- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
.
-
astrojoe12
tag
válasz
Lendova #101892 üzenetére
Hát jól van, csak egy ártalmatlan kérdés akart lenni, mindegy kinek van igaza. Tényleg nem lehet egy az egyben össze hasonlítani ezeket. Azt tudom csak biztosan, hogy sokszor átmegy a lőszer az ellenségen és nincs találat jelző, se sérülés. A játék megjelenése óta ez van, de csak a negyedik résszel. Régen sok embernél volt, sokaknál megszűnt azóta a hiba, nálam nem teljesen. Azt hittem van esetleg általános megoldás, beállítás, paraméterezés vagy valami...
-
astrojoe12
tag
válasz
Lendova #101890 üzenetére
A saját statom éppenséggel engem igazol. Tudod esetleg, hogy a statisztika szerint, mennyi a (csak PC) játékosok átlagos találati aránya a lövések számához képest?
Az enyém:BF3 17,1%
BF4 13,1% ---> itt az eltérés a többi játéktól, ami nagyon érződik játék közben.
BF1 18,5%
BF5 16,8%
2042 21,3%A BF4 első pár évében ez a probléma az egész világon súlytotta a játékosokat, rengeteg cikk és videó van róla. Az EA service oldalán is vannak panaszok ezzel kapcsolatban, hagy ne linkeljek be ide több videót, cikket és egyebet, mert fél perces google után nyilvánvaló a dolog...
Inkább azt szeretném tudni, hogy akinél megoldódott, ott mitől javult meg.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Pár évente felteszem a kérdést, hátha van rá megoldás: miért nem adja meg a találatokat a játék?
A ping 30-60 között van, nincs elveszett csomag, nem töltök filmet a háttérben. A többi játékban nincs ilyen probléma. Vissza néztem a videókat és szigorúan csak az egyértelmű találatokat számolva, a játék a nem adja meg a találatok 50-80%-át. Tíz éve másik városban éltem, más volt az internet szolgáltatóm és régebbi gépem volt, de akkor is ugyanez volt a bajom a játékkal.
A napokban játszottam hackelt hálózaton a játékkal, az Origin és a webes szerver kereső kihagyásával és 360/50 arányt értem el egy team deathmatch pályán. Eddig ahhoz szoktam hozzá, hogy a találatok nagy részét úgysem nem adja meg, ezért mindig extra tutira megyek célzáskor és lövéskor... mert egyébként a többi battlefiled-ben nem vagyok nagy játékos, tök átlagos a statom.
Ebből arra következtetek, hogy nem nálam van a gond. Nektek is ezt csinálja, vagy nálatok rendesen működik?
Félve kérdezem, esetleg van már megoldás erre a dologra?Köszönöm, ha válaszoltok!
-
astrojoe12
tag
válasz
eladohardver #101762 üzenetére
Már többször megbeszéltük a Battlefield fórumokon, hogy nem a magas fps miatt lesz sima és gördülékeny a játék, hanem az egyenletes frametime miatt. Ne magas fps-re törekedj, hanem stabil frametime-ra.
Ha alacsony a frametime érték és stabil, egyenletes, akkor 60fps sokkal simább, gyors és törés mentes képet eredményez, mint a túlhajtott 200 fps.
-
astrojoe12
tag
válasz
eladohardver #101759 üzenetére
Talan a menü mélyen ki lehet kapcsolni, de minek? Pont az a szerepe, hogy ha gond van, azt mutatja.
Kábel van a router felé, melyik ikon szokott megjelenni? -
astrojoe12
tag
válasz
eladohardver #101755 üzenetére
-
astrojoe12
tag
válasz
Tomassy00 #101747 üzenetére
Azt hogy lehet megjavítani, hogy az ellenségen ne menjen át a lövedék, hanem találatként mutassa?
Látom hogy átmegy a fél tár az ellenségen, de nem sebződik, én meg csak annyit hallok, hogy "tik" és már fekszek is.
Az előbb például hátulról szitává lőttem valakit, az pedig közben harcolt másokkal. Amikor befejezte a lövöldözést megfordult, elrakta a puskát, elővette a pisztolyt és egy lövéssel lelőtt. Közben én egyfolytában a hátát/hasát lőttem közelről. Kifogyott az 50-es táram a végére.
Az egyik helikopteres meg átment minden házon és onnan lőtt kifelé. Egy csapattársam meg a ház falát lőtte közelről, majd kiírta a sarokba hogy lelőtt egy csomó embert egymás után.
A ping 33, elveszett csomag nincs, 40/5Mb-es vezetékes internet rooteren keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest