- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Gyors kérdés: ha én vezetem a tankot, hogyan tudok lőni a toronnyal együtt forgó gépfegyverrel?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
aram01 #36271 üzenetére
Arra a modemre gondolok, állítólag a 25Mbit-es nethez már túl gyenge, azért indulgat újra.
Nem tudom most mennyit fizetsz, de most egy egész jó akció van a UPC-nél: 25-ös netet 3250-ért adják és 3 hónapig 50-est kapsz, ha ránézel a T-home honlapjára akkor ezek azért eléggé baráti árak. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Audifan #36268 üzenetére
Hát nem speciel a frissítés közben, de nálam játék közben hetente minimum 4-szer újraindul, én szerdáig várom a csodát (akkor érek rá ezzel foglalkozni) és ha semmi akkor bemegyek vele az UPC-hez.
Mondjuk ez attól is függ, hogy mekkora neted van, mert a 25Mbit-eshez és az alattiakhoz ezt "szuper" szürke cisco-t adják ami állítólag elég tré, mert hogy már panaszkodtak mások is a UPC-s topikban (ha jól emlékszem akik visszavitték nekik kicserélték arra a modemre amit a 25+-os netekhez adnak és én is ebben reménykedek). -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
F_Zolee #36156 üzenetére
Láttam, hogy bent vagy egy szerveren, csodálkoztam is, hogy neked megy, megpróbáltam bemenni, de valami olyat írt, hogy nem találja a pályát vagy micsoda.
Nem próbálnál meg egy Arica Harbor-ra bemenni vagy Oasis-ra, mert én ezeket próbáltam és mindenhol azt írja, hogy nem tudott csatlakozni, ellenőrizzem a netem?Mégse, inkább hagyd, mert most meg beenged, remélem most már így is marad.
-
///Krisz\\\
senior tag
Mi van már ezzel a játékkal? Kedd óta nem lehet vele játszani esténként, de néha napközben is szarakszik.
-
///Krisz\\\
senior tag
Akkor nem nálam van a gond. Akárhányszor szervert keresek kidob egy hibaüzenetet, hogy nem tud kapcsolódni az EA Online-hoz és próbáljam később újra.
(#36146) F_Zolee: Valószínű, nekem már délután 6-kor eljátszotta ezt egy párszor, de utána jó lett, most megint rossz.
-
///Krisz\\\
senior tag
Teljesen egyetértek, de én a Sangre de Toro küldetést utáltam mint a szart, vagy 30-szor kellett újból kezdenem (minimum), azt a részt amikor felfutok a kő épületre, kinyírok 4-5 embert majd egyből be a rögzített rakétavetőbe és a 2 helit leszedni ami már önmagában iszonyat nehéz, erre mikor lelövöm az első helit odajön 2-3 ember és elkezdenek lőni amíg én a második helit próbálom leszedni.
Na ennél a küldetésnél elfogyott pár doboz nyugtató itthon és elkezdtem gondolkozni azon, hogy soha többet nem játszok a játékkal. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Stunts666 #35441 üzenetére
"A zöld övezetről és a normális életről semmi tapasztalatuk..."
Azért itt is vannak fák és kertek, nincs mindenhol minden felbetonozva.
Normális élet? Ez azért elég szubjektív. Ennyi erővel én is mondhatnám ugyanezt a "nem Budapestiekre".
Egyébként meg van nyaralója is néhány Budapestinek vidéken és ott ha nem is az év összes napján, de azért belekóstolhat a "normális életbe". -
///Krisz\\\
senior tag
Most meg mi van már ezzel a szarral?
Már 2 napja nem tudok játszani, mert ahányszor csatlakozni próbálok egy szerverhez kiírja, hogy: elvesztettem a kapcsolatot a szerverrel és ellenőrizzem az internet kapcsolatom. Közbe semmi baj nincs a netemmel, mert a többi játékkal tudok játszani online illetve minden oldal bejön a böngészőben. -
///Krisz\\\
senior tag
Ti nem vettétek észre, mintha szebb lenne a játék? Élesebbek lettek a körvonalak és részletesebb a grafika (ha közelebb megyek valamihez). Pedig semmit nem állítottam változtattam (se driver, se a játékban).
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Illusion1010 #35306 üzenetére
De tényleg, akkor miért nem Ö/H? Ölés van fölé is írva. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
lala42 #35277 üzenetére
Nem tudom elképzelni azt a helyzetet amikor én BF3 közben like-olok a face-en illetve pötyögök msn-en, a zenétől még nem hallom, hogy honnan lőnek/jönnek az ellenfelek, de megértem, hogy van akinek ez fontos.
Ha el is akarnak adni a játékból párat akkor még iszonyat sokat, mert ekkora bughalmazt még életemben nem láttam. Pl.: villognak a fák és a kövek, átlátok a falakon illetve nálam valami fura remegés volt amikor fordulni szerettem volna az emberrel. Szóval ezen még bőven lehet mit javítani ha máskor nem majd a kiadást követően patch-ekkel. De ez már az ő problémájuk.
Értem, hát akkor lehet, hogy még rádob plusz egy gigát mondjuk 4.5GB-ot, de az még mindig nem 8GB.
De tényleg nem kötekedésből írom, mert én is most veszek még RAM-ot a gépbe, mert nagyon olcsó tehát megtudlak érteni.
Csak hát "Szóval akárhogy is, kell a 8 Gb."... Nem tudom.
-
///Krisz\\\
senior tag
A próféta szóljon belőled!
Komolyan a tököm tele van azzal, hogy bemegyek egy noob szerverre, direkt azért mert tudom magamról, hogy béna vagyok és szeretnék kicsit fejlődni erre 30 percet játszok az 1 órás játékból, mert állandóan kinyír valami 50-es vagy 40 akárhányas (tisztelet a kivételnek), így: 1. nem fejlődök semmit 2. szétrobbanok a dühtől és 2 napig nem is játszom, mert tudom, hogy csak felidegesít.
Nem lehet ezt szűrni ezeken a szervereken?
-
///Krisz\\\
senior tag
Valaki megtudná mondani, hogy mi az a "baserape"? Kirúgtak egy szerverről és ez volt az indok, de nem tudom mit csináltam rosszul.
-
-
///Krisz\\\
senior tag
Nálam van a hiba vagy nektek is ezt csinálja? Egy év mire bejelentkezek utána ha csatlakozok egy szerverhez és töltene be egyszerűen kidob azzal, hogy "loss connection..." vagy ha nagy nehezen belépek akkor kirúgnak azzal, hogy túl magas a pingem már 4 szervernél is ezt csinálta. Nem értem a dolgot, mert lefuttattam egy speedtest-et is és egy speedmeter-t is és hibátlan a netem.
(#32826) Dtomka: Na ez jó, akkor nem nálam van a baj.
Mondjuk sejtettem is, mert egy másfél órája még vígan aprítottam a népet, most meg....
-
-
///Krisz\\\
senior tag
Most ért véget a menet, egy iszonyat jót játszottam mint eddig még soha. 22/7 lett a KD és kaptam kb. 15 kitüntetést és még élvezetes is volt a küzdelem, nem voltak se túl könnyen, se túl nehezen legyőzhetők. A végén az alaptáborba kértem, hogy rakjon vissza, onnan elquadoztam az első pontunkig és mit látok (?) 3-an foglalták a pontunkat, pont mögöttük voltam szóval szépen hátba lőttem mind a hármat.
Egyre jobban tetszik ez a játék.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Neoteric #32438 üzenetére
Pedig tényleg lőtte RPG-vel és sérült volt a tank (pont ott születtem újjá), akkor lehet, hogy máshol/máskor sérült meg a tank és valami miatt behozta oda csávó és ott elkezdtek hülyéskedni vagy megmortározták a tankot.
De mindegy, én nem fogok senkit sem győzködni mindenki hisz amit hisz, én meg láttam amit láttam.
-
///Krisz\\\
senior tag
Most toltam 2 menetet a battlefield.hu-n és vagy én fejlődtem vagy ők a bénák, de valami eszméletlen jól ment. Mondjuk volt egy észlény aki a bázisunkon a saját tankunkat elkezdte RPG-vel lőni úgy hogy benne ült egy csapattárs erre oda megyek, hogy megjavítom a tankot ez az észlény meg lövi tovább, szóval odamentem és megszereltem a fejét azzal a pisztollyal.
Utána le is állt, majd a sráccal megjavítottuk a tankot és mentünk előre irtani.
-
///Krisz\\\
senior tag
Detto, csak én mérnökkel nyomulok általában az nagyon bejön. Medic-el csak azért szoktam lenni, mert szeretném már megkapni az újraélesztős vasalókat, hogy ne csak engem élesszenek mindig újra hanem én is segíthessek más hulláknak is.
Hát igen nekem is hasonlóan szépek szoktak lenni az arányaim.
A Sniper pedig botrányos ha havas pályán mész vele esélytelen lelőni akárkit is, mert amint belenézel a távcsőbe olyan fényesség égeti a szemed, hogy még az épületeket se látni (nem értem, hogy ezt hogy gondolták).(#32386) Gonz0: "...lagzik..." LOL
Arra gondolsz, hogy lassú a nete és/vagy a gépe és ezért akadozik a játéka?
(#32387) ciry: Igen úgy szoktam csak annyira közel voltam a csávóhoz és annyira jól esett.
De, hogy jót is mondjak, reggel lenyomtam egy menetet és egész szép 1,2-es K/D-t sikerült össze hozzak. Büszke is voltam magamra.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Terminator17 #32379 üzenetére
Nekem sajnos pont ellenkező a tapasztalatom. Mondjuk én csak 2 szerveren játszom (a battlefield.hu-n és a noobs on battlefield-en), de úgy darálják az embereket az 50-esek...
Sőt múltkor épp megláttam egy csávót oldalról és nem vett észre, szépen nyugodtan ráállítottam a kis golyószóróm célkeresztjét és ami a csövön kifért küldtem oldalba (természetesen ügyeltem, hogy nehogy mellé lőjek), erre az ember 5 másodperc után feláll és besétál egy fedezék mögé majd mikor mennék közelebb, hogy mégis mi van vele, esetleg zombi lett belőle, szépen fejbe lőtt. És akkor ilyenkor ne kapjon az ember idegrohamot.Ekkor jön az, hogy kilépek az egészből és azt mondom, hogy soha többet nem játszom ezzel a szarral, persze fél óra múlva megint ott ülök és irtom a népet imádkozva, hogy ne jöjjön megint egy cheater.
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Na végeztem a single-el és belekóstoltam a multi-ba ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Az normális, hogy a Noobs nevű szervereken folyton 50-es meg 40 akárhányas szintű emberek darálják a népet? Vagy csak én tudom azt, hogy mit jelent az, hogy noob?
Ha kiválasztom pl, hogy mérnök leszek akkor, hogyan tudom javítani a járműveket, illetve a többi típusnál a hozzá tartozó képességet hogyan tudom használni (milyen billentyűt kell lenyomnom)?
Hogy tudok ledobni olyan csomagokat mint a többiek?
Hol tudom magam feltölteni lőszerrel (már nem egyszer fogyott ki az RPG és meg kellett haljak, hogy újból legyen)? -
///Krisz\\\
senior tag
Üdv!
Ma megvettem a játékot, eddig csak single-t toltam, de nagyon meggyőzött. Szép graf, marha jó játék hangulat, csak dicsérni tudom. Egyelőre csak singel-ben ismerkedem a játékkal, de később szeretnék multizni is, láttam, hogy van ilyen PH!-s játékosnévsor. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék (majd) bekerülni ebbe? Csak úgy bejelölitek egymást vagy van valami csapat is amihez lehet csatlakozni?
(Boccs, ha hülyeséget kérdezek, de ismétlem még csak most ismerkedem a játékkal.
)
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Most készülök megvenni a játékot dobozos verzióban, de láttam a Steam-en, hogy van a játékhoz mindenféle kiegészítő (Vietnam, Specact Kit). Valaki eltudná magyarázni, hogy mit is takarnak ezek a kiegészítők (egy teljesen új játékot vagy csak új fegyvereket esetleg új pályákat)?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest