Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Na itt a replay:Soultree Expert
Másoknak is hasznos lehet, nem saját taktika de kiegészítettem itt ott. Lényeg hogy nem használok semmi drága lapot szoval bárki meg tudja igy csinálni, fontos: időzítés a 2.orb építése akkor legyen ahogy én csináltam, mert máshogy nem jo, elég egy stone of tournament. és lehet hogy nekem sokminden volt lvl3on de meg lehet csinálni kisebb szintű lapokkal is. megjegyzés: a grinderes résznél elrontottam, az elsőre szokott sikerülni... most pedig már párszor lenyomtam igy nem sikerült mert nem öltem meg lenne a kettőt de behuztam a grindert na mind1.. jo volt igy is mert volt powerem. és a vége meg most nagyon sima volt
a paralyzeos cucot ki kell szedni mert ha nem akkor bajok lehetnek.
ha kérdés van szoljatok amugy nem egy bonyolult dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a paralyzeos cucot ki kell szedni mert ha nem akkor bajok lehetnek.