- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Most mentem egy állati jó kört Zavodon (lehet, hogy volt már ennél jobb köröm, de ez most remek volt), nem hiába ez a kedvenc pályám.
1600 ticket-es szerverre mentem, nem sokkal kezdés után csatlakozhattam, mert 1400 körül volt mind a két csapat, mi voltunk végig hátrányban, de a végére fordítottunk, és meg is nyertük a játékot.
Én tankkal, IFV-vel mentem leginkább, eleinte inkább csak védtem a meglévő zászlóinkat, meg vadásztam az ellenséges konzervdobozokra, aztán később már foglalgatni is kezdtem.
A squadom sem volt rossz, 1-2 alkalommal beültek mellém gunnernek, csak éppen spotolni felejtenek el...
Nem tudom elhinni, hogy egyik lövésznek sem jut eszébe, hogy egerészés közben a Q-t is nyomogathatnák, mert esetleg ki lehetne kerülni az aknákat, sőt, talán még az ellenfél katonáit is könnyebben észre lehetne venni, akik azon vannak, hogy kilőjenek minket...
De nem, így vezetés, célzás és az ellenfél keresése közben még a Q-t is én nyomogassam... Mondjuk ehhez már hozzá vagyok szokva, de akkor is.
Bár egy szót nem szólhatok, legalább néha kiugrottak javítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest