Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Na itt a replay:Soultree Expert
Másoknak is hasznos lehet, nem saját taktika de kiegészítettem itt ott. Lényeg hogy nem használok semmi drága lapot szoval bárki meg tudja igy csinálni, fontos: időzítés a 2.orb építése akkor legyen ahogy én csináltam, mert máshogy nem jo, elég egy stone of tournament. és lehet hogy nekem sokminden volt lvl3on de meg lehet csinálni kisebb szintű lapokkal is. megjegyzés: a grinderes résznél elrontottam, az elsőre szokott sikerülni... most pedig már párszor lenyomtam igy nem sikerült mert nem öltem meg lenne a kettőt de behuztam a grindert na mind1.. jo volt igy is mert volt powerem. és a vége meg most nagyon sima volt
a paralyzeos cucot ki kell szedni mert ha nem akkor bajok lehetnek.
ha kérdés van szoljatok amugy nem egy bonyolult dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a paralyzeos cucot ki kell szedni mert ha nem akkor bajok lehetnek.