- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Tegnap örültem, hogy végre van Battlemasterem, ki lehet kukázni a lézeres-PPCs Stalkert, de marad. Megint ott vagyok, mint a Banshee-val. Papíron megvan a szabad slot, elvileg rá tudom pakolni, amit szeretnék, de kevesebb a szabad tonna.
A Battlemaster rákfenéje ugyan az, mint a Banshee-nak. Gyorsabb, mint a többi Assault (4-et lépnek 3 helyett), csak ennek az az ára, hogy rohadt nehéz lesz a reaktoruk, ami kevés szabadon gazdálkodható tonnát jelent. Emiatt viszont kb. értelmezhetettlenek, ha csak nem olyan feladatot szabsz rájuk, amelynél előnyt jelent a relatív gyorsaságuk, ami ugye azt jelentené, hogy közép- és rövidtávú fegyvereket raksz rájuk, esetleg dedikáltan a közelharcra mész. Ha PPC, LRM, Large Laser, AC/10 v. AC/5 felszerelést raksz rájuk, szembesülsz azzal, hogy egy Heavy Mech ugyanezt tudja. Azt pedig 10%-al nehezebb eltalálni. Akkor mi értelme is van ezeknek a Mech-eknek? Nos, ha hagyományos Assault Mech-ként kezeled őket, semmi....
Én továbbra sem értem, hogy miért erőlteted a Stalkert, a játék sacc per kábé legélhetőbb Assault családja a Highlinder trió. A 732B-ből ugye csak egy jön szembe, de abból, ha akarsz, csinálhatsz 2x AC/10-es, esetleg 2x AC/20-as gépágyús Mech-et, utóbbi közelharci szeletelő (de erre a King Crab is jó), előbbi meg egy jó PPC-boat alternatíva a Desert / Lunar / Martian pályákra. A 733 a legjobb LRM-boat, rakhatsz rá 4x LRM-15-öt és TTS-t, vagy 2x LRM-20 és 2x LRM-15 kombót is, a maradék tonnából a páncélzat és lőszermennyiség között egyensúlyozhatsz. Vagy az egyikből csinálhatsz Gauss Rifle + 2x LRM-20 tűztámogat Mech-et (és a 732B-t felszabadítod a 2x AC/10-es felállásra). Végül a 733P ideális PPC vagy Large Laser boat-nak. 3x PPC vagy 4x Large Laser felállással, csak ezek Desert / Lunar / Martian pályára nem valóak.
Imádom az Awesome-okat, de épp most szereltem le kettőt, egy 8Q-t meghagytam Dual Heat Sink-ekkel 3x PPC felállásban, meg egy 8T-t 2x LRM-20 + TTS felállással, de ha őszinte akarok lenni, ez kettő is pusztán amiatt maradt aktív, mert amúgy nagyon tetszik a kinézetük. De gyakorlatilag semmi értelmük a Hegylakók mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest