Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
válasz Tomassy00 #101747 üzenetére
Azt hogy lehet megjavítani, hogy az ellenségen ne menjen át a lövedék, hanem találatként mutassa?
Látom hogy átmegy a fél tár az ellenségen, de nem sebződik, én meg csak annyit hallok, hogy "tik" és már fekszek is.
Az előbb például hátulról szitává lőttem valakit, az pedig közben harcolt másokkal. Amikor befejezte a lövöldözést megfordult, elrakta a puskát, elővette a pisztolyt és egy lövéssel lelőtt. Közben én egyfolytában a hátát/hasát lőttem közelről. Kifogyott az 50-es táram a végére.
Az egyik helikopteres meg átment minden házon és onnan lőtt kifelé. Egy csapattársam meg a ház falát lőtte közelről, majd kiírta a sarokba hogy lelőtt egy csomó embert egymás után.
A ping 33, elveszett csomag nincs, 40/5Mb-es vezetékes internet rooteren keresztül.
[ Szerkesztve ]
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
válasz eladohardver #101755 üzenetére
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
válasz eladohardver #101759 üzenetére
Talan a menü mélyen ki lehet kapcsolni, de minek? Pont az a szerepe, hogy ha gond van, azt mutatja.
Kábel van a router felé, melyik ikon szokott megjelenni?"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
válasz eladohardver #101762 üzenetére
Már többször megbeszéltük a Battlefield fórumokon, hogy nem a magas fps miatt lesz sima és gördülékeny a játék, hanem az egyenletes frametime miatt. Ne magas fps-re törekedj, hanem stabil frametime-ra.
Ha alacsony a frametime érték és stabil, egyenletes, akkor 60fps sokkal simább, gyors és törés mentes képet eredményez, mint a túlhajtott 200 fps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest