Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression
üzenetére
Valószínűleg csak azért tette fel az illető az AH-ra, hogy megmutassa, neki van ilyen. Szerintem az ára majd igazodni fog a többi promoéhoz, hiszen viszonylag olcsó vga-khoz - is - adják.
(#926) helphelp: mit értesz azon, hogy normálisan? A teljes játék akkor lesz unlock-olva, ha eléred a level 4-et PvE-ben, az nem nagy kunszt. Bár hozzátenném, hogy ekkor sem fogsz tapasztalni sok változást. Viszont ha több kártyára gondoltál, azért bizony perkálni kell. Az meg egyéne válogatja, hogy kinek éri meg, hogy fizessen érte. Nekem igen, mert rég találkoztam olyan RTS-el, ami ennyire lekötne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HBO Max
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest