- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
64 fős szervereken néha irtó nagy fps dropjaim szoktak lenni [map függő, legtöbbször Hainan Resort-on van a legnagyobb fps drop] 32 főnél vajsimán fut 50 fps környékén.
Nincs egy fullos vasam, de azért teljesen lowon 1080p-ben nemár hogy nem tudja megtartani még a 30-40 fps-t sem. Leesik 25 vagy az alá is sokszor, próbáltam 720p-ben, de mivel biztosan nem a GPU-m limitált ezért semmi nem változott. [Console Experience]
Gép: Intel Core 2 Quad Q6600 2.9Ghz overclock-al, 8GB ram, Nvidia GTX 750ti, Win10 64bit.
Valaki tud esetleg egy "combosabb" user.cfg-t alá, amitől meggyorsulna egy kicsit, vagy esélytelen?
Múltkor próbáltam egyet, de nem nagyon változtatott, nem tudom milyen commandok vannak még amit ki lehet próbálni, bibelődni kicsit a beállitásokon, ilyesmi. Overclockon nem tudok tovább húzni, ez a tető, ettől feljebb nem tudom normálisan kordába tartani a hőfokokat, szóval az kizárva.
Köszi a tippeket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged