Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Demózás lesz, ráadásul a placcon lehet majd tolni is helyben.
Több órát említettek.
Szerintem úgy lesz hogy 10. EA konferencián lesz egy MP reveal trailer, aztán lesz egy Frostbite 3-as trailer (ezt valahol olvastam is), meg lehet hogy hintenek a SP-ből is. Aztán utána meg lehet hogy fejest ugranak a szinpadon a MP-be, vagy ha nem is... rengeteg interjú meg gameplay lesz a játszható verzióból.
Meg mondtam sok youtubeos is kinnt lesz, ők is ontani fogják a videókat! -
SkyS1gn
félisten
New Battlefield 4 poster mentions “Levolution” and water combat
The most interesting of the new features mentioned is “Levolution”. It’s described as the player having the ability to “change the landscape in real time with interactive environments that react to your every move”.
“intense water-based vehicle combat”.
improved destruction.-Ez remélem nem merül ki a RHIB csónakokban!
Ha ezek igazak akkor puszi Dice! -
SkyS1gn
félisten
Tudjátok mit? várjátok meg a tecskós 4k-s Prémium edísönt, akkor ugyis elözönli HA-t a PE

(#1295) kovy29

(#1297) kovy29 kukitokkal

-
Gyula84
veterán
Még a végén én is előrendelem

-
Delta×
senior tag
Látom mindenki előrendelési helyeket keres
Én CD galaxis-tól veszek játékot ha veszek !! Mivel Nagyon baráti az ár és van ingyen posta ráadásul aznap reggel érkezik meg a játék amikor a nagykönyvben meg van írva a megjelenése
És itt is jár az előrendelői bónusz china rising dlcÉs mint írják "Az ár becsült ár, a megjelenésig változhat." simcitynél is ez volt utolsó 2 hétben még 1 ezrest engedtek az áron !!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Ha nem rendeled elő, akkor biztos nem lesz benne
. -
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Annyit biztos mint a 3-nál, vagy többet

-
Dexter-2000
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
de az mind a kettőhöz jár csak elő kell rendelni őket
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
China Rising DLC. Meg ki tudja mit vágnak még ki
. -
Dexter-2000
őstag
a sima bf4 és a digital deluxe között mi is a különbség?
-
SkyS1gn
félisten
Facebookon BF4 China Rising post:
- "Why not just add it in the main game if you can announce it this early ?"
- BF: "We will share your feedback with the team. Thanks for sharing your concerns."
FAIL! -
HeZzZ
senior tag
nemtudom hogy ekkora értékeknél lehe-e már tényleg érezni, de kisebb kártyáknál, pl 580 és társai, szerintem is lehetett érezni.
az NV-nek van presztízsértéke, mondhatni árban is megnyilvánul, ugyanakkor lehet az egész placebo. az ember azt várja el agyban hogy az NV legyen jobb, mivel azt halottam és arra kíváncsi, és ilyenkor jön elő. könnyen meglehet. de szerintem csak "kisebb" nem csúcs gpu-k esetén van érzékbéli különbség
-
-
Winne
nagyúr
Én nem magas beállításokon játszom a komolyabb kártyákon sem, inkább legyen csak több fps, így a minimum fps sem esik be sosem zavaró határra. A kép "simasága" nem igazán látszik, inkább csak érződik, én a Ti4200 óta nem voltam a zöld oldalon, most tértem vissza, de pozitívan csalódtam.

-
HeZzZ
senior tag
tehát még mindig simább egy NV-n. hm. sosem gondoltam volna, de én is tudom hogy az NV minőségibb játékélményt ad.
nagyobb AMD kártyán még nem próbáltam a BF3 mat.
egyébként nem is a max meg az average fps érdekel, hanem a minimum. és ha egyszer ott is jobb az amd? a vsync nem lenne megoldás arra, hogy simábban fusson?
-
HeZzZ
senior tag
Itt egy link amiben egy DICE-os pali elmondja hogy mind AMD és mind NV kártyákhoz lesz BF4 optimalizált driver.
kérdés hogy vajon mekkora lesz két azonos képességű zöld és piros kártya közt az FPS. majd kiderül hogy az az AMD plecsni csak dísz ott a battlelogon, vagy mégsem.
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem ilyen van, szerintem teljesen korrekt és semmi nincs benne. Fekete polón BF3 felirat, ennyi.
Meg több játékból van még ilyen.Meg most egy hasonló Razer polora is vadászok (adatlapon látszik is mekkora márkafan vagyok) mondjuk karom max fele ekkora, szóval nem fog rajtam így mutatni.

-
bul07
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Majd 34 évesen bf4 pólóba fogok mászkálni , annyira nem vagyok gyerek agyú (valamilyen játék rendvezményen természetesen felvenném, már ha rámjönne mert általában ezek az ajándék pólók gyerek méretek L-es XL-es apróságok), pószter plakát se izgat abból is kinőttem már

Nekem a kód is elég lenne dobozos áron , doboz se kell
30-as nettel elég hamar lent lenne , főleg ha elő telepítés is lesz, akkor meg főleg elég lenne egykód -
7600 GS
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hmm, ennek örülök. Remélem elő tudom majd rendelni az 576-ban, egyelőre még csak a sima verziót látom.
-
7600 GS
addikt
Várható a játékból valami Limited Edition kiadás?
-
bul07
nagyúr
Hát csak azért mert egyes üzletek anyiért adják amenyiért előrendeli az ember
És van hogy a kezdeti előrendelési árr alacsonyabb mint megjelenés ellőt mert hajlamosak emelni ha kapóc a cucc, így aki időben rendeli lehet jobban jár mint aki vár
Én a BF3 LE verzióját 7860Ft-ért(+250Ft szállítás) rendeltem elő az ipon-nál míg más helyeken 8990Ft+990Ft szállításal lehetett
Persze az ipon-nál se sokáig volt kint ilyen áron kb 47percig volt ennyiért és utána emeltek rajta, kezdeti elírás lehetett, de annyiért adták amenyiért előrendeltem
Én azt valom hogy ahol csak lehet elő kell rendelni és ahol a legolcsóbban adják azt kell megtartani, persze ha nem kellenek ilyen felesleges dolgok hogy pólló meg mit tudom én ami egy hónap múlva csak pórfogó -
-
Gyula84
veterán
Kíváncsian várom mi lesz belőle

-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Csak most olvastam el a teljes rizsát, több óra MP? Legyen már júni 10!
"DICE is going to E3!
We’ve heard from millions of fans that multiplayer is what you want to see most – The wait is almost over! E3 2013 will feature hours of Battlefield 4 multiplayer footage; both at the special EA event on June 10th and streaming live from the E3 showroom floor where we will be inviting attendees to play and compete in Battlefield 4 multiplayer .Not coming to E3? No problem! You will be able to catch live streams of the entire E3 experience, including extensive footage from live, unscripted multiplayer matches, complete with commentary! "
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jut eszembe: miért néz oldalra az egyéni képed?
Én azon elmosolyodtam amikor a Revelations-ban le kellett ütni a lantosokat és felvenni a ruhájuk. Yusuf meg megjelent ugyan azzal a kendővel a fején, de a lantos-énekes ruhában és nagyon hülyén nézett ki...

-
SkyS1gn
félisten
PC-s is van

-
emiki6
veterán
Szerintem 576-ban lehet majd külön BF-es dogtaget venni. Láttam MoH-ost Mass Effect-est meg talán Crysis 3-ast. Szóval BF-es is tuti lesz (lehet volt is), csak nem névreszóló. Nomeg nem kell megrendelni...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem? pedig sokkal maradandóbb egy póló- steelbook, dogtag, wc pumpa vagy akármi mint egy masni az Abrams-re

-
aAron_
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nem hiszem, hogy bármi akadálya lesz a béta utáni előrendelésnek, bf3 esetében sem volt
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Steelbook + dlc, kezdenek jönni a normális tartalmak, de kivárok nyár végéig mire minden lap ki lesz terítve!
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
No csináltattam 1. hsz-t, ha valami olyan van amit gondoljátok érdemes belerakni csak írjátok meg privátban és berakom!
-
aAron_
őstag
Electronic Arts: Négy évig biztos támogatás a jelenlegi konzolgenerációhoz
így még a bf5 is, vagy akármi ami az utódja lesz is lehet még jön
nextcur gen-re
-
kmisi99
addikt
Na ez is születésnapomon jelenik meg. Meg is lepem vele magam.
-
bul07
nagyúr
Na találtam még egyet, és szerintem jobb mint az előző
1942 Graphotype Made Custom STAMPED Military Dog 1400FtNem keresgélek tovább én ezzel tennék egy próbát (lehet teszek is
)Na még egy kaptafára de három variáció
[link] [link] [link]Na most már van bőség zavara

És még lehetne találni
-
-
prokxy
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Jó, de az nem egyedi, nem Hozzád kötött, stb, nekem olyan kell, amin rajta van a nick-em. Éééérted?

Már naon várós az E3, kíváncsi leszek a MP-re!
A COD naon beégett az XBOX ONE bemutatón, h mekkora szar mégis a motorja, meg nem is új, reméljük, h ez itt nem fog előfordulni.
-
SkyS1gn
félisten
BF4 Live MP demó már fb esemény is van! Ami érdekesebb az a leírás:
"Prepare 4 Multiplayer!
DICE will be live demoing Battlefield 4 multiplayer during "The Download: EA 2013 Preview", at E3 2013.
Battlefield fans attending E3 will also have the chance to go hands-on with Battlefield 4 multiplayer at the EA booth.
Not coming to E3? Don't worry, we've got you covered! You will be able to catch live streams of the entire E3 experience, including multiplayer matches complete with commentary!"
Élő meccsek lesznek egymás ellen, ráadásul az E3-on kipróbálható verzió is lesz, szóval pl LevelCapGaming aki biztosan kinntlesz meg egy rakat youtubeos majd csinál fasza first impressions videókat!
E3 Váárlak

-
SkyS1gn
félisten
Battlefield 4 vs Call of Duty Ghosts graphics comparison
Pfff... hát igen, nekem is ez a véleményem!
(#1201) sixpak Nem azért mondom, kit érdekel a gyári órajel, az én 6950-em is 1Ghz-en pörög, 6970 feloldott shadereivel együtt!
De a Ghz kártyák azthiszem az újabb szériából valók, talán tovább húzhatóak!
-
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy BF4 előbb lesz mint a hd 8000.
Én például eme cikk elolvasása után döntöttem úgy, hogy 7950 lesz.
És ha ez nem reklámár, akkor nem tudom, hogy mi az:
7950Szerk:. mindegyik ghz edition.
Én, aki soha nem tuningoltam semmit, felhúztam a catalystba a gpu órajelet 1100-ra és a power tune-t +20%-ra és ennyi. Úgyanúgy megy mint előtte, csak 5 fokkal melegebb(68).
Persze ha valaki nem árérzékeny, akkor mindegy, csak így jó pár tízes a zsebébe marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És itt is jár az előrendelői bónusz china rising dlc

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)