Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
Ma este 9tól Hun4ce mix vs TA 5v5 obli meccs

Akit érdekel: [Twitch]
-
Dtomka
veterán
.
-
N@idia
őstag
válasz
regener
üzenetére
Stabil 24-et mérek viszont találtam egy videót ami segített bemásoltam ezt az User.cfg-et ami a network részét optimalizálja és lás csodát nuku lagg. Berakom ide hát ha másnak is segít ez BF4 Lag fix a leírásban ott a link a cfg-hez.
-
N@idia
őstag
Valaki meg tudja nekem mondani mi a francért laggol minden szerver a bf4-ben ? 34-38 a pingem, de össze vissza dobál a játék a pálya felére meg random 100m dob vissza mondom ez igen
Megnéztem kb 10 szervert (német) és mindegyik szerveren ugyan ez van..
Szinte játszhatatlan az egész más is tapasztalt ilyet ? Régebben nem voltak ilyen laggosak a szerverek vagy legalábbis nem emlékszek ilyenre.... -
iMaverick
addikt
válasz
iMaverick
üzenetére
Mondom van 5 percem rá, kicsit utánaolvasok... Hát nem tudom... Találtam pár oldalt (pl. EZT), ahol elég szubjektíven leírja, hogy mi újság...
Voltaképpen semmi "egetverőt" nem olvastam:
- korai tervezési gondok (pl. lőszer típus)
- bal kezesek nem használhatják (mint a FAMAS-t)
- gyakran elakadt a kosztól (ilyet is láttunk az M16-snál)
- (ha jól értettem) lövés közben véletlenül kinyomták a tárat(?) (mondjuk ez tényleg gáz)Viszont az A2-s modellel sokat javult a konstrukció. Az meg, hogy az SAS másik fegyvert választott? Ja kérem szépen, az egyik csúcs elit alakulat gondolom választhat magának olyan fegyvert, ami sokkal inkább illik a "profiljukba" és nyilván 150%-ig megbízható. A Királyi Tengerészgyalogság meg lehet inkább finnyás volt és azért választotta az M-16A3 "klónt". Azt azért hozzátenném, hogy a múltkorjában volt egy videó a "mi" fiainkról is: idehaza megy az AK, a kinti missziókon már ők is M16-ossal nyomulnak. Gondolom így "praktikusabb" a kooperáció a NATO-s partner hadseregekkel.)
-
iMaverick
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Amikor reggel olvastam a cikket, megakadt a szemem a következőn: "de sokkal kevésbé közismertek a hátrányai, mint a problémás brit SA80-as, ami a világ valószínűleg legszarabb, rendszerben tartott fegyvere."
??? SA80? Aztán rákerestem és a Wiki-n mit ad ki? L85A1 Ja, így már ismerősebb. Az megint más kérdés, hogy nekem jó ideje (a játékokban) az egyik kedvencem... A valóságban meg akkor tré lenne?
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pedig 120Hz-es szerveren ezzel a legjobb menni, hülye franciák!

-
-
törölt tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Végre valaki nem azzal jön hogy nennyi pénzem van! Végre valaki ad egy kiindulási pontot! Köszönöm!

Egyébként egyezik a véleményünk,AMD CPU-t váltottam akkoriban 2500k-ra. Ég és föld,bárki bármit mond…
és érdekes,mert vga-nál nem vettem észre akkora különbséget,csak a max fps értékekben 
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem mert nekem zöld, tudod NV, ez biztos AMD kártya

-
Dtomka
veterán
A china Rising pályákon játszom és az előbb fejeződött be egy nagyon jó kör.
A lényeg, hogy...vezettünk
~1300: 1000, majd azt vettem szre, hogy megfordult a menet 800:1000 jó pár perc után 300:600
elég hosszúnak éreztem a kört ezért ránéztem az statra és ~120:100 ....itt kérdeztem a többieket... we win?
Írták yes....Kis idő elteltével ~30:60 nál, mondom magamban vesztettünk....és egyre jobban "pörögtünk lefelé"
3:19...már vártam a végét...és akkor láttam, hogy 3:3...nah mit lett a vége?Az ilyen dolgokért jó játszani a BF-fel...gondolom volt már részetek ilyenben

-
-
dokee78
félisten
22 óra után lesz az IRAM szerveren valami össze jövetel?
Becsatlakoznék,hátha az emblémámat látva nem lő rám senki. -
prokxy
veterán
Akinek ez fent van, megy a bf4 rendesen?
Windows 10 Anniversary Update -
guftabi96
addikt
válasz
üzenetére
~gtx 950, esetleg majd RX 460 (bár annak a teljesítménye kérdőjeles).
Egyébként csak, hogy lásd a saját véleményemet, és nem flamewart akarok indítani:
gyengébb proci mellé nvidiát vegyél.
Nekem egy nonK 3570 van a gépemben, és sajnos AMD-vel procilimit mellett nem futott valami jól a játék. Volt, hogy droppolt, volt hogy 80-90 fps mellett is darabos volt.
Egy erősebb, tuningolt procival gondolom nem lennének ilyen gondok. (Mantle alatt még rosszabb volt a helyzet.)Egyébként 380X-em volt. Pont egy hete vettem újra 960-at.
-
törölt tag
Üdv!
Valaki igazítson már útba legyen szives!
Kellene egy link,egy oldal ami segítene VGA-t választani a játékhoz.
3éve egy R9 270X és egy GTX 670-es kártyával játszottam egy i5 2500k mellett. Jelenleg milyen karival tudnám minimum ugyan ezt a szintet hozni? -
prokxy
veterán
-
iMaverick
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
A VGA-d is: LINK
Idézet:
AMD Freesync technology
No stuttering. No tearing. Just gaming.AMD FreeSync™ technology allows a compatible graphics card and monitor to dynamically change frame rates for the optimum display quality without tearing or stuay.
Industry-Standard DisplayportFreesync uses industry-standard displayport Adaptive-Sync Eliminates screen tearing without all the usual lag and latency
Synchronizes the refresh rate of a compatible monitor to the frame rate of your content, however much it varies
Monitor partners are validating with drivers from AMD now -
guftabi96
addikt
-
törölt tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Spangli! Te ilyen jól tolod helivel? Beiratkoznék hozzád egy tanfolyamra mert hüllővel mi mindíg lezuhanunk.

-
dokee78
félisten
Van ötletetek mitől lehet az,hogy pár másodpercig,mintha kihúzná valaki az egeret,nem tudom irányítani a gamet.
Futok és fordulnék erre még pár másodpercig fut,majd utána vált irányt.
Ugyanígy járművekkel is.Egér kábel és csatlakozás nem lehet gond,mert csak a BF4-ben csinálja.
-
kisza25
félisten
-
spanglee001
addikt
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
-
spanglee001
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
próbáld meg win10 helyett 8.1 el

-
Venyera7
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Freesync-nél nincs "modul" mint G-sync-nél.Ui.: a 290x nem támogatja a freesync-et.

-
Don't Panic
senior tag
a sárga kis monitor a ! -el maradt most villog( nem jelez folyamatosan) csak nem látom, érzem a hátrányát olyan mint volt. (jó)
bocs a sok offért csak kiakadtam picit.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
nem is értem most tartja freesync. t olyan mintha nem reagált volna semmilyen beállításra...

anomália OFF
-
Don't Panic
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
miért van az h fix 60 ra állitom és nem lesz fix 60 ? vertikális szinkron be. a monitorom is támogatja ,tegnap még minden jó volt most töröltem és tettem fel megint a drivert. megőrülök ezektől az anomáliáktól.
a kis sárga monitor a felkiáltó jellel eltűnt... de akkor sem működik úgy ahogy szeretném. -
guftabi96
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Miért akarsz fix 60-at?
Az adatlapodon lévő gép azért bőven tudna sokkal jobbat is. -
Don't Panic
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére

-
Enton
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Test range alatt nincs valós szerver kliens kommunikáció így esélyed sincs ilyen hiba ikont/ikonokat kapni.
Esetleg monitorozz egy pár kört valami progival nincs-e VGA/CPU/RAM/HDD(SSD) problem bizonyos helyeken/szituknál. -
Don't Panic
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
tegnap jó volt 3 napos új win 10 minden új

köszi
test range alatt hibátlan nem is értem
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
-
Don't Panic
senior tag
miért látom minden szerveren a kis sárga monitorjelet benne felkiáltójellel?
-
Popes
őstag
Megint Double XP?

Elég sűrűn dobálják mostanában. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
törölt tag
Nem látta valaki hüllőt? Tankozni akartam de faképnél hagyott.

-
Laraxior
titán
Újratelepítettem a Wint. Namármost azon a meghajtón ahol a BF4 van nincs annyi hely hogy mégegyszer letöltse. Érdemes az egész mappát átmásolnom, elkezdeni a letöltést, aztán visszamásolni? Akkor nem kell letölteni az egészet újból? Hardline ugyanez...

-
Ajj de fincsi... nem valami kemper barát.

-
Prosector
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
En sem voltam nagy jatekos, de bevettek a klanba...ugy tudom akkoriban mi voltunk az egyetlen Mo.-i FC klan.
Meg el a weboldal: [link]
Sőt még az intro is megvan: [link]
Majdnem BF4 Magyar Kupa volumenu dolog volt akkor, szlovakokkal, nemetekkel, stb., 7-8 csapat volt kb.
Gyakorlatilag a FC-jal multiztam eloszor...de ez itt nem erdekel senkit, meg off is, szoval be is fejezem

-
deadwing
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Ja, azok vagytok.
Betévedtek valami noob szerverre, aztán áll a kuki, dagad a máj.
Meg kéne nézni azt is ám, hogy kik ellen játszotok
Kádé... tiltanám a statot, úgy ahogy van, lásd Far Cry 1. XP-t is! Mindenki mindig ugyanazokkal a képességekkel indult, és csak a meccsek végén lehet lesni a kádét.
Mondjuk megértem a menedzsmentet, hogy ezt kitalálták, csak az ezzel a baj, hogy az ilyen baromságok miatt szarnak az emberek a feladatra. Jó, te nem, mert ahol teheted foglalsz, de rengeteg f@szkalap telibe szarja és inkább bujkál meg messziről puttyogtat de nem megy a pont közelébe se, mert az veszélyes... Én meg megyek halomra lövetni magam. Erről meg én nem tudok leszokni

-
jbauer05
tag
[Ez] mióta lehetséges ? Eléggé meglepődtem, hogy átlehet lőni tv-vel a szállító helin.
-
Csaber
senior tag
lehet nyomni a reportot erre a [patkányra] mg4-el mindenkit lelőtt akire rálátott
-
gyilok82
csendes tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Battlereport szerint 26 spotting ribbont szerzet. azért ez sok. Nekem max 4-5 jön össze de ez függ a játék hosszúságától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Path of Exile 2
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szinte játszhatatlan az egész más is tapasztalt ilyet ? Régebben nem voltak ilyen laggosak a szerverek vagy legalábbis nem emlékszek ilyenre....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és érdekes,mert vga-nál nem vettem észre akkora különbséget,csak a max fps értékekben