 50 óra alatt kipörgetni
Maximum akkor ha speedrunt csinál, de ez is erősen kérdőjeles, mert ez nem olyan típusú játék, ahol érdemes és lehet is rohanni. Nálam eddig erős 8 pontot ér a Battletech és nagyon várom a kiegészítőket!