Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Találtam egy másik jó rendszert magas koponyás küldetéseket tekintve: Taurus. Kicsit messzebb van (négy egymáshoz közeli csillag közül az egyik), de ha Brintonból mész át annyira nem vészes. Tegnap kíváncsiságból megnéztem, 3,5-4-4,5 kopis küldetés volt ott. A két nehezebbet meg is csináltam, az elsőből hoztam egy Banshee-t (BNC-3M változat, 8 energy hardpoint ;] ), a másodikból meg egy sima Highlandert egészben (Gauss headshot :DDD ). A harmadikra csak ránéztem, már elmúlt éjfél, de contact-ig elmentem, 2 80 tonnás valami tuti van ott is.

Plusz második nekifutásra megcsináltam a hétfőn otthagyott küldetést is. Már tudtam mire kell számítani, szóval óvatosan hátrálva és sensor lockolva simán megszereztem az egész Atlast. 70 LRM guardban is unsteadyre teszi és a második sorozat borítja (mondjuk érdekes, 4HP-s pilóta, máskor 5 sebzésbe se halnak bele). Onnan is lett volna egy teljes HGN-733, de az Atlas ritkább. Érdekes cucc ez a Gauss, szerintem van valami rejtett módosító rajta, mert 18%-os esélynél tegnap háromszor lőttem ki a pilótát.

Azóta már élesben is kipróbáltam az Atlast, kicsit átszabva a gyári loadoutot és valami eszméletlen brutális.. 1 AC/20+++, egy AC/10++ és négy 35 damage-es ML++ van rajta-> Precision shottal 330 damage, ha minden betalál. Gyakorlatilag assault alatt minden egy lövés, ha nincs fedezékben vagy guardban. És van rajta annyi páncél, hogy ne kelljen aggódnom amiatt, hogy közel megyek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés