- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hétvégén csak kevés időm volt játszani, de pár dolgot észrevettem...
1.: Az egyes küldetéseknél bizony csúnya bugokat lehet észrevenni. Az egyik pályán egy épület tetejéről indul az egyik ellenséges egység. Amíg ugróképes Mech, ez nem probléma. De tegnap egy Demolisher volt az épület tetején... Aki szépen várta a távolból érkező halált...
2.: A (feltehetően) utolsó küldetésnél két nehéz Lance-t (4-4, vagyis összesen 8 Mech) vár a játék. Na most nekem 8 Mech még csak-csak lett volna, de 8 Mechwarriorom nincs. Szóval állhattam neki felhúzni valami értékelhető szintre 3 újoncot....
3.: Érezhető, hogy a játék végén a balance-al küzd a játék. Találkoztam nem egy olyan esettel, hogy fél páncélzattal bíró Assault Mech-ekből álló Lance volt az ellenfelem 4 koponyás küldetéseknél, illetve vegyes Heavy / Assault Lance hasonló felállással 3,5 koponyásnál. Hátőőőizé...
4.: Az AI néha teljesen értelmezhetettlen dolgokat csinál. Ott van előttem a 4 ellenség, erre az egyikük nekiáll "elvonulni" és nem harcol, hanem Brace-el. Szerintem ha tudna, katapultált volna...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs