- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
aram01 #36298 üzenetére
heavy metal eszetlenül nagy lett sztem (és pont ezért unalmas, nem szeretek sokat futni egy célig), kb annyira mint a bf3 mapok, ami pici (metro) ott meg agyatlan kemp meg hent megy cod módra..... nekem bf3mal a bugok mellett még annyi bajom van h a járműveket mocskos nehezen lehet kiszedni... un-realisztikus az ahogy beletolsz 3-4 rpgt és pár százalékról felhozzák 100%ra, továbbá akkora fejetlenség van néha, el vannak túlozva a robbanások, meg az animációja a karakternek ahogy beleremeg... leugrok 20 méterről és nem nyílik ki az ejtőernyő (jó mondjuk ez megszokás bc2 után), nekem sokkal életszagúbbak a járművek is, azok mozgása, heli különösen jó lett (ahogy nézem kevésbé scriptelt is), trace dartos megoldás fenomenális + at4 + légvédelmi ütegek, nem csak a bázisokon, hát ugye kinek ez kinek az... bc2vel a bajom csak annyi, h dice játék és ebből következik h nem foglalkoznak vele, bugos és kevés a térkép...merem állítani h hangok terén sokkal jobb mint bármelyik elődje és utódja
-
-
Źşë'
addikt
válasz
- = Zk = - #36294 üzenetére
nincs beírva clan tag, ezért ezt dobja ki, az utolsó peccsel jött ez is elő, nekem alt tabra azt csinálja h kitesz ablakba majdnem a teljeset látom még, és utána tudok tálcára kattolni, esetleg megfogni az ablak fejlécét és odébb vinni
(Atakama Desert, Panama Canal, Arica Harbour, Valparaiso, Nelson Bay, Isla Inocentes, White Pass, Port Valdez, Laguna Alta, Oasis, a kiemeltek a legeslegeslegjobb mapok
) és akkor ott van a Vietnam a maga feelingjével
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36294 üzenetére
ha a clan taghoz beirsz valamit pl: Hun vagy mint nekünk egy pár embernek: PH! akkor eltünik az Invalid a neved elöl.nekem az alttabozással nincs gondom,csak utána néha úgy felmegy a pingem mint a disznó
-
- = Zk = -
félisten
az Invalid mi a nevem előtt és hogy tudom eltünteni?
jah, és nem lájkolja a gém közbeni alt+tabozást?!...
-
madgie
titán
válasz
- = Zk = - #36288 üzenetére
Atacama a legjobb jihad jeep-es pálya, quad-ra feltolsz pár C4-et, elsunnyogsz a pálya oldalán és hátulról beletepersz egy tankba
ha szerencséd van, lesz a közelben még egy tank, azt meg gyalog csinálhatod ki
(assaulttal legyél, legyen lőszeresládád, még a quadon indulás előtt töltsd vissza a készletet)
-
- = Zk = -
félisten
-
aram01
nagyúr
na megyünk?
mennem kell anya nem sok időt adott
-
Audifan
tag
válasz
///Krisz\\\ #36270 üzenetére
Nekem is scientific atlanta modemem van bár én már vagy 1éve megmodoltam.
Kapott Egy bordát a feldogozóegység vagy mit tudomén mi. Mert állandóan belassult. De eddig ilyen problémám nem volt hogy újraindul, csak az utóbbi 1-2 hétben. Akkor visszaállítom az eredeti állapotot és kihívom Őket.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36282 üzenetére
Akkor: [link]
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36280 üzenetére
Lemezről telepítsd akkor.
-
- = Zk = -
félisten
nem tettem fel a pb-t a telepítéssel. azt hittem a BF3 alól fogja használni.. szal. hogyan tovább?
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36278 üzenetére
nyomtam egy kicsit később leszek megint
-
aram01
nagyúr
még én sem vagyok otthon
-
- = Zk = -
félisten
nah, röpke 1,5ó és jövök!
-
aram01
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #36272 üzenetére
2600-ot fizetek és 3200 a 25-ös
Źşë':tudom milyen régen én is sokat fizettem amíg adsl volt
-
Źşë'
addikt
az durva, én meg itt kínlódok a lagymatag 8 megabitemmel (ennyinek kellene lenni, erre írják azt h névleges
, tetszik mindenhol írják h x meg a garantált
), ami valójában csak 6,8... invitel szerint meg azért mert messze vagyok a központtól
de a központ meg itt van légvonalban kb 100m-re
szóval wtf... a letöltéssel annyira nincs bajom inkább a fel sebességgel (+a horror árával), mert pl ha küldök/denék valami nagyobb fájlt cimbinek itt kell szobroznom kemény órákat, napokat h átérjen, és ennél sincs meg a névleges érték (512kbyt/sec), hanem kb 400 felett picivel, mindez 9200 Huf, a plusz az új áfa rá lett szórva, meg annak a díja h sárgacsekken adom fel, elvileg ez is valami 130huf
gyalázat h az embert hogy lehúzzák ebben a mocskos országban :/ az is meghökkentő h a kormány mennyire támogatja az internet terjedését... meg az innovációt, egy ló*aszt a seggükbe! nemtudom emlékeztek e a sulinetre, annak is hamar vége lett, lehet nem ott kellett volna támogatást nyújtani (kezdeni) hanem, hálózatkiépítésében, és használásában (mérget vennék rá h pont az olyanok használták ki akiknek nem kellett volna - többek között)
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
aram01 #36271 üzenetére
Arra a modemre gondolok, állítólag a 25Mbit-es nethez már túl gyenge, azért indulgat újra.
Nem tudom most mennyit fizetsz, de most egy egész jó akció van a UPC-nél: 25-ös netet 3250-ért adják és 3 hónapig 50-est kapsz, ha ránézel a T-home honlapjára akkor ezek azért eléggé baráti árak. -
aram01
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #36270 üzenetére
nekem scientic atlanta nevű van és 10-es a netem.már gondolkozom hogy megér havi +600ft-ot emeltetni
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Audifan #36268 üzenetére
Hát nem speciel a frissítés közben, de nálam játék közben hetente minimum 4-szer újraindul, én szerdáig várom a csodát (akkor érek rá ezzel foglalkozni) és ha semmi akkor bemegyek vele az UPC-hez.
Mondjuk ez attól is függ, hogy mekkora neted van, mert a 25Mbit-eshez és az alattiakhoz ezt "szuper" szürke cisco-t adják ami állítólag elég tré, mert hogy már panaszkodtak mások is a UPC-s topikban (ha jól emlékszem akik visszavitték nekik kicserélték arra a modemre amit a 25+-os netekhez adnak és én is ebben reménykedek). -
Audifan
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával hogy megpróbálta frissíteni a játékot és a kábelmodem (UPC) egyszerűen újraindult? -
Źşë'
addikt
válasz
- = Zk = - #36265 üzenetére
hát mindenesetre remélem jó lesz majd, max lesz olyan rendes és visszaveszi az illető
-
-
Źşë'
addikt
válasz
- = Zk = - #36263 üzenetére
mondjuk azt nem értem h akkor ha használtan veszed a korongot, akkor az illető accountjával fogsz majd belépni? csak mert a kulcs elvileg ahhoz van hozzáregelve, oderwas
-
- = Zk = -
félisten
még nem vettem meg, remélhetőleg holnap megtudom venni
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36259 üzenetére
valamit elfelejtettél közölni?
-
Bati0501
őstag
Ez a bug ha jól emlékszek a legutóbbi patch eredménye...
-
válasz
antikomcsi #36246 üzenetére
Nekem is csinálja, de nem csak a 4x-es zoommal, hanem a csipafegyókkal is.
Mindenesetre nem egy fatális bugg, meccsenként 2x talán, ha előfordul... -
kmisi99
addikt
Jó volt ezt a fost feleleveníteni kicsit már el is felejtettem mekkora bugos szar ez. Ami a legjobb hogy az assaultok meg medickeknek jobba lőtávja mint bármely sniper fegyónak 12x zoomal. Ma próbáltam sniperezgetni hát fantasztikus hogy több száz méterről ő simán lelő én meg van hogy 2 headshootot is beleküldök sniperral mire beadja a találatot.
-
aram01
nagyúr
válasz
antikomcsi #36250 üzenetére
engem is idegesít,sajnos nincs rá semmi
-
-
aram01
nagyúr
válasz
csinálja mindkét kártyánál is,ez egy hülye bug
-
- = Zk = -
félisten
válasz
megláSSuk...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Ezt csak rögtön a spawnolás után csinálja. Kicsit be kell járatni.
-
válasz
- = Zk = - #36213 üzenetére
Próba után pedig a BF3 szépen felkerül a polcra, mint nálam is.
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36232 üzenetére
semmi,benéztem
-
Bati0501
őstag
válasz
aram01 #36237 üzenetére
Azt még meglátjuk...
Más:Tegnap játszottam F_Zolee-val,helyesebben ellen,és most amikor kiléptem egy szerverről és megnéztem,h ő hol játszik,láttam,h ugyan ott,ahol én.No ezt csak azért írtam le,mert lehet,h a tegnapi és a mai játék után azt hiszi,h egy hisztis kis koszorús lány vagyok,de nem,legalábbis sztem.
Mert tegnap,nem egyszer és kétszer volt,h leszülettem,és puff,már feküdtem is.Ez egy idő után egy "kicsit" felb... az ember agyát,sztem,amit írásban is foglaltam...
Ahonnan meg az előbb kijöttem,ott az ment- valparaison-,h jött a heli,amit nem igen tudtunk leszedni,de nem is ezzel volt a bajom,hanem azzal,h a helin az egyik gunner-vmi zambezy-kb. az összes csapattársamat leszedte 5mp. alatt,persze engem is.Olyan helyekről pl:majd nem a pálya másik végén volt a heli hozzám képest,engem megsebzett egy sniper,ezért elbújtam egy szikla mögé,így a heli felé volt az oldalam,egyébként egy bokor is volt ott,és ahogy a szikla mögé értem már le is szedett a gunner.Meg egy pillanat alatt megölt mindenkit,ha futott,ha állt.És amikor ezt megcsinálta velem vagy 5x-ször.beírtam,h csíter.
Ekkor olyan 30:0-nál járt...
Bocsi,h ilyen hosszú lett.Csak tisztázni akartam magamat.
-
aram01
nagyúr
vegyetek fel barátnak,persze akinek még nem vagyok: sshentes
-
kmisi99
addikt
fú ma már játszottam vagy 2 órát ezzel és újra megjött a kedvem valami rohadt jó. Most a bf3 mat kicsit hanyagolom túl sokat játszottam már vele kicsit meguntam most rákaptam eléggé erre a bc2 re. És végre tudok is játszani nem úgy mint amikor megvettem ott 2x annyit haltam mint öltem. Most végre pozitív a kill dead ratiom a körök végén.
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36229 üzenetére
szólj ha megvan felveszlek barátnak,kell a dögcédulád
-
kmisi99
addikt
Én pont fordítva látom ezt. A bf3 mat sokkal jobbnak látom és érzem is mint a bc2 őt. Kell 30-40 óra hogy jól megszokd a játékot addig nem igazán érdemes véleményt mondani. Én is szidtam mind a bf3 mat mind a bc2 őt az első órákban hogy hogy lehet ekkora rohadt fost kiadni aztán jó sok óra után megimádtam mindkettőt.
-
Źşë'
addikt
válasz
- = Zk = - #36227 üzenetére
sokat nem vesztettél vele, sírtak páran bf3ban h mennyire csiter kieg, erre leredukálták a látótávolságot vagy mit... metro pályán egy deka köd szerű cucc nincs, erre beraktam és látom hogy a látótávolság kb 5-8 méter... csak ott próbáltam ki, nem jön be a bf3, haver invitált és toltunk pár kört - sztem bazi nagy különbség van bc2 és bf3 között, szvsz bc2 javára
-
kmisi99
addikt
válasz
- = Zk = - #36225 üzenetére
nincs.
-
- = Zk = -
félisten
tényleg nincs infra scope a BC2-ben?...
-
kmisi99
addikt
pár hónap után újra játszogattam egy kicsit még mindig nagyon jó. 200 óra bf3 után még ez is úgy ahogy jobban megy bár ebbe még mindig szar vagyok
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36220 üzenetére
pfff tegnap voltam pont,madaras teszkóba nincs?
-
Źşë'
addikt
válasz
F_Zolee #36218 üzenetére
sztem netre hozzájuk beregeli magát a védelem, és ennek függvényében tudja követni
- = Zk = -
galaxisban szoktak akciózni, már csak a gagyi dobozos EA kiszerelés van belőle, ha akcióba is teszik olyan 2600huf körül szokott lenni, érdemes megvárni, esetleg bemenni teszkóba mert ott ugyan ezek vannak, ott is néha ennyiért...így postaköltség sincs -
- = Zk = -
félisten
nyomja itt vki second hand féle BC2-vel? (használt BC2)
volna hozzá pár kérdésem, mielőtt még beleszaladnék valamibe, amibe nem kéne...! -
kmisi99
addikt
Ugye ha jól tudom csak kb 10x lehet felrakni dvd ről a játékot. De ha uninstallálom mindig akkor visszanyerem azt az egy alkalmat? Vagyis így végtelenszer felrakhatom? Csak annyi hogy programok eltávolításánál rendesen uninstall és annyiszor rakom fel a gépemre így ahányszor akarom?
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36213 üzenetére
nekem a bf3 nem jött be polcon figyel,ha megszerzem az összes platinám a bc2-ben meg lesz pénzem egy i5-ös procira újra nekifogok
-
Vazze', én meg arra hajtok, hogy minden fegyóra meglegyen az ARANY csillag...
-
Źşë'
addikt
válasz
- = Zk = - #36205 üzenetére
ha jól tudom akkor lvl25nél már megvan minden kieg... sztem is bőven elég az 50, gondolom azért annyi h míg tart a lvl maxolás legyen meg nagyjából mind1ik plecsni is hozzá
nekem már rég 50es, és én arra megyek rá h legyen minden fegyver kimaxolva, lassan végzek is velük
ez a játék van annyira jó hogy az ember el tudjon vele szórakozni
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #36205 üzenetére
én úgy tudom hogy igen,mennyi kell még?
-
aram01
nagyúr
-
robyg
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #36194 üzenetére
Én nekem is fent van a magyarítás.
Eddig semmi próblémám nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Microsoft Excel topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest