Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én legtöbbször TDM-et és hasonlókat játszom, ahol a cél a K/D arány javítása, viszont ebben is a csapatmunka jelentheti az előnyt a team számára. Tehát az én K/D arányom múlik a csapattársaimon, ahogy a team győzelme is.
Az 50-es láncvaperek nevében visszautasítom az általánosítást, ugyanakkor tényleg azt csinálok, amit akarok.
És én kurvajól akarok játszani. Azon vagyok, hogy a K/D arányom, a killjeim száma alapján az derüljön ki a meccs végén, hogy hasznára voltam a csapatnak.
Én taktikusan mozgok, fedezékből fedezékbe szaladok, és lassan, célra tartva veszem a kanyarokat, figyelek a lépéshangokra, a csapatom hulláira és mindenre, amiből lehet következtetni, hogy hol lehet az ellenség. A bajom inkább azzal van, hogy a sok idióta fogócskának nézi a játékot, és így nem lehet számítani rájuk, mert nem jelentenek akadályt az ellenség számára.
Még a camperekkel sincs bajom, mert életszerű, amit csinálnak. Egy sniper is alapvetően camper, és ezzel nincs is baj, hiszen csak egy plusz kihívást, megoldandó feladatot jelent a csapatnak. Érdekesebbé teszik a játékot.
A cheaterek és a fogócskázó kopaszok a két fő probléma. -
Pro!Petya
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ott van az egész elbaszarintva hogy telerakták azóta a játékokat mindenféle napi/heti és egyéb nevetséges feladatokkal a sok fogyi meg inkább azokra fokuszál 100%-ban nem magára a játékra.
Nem hülyek a fejlesztők, rájottek hogy ezekkel a "feladatokkal" azokat a játékosokat is bent tudják tartani a játékban akik azonnal törölnék ha csak magával a játékkal kéne játszani. Többek között ezért sincsenek már nagy pályák, mivel így ezeken a kicsiken úgy tűnik mintha mindenki csinálna valamit, de közben mégsem.
Már csak a scoreboard maradt amin látható ki az aki csinált is valamit a csapatból, de ha így haladunk lassan azt is kiveszik,... Sőt ha jól emlékszem valamelyik BF vagy COD-ban meg is próbálták már csak visszatáncoltak. -
bager13
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
2005-ben is így nézett ki a legtöbb játék. Ilyen téren nem igazán változott semmi. Nézz csak vissza a megszépült emlékeid közé!
Persze ott a dedikált szerverek fénykorában az admin kiskirályok boldog-boldogtalant kjraktak. Ezzel kicsit ritkítva a felvázolt egyéneket. De cserébe kiraktak mindenkit, aki nem az ő felfogásuk szerint játszott vagy jobb volt náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És én kurvajól akarok játszani. Azon vagyok, hogy a K/D arányom, a killjeim száma alapján az derüljön ki a meccs végén, hogy hasznára voltam a csapatnak.
FollowTheORI
IntelKiller7