Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Találtam egy másik jó rendszert magas koponyás küldetéseket tekintve: Taurus. Kicsit messzebb van (négy egymáshoz közeli csillag közül az egyik), de ha Brintonból mész át annyira nem vészes. Tegnap kíváncsiságból megnéztem, 3,5-4-4,5 kopis küldetés volt ott. A két nehezebbet meg is csináltam, az elsőből hoztam egy Banshee-t (BNC-3M változat, 8 energy hardpoint
), a másodikból meg egy sima Highlandert egészben (Gauss headshot
). A harmadikra csak ránéztem, már elmúlt éjfél, de contact-ig elmentem, 2 80 tonnás valami tuti van ott is.Plusz második nekifutásra megcsináltam a hétfőn otthagyott küldetést is. Már tudtam mire kell számítani, szóval óvatosan hátrálva és sensor lockolva simán megszereztem az egész Atlast. 70 LRM guardban is unsteadyre teszi és a második sorozat borítja (mondjuk érdekes, 4HP-s pilóta, máskor 5 sebzésbe se halnak bele). Onnan is lett volna egy teljes HGN-733, de az Atlas ritkább. Érdekes cucc ez a Gauss, szerintem van valami rejtett módosító rajta, mert 18%-os esélynél tegnap háromszor lőttem ki a pilótát.
Azóta már élesben is kipróbáltam az Atlast, kicsit átszabva a gyári loadoutot és valami eszméletlen brutális.. 1 AC/20+++, egy AC/10++ és négy 35 damage-es ML++ van rajta-> Precision shottal 330 damage, ha minden betalál. Gyakorlatilag assault alatt minden egy lövés, ha nincs fedezékben vagy guardban. És van rajta annyi páncél, hogy ne kelljen aggódnom amiatt, hogy közel megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- SUSE Linux
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- További aktív témák...
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a másodikból meg egy sima Highlandert egészben (Gauss headshot
). A harmadikra csak ránéztem, már elmúlt éjfél, de contact-ig elmentem, 2 80 tonnás valami tuti van ott is.