Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Az elöbb ment össze 2 tank és nem volt LAGGG

Make it happen!
-
SkyS1gn
félisten
Na amin tuti elfut a gamma:
AMD faszi most mondta hogy a gépekbe:
Amd FX proci7970 crossfire
...vanhasonlóra tippeltem

-
holodp
aktív tag
Elég durván kivehető, hogy ki játszik kontrollerrel, és ki billegérrel. Nem bírom megérteni, hogy egyesek mit szenvednek konzolokkal.
Eddig jól néz ki a játék, majd ha megint lesz akcijós premium edition, akkor meglesem én is.
-
bul07
nagyúr
válasz
gali777
üzenetére
Hát nem tudom a 5fős squad lefedi az egész pálya minden zugát mert érzésre minden ellenség feje felet ott a piros pötty , néz bele a tegnapi közvetítésbe , ahogy körbeforog a katonával minden dimenzióban van pötty, egy szinten a katonával, alatta, felette az emeleten, mindenütt
-
batt
aktív tag
Gyerekek jónak ígérkezik még a végén a játék! Még egy könnycseppem is kicsordult amikor megláttam a commander módot meg a kínai zászlót!
Sebaj, majd BF5 be megkapjuk a nagyobb squadokatttt BF6-ba meg a Recorder-t!
-
bul07
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
És a Commander belát mindenüvé , pincétől kezdve az utolsó szoba eldugott sarkába, na ne már
Oké hogy mondjuk egy UAV ha nyílt terepen vagy akkor észrevesz de egy egy mélygarázsba hogy lát le
Remélem HC nem lesz benne legalábbis a piros pötty nem lesz a fejek felet, mert az nem jó buliMeg azért gépágyúkból kell négy öt találat hogy valaki firkanyon, miből van az a katona, 10cm vastag kevlárt hord hogy egykét találatól nem hal meg, jó tudom azért van így hogy el lehessen futni a találatok elől értem én
-
pohár
félisten
na nekem ennyi izgalom elég is volt már, ma is úgy keltem, mint a mosott szar... csak a BF miatt

-
bul07
nagyúr
Most komolyan miért kell wh-t tenni a játékba, mindenki feje felett ott a piros pöty ,
De ki jelöli meg őket házon, pincén keresztül?
Förtelem az egész , remélem HC nyoma se lesz ennek, nekem nem kell gépi segítsék, akkor már tegyenek bele célzás rásegítőt is a célozni nemtudók miatt -
SkyS1gn
félisten
Buildingride

-
pohár
félisten
mekkora volt ez a repair torchos próbálkozás, utána meg a táncolás az RPG-vel

-
Gyula84
veterán
Commander Mode will only support iOS tablet devices including the iPad and Mini as well as Android tablets such as the Google Nexus and the Samsung Galaxy Note. Mobile version will (also) support VoIP communication.

-
SkyS1gn
félisten
Meg a warez miatt! Multi menne warezen...
Na persze.... mostmeg már ezt mondják
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2 rendes bugot vettem eddíg észre:
-heliben mozog a kéz
"DAT HAND"
-mikor a tankot nézik 1st personbe akkor villog a képpre alphához képest nemrossz
-
D4M13N
aktív tag
engem akkor vennének meg kilóra ha kiadnák a mod SDK-t vagy legalább is valami féle map editort.
Tudomtudom a dlc-k miatt nem teszik,de megoldható az is, hogy ha a dlc-ket megveszi az ember akkor a mod sdk-ban csak akkor láthatja az új object-eket.
-
SkyS1gn
félisten
"alpha 29 the new alpha 12!"

(#1954) gali777 Már megy is!
-
gali777
őstag
Lesz ma is stream?
-
SkyS1gn
félisten
Bírom hogy azért bf-es arcok kommentálnak nem marketinges gyökerek

-
aizen92
addikt
Videó első fele:
egyszerűen imádom az UI-t... tetszik a minimalizmusa. az meg kifejezetten tetszik h a CTFnél nem lebeg az orrod előtt direktbe az aktuális zászló hanem oldalt marad.
ezt nem is tudtam h a harckocsikból kifogyhat a lőszer ( gondolom csak a löveg és a MG infinit marad )Második fele:
az hogy a squadleadert meg a field egy bizonyos kameráit lehet váltani az rohadt jó.
Kérdés. ezeket az utcakamerákat nem lehet kilőni?
nehogy má' korlátlan hatalommal rendelkezzen a drága parancsnok.
de szerintem az egésznek az lesz a lényege h spotoljanak a csapattársaid különben ellehetetlenül a commander munkája. remélem itt rászoktatják a playereket mert bf3ban senki nem akarja csinálni ( mivel talán kicsit bonyolult ) itt ahogy láttam tök egyszerűen jelölte ki az enemyt .más:
azt nem tudni squadon belül lesz-e mikrofonos kommunikáció? én hiányolom. -
aAron_
őstag
válasz
pockhome
üzenetére
még ráérsz ezzel...
más: commander lvlcap
-
pockhome
senior tag
Valaki tud adni egy linket ahol elo lehet rendelni a lemezes valtozatot, nem tul dragan

Esetleg ahol van hozza polo is, vagy az ehhez nem lesz? -
D4M13N
aktív tag
lista az összes infóról
[link] -
aAron_
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
igazából alpha12 nem tudott semmit, csak a kommentárok istenítették, mert azok is noobok voltak
chatben fél óráig ez volt a téma -
SkyS1gn
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Elneveztek egy platoont arról az E3-as játékosról aki tudott is valamit mutani nem összevissza futkozott!
Ennél jobban nemtudom leírni

(#1935) Def26 Spectator nem újkeleti dolog, azthittem (főleg idősebb) bf rókák ezt kisujjból vágják, ennyi!
-
xavix13
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Alpha 12
Egy E3-as látogató gondolom.
Csak nem értem hogy miért "The Hero of the June 11th LiveStream of BF4" -
SkyS1gn
félisten
Majd ahogy jönnek az infók kiegészítem az összefoglalót, ha valamit kihagyok majd szóljatok!
-most veszem észre valamikor PH köcsöge lettem
-
gali777
őstag
Meg lehet nézni valahol a tegnapi gameplayeket? Amikor 11 körül bevágták a fishing in baku-t inkább itt hagytam az egészet

-
SkyS1gn
félisten
Minden nap az E3 alatt lesz ilyen.
Interjú a fejlesztőkkel, interjú a játékosokkal, említették LVLCAP-et pl, lehet hogy majd ma.
Berszélgetnek, közben meg nyomatják a gameplayt az éppen ott játszó emberkékről, spectator móddal.
15perc a limit, aztán cserélődnek.
(#1901) xavix13 Faaaacepalm

(#1908) aAron_ "Named after the Hero of the June 11th LiveStream of BF"
-
aAron_
őstag
ha valaki még nézte ilyen későn is az ezt érteni fogja
Alpha 12 -
aAron_
őstag
arra valaki rájött már hogy van ez a tank lőszer? úgy látom hogy alapból van pár, de ha elfogy akkor is mindig újraterem egy darab. talán úgy lassabban lehet lőni ha kifogyott?
-
Delta×
senior tag
Most értesültem róla egy hirdetésben :
"Battlefield 3 Close Quarters DLC INGYEN!
Tehát annyit kell tenned hogy amikor megnyitod az Origin-t a termékkód beváltásánál azt kell be írni hogy: bf3e3" -
Delta×
senior tag
nem semmi amit itt pre-alpha streamen művelnek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gyúrósok ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi haladó szinten
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)