Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Premiumnak van csak boost?
-
Atla
senior tag
Meddig van ez? És mi van ha még rányomok plusszba én is egy kis boostot megadja?
-
fogirobi
senior tag
Most játszottam 2 kört, hiába van kiírva, nincs semmilyen boost, legalábbis nálam...
-
blaca83
őstag
Letöltöttem és frissítettem a legújabb plugint amit az Origin felajánlott a belépésnél és azóta nem tudok felmenni egyetlen szerverre sem!
Van másnál is ez a hibajelenség???
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Dave567
addikt
Hát nem kell így tenned, és akkor minden oké, nézd akinek 30/0 vagy akár 20/0 K/D-je van az cheater vagy camper, azonnal kivágom.
Nem kell amúgy se nagyképűsködni a szervereteken, de aki nem oda való azt ki kell vágni azt csókolom.
Én is találkoztam COD4-ben olyan magyar Admin-nal, hogy ha tényleg jobb voltál mint Ő akkor kivágott mint a szart, Na ez tényleg undorító. -
raggg
senior tag
Frissen telepített windowsnál van megoldás arra hogy átmentsem a korábbi BF4 installomat? Vagy megint le kell töltenem?
ragklaatPS
-
boogie84
veterán
Ha elotte kimasoltad azt a 30GB-ot az ea games mappabol akkor ugyan oda viaszamasolod es leellenorzod az adatokat az originben! Ki fogja egesziteni.
blaca: Szerverkarbantartas van, tegnap hajbali 4-kor azt irta h nalunk 9-tol nem lesznek elerhetoek a szerverek.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
TXT
őstag
válasz Snip3r_HUN #23575 üzenetére
Es az, hogy RANDOM mod adja, attol meg mindenki meg fogja kapni Ivy100-ig minazt, ami a battlepaks-ekben benne van, koztuk a kiegeszitoket es a ket 200%-os boostot is?
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
Laraxior
titán
Mi a rosseb...
Oszt ez mikortól? Aszittem december... Mondjuk tölteni még nem töltött le semmit, csak browser plugint. De a mapok már a keresőben vannak.ja oké, látom másnak is van
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Mr.White #23623 üzenetére
Mi lesz az a két új land vehicles, azt lehet már tudni? Mert az airok nem érdekelnek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
gali777
őstag
válasz Laraxior #23625 üzenetére
Dirtbike + a bombázó nem 2-2 vehicle hanem csak 2, egy földi és légi.
És ez a bombázó is csalóka, mert kb olyan lesz mint a gunshipChina rising oldaláról:
"2 land and air vehicles
- The dirt bike returns from Battlefield 3™: End Game
- Take control of the map’s control center to deploy the all-new bomber "[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #23624 üzenetére
Ez is igaz
amúgy nekem majdnem bejön mind kivéve dawnbreaker meg siege habár dominationbe meg jók
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Laraxior
titán
válasz gali777 #23630 üzenetére
Az elég karcsú, még az AC-130-ban sem ültem,nemhogy a bombázóban. A kis droneokra leszek kíváncsi, mekkora robbanást tudnak produkálni, márha suicide drone-ok egyáltalán, vagy sima sofőrnélküli repülők rendes rakétákkal stb.
-
Mr.White
senior tag
válasz Bjørgersson #23632 üzenetére
claymore-ozni veled.
-
prokxy
veterán
-
LLKobe
veterán
Nem vagyok túlságosan otthon BF témában, csak nemrég kezdtem a 3-at multiban, és egyelőre csak kóstolgatom milyen lehetőségek vannak. Ma láttam egy videót a paracel pályáról, hát elég durca
Nekem tetszik.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Laraxior
titán
válasz LLKobe #23636 üzenetére
Az a pálya megy keresztül a legnagyobb változáson az elejét és a végét megnézve a csatának. Az elején tök nyugis, szigetek, nyugis a tenger, a végére jön a vihar, hatalmas villám, meg mennydörgés. Meg a hajó amit el lehet szabadítani, hogy becsapódjon középre, felgyűri a szigetet, áttolva a C pontot a másik oldalára a szigetnek. Óriási
Mondjuk a Flood Zone se kutya, azzal a sáros iszapos vizével, olyan lesz mint Velence, ha szétszedik a gátat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LLKobe
veterán
válasz Laraxior #23639 üzenetére
Nem is értem miért nincsenek ilyen időjárás effektek minden pályán. Sztem hatalmasat dob a hangulaton a szélvihar meg eső. Arról nem is beszélve ha lenne köd, vagy hóvihar...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy miután beléptem egy szerverre egyből kivág? Köszi!
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Laraxior
titán
válasz LLKobe #23641 üzenetére
Oké, hogy szép, meg hangulatos, de a viharban már közel sem olyan frankó harcolni, főleg nem a vízen Se Flood Zoneon, sem Paracelen. A víz alatt nem lehet irányítani a TV rakétát, ami elég nagy gond.... pozitívum viszont ha irányba van akkor becsapódik torpedóként
-
Lazika
senior tag
válasz devilinsid3 #23645 üzenetére
Semnmi hiba üzenetet nem ad. Betölti a pályát, elindulok erre fehérren villog a - jel és vissza kerülök a browse server részhez. Próbáltam internet explorerbe, chrome-ba. chromeot újraraktam,de semmi. Punkbuster telepítve van.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
devilinsid3
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest