- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
De jó hogy írtatok, köszönöm nektek!
Akkor most megint újra fogom telepíteni de most nem autopatchelem hanem külön telepítem.
Zolee nem tuningolok semmit sem. És az is furi hogy singleben semmi fagyi sincs..
-
SüdiLaller
aktív tag
vagy gossamers launcher-t leszeded, ezzel jobban be tudod állítani a grafikát, fov-ot, azt hogy milyen directx hajtsa 9-10-11, felbontás stb stb, ezzel időt spórolsz.
-
3shae
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem a játékot, de sajnos merevre fagy a játék, kb 5-10 perc után. Csak a reset gomb segít. Singleplay módban semmi ilyet nem tapasztaltam, csak online játék alatt. Tudtok rá megoldást
Köszi!
-
aram01
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37690 üzenetére
én is, csak ha nem állnak le
-
SüdiLaller
aktív tag
Vannak bérelt szerók azzal mi újság? Ha összekaparunk 10-20 €mberkét,
én benne volnék némi adománnyal.
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy elfelejtettem a jelszó + email cím kombómat. Azt tudom, hogy egy külön email címre regisztráltam a játékot, amit nem használok. A címet is, és a jelszavát is elfelejtettem.
Valami ötlet? Vagy ezzel már nem tudok többet multizni?
-
Bati0501
őstag
válasz
aram01 #37685 üzenetére
BF3-re gondolsz,ugye?
Én nem tudnám azt mondani,h az egyik sokkal jobb,mint a másik.BF-ben az tetszik,h lehet pontokat szerezni,nyilván itt is rengeteget kell,h elérd a legmagasabb szintet,de legalább itt nincs olyan érzésem,mint bc2-ben,h nem haladok,játszok heavy metalon-on 2 órát és a végén kapok 5000 pontot,h benne vagyok a top 3-5-ben...
BC2-ben viszont lehet,h jobban maradtak realitások,pl: a jármű nem javítja meg magát X%-ig.
De sztem én ha megkérdeznének,h melyiket mondanám jobbnak,akkor a BF3-at mondanám.
BF4-el egy pillanatot sem játszottam,de nem is fogott meg az a pár videó,amibe belenéztem...kezdem egyre jobban elhagyni a játékokat,még vagy kettővel játszok meg biztos lesz,amit még ki fogok próbálni,de már messze nem érdekel annyira,mint régebben,és n ezt nem bánom,sőt...de ha úgy adódik,akkor egy G400-at még sztem fogok venni -
aram01
nagyúr
bc3 sosem lesz?
leverné mindet szerintem -
Bati0501
őstag
válasz
- = Zk = - #37677 üzenetére
aram01: hú,passz.De nem egy napig tart tuti.(én ma vettem észre,fogalmam sincs,h mióta lehet ez az akció)
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37675 üzenetére
én meg lehet kiszállok teljesen a játékokból és beleállok 100%-ig a programozásba hátha meggazdagszom már végre
(#37676) Bati0501:
meddig tart?
-
Bati0501
őstag
Azt láttátok,h Origin ingyen adja a Dead Space-t?
Mondjuk engem nem érdekel,nem játszok ilyenekkel,csak gondoltam hátha nem látta vki,akit érdekelne... -
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37673 üzenetére
Áron átvette a 3-at, kb 20 percet játszottam vele, nem jött be, remélem a 4 jó lesz mert ha nem és kilövik a bc2-öt bajba leszek
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37671 üzenetére
bc2-öt nyomnám még, de szerintem a hétvégén feldobom a 4-et, te megtaláltad már a megalodont?
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37668 üzenetére
régi? nézd a bf2-öt, na az a régi
-
bul07
nagyúr
Aki még szeretne multizni kicsit most tegye meg mert ki tudja mi lesz
Idézek egy PH-s hozzászólásból
Régi játékainkra nagy csapás vár:
Május végén leáll a Gamespy master server szolgáltatása, olyan játékok online multiplayer szerver keresője válhat használhatatlanná, mint a Battlefield 2 - 2142 - BC2,
[link] -
aram01
nagyúr
válasz
hibavissza #37660 üzenetére
már egy hete itt a polcon a 4, csak lusta vagyok (nincs időm) felrakni
-
- = Zk = -
félisten
válasz
én ha kicsit idegeskedni, szidalmazni szeretnék, akkor BC2.. alap esetben BF3
-
grrpowa
aktív tag
válasz
bf2 is tele van még mindig sajnos
-
Bati0501
őstag
válasz
-
hibavissza
veterán
gondoltam megrendelem a bf4-et, de előtte feltettem ezt, egy kicsit retrózni. nagyon jó volt. nem veszem meg a bf4-et. tele van gyökér csíterrel tényleg.
hasznos ez a játék. mikor rákívánok egy új játékra, felteszem kicsit és rögtön elmegy a kedvem -
killer095
őstag
Ilyet se láttam még a gyerek csal aimozik ... de mielőtt feljött én 25-1ben mentem.
Nézem a scoreboardot kb 10seccel később ő már 10-0,11-0 és csak fejes beirom hacker shit...erre like u XD
És a gyerek azt irta végig hogy csalok csak az övé jobb LOL, szánalom, és persze reportolni sem lehet mert tiszta fura neve volt....És egy kérdés igy estére: az miért van hogy minden eggyes játék inditásnál mikor belépek egy szerverre kb 25 secig tiszta fps lagg az egész utána pedig lassan helyre áll és fixálódik de abban a kb 1 percben senkit nem tudok lőni..
Régen ilyen bajom nem volt xp-alatt de win7 és win8.1 alatt is ez a "hiba"Ui.: azt kihagytam hogyha a játékot dx9ben futattom akkor ha rushban lerakják a pontott valami eszméletlenül beszaggat a játék..
Valami tipp?
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37648 üzenetére
hát nem tudom most költöttem majd 160k-t,szerintem megnézem az x 270-et, és 2 kilóban megállok,aztán majd meglátjuk
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37646 üzenetére
nv-nél mit ajánlanál?
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37644 üzenetére
mire?
és miért? -
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37642 üzenetére
most boltolok rá, a jó "öreg" 7750 megy nyugdíjba
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37640 üzenetére
semmilyenhez
Sapphire r9 Dual-X 270 -ehez mit szólsz? -
aram01
nagyúr
géphez járt
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37631 üzenetére
Peti b@szki, megvettem a bf3-at
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37633 üzenetére
hát ja
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37631 üzenetére
annyira bugos volt az elején hogy berágtam rá, jó most?
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37628 üzenetére
nem tudom, nincs meg nekem a vietnam
pár fegyvert platinára kell még tennem és leállok vele én is, bf3 szerintem teljesen kimarad megyek egyből a 4-re -
bul07
nagyúr
válasz
nindzsavagyo #37627 üzenetére
Sőt karácsonykor 1€-ért volt kapható
-
nindzsavagyo
tag
Azért szenvedek ezzel mert sok időm nem lenne játszani de ami van azt szívesen tölteném a BC2-vel.
Most néztem milyen áron vesztegetik az lesz amit aram01 tanácsol megveszem ennyit amennyit kérnek érte nekem megér.
Köszönök mindent -
aram01
nagyúr
válasz
nindzsavagyo #37624 üzenetére
fillérekért veszel gyárit és mehetsz mindenhova, nem kell szarakodnod ilyenekkel
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
nindzsavagyo #37624 üzenetére
Itt csak a nyakadat törik max, mert tiltott a warez.
-
aram01
nagyúr
válasz
nindzsavagyo #37622 üzenetére
nexus emulátor ? az mire való?
-
nindzsavagyo
tag
Üdv mindenkinek.
Kicsit vissza olvastam a fórumot láttam foglalkoztok multival.
Ezzel a nexus emulátoros megoldással birkózok 2 napja semmi eredménnyel elindul a játék gond nélkül de mikor rámegyek a multira kéri a felhasználónevet jelszót utána nem enged be,Failed to login soldier ez egy halott verzió vagy mi a gond? -
aram01
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37617 üzenetére
állat
-
Bati0501
őstag
válasz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
lolb+
-
-
aram01
nagyúr
na beraktam egy x3-as fantomot, mindjárt megnézem hogy jobb lett é a gamma
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #37612 üzenetére
ne offoljatok mert mentek szabira
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson #37611 üzenetére
csakis
beszt Medik evör -
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = - #37610 üzenetére
Assault only noob.
-
killer095
őstag
válasz
- = Zk = - #37607 üzenetére
Meguntam 1000 óra elég volt inkább csak gunnerkedek ha szeretsz vezetni helit szivesen tolnám veled
Profilom -
killer095
őstag
Sokan toljátok innen mert gondolkodom rajta hogy visszamenjek sniperkedni
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37602 üzenetére
kemény mint Putyin könyöke
Nyomattam a Vietnamot azon a tuning szerveren, és baromira megtetszett, főleg a lángszóró
elmebetegnek éreztem magam, amikor azt vettem észre hogy többet gyújtogatok mint a Postal2-ben
-
mk86
tag
válasz
- = Zk = - #37602 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SüdiLaller #37601 üzenetére
hátigen, kemény, mint a Tarzan sarka ....
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37600 üzenetére
komoly, mint a hererák, de ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- GTA VI
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Monitor hiba topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest