Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narxis
üzenetére
Ma reggel 09:21 perckor pedig kidobott engem is és másokat is az RC1 szerverről. Úgyhogy ennyit arról, hogy a probléma megoldva!
Gyakorlatilag a játékosok száma napközben elenyésző lett, gondolom este vannak többen én meg akkor már nem játszom és azt vettem észre, hogy éjszaka vagy 20 amerikai szerver tele van. Most akkor azokat szivatják akik európai idő szerint nappal játszanának?
-
Lehetetlen amúgy meg úgy látom kevesebben vannak manapság szervereken. Viccet félretéve lehet azért gondoltam azt, hogy még mindig tart ez a ledobálós téma.
-
Katasztrófális állapotok vannak, gyakorlatilag játszhatatlan a játék.
-
válasz
Kiss70
üzenetére
Állítólag már dolgoznak rajta: [link]
De én azt olvastam, hogy inaktív fiókokat használva összeomlasztják a szervereket. Tehát valami exploit lehet ha ez igaz. Azért is nincs probléma amikor az amerikaiak többssége játszik. Ez valami kibaszás, bosszú vagy ilyesmi lehet európaiak vagy ázsiaiak ellen.
-
Lehetetlen játszani, valaki csináljon már valamit!
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ez érdekes, én reggel játszottam egy fél órát vagy 1 órát.
-
válasz
Gainka
üzenetére
Nem hiszem bár most már olyasmit is olvastam, hogy hivatalosan még nincs megerősítve, hogy DDoS.
"Something causes Blaze, the backend of EA, to disconnect. When connection with blaze is lost, players on ranked servers are all kicked in an instant.
If this is related to the recent DDoS attacks is unknown. Yet the person I've chatted with at the hosting company my server is at, they are more thinking of a separate issue at EA not a new attack. " [link] -
Azt hittem már mindent láttam de azért arra nem készültem, hogy egyik napról a másikra EA megszünteti a hozzáférésem egy játékhoz mindenféle magyarázat nélkül, a játék Steam fórumán is többen panaszkodnak, szerintem valamiért azok érintettek akik a Steam-en vették, mint én is.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igaz de azért ahhoz képest, hogy mennyire nincs ilyesmi multis játék mostanság azért elgondolkodtató. A BF 2042 gyenge lett, a Fortnite, Pubg meg teljesen más világ. A Cod-ok meg sima lövöldék járművek nélkül.
-
Szégyen, hogy ilyen kevesen játszanak már ezzel a kiváló játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PC /i5-3470/8GB/
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyakorlatilag a játékosok száma napközben elenyésző lett, gondolom este vannak többen én meg akkor már nem játszom és azt vettem észre, hogy éjszaka vagy 20 amerikai szerver tele van. Most akkor azokat szivatják akik európai idő szerint nappal játszanának?