Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

válasz Cifu #207 üzenetére

1. Ilyenbe már belefutottam én is... Csak az kevésbé volt vicces, mert nekem LRM carrier volt az épületen. Rosszabb, mint egy turret...

2. Köszi a tippet, akkor elkezdek felhúzni embereket. Az alap csapattal már úgyis van cirka 70k XP-m amit nem tudok elkölteni. Medusa-t kirúgtam és a helyére vettem fel egy fejlettebb pilótát, de őt is csak akkor viszem, ha valaki lesérül (és mióta mindenben van Cockpit mod ez nem túl gyakori). Mech az lesz elég, egyet mindenből eltettem tartalékba, majd akkor a jobbakból kettőt fogok.

3. Nem csak a vége felé :D Nekem most kellene mennem megvédeni Smithont, szóval van még sztoriküldetés előttem bőven (gondolom), de alig kapok értékelhető küldetést. Amikor 4,5 koponyás küldetésre bedob félpáncélos Assaultokat meg 3 Schrek-et, mint ellenfél az kicsit vicces. Csóri Zeust egy sorozattal lőttem szét.

4. Nem volt véletlenül unsteady: Nekem akkor szokott elkullogni fedezékbe, ha előtte kap egy rakétasorozatot. Attól függetlenül néha tényleg nem lehet követni a logikáját, volt már, hogy elkönyveltem, hogy borul a mechem és inkább a Guarded-ba küldte a rakétákat... Aki még csak nem is sérült addig. :C

A második harcba beviheted az első harcban részt vett mecheket vagy mec harcosokat de nem engedi megjavítani a gépeket.

A lekopott páncél se jön vissza vagy csak a strukturális sérülések maradnak meg? Mert utóbbi esetben lehet nem fogok szórakozni vele... Mechem lenne elég, de pilóta az nincs.

Bár nem tudom mit izgulok, tegnap elértem az 1550. napot és sehol nem járok még a sztoriban. Cserébe már 3 Assault mech van a csapatban (Medium és Large Laser+PPC-s Stalker vicces, de hatékony), egy HGN-733P-t most építek át és már raktárban is van pár Assault (Victor, Zeus és sima HGN-733). Csak az nem jön szembe, ami kellene... Atlast még nem is láttam, King Crabet is csak egyszer.

Jó lenne valahonnan szerezni még egy Gausst meg hozzávaló lőszert (és pár Double Heat Sinket), az első Ballistic fegyver, amit használok. Bár kicsit átépítettem az ajándék mechet... 2 LRM20 meg a Gauss van benne most. Kicsit furcsa megoldás, de egész hatékony messziről. Közel menni meg úgysem szoktam vele, arra van a Stalker: 250 damage egy teljes sorozat vele.

De hogy én mennyit szívtam azzal a küldetéssel. Nyomi Arano már az első részében is meghalt egyszer (második nekifutásra nem is használtam, csak beállítottam egy sarokba), de még az Atlasban ülve is sikerült vele elveszítenem egy kart. Mondjuk nekem zavaró volt, hogy nem a megszokott setuppal mentem, se egy LRM-boat, se egy brutál közelharci mech a második felében. Ráadásul négy zöldfülű pilóta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés