Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression
üzenetére
Valószínűleg csak azért tette fel az illető az AH-ra, hogy megmutassa, neki van ilyen. Szerintem az ára majd igazodni fog a többi promoéhoz, hiszen viszonylag olcsó vga-khoz - is - adják.
(#926) helphelp: mit értesz azon, hogy normálisan? A teljes játék akkor lesz unlock-olva, ha eléred a level 4-et PvE-ben, az nem nagy kunszt. Bár hozzátenném, hogy ekkor sem fogsz tapasztalni sok változást. Viszont ha több kártyára gondoltál, azért bizony perkálni kell. Az meg egyéne válogatja, hogy kinek éri meg, hogy fizessen érte. Nekem igen, mert rég találkoztam olyan RTS-el, ami ennyire lekötne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Esik a hóóó!!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest