Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Off:
melyik a legolcsóbb és lehetőleg esztétikus külsejű kábelcsatornás ház? Tudtok valamit ajánlani?
-
-
Gyuri44
aktív tag
Aki akar jönni gamenight-ra az regisztráljon a battlefield.hu-n és írja be ez alá [link] hogy jelentkezem és a játékban használt nevét!
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Mind a két helyen a csapattársaim
érdeme volt hogy ilyen "eredményes" lehettem !
Szerencsére mindig időben megvédték a hátsómat
Támogatás nélkül a coquest is nehéz , és teljes a daráló feeling 
A fiókám egy hete játszik a 2142-vel
A rutin hiányát reflexekkel pótolja (meg azért súgok is neki )
De ő sem lát engem Budy-n pedig nekem fönt van
A regisztrálásról majd megkérdezem , de ő szerintem más világ mint mi (mai fiatalság ((16))VÍZion : Azért mert lehet , még nem lenne kötelező campelni
-
Sok FPS-el játszom, játszottam. Rengeteg helyen alkalmazzák azt az egyszerű módszert hogy:
-host mondja meg melyik oldalon milyen fegyó, jármű lehet.
-ellen bázisán a járművekbe nem lehet beszállni, csak harctéri lopás van alapból
-spawn pontok zárt helyek, sok kijárattal, automata géppityukkal... tehát a spawnkillre max. sniper lehet képes.Komlikált? Nem hinném, h ez a Dice-os srácoknak az lenne... Jobb lesz tőle a játék!
Halo CE: fegyverek, járművek oldalanként állíthatóak
UT III és Quake Wars: pajzsal védett bázisok, járművek, csak flag-by flag!!! Csak harctéri járműlopás UT III-ban, QW-ban még az sem...Urban Terror: kilőhetetlen géppityuk védik a bázist, host állítja milyen fegyók lehetnek.
GunZ: fegyverek fixek, spawnkillre autokick.
Project Blackout: spawnkor 4 sec sérthetetlenség, el lehet futni a baseraper elől, ill. le lehet lőni ez alatt... fegyvereket host szabja meg...Sorolhatnám. Itt meg ilyen spawnkilleken mérgelődünk... vicces. Járműlopás is az, 2142-ben már nem kell slusszkulcs, vagy tenyérnyomat az indításhoz???

Akkor lesz a kisebbségnek jó világ...bázisokat miért nem védi kerítés, ágyúk vagy vmi?
majd a 2342 jobb lesz... remélem.
-
Prison85
senior tag
válasz
gelacihun
üzenetére
Az azért túlzás, hogy ki van bérelve az első két hely, de úgy látom sokat fejlődtél infantry módban. Csak így tovább! Tegnap Conquesten láttam, hogy te ott érzed igazán elemedben magad
A fiad nekem is gyakran okoz bosszúságokat a játék alatt, de úgy látom ő is kezdi felvenni a játék ritmusát. Fórumra nem regisztrál be? 
-
gelacihun
aktív tag
Sajnos ez a jelenség egyre több helyen felütötte a fejét , ilyenkor marad az RDX taxi , vagy a búcsú

Én meg Prison85-ékhez csatlakoztam , és elég jó csatákat sikerült összehozni , a folyamatos lagg ellenére

Mondjuk a dobogó felső része ki van bérelve
, de néha hagynak közel kerülni másokat is 
A Death-jaim többségét Topidoki-nak köszönhetem
Meg az áruló fiamnak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
Ma nagyon felhúzott az egyik szerveren lévő mentalitás.
Csatlakoztam Gelacihoz és ott az egyik admin folyamatosan baserapelt és lopkodta a járműveket. Ellopta a tankot aztán azzal lőtte a spawnolókat. Utána meg ellopta a gunshipet, így mindkettő az ellenfél oldalán volt. Amikor elküldtem melegebb éghajlatra akkor kidobott a szerverről. Visszamentem és nyomtam tovább. Közben észrevettem, hogy folyamatosan rugdosta ki az embereket.
MAX-os szerver volt.818 Zoli <HuN> is bejött a bázisra járművet lopni...
-
-
válasz
Gyuri44
üzenetére
úgy, h mindent arra tolnak ki, mert ott nincs warez -hiszen akkor multi sincs...
Viszont így a PC háttérbe szorul. Jobban ártott a PC gémeknek mint a PS.
Nekik viszont FPS "light" készül, nem lesz 64 fős multi, stb... de nem is érdekel, csak nem kedvelem a Halo kisajátítása miatt...
Igazából az "igazi" BF-nek meg a BF3 számít, az meg FPS etalon lesz a következő évekre remélhetőleg. OK, tudom én, h jön a Crysis 2, de a War-ból kiindulva a multi felejtős, max. egy jó co-op-al tud ringbe szállni a BF ellen. Ha a single olyan butaszkriptes lesz mint az 1 és a WH, akkor végképp BF3 lesz a 2011-es év játéka. Szerintem.
-
-
Prison85
senior tag
válasz
biggamer
üzenetére
Az első kép mindent visz
Természetesen biztonságos távolságból néztem az események forgatagát és onnan osztottam az 'eszet

Mai játékot is számtalan ConnectionProblem zavarta meg így sokat nem is lövöldöztem
Pedig jó kis körök voltak, hogy megerősítsem Terrierhun állítását. Egy csatlakozási hibát meg is örökítettem:..nem kicsit voltam mérges...
Épp az új csapágygolyós csípőprotézist próbáltam beépíteni egy kedves ellenfélnek, aki már becsukta a szemét és készségesen el is fordult. A műtét sikertelen volt, a beteg túlélte a beavatkozást

-
bivalyolo
őstag
de ő az 1943ról írta h törlik ami igaz is meg asszem a bc2-höz lett volna egy dlc vagy ilyesmi amit szintén.
és ezt azért h tudjanak a 3-ra koncentrálni.
Battlefield 1943 for PC is not going to happen. Posting on the official Battlefield blog, Karl Magnus Troedsson, general manager of DICE, confirmed that both 1943 and Onslaught, a co-op add-on for Battlefield: Bad Company 2, have been "officially canceled."
-
válasz
Gyuri44
üzenetére
Vicces lenne, mert alapbó PC-re fejlesztik, kapott egy fain motort is...
Sőt!!! 64 játékos, single, multi, co-op mód... és van ami csak PC-n lesz elérhető (pl. 64 játékos multi is)... Parancsolj barátom:
...és itt egy link is!
Van előrendelés is...
A rémhírek terjesztéséért 3 tár Voss lőszert kapsz... koponyán át![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CoolMan
MODERÁTOR
Valaki jön játszani?

-
biggamer
veterán
Hullanak a fejek
... engem is innen bannoltak ki : [link] 
-
Gyuri44
aktív tag
Törölték a bf1943 pc megjelenését,elmegy a dice a picsába

Ezek csak ahhoz értenek,hogy kell elbaszni egy jó sorozatot. -
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly
üzenetére
Nincs sok bannom - szerintem
K5DC-ről vagyok kitiltva plusz amit tegnap begyűjtöttem. Franciák törölték és többnyire náluk szoktam játszani (továbbá PL4FC és CSFT). Néha meg szoktam látogatni a ti servereteket is, de inkább az alacsonyabb létszámú 20-24 főseket favorizálom. A 48 és 64-es létszámú pályákon túl nagy a ramazuri nekem és támadóként elég nehéz dolga van az embernek. Az pedig teljesen ki tud ábrándítani, ha az egész kör azzal megy el, hogy a főbázisról próbálunk kitörni - reménytelenül 
-
nandude
tag
Nem tudok játszani, gányé a gép

-
-
zsámoly
tag
válasz
Prison85
üzenetére
"Ma begyűjtöttem egy Bann-t is, pedig még a K/D-m sem volt jó"
Még a régi szép időkben sem volt ilyen gyakori a bannolás. Elég sok helyről raknak ki téged manapság.Ennyit számít a jó egér?Mert akkor inkább nem veszek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ui.: Ha még mindig szereted az Infantry módot,látogasd a mi szerverünket.

-
Prison85
senior tag
Lehetetlen volt kitörni támadóként. Ráadásul a bal oldalon, ahol te is voltál nagyon előre törtetek. Bár nem láttatok rá az éledési helyre, de onnan tulajdonképpen lőni lehet mindhárom támadási útvonalat. Ráadásul mindig voltatok 4-en 5-en, de szerencsére sikerült benneteket kifüstölni onnan és egy kicsit hátrébb tessékelni
Ma begyűjtöttem egy Bann-t is, pedig még a K/D-m sem volt jó.

-
Huma
addikt
Kikérem magamnak! Itt egyedül a másik fél esetében merülhet fel a csalás gyanúja.

Prison85:
BaseAttack-ra reagálva. Szerintem én nem követtem el ilyet. Ott ahol voltam nem lehetett rálátni egyetlen egy spawn pointra sem ezáltal lelőni is csak olyat tudtam aki nem kicsit arrébb gyalogolt.
Igaz, hogy közel voltam hozzá, de oda el is kellett jutnia az ellenfélnek ahhoz hogy le tudjam lőni.Amúgy az eredményeidet elnézve csak valami véletlen lehetett, hogy le tudtalak lőni.

-
-
biggamer
veterán
válasz
Terrierhun
üzenetére
" míg mindenki más külföldön nyaralt? (pl. Tunézia) "
" mindenki más " bekap6ja ... és örülök, h most már biztonságben vagyok " kööztetek ".

-
Huma
addikt
Tegnap gondoltam, ha már én úgy sem játszok akkor leterheltetem az EA szervereit a kínai barátaimmal.
-
Prison85
senior tag
válasz
chickendance
üzenetére
Tegnap nálunk is sz@rakodott. Giina és Terrierhun és rendszeresen a Connection lost problémára panaszkodott. Nem egy halált sikerült úgy begyűjtenem, hogy megakadt a játék net miatt és mire továbbmoccant pár másodperc múlva, addigra holtan estem össze

-
chickendance
aktív tag
Háááát ma minden köröm +szakadt... conection lost....
ennyirre még sosem szakadoztak a szerók 
-
Pedrooloboo
csendes tag
vmikor ma game?
-
Prison85
senior tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Pajzs mögül Ganz-zal vagy egyéb supportos nehézgépfegyverrel lehet irtani a népet. Nagyon jó ellenszer a gránát, amivel ki lehet mögüle pöckölni a camper ellenfelet vagy egy sniper, aki csak az alkalmat várja, hogy tiszta célpont legyen a mögötte megbúvó galád tüzér.
-
Pedrooloboo
csendes tag
akkor köszi a magyarázatot én is ezekre gondoltam csak nem értettem h miért kéne tiltani őket

mármint minden kasztnak megvan z erőssége nekik sztem pont ez
az egyik különlegességükde javítsatok ki ha rosszul gondolom:$
-
biggamer
veterán
válasz
Prison85
üzenetére
Hali.
Na megnéztem a listát amit mondtatok, Commanderként a világ ranglistán a 336. vagyok.
/ viszont látni, h itt is vannak csalók
/A magyar harcosok közötti listán a harmadik :
Viszont összehasonlítottam a 2. helyezet adatlapját az enyémmel, így kiderült, h majdnem 2x annyi pontom van / 41677 / mint neki / 28847 /
Gondolom nem frissítette a rendszer ... vagy mi.

Pedrooloboo
Az RDX a Sniperek írtozatos erejű robbantó eszköze, a PK rakéte pedig a Medic kaszt másodlagos fegyvere, a géppityuja rakétákat lő ki, ami tarolja a gyalogságot.
-
-
Pedrooloboo
csendes tag
hail!
ma egy kis game a waka waka szerón? az titános

-
Huma
addikt
Meddig lehet jelentkezni? No meg este héttől meddig tart a játék?
-
Gyuri44
aktív tag
A comander cseszi el legtöbbször az egész játékot,nagyon tudom utálni mikor nagy nehezen átverekedem magam mindenkin erre a fasz commander kijelöl azt csá.Nem egyszer bukott már el ez miatt meccs.
Végül is ez egy infatry mód csak a két kiskocsi van engedve,hogy a támadóknak nagyobb esélye legyen.
-
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Nekem épp ütközik az osztálytalálkozóm időpontjával, de nem hagyom ki. Valahogy összehozom hisz ezt vártam már elég rég óta
Pedrooloboo:
"Főleg ha olyan csapat verbuválodna innen simán le lehetne törölni az egész pályát" Még sok embert nem ismersz a magyar BF közösségből. Vannak a PTD-nél igazi Gunship bajnokok, akik ha ott lesznek uralni fogják az egész pályát. Én ettől tartok a leginkább. Mindenesetre a következő 1,5 hétben inkább Titanozni fogok, mert azon még van mit gyakorolnom és nem szeretnék kullogni a Ti eredményeitek után. Majd igyekszem megtalálni a helyem ott is. -
chickendance
aktív tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Igen egyetértek, nagyon jó kis csapat jött itt össze és a játékban is jókat szoktunk lövöldözni.

Amúgy felvettelek baráti listára. -
Pedrooloboo
csendes tag
huh emberek visszaolvastam...XD az utobbi 3 nap eseményeit és LOOL én ilyen jót fórumon még nem mulattam
BIG ezzel csak az irántad való tisteletet próbálták kifejezni és a pengés videó amit küldtél nagyon ott volt XD
A német kisfiú
azt meg posztoltam facere mert huh XDén imádom a titános pályákat nem értem ti miért nem
sokkal bonyolultabb miatta...sztem^-^
Főleg ha olyan csapat verbuválodna innen simán le lehetne törölni az egész pályát XDÉn ugyebár a rejtőzködős recon-t nyomom és elég vicces de azért elérek vele ilyen 30pontokat
nemtudom az sok e bár most jöttem a wakawaka szeróról (ált. itt szoktam gamelni) szerintem nagyon jo meg jok a játékosok is és 109 pontom lett o.0
Nektek biztos több az egyéni rekord
de nekem eddig ez ugyh tök büszke vagyok magamra
:$ -
Gyuri44
aktív tag
Tessék jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[link] -
Prison85
senior tag
Találtam egy kis "érdekességet".
Szótár másoknak, rólunk

Wh-s: Játékos aki lelő téged.
Aimos: Játékos aki headshottal lelő téged.
Rohadt wh-s köcsög: Nálad jobb játékos aki több körben is lelő téged.
Rohadt wh- s aimos kis buzigyerek: Feltűnően jó játékos sokkal tapasztaltabb és ügyesebb mint te és ez számodra borzasztóan idegesítő ezért ezzel a jelzővel egy bann-t próbálsz kicsikarni a szerver admintól.
Voteban: Ezt írod be ha valaki jobb nálad!
Blocker: Csapattárs aki a közeledben van mikor lelőnek!
Camper: Játékos aki 3x is képes ugyanott és ugyanúgy lelőni téged.
Die MotherFucker: Szöveggel hívod fel a társaid figyelmét, hogy 2 kislábujj lövéssel sem tudtál megölni egy ellenfél játékost.
Spawnkiller: Az a játékos aki még a kezdőn ér téged míg te bőszen keresed a billentyűzeten a "w" "a" valamint az "s" "d" gombokat.
Tk- s láma: A W,A,S,D gombok próbálgatásával lágy sziluetted az ellenfél és saját csapattársad közt folyó tűzharc közé libbent téged ezáltal a csapattársad a testeden keresztül kénytelen lelőni az ellenfelet.
Low: Játékos akire rákenhetsz mindent.
Teamflasher: Ezzel fejezheted ki felháborodásodat, hogy neked a Bogár élete a kedvenc játékod és azt hitted itt is a fényt kell követni.
Shotis láma: Azon játékosok akik 1 bizonyos fegyverrel jobban bánnak mint te az összessel.
-
Prison85
senior tag
válasz
biggamer
üzenetére
No úgy látom bekeményítettél te is. Visszaolvastam pár üzenetet és meglepődve látom, hogy valaki megszerezte a jelszavam és a nevemben írogat illetve képeket biggyesztget a topicba. Én erről mit sem tudtam, mert épp Tunéziában voltam tüntetésen. Most sem Magyarországon vagyok és valószínűleg haza sem megyek (csak azért írom, hogy ne keress)
Privátot megkaptam. Jó kis levél lett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
CoolMan
MODERÁTOR
Szolgálati Közlemény!
A nagy játékos üzent nektek.
[link] -
nandude
tag
Holnap tolunk pár kört? Szoktatok közben beszélni?

-
Prison85
senior tag
Fel is figyeltünk a teljesítményedre. Nem tetszik az új egered.
Lassan kezdesz a trónomra törni, de ahhoz foggal-körömmel ragaszkodom!
Csapatban pedig csináltunk neked helyet, mert mi is szeretjük, ha egy Squadban vannak a magyarok. Jó lett a Screenshot is: látni rajt a kollaboráns Commander nevét (Terrierhun), aki rendszeresen küldte a nyakunkba az áldást. Persze azért mi sem hagytuk szó nélkül a FightingCommander akciókat és rendszeresen megtoroltuk a szemétkedéseit
A belémlőtt golyókért ne kérj elnézést - lepattognak rólam.
Szerinted hogy máshogy csinálnám a K/D-ket? -
Huma
addikt
válasz
Prison85
üzenetére
Remélem én nem leszek így kicikizve, ha véletlenül bannolnak valamiért.

Ellenben te számíthatsz mindenfélére. Aki túl jó valamiben annak sok az ellensége.
Ma egész jó kört mentem veled Tunis-on. Nem tudom mikor csatlakoztam. Az első harmadban? Sajnos nem tudtam rögtön belépni a csapatodba mert tele volt.
Kíváncsi vagyok vajon milyen eredményt értem volna el ha az elejétől kezdve ott vagyok.
szerk: Utólag is köszi, hogy felhúztatok.
ui: Ismét belédlőttem véletlenül. Amikor meg akartam köszönni valahogy a köszönöm mellé kaptál egy-két skulót is. Néha előfordul. Talán túl lassan engedtem fel a bal gombot. Elnézést!
-
Prison85
senior tag
Ma játszottunk Biggel. Azt mondta, hogy nem csinál ügyet a dologból - ennyi emberrel nem mer szembeszállni. Túl sokan vagyunk ahhoz, hogy mindenkit megkeressen és elagyabugyáljon. Lényegesen egyszerűbb megoldásnak tartja, ha megmérgezi az ország ivóvíz-készletét. Mostanában túl sok stressz érte és ez a bann feltette az I-re a pontot. Ezt ma rögzítette egy rejtett kamera Big szobájában: [link] Kezdek komolyan aggódni

-
nandude
tag
válasz
chickendance
üzenetére
Megvagy
-
nandude
tag
válasz
chickendance
üzenetére
Ha privibe akarok írni akkor választ írt, ha választ akkor privibe ír. VADAFAK?
-
Kedves barátaim, szép időket töltöttünk együtt, hiányozni fogtok, majd jó szívvel gondolok rátok...
Nem, semmi bajom. Csak gondoltam elbúcsúzom, mert visszaolvasva van egy olyan sejtésem, h Biggamer most tölti le a címeiteket, utána...

Sziasztok!

UI.: Big, én elköltöztem, egy aranyos pár vette meg a tanyát. Jelenleg öööö Kanadában lakunk.

-
Prison85
senior tag
válasz
chickendance
üzenetére
Tegnap játszottunk Biggel. Rá sem ismertem!

Pár óra játék után kifakadt magából, a bann és a cheaterek teljesen tönkreteszik szegényt. Ledobta a harci-felszerelését és szétverte a gépet. Természetesen utána próbálta összerakni
Még van egy kis időnk (1 nap, 18:03:27) mielőtt visszatér és elhozza az Apokalipszist. Addig viccelődünk, utána meg majd lapulunk
Remélem nincs harag...
-
-
Huma
addikt
válasz
chickendance
üzenetére
Ez durva. Szerintem elkéne egy kis diéta és testmozgás Biggamernek.

Ráadásul elég lányos a kinézete is... De a Tokio Hotel után már nem lepődök meg senki kinézetén.
-
chickendance
aktív tag
HHHééjj! mi? Big kivan tiltva innen(is)? és nemtud válaszolni? akkor cikizzük ki gyorsan...

pl
biggamer):
tuti kinyír
-
nandude
tag
Honnan tudom hogy aktiválva van a Northern Strike? Ha nem, akkor hogy tudom aktiválni?

-
Prison85
senior tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
8 körül leszek és Gina is játszik. Reggel nehogy dudálj!
Egy doboz sör jól is fog esni game mellé. Már várja a sorsát... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másfelől: Naponta egy doboz sör kifejezetten jót tesz az egészségnek! Egyébként a hideg sör nagyon káros az egészségre! Japán tudósok megállapították, hogy a hideg sör rákkeltő hatású. Igen szigorú többszörösen ellenőrzött tudományos kísérleteket folytattak: Amikor hideg sört öntöttek egy alvó rákra, az rögtön felébredt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

érdeme volt hogy ilyen "eredményes" lehettem !
Támogatás nélkül a coquest is nehéz , és teljes a daráló feeling 

az'hittem BF3-ról van szó, bocs.

/