Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Amúgy nektek mi arról a véleményetek, hogy pusztán a megjelenés előtt 1 hónappal engedik a bétát? Elegendő ez az idő arra, hogy a bugokat visszaküldjük és javítsák? Vagy ennek a bétának egészen más okai vannak? Gondolok itt pusztán reklámra vagy valami mézesmadzagnak. Az én véleményem az, hogy ha igazán számítana a mi meglátásunk, észrevételünk a játékkal akkor a béta és a megjelenés között lenne 1 hónap "kieső" idő, ami alatt tudnák javítani amit kellene. Kétlem, hogy annyira tökéletes lenne a játék, hogy nem lehetne találni benne bugokat. Ti mit mondotok?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
xTREem
tag
Szerintem a béta kezdetekor már javában megy a "végleges" játékok terítése. Majd jön egy (kettő) peccs a megjelenés után, ahogy lenni szokott. Igaz, ez valószínűleg még nem tartalmazza a játékosok meglátásait, egyszerűen a gyártásba adás után felfedezett hibákat javítja. Elvileg...
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #7024 üzenetére
de van hogy ne lenne
moderálva
egyébként az uj battlegon nem lesz K/D arány mutató?[link] vagy az is csak a konzolokon nem lesz, gondolom lelombozó a nagyon minuszos arány
[ Módosította: Qru ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
devilinsid3
addikt
ez a beta már a konkrét játék szerintem, amúgy meg szarnak a véleményedre, ha az még építő jellegű is lenne
azokat veszik figyelembe akik 14 év alattiak és telesírják a fórumot, hogy nerfeljék a helit meg a nem tudom mit, mert szerintük OP, mert meghaltak..
1 hónap szerintem kevés erre, max később szarrá patchelik, mint a 3ban és több napig ledobál majd mindenhonnan vagy be sem tudsz lépni
betanál is a minél több ember bevonzása a lényeg egyértelmű.. ezért lett nyílt az egész, 3 nap "zárttal" meg kiszúrják a "kedvezményezettek" szemét, közben meg csak az egész a pénzről szól sajnos#7053) VAN der BOSS legalább nem kell resetelni a sok stat buzinak, akik minden nap resetelik, mert szar a kd meg az accuracy, vagy csak simán nem merik vállalni..
(#7054) prokxy ahogy haladunk nem hiszem, hogy sok lenne..
elindítod a játékot 300 pont
rád spawnol egy gyerek 2000 pont
célra tartottál 600 pont
ezek nélkül sajnos sikerélményük nem lenne a tizenéveseknek és inkább ad mindenre pontot..
meghaltál? nembaj itt van 5400 pont nehogy már abbahagyd
bf2-ben még 100 ponttal mvp1 voltál itt meg? lassan 10000 ezer nem elég, mert minden szarra ad sok pontot[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
prokxy
veterán
válasz devilinsid3 #7055 üzenetére
A BFBC2-ben volt EA szerver 2 db egy ideig, ahol 1 zászló foglalás volt 3000 pont, egy ölés 1000 pont! Megtetszett nekik és bevezetik itt is!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
devilinsid3
addikt
ne vezessék be basszus, aki már a nem túl bonyolult 3ban sem talált sikerélményt annak el kéne gondolkozni, hogy a víz a hülye vagy a kacsa nem tud úszni egyszerűen..
lényegében mindegy, hogy mennyi pontod van a végén, mert mindenkinek annyit ad érte, csak maga a tudat, hogy arra ad sok pontot amihez kb. semmi közöd, csak, hogy "legyen sikerélménye" mindenkinek../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
xavix13
őstag
válasz @rglaaf #7053 üzenetére
Adná az isten, legalább nem verné a sok csicska a k/d-re és lehet mennének foglalni.
Igazából nem is kéne hogy a killekért pontot kapjanak az emberek. Legalábbis Cq-ban. Az hogy megölsz vkit az csak egy eszköz conquestban arra, hogy eltudj foglalni egy zászlót. Nem az a lényeg hogy megölsz vkit.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xTREem
tag
válasz devilinsid3 #7055 üzenetére
"elindítod a játékot 300 pont..." Ez mekkora, rendesen kivagy már! Persze szó mi szó, lassan tényleg itt tartunk. Tegnap feltettem a BF2-t, felmentem egy 100 fős szerverre... Nos, estem keltem, ha véletlen megmaradtam egy percig akkor jött egy kis artillery, és repültem vagy 100 métert. Beültem a helibe is, régebben elég jól tudtam vezetni, de most nagyon furcsa volt, szinte szimulátor a BF3 hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
arról lehet tudni valamit, hogy a 4ben lehet-e squadként joinolni? Elég xar, mikor 3an összejövünk és nem tudunk egy oldalon játszani. Tudom, hogy erre kéne a klán meg hasonlók, de ha nincs akkor... :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
devilinsid3
addikt
hasonló lesz, mint a 3ban
ott is van valamiféle segítség, hogy ha friendek vagytok akkor 1 oldalra rak, DE MIVEL
pl. 10v10 ti felmentek 5en, akkor legyen 15v10? vagy esetleg kezdje el rakosgatni az embereket innen oda?
nincs rá jó megoldás.. és általában 3 embert még így is 1 oldalra rak tapasztalatok szerint, csak várni kell max. annak a 2 embernek, de ez is szerver függő, mert tegnapi szerveren úgy volt beállítva, hogy nem lehetett 1 oldalon 2vel több colonel 100 player.. ez is mi már? semmi köze a skillnek a szinthez../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
@rglaaf
veterán
ahhoz a cod féle host rendszer kellene ott azzal megoldották hogy összegyüjtöttél 7-8 embert és hozzátok keresett embereket, de a szerveres dolgoknál kivitelezhetetlen lenne hacsak nem bérelsz szervert és átbalanszolod a játékosokat hogy legyen hely a haveroknak
-
Laraxior
titán
válasz @rglaaf #7063 üzenetére
Ott meg az volt a baj, hogy nem lehetett mapot választani Az se jó, ez se jó...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
@rglaaf
veterán
Long knife fight hát ez se az a gyors cod-os bökés
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #7037 üzenetére
Főleg ha benn az összefoglalóba!!!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
H.Ezredes
őstag
Tojok én már mindenre ez a biztos azt kész. Így most minden megvan.....
Negyedéves előfizetés
Ajándék: BF4 és Premium
Sikeres kártyás fizetés
Negyedéves
előfizetés
3 megjelenés 0 postázva[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #7024 üzenetére
És akkor én vagyok az offer te meg segítőkész vagy... :S
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
emiki6
veterán
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
H.Ezredes
őstag
Minek nekem külön dogtag van teljesen egyedim....
Még egy PH-s kolléga csinálta nekem csak úgy
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
odorgg
addikt
válasz @rglaaf #7079 üzenetére
Egyébként épp most számoltam össze, hogy a ruszki BF3+Back to Karkand dlc+ Premium= 25k-ba fájt. Így utólag pláne
Aszem most kiegyezek a PC gurus 17k-s verzióval, ami a BF4-et illeti. Csak hogy lássa Ati hogy jó úton járok, és BF5-re lehet belemegyek majd a karácsonyi akcióba isOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
kriszpontaz
veterán
Devilinsid3 egy HÓNAP büntin??? Aaaaaazigen!!!! Szép teljesítmény. Ebből sem lesz egyéni avatar .
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
válasz kriszpontaz #7086 üzenetére
Nyehehe...
Izé, szegényke...
-
prokxy
veterán
Nem mondom, h miattam, de én már csak rátettem egy lapáttal..l
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SkyS1gn
félisten
Béta alatt meghülyül ha nem írhat
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Frozzy
őstag
hozzá állása valóban nem azt tükrözte, hogy ő egyéni avatart akar
(#7089) Cris99: ugyan már.. ő nem fog bétázni. vagy majd csak az utolsó 2 napban.. vagy karácsonykor. vagy amikor 5ezer lesz az alapjáték+prémium.. mert amúgy nem éri meg kész ez a gyerek esküszöm.. már nagyon szúrta a szemem a sok hülyeségével meg ahogyan szította az embereket..
Ati07 (devil..) majdnem ezer óra.. és ő mondja, hogy árér.. bevallása szerint csak 1 évet játszott csak..
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
gali777
őstag
Ezen mi volt amúgy a szítás? Ez semmi nem volt a régi énjéhez képest Amúgy meg Enlisted 2012-07-07, alig több mint egy év... vagy nem tudsz olvasni vagy te akarsz most "szítani" valamit... Amúgy meg, hogy egyesek itt nem értik a szarkazmust az visszatérő probléma
Meg engem is idegesített ez a folyamatos nyálverés már, hogy mikor lesz béta, honnan rendeljem stb. mert egy oldalt nem vagyok képes elolvasni... csak ő le is írta...
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz @rglaaf #7066 üzenetére
Ez amúgy így lesz a játékban is? lemegy a naptár mire végig tolsz egy killt és persze közben bármikor kilőhetnek nem? ennyi idő alatt még időd is van szólni a társadnak, hogy figyelj már oda. Ez randomba adja majd be vagy mindig ez lesz a front késelés?
-
emiki6
veterán
válasz gali777 #7092 üzenetére
Való e a szarkazmus egy "szakmai" topicba?
Haly úgy leteremtett alig merek hozzászólni.Devil meg elkanászodott, pedig a múltkori tilalom helyre tette, mint engem Haly.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz kriszpontaz #7097 üzenetére
talán pcguru-ból éri meg legjobban előfizetés mellé : Negyedéves előfizetés + BF4 és Premium 17490 Ft
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
kriszpontaz
veterán
válasz Snip3r_HUN #7098 üzenetére
Úristen, azt hittem visszajött Devilinsid3!!!
Csak vicceltem, olvastam mindent, de köszi szépen az infót .
A BF4-et egyelőre nem veszem meg, mert másra kell a pénz, de egy gépfejlesztés után szerintem december/január környékén benevezek rá. Persze a Beta-t kitesztelem hogy viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Tudományos Pandémia Klub
- Robotporszívók
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest