Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Én meg ilyet:

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Én meg ilyent

-
hibavissza
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
Szia!
Az asztalra kirakott két indítóikont. Az egyik 64 bites. A program fájlokban is ugyan ez a két ikon van az Origin Games mappán belül. Exe fájlok, de az Explorert indítják, ami az Origin oldalára visz, ahol elvileg elindíthatok pár pályát.
Jó lenne tudni, hogy ez ilyen, mert akkor azonnal letörlöm vagy van valami lehetőség a multi kipróbálására. -
afrojack1
senior tag
Hogyan kell rendezook-ot ugrani?

-
pohár
félisten
válasz
laposonly11
üzenetére
K512 MK2
-
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
én meg ilyet

meg ilyet -
laposonly11
senior tag
válasz
hibavissza
üzenetére
De itt is a játék ikonja türemkedik ki amint elindul, mint a multiplayernél...rakd a tálcára azt az ikont!!!

Beállítások a játékon belül vannak! -
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Megoldva! Át kelett álítani Originban x86 ra... így már műxik crossfire
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés a játékban van olyan lehetőség ami mutatja az FPS-t?
Beépített úgy mint a Battlefield3-ban.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Nincs ikon a tálcán
-
Dtomka
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát...így 200 óra játék után nekem még nem az...

#53657) gali777
Dehogy linkelgetek keress olyat ami megfelel az igényeidnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#53662) DeadMeat
Nem értem a problémád!?
Mondj konkrétumot.
De az biztos, hogy van abban igazság...h sokan le se szarj@k, hogy ha medkit -re, ammo-ra van a társának szüksége. Jót csak klánban lehet nyomni, főleg anno a BF2 ben mikor WAR-okra "jártam" vasárnaponként, na az igazi BF feeling volt
-
nepszter1
addikt
Most akkor 168 órát játszhatok a játékkal es utána tűnik el?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Most ugye emberek a fentiek szerint játszanak, az alsó lenne az optimális.
(#53668) VAN der BOSS
Nem ugrik fel az órajel.
-
@rglaaf
veterán
válasz
eladohardver
üzenetére
ráadásul egyik gpu-se dolgozik
ezt most nem értem teljesen
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát most fogják fixálni a teampléjt! -
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Dehogyis, ilyen lesz majd

-
eladohardver
őstag
Üdv Urak! Most raktam fel ezt a game-et és szaggat mint a nyavalya, ráadásul egyik gpu-se dolgozik IDLE-helyzetben van 150 mhz
HD5970 Videokártya 14.7 Beta Catalyst... Esetleg valami ötlet? Danke! -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Dtomka
üzenetére
Én meg azt unom, hogy egy értelmes meccset nem tudok lejátszani, a sok kis különleges igényű (agyhalott, retardált ,idióta, hülye behelyettesitheted belátásra szerint) játékos társam miatt, kiknek bonyolult megérteni mi is az a cq. Más, bonyolultabb játékosok fel sem hozom, mert felesleges.
-
Garsza
veterán
Helló BF4 LMG Type88 IRNV vel felszerelve játszok és sokszor úgy spawnolok be a játékba hogy az IRNV csak olyan mintha sima irányzék volna nem zöld rajta keresztül minden Ennek mi lehet az oka? Van rá esetleg valami megoldás?
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Még ne....még akarok egy SUAV service start-t

-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Majd a kollega biztos linkel egy pár szervert ami nincs tele full retardokkal, ha szépen megkérjük
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Azt a kasztot meg leginkább törölni kellene...
-
marilllyo
veterán
Lesz most akkor egy hét amikor tartózkodunk az alap mapoktól, amíg tart ez az ingyen őrület.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És mind nyomorék sniper.
-
fletoka
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ebben teljesen igazad van

-
zsotesz81
senior tag
Hali
Nem vagyok nagy fps-es, de ezt az ingyen 1 hetet nem akarnám kihagyni, viszont valamiért nem indul el a játék. Originben letöltöttem, rányomtam a játék indátásra, erre bejött browserben a battlelog. Írta, hogy telepítsek valami plugint, megtettem, majd rányomok a play campaigne-re, alul feljön egy kék sáv, azt írja, initializing campaign. Aztán itt megáll a tudomány. Tűzfalamban engedélyeztem már minden exe-t ami kellhet
, a játék mappájából újratelepítettem a directx-et, vc2012-t, originben futtattam a játék javítását, catalyst driverem 14.4, de nem akar elindulni.
Mi lehet a gond? -
Dtomka
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Én is észrevettem, ~ 60 k pontot kaptam
(Igaz a 200% is be volt aktiválva
)(#53644) kovy29
Miért adnának?De ez az agyhalott duma már kezd kissé unalmas lenni...(#53645) hibavissza
Nyomj alt+ enter és akkor már full képernyős leszAz újoncok kezdik ellepni a szervereket...aztán megjelenek azok is akik próbálgatják a különféle csalási módszereket. Olyan Dejavu érzésem van (BF3)
-
marilllyo
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Opsönszbe be tudod állítani. Vagy Alt+Enter.
-
F_Zolee
nagyúr
De nagyszerű, hogy újraélesztás után rángatózik a fegyver magától. -.-

-
törölt tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Csak ha kirakod az ablakba a TV-t, monitort,minden ellenkező esetben fut az szerintem teljes képernyőn is

-
hibavissza
veterán
Üdv!
Letöltöttem a próba bf4-et. Csak ablakban képes futni? -
Bjørgersson
félisten
What’s next?
The next initiative on the CTE will be called the Teamplay Initiative. Here we will focus on improving teamplay and the objective aspects of playing Battlefield. This will include everything from Commander, Squads, Field Upgrades and Game Mode improvements, features and bug fixes.
Adnak agyat a sok (~90%) agyhalott játékosnak?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
laposonly11
üzenetére
Aha... használd akkor.
-
prokxy
veterán
Meddig van duplaXP és milyen okból?
-
afrojack1
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Te hülye vagy!

-
LLD
aktív tag
Dehogy is vegyék ki a staffit imádom szonézni őket.Lezúzod és íííírja hogy csííter!!!

-
Sabre
őstag
-
deadwing
addikt
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Nekem legutóbb a 14.7 elkezdett szaggatni, miután bekerült a 2. VGA a gépbe. Hiába reinstalltam a csatalisztet, nem lett jó. Ez után kínomban felraktam a 14.6-ot és azzal már hibátlan. A map elején röccen 1-2-t aztán jól megy. Mellesleg nevezzük nevén a gyereket. Mikrolag = apró röcögés. Amit a mantle csinál néha, az nem mikrolag hanem bazi nagy AKADÁS

-
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A staff ellen az a baj, h sokkal nehezebb taktikázni a tereptárgyak közt, mert rámfordul az a szar és még bugos az AP is mellé, így persze, h betalál, mint a jet guided és az MBT law is.

-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
szerintem se de ha nincs tul messze akkor rárontok felborítom, ha kifogytam akkor meg oda b@szok egy rpg vagy smaw-ot
-
SkyS1gn
félisten
Nemtudom colonel hol hagyta a bipodot, ez így tök láma fegyver...

ACOG Axe, for thos long range cutting stuff

-
CJ4567
nagyúr
Az mitől van, hogy van elég FPS-em de "akad" a játék? Tehát van hogy megyek és pillanatokra megáll, pedig több FPS van mint BF3-ban és ott meg nincs ilyen, erre van megoldás?

Mindegy hogy milyen felbontás, resolution scale, ezt csinálja, még 1024x768 25% resoltuion scalenál is. -
DeadMeat
nagyúr
Kibaszott ahgyhalott idióták ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

-
prokxy
veterán
Az normális, h az attack jetet simán kifordulja a stealth jet?
Nem vagyok pro jetes, de nem kell félteni, ha beleülök!
De az, h tegnap ki nem tudtam fordulni azt a vackot, az kb vicc. Ja meg jött az active radarjával, hát kapja be! 
szerk:
Aki most tolja, attól kérdezem: sok a kezdő?
-
Sabre
őstag
válasz
yodamester10
üzenetére
Nekem még a régi cs-s időkben váratlanul elhunyt sennheiser pc160 SK után kapott PC150 van még mindig és nem akar tönkremenni, mondjuk egy ilyen fülestől ezt is várom, csak az asrock alaplapi hangkeltő.
-
afrojack1
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
jónak tűnik! attack heli picit gyorsabb lehetne és AA-ba tényleg nem kéne az active radar! a többi jó!..... de már előre félek hogy megint szarabb lesz minden!
ezt a CTE-s dolgot nem értem, tesztelték mindenki mondta hogy ez jó meg ez az igazi bf4 de akkor mért nem élesítették? 
sabre: én is ezt a steelseries siberia v2-őt a cs miatt vettem de, bf4-be is jól működik!
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz
front3r
üzenetére
Vehicle buff-nerf...ez kéne egy BF szériában az egyik legfontosabb legyen.
Nagyon kíváncsi leszek, h mit produkálnak, de a CTE lehetne egy teszt erre és a nép hangját meghallgatva élesítenék.
Tankot ne bántsák, de az attack heli lehet gyorsabb, jetek jók így, az AA-ból vegyél ki az aktív radart, kisheli maradhat.
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Haverom letoltotte a jatekot, mit masoljak at az o geperol az enyemre, hogy nekem kulon ne kelljen letoltenem az egeszet? -
front3r
őstag
Ez volt már linkelve? Ha igen sorry...
-
törölt tag
Ja értem köszi! Akkor lehet majd felrakom valamelyik 14-es drivert.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

annyi már bizonyos hogy AKG és nem BKV vagy MÁV

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát most fogják fixálni a teampléjt!