Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz Stunts666 #32786 üzenetére
lehet nagy felbontáson is alacsony sens-el csipázni, szvsz így a célszerűbb mivel finomabban mozog az egér - persze csak nagyobb távra látom értelmét
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-conrad-
addikt
válasz Stunts666 #32853 üzenetére
Kb. ugyanezt tudom elmondani, nekem is benn van kedvencekben pl. az iram szerver is de sokkal lagosabb mint a többi plusz ráadásul a kedvenc szervereimen nagyon fasza beállítások vannak.
most 16/32 és 100 felett van a pingje, ahova joinoltam német annak meg 22-es 31/32-es létszámmal. -
Def26
félisten
Nálam még az iszonyatos káromkodás az ami kiüti a biztosítékot. Még egy ilyen szószátyár nép nincs mint a Magyra.
Én is a külföldi szervereken játszok de nem találkozom olyan anyázásokkal (ha pl. megölök vkit) mint a Magyar szervereken.Amúgy, meg el lehet gondolkodni, hogy miért járnak a Magyarok külföldi szerverekre. Elég sok panasz van a Magyar adminokra is. Tisztelet a kivételnek, de nagyon sokan érzik magukat kiskirályoknak.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Neoteric
addikt
Tévedés, fizikailag Magyarországon BC2-es szerver nem üzemel. Amit te magyar szervernek látsz, azok ugyanúgy Németországban, Hollandiában, UK-ben, stb vannak.
Laggos problémát egyébként osztom, viszont a második mondatodat úgy helyesbíteném, hogy a "külföldin" sokkal több a balf@sz, mint akár a mienkén vagy épp a bf.hu-n, ezért a sikerélmény reményében inkább mennek pl egy német szerverre.PSN: ne0teric_sAN
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Stunts666 #32877 üzenetére
Banana Republik
Nemtom ki mennyire szereti a kisebb respawn időt,de én utálok 15secet várni egy éledésre:S...itt egész kicsi szvsz pörgősebb a játék sokszor találtam embereket fennt akikkel először találkoztam és össze tudtunk játszani...[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Gonz0
tag
válasz Stunts666 #32951 üzenetére
A snipernek valóban ez a lényege, milyen kár hogy itt csak reconok vannak, ami azért másról szól.. legalábbis kellene neki.
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
Bati0501
őstag
válasz Stunts666 #33236 üzenetére
Hát ez az Arica-n volt,ő védő volt,még az első m-com-nál volt,és ott volt fent a jobb oldali szikláknál.
Nem tudom,h itt van-e az a bizonyos láthatatlan fal,amiről már meséltetek.
De inkább egy másik eset miatt gondoltam cheaternek,persze ebbe benne volt ez a fejes dolog is.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Stunts666 #33482 üzenetére
de te most végig olvastad amit írtam? ha a gépére van kötve egy ps/2 egér és egy ps/2 keyboard akkor tudi nem telik bele annyi időbe hogy felszórod a wibt, aztán vga drivert, directx-et, meg amivel akarsz játszani - de egy pc nem játékgép..
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
pohár
félisten
válasz Stunts666 #33683 üzenetére
igen? akkor vegyél már fel friends-be, ph_pohar néven futok
szólj ha kész és gyorsan lerendezzük, mert kezdek álmos lenniGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
válasz Stunts666 #34611 üzenetére
Gondolom X3 akart inkább az lenni ha feloldásról beszélsz. Én nem szoktam hinni ezekben a csodákban, hogy feloldunk valamit amit a gyárban letiltanak.
Amúgy BC2 alatt az i3-as minimum fps-ben maradt el a 955-östől főleg és ez a lényeg. BF3-ban is csak annyit szeretnék, hogy a minimumom maradjon 40-50 körül.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz Stunts666 #35441 üzenetére
"A zöld övezetről és a normális életről semmi tapasztalatuk..."
Azért itt is vannak fák és kertek, nincs mindenhol minden felbetonozva.
Normális élet? Ez azért elég szubjektív. Ennyi erővel én is mondhatnám ugyanezt a "nem Budapestiekre".
Egyébként meg van nyaralója is néhány Budapestinek vidéken és ott ha nem is az év összes napján, de azért belekóstolhat a "normális életbe"."Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
-
Źşë'
addikt
válasz Stunts666 #35814 üzenetére
legalább több kihívás van a játékban mostanában inkább csak vietnámozok, elég jól adja olykor, csak csipalimit sokszor sux, mindenki bejön m40el puffogtatni, és persze az 1 lövés 1 halál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Thunderbird
- Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC. R5 2600/ RX6600 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest