Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
BlackTiger
üzenetére
Idézet a bfreborn fórumáról, melyben az EA-t megkérdezték a játék jogtisztaságáról:
"Contacted EA using Live Chat, just now. Asking about copyrights of BF and starting a private server. Guess their answer
"Hi there and thanks for sharing that information. Since we do not support BattleForge anymore, you guys can create private server. It is going to be your own server so there are no rules and regulations that will be coming from us." "
Az angolul gyengébbek számára ugyanez magyarra fordítva:
"Épp most kapcsolatba léptem az EA szupportjával élő chaten keresztül. A BF szerzői jogairól kérdezősködtem, illetve egy privát szerver elindításáról. Nem találjátok ki a válaszukat:
"Szia, köszönjük hogy megosztottad ezt az információt velünk. Mivel már nem támogatjuk a BattleForge-ot, csinálhattok privát szervert. Ez a ti szerveretek lesz, ahol tőlünk nem lesznek semmiféle szabályok és kikötések." "
Ez így azt jelenti, hogy az EA nem fog beleszólni semmibe, azaz szabad a pálya. Innentől már csak be kell fejezni a játék összefoltozását

-
Gyuri27
félisten
válasz
BlackTiger
üzenetére
Ámen atyám.
Én már egy offline és lan módnak is örültem volna.
Így meg jobb persze.
A mondandód mint mindig igaz és a valóságot tükrözi. Ez egy jó és egyedi játék. Egyedül álló. de csak sikerült eltolni. Talán majd most jó lesz.
Szerverre meg szerény kürülményeim ellenére fizetünk.Remélem lesznek majd jó streamek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- E-book olvasók
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest