Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Kora délután leugrottam Mexicóba, az alábbi árakat láttam a storeban [USD]:

-
kisza25
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
de ez a játék eleje óta így van, én eddig is mindig dobtam rá,azt hittem ez köztudott, már 3-ban is így használtuk
bár én 90% szerelővel megyek, azzal max a slamet lehet rárakni, meg az m15-öt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Gondolom az hogy telebaszták lőszeres és medic dobozzal a járművet,és ha rá lőtt valaki akkor nem sérült a jármű és a katona sem. Itt például kapnak egy Javelint de csak a hátul ülő katona hal meg,se a vezető,se a quad nem sebződik.
Itt meg a tank találja el,de csak a medices doboz semmisül meg: [link]Magyarán szólva lesz láthatatlan pajzsod quad-ra vagy kis autóra.
-
kisza25
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
elég retardáltak az ellenségnél, hogy senki észre sem veszi őket, amúgy mi volt a titok, nekem nem derült ki?

Gigi01: szívesen
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Új BF4 titok: [link]
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Remélem így lesz, mert magamtól nem vennék BF4-hez semmit

Köszi! -
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Lehet hogy ott még nem aktiválták ezt a promo-t (PS Store)... majd este felé nézd meg vagy holnap pl.

-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Felléptem a roadtobattlefield oldara, és ott az van irva hogy ingyenes a Dragon's theet minden gépre (akkor ugye ps3-ra is). De hiába néze ps storeba, játékba, csak azt ajánlja fel hogy megvegyem... nem tették még elérhetövé vagy csak rosszul olvastam, hogy ps3-ra is letölthető ... -
Popes
őstag
válasz
jacint78
üzenetére
Nem tudom mit csinálsz rosszul, a bf3-as accountomal jelentkeztem be az Originbe rányomtam a downloadra erre feldobja azt az ablakot amiben leírja hogy kell az alap játék mert addig nem jelenik meg a könyvtárba stb, itt nyomtam egy okét és már jött is az e-mail a nullás számlával a vásárlásról.(addig nem látod sehol amíg nincs meg az alap játék csak az e-mail-ből tudod hogy megvetted)
-
Prosector
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Knife only pro szero?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prosector
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
jacint78
addikt
válasz
Don't Panic
üzenetére
Mit tudsz csinálni? Amikor elkezdek lépkedni a szerverről szerverre mindíg van aki ilyen statokkal rohangál és nem, hogy nem küldik el, megmagyarázzák, hogy annyira pró... Kobra RDS-el pontosabban lő, mint én sznájperrel 100m+ távolságból , de biztos ennyire pró.
Ez az a fajta aki meglát bármilyen távolságból, fél másodperc és meghalsz és nem néha, hanem álandóan.
Én már egyszerűen próbálom elkerülni az ilyen embert a mapon. -
Don't Panic
őstag
nyugodtan toljatok rá egy full Reportot kis geci 5 perc alatt belőtte a 41-11 ét... vicces volt. és senkit sem érdekelt csak kilétek páran...
-
daveoff
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
3.-tól 10.-ig tart a free DLC akció, sanszos hogy a DXP is. Beindult a BF5 hype...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
DXP meddig van?
-
imi123
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Sajnos!De ilyenkor van nekik Karácsony.

-
ƵøŁĭ
veterán
Battlefield 4 Dragon's Teeth +Battlefield Hardline: Robbery = Ingyen.
(Alapjátékkal rendelkezni kell . -
Prosector
addikt
Ha vkit erdekel a BCl elodonto:
Raven eSports-Natus Fungus
most kezdodik, elvileg 3 map lesz
allithato a minoseg!
-
imi123
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Remek.Akkor megint tele lesznek a szerverek csalókkal.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Jah és elfelejtettem írni még hogy kaptunk 1 Gold Battlepackot és Dupla Xp van megint......xD

-
Gigi01
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Mi jöhet még?Köszi! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
BF4-hez a Dragon's Teeth DLC ingyenes lett az Originen. Hardlinehoz pedig a Robbery DLC. Akit érdekel és nincs DLC-je.
-
Don't Panic
őstag
válasz
warmonger441
üzenetére
Én úgy vettem észre sikerül ugrás közben rálőnöm és le is sebzem 10-20-30 hp-ra
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Tévedés a zuzuval kapcsolatban:
Azt a bugot h "hitelhetetlenné" válik az enemy, javították. Az eredeti zuzujump úgy nézett ki hogy aki csinálta, konkrétan úgy látszott az enemynek mintha feküdne, csak összecsomagolva (soldier.zip
). Már javították, azt meg h ugrás közben nem lehet sokszor hitelni az enemy-t illetve mellé lősz erre bead egy hitmarkert, akár hs-t is, az okozza hogy szar a játék
sok játéknál vannak gondok a hitboxal ugrás közben, csak a bfel kicsit nagyobbak a bajok
Ami előnyt "ad" a zuzu az abból adódik h a játékosok döntő többsége megszokta már a mai játékok "fedezék rendszerét" és kb képtelenek egy hirtelen előugró, gyorsan mozgó játékosra reagálni. Még a csgoban is az a módi hogy nézi mindenki a sarkot, amikor befut az enemy, megnyomja a gombot... támadásnál meg h előre be van célozva egy bizonyos pozi, beoldalaznak és gyorsan balklick. Akik ezt a fajta játékot űzik, azokat lehet csak a végtelenségig "zuzujumpolni". Ha sok zuzus van egy szerón, kicsit hátrébb állok hogy a beugrót egyből lőni tudjam, esnek is szépen és általában hamar leszoknak róla
Másik hiba is javítva a zuzuval kapcsolatban: eredetileg már a levegőben is lehetett lőni. Már csak akkor lehet CÉLZOTT lövést leadni ha földetértél. Addig max csípőből, de az meg random és kb csak akkor él valamit ha egyből a sarkon valakinek az arcába ugrasz.Szerk: ha távolról "zuzuznak" le: a beugrónak annyi az előnye hogy te valszeg statikus vagy, vagy egyenesirányú a mozgásod. Tegyük fel h az ellenfél és te egyszintű játékosok vagytok. Míg ő a földetérésig becéloz és egyből lő, addig neked korrigálnod kell majd a célzást is hogy oda célozz ahol van, miközben feláll a karaktere, csúszik, etc Sokkal "váratlanabb" helyre kerül az aki beugrik és nem oda ahova várnánk egy a sarkon beérkező játékost

-
kisza25
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
na én erről nem tudtam, de most világos lett, hogy miért nem tudok egyeseket lelőni akik folyton ugrálnak

-
Prosector
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ha vegignezed a videot, akkor latod, hogy a zuzu lenyege az, hogy a legutoljara elengedett gomb a "space" legyen.
-
daveoff
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Van itt olyan rajtad kívül?

-
fuvi
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
de amit a videóban csinál, azt nem makróval éri el...
-
Csabroncka
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Battlefield 4 Secrets!, angolul értő nooboknak.

-
Gyula84
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
ott van sky is

-
gali777
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én meg a codfanboy hsz-eken sírok

-
CptAdamica
nagyúr
-
fuvi
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
ez nem makró, de sebaj
-
techpor
tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Az ilyeneknek a lelki világát azért megnézném.. tipikus kis patkány emberek lehetnek akiknek mindenféle ótvar trükköt kell használni és kimaxolni ahhoz, hogy életképesek legyenek egy játékban, mert normális körülmények között ugyanúgy lelőné őket bárki. Remélem hasonló módon ugrás közben guggolva ugrik az ilyen egy busz vagy vonat elé.
undorító
ennek a járműves példája a seat switch ugye.. az a szégyen az egészben, hogy a játék engedi ezt.. bár ez a kisebbik része, aki használja az a nagyobbik. -
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka
üzenetére
Megtaláltam közben a videót szóval erről van szó >
-
Csabroncka
addikt
válasz
warmonger441
üzenetére
Lehet csalni irtó bénán is! Kérdezd meg a PB-t, hogy mekkora az esély a véletlen bannolásra
Most állítólag ugye az a makró a menő, hogy ugrás közben nyomják a guggolás-t is és így sebezhetetlen a karakter (köztudott bug).
-
A vizi ölés sunken dragon pályán is egyszerű ha el van merítve a pont középen.
-
gali777
őstag
Nem. Aimbot és csak "KILLED"-el ölt, nincs annyi killje fegyverekkel meg járművekkel, ahány killje van.
Battlereportban is, 91-et ölt, helivel 10-et, de fegyverrel nem ölt. Akkor mivel szerezte a maradék 81 killt?
És ki ne találd, hogy a különböző járművekkel ölt 9-9-t 
-
gali777
őstag
Na, ha már csalás a téma, a kollégára mehet a report
battlereport -
daveoff
veterán
válasz
warmonger441
üzenetére
Ilyenkor mind azt mondják, hogy nem csalnak....én már nem lepődök meg semmin....
-
warmonger441
aktív tag
Én beszéltem ragadozóval (gyula is meg én is fent voltam a szerón amikor kapta a bannt). Azt mondja nem csal, állítólag egyszer levágta tálcára a játék, utána meg kivágta. Ha tudja bizonyítani h tévedés történt, törlik a bannt. Nem lőtt olyan húúú de eszméletlenül jókat hogy azt lehessen mondani hogy csal. Én játszottam ellene, meg se fordult a fejemben hogy csal

-
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
H_teames.
-
gali777
őstag
Ő amúgy játszik a magyar kupán, ugye?

-
guftabi96
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Én csak kerekre nyílt szemekkel, és egy enyhe facepalmmal néztem, hogy mi a jó isten lett ebből a szériából.
De ezt is venni fogják, mint a cukrot... A remastered érdekelt volna, de azt csak ezzel a szutyokkal együtt lehet megvenni..
Úgyhogy nekem is az marad, hogy várom a BF5-öt, mint a messiást, reménykedve abban, hogy jó lesz, és hogy vinni fogja a GTX 960
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
7es ranggal XoJarvisXo most csal vagy 80.-dik acc?
-
Prosector
addikt
Ha vkit esetleg erdekelnek a tegnapi meccsek:
A csatorna videoi kozott a h4ce-mix team meccs, a 4 legujabb vidi(ezek fhd-k).
Ugyenez a meccs megtalalhato még a lejatszasi listaban, a "Mások által felvett kupavideók" alatt( ez a stream record).
A 818-SNP szinten a "Mások által felvett kupavideók"-ban van.
-
SkyS1gn
félisten
Idén ha csak a codot akarja felülmulni a bf nem kell sokat tennie, most néztem meg a trailert, ilyen jót még nem röhögtem trailer alatt.
Várjuk a pénteket azon remélem örömkönnyekben röhögök!

-
dokee78
félisten
Elég jól néz ki ez még ma is. BFBC2 V
Már annyi hír/álhír van,nem lehet rájönni mi lesz az új?
Néhány pályán hiányzik nekem pár jármű:
Caspian-Scout Heli
Silk Road-Anti Airkakukktojás:
Golmud-Attack Boat
Locker-Tank -
marilllyo
veterán
Lumphin garden. Bármelyik módban. Ott mindig pancsizik valaki a folyóban.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy átlag, értelmes játékosnak azokat ismerni kéne
bár én 90% szerelővel megyek, azzal max a slamet lehet rárakni, meg az m15-öt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ami előnyt "ad" a zuzu az abból adódik h a játékosok döntő többsége megszokta már a mai játékok "fedezék rendszerét" és kb képtelenek egy hirtelen előugró, gyorsan mozgó játékosra reagálni. Még a csgoban is az a módi hogy nézi mindenki a sarkot, amikor befut az enemy, megnyomja a gombot... támadásnál meg h előre be van célozva egy bizonyos pozi, beoldalaznak és gyorsan balklick. Akik ezt a fajta játékot űzik, azokat lehet csak a végtelenségig "zuzujumpolni". Ha sok zuzus van egy szerón, kicsit hátrébb állok hogy a beugrót egyből lőni tudjam, esnek is szépen és általában hamar leszoknak róla