- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Ja, azzal nem sokat tudsz kezdeni (feltéve, ha nálad rendben van a net, nincs lerabolva a sávszélességed, satöbbi)... Ráadásul, ha jól emlékszem, a BF2142-ben a szerverlistán még talán ping sincs kiírva, csak zöld-sárga-piros kategória van?

De még ha találsz is egy jó szervert, legalább két oka is lehet a lagnak:
- eleve a szerver fut szarul
- egy/néhány játékos több százas, vagy ezres pinggel rohangál, ÉS/VAGY a pingjük még ingadozik is
- meg biztos van még, de nem jut eszembe.Mindettől eltekintve szerintem a BF2142-ben - még jó szerveren is - sokkal trágyább a hitreg, mint a BF2-ben. Toltam pár kört még tavaly, de azon kívül, hogy a rakétás emberrel lőttem a tankokat, nem sok sikerélményem akadt.

Csodás hitreg látható itt: BF2 Hitbox WTF
-
NeoPampalini
senior tag
-
chickendance
aktív tag
hell boy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az a gáz ,hogy én nembírtam elsajátítani a "hulla-rablást" valahogy lassu vagy mi..

szoktam nézni merre vagytok csak énmég féknek vagyok jó td-en +hasonló pályákon..csapatban..vagy téged idézve :túsznak
+ még keresem a fegyverem
2142-re felmentem mert jött sms,hogy gó- béef .hát a hangminőség furivolt hirtelen

azé jót csemegéztem ganzzal
jah: igen türelem igénylő a join-olás..van,hogy 20-30 percet várok..(voltmár,hogy lehajszoltam közben 1 startrek episodot
)mind1 fogezmenni
áhoj
-
Anonymusz
tag
Attól félek, hogy COD:MW2 után elég nehéz lesz visszaszokni. Olyan sok ott a béna, és nevetségesen könnyű jó statot összeszedni. (bár pont ezt élvezem
) De ha Chicken, te ennyi idő alatt javultál akkor lehet nem reménytelen
Igen az élesztés nekem is furcsa volt bétában... majd meglátjuk.Gelaci: Köszi a tippet, átnéztem párat (egy órát elszórakoztam vele
). A repcsik határozottan hasonlítanak a bf2-esekre. Legalábbis videók alapján. Azokkal annyira nem voltam jó 
Akkor egyelőre kihagyom ezt a kieget. Remélem lesz majd tényleg valami gazdaságos kiszerelés, amiben benne lesz a Close Quarters meg a Back to Karkand is. Holnap megjön a játék... a gáz csak az, hogy akkor jön a ME3 új multis DLC-je is, meg am sem lesz időm...
Nehéz az élet 
-
Prison85
senior tag
-
chickendance
aktív tag
-
chickendance
aktív tag
áhoj
vettem...tetü sz@rok az alap fegyók
kicsit 2142 dezsavüm van, meztelenül ,fapuskával páncélozott mesterlövészek ellen..
(mellik button a hullarablás?
)1enlőre szívok a beállításokkal.. nem látom az ellent..
ja meg kérte a játék a v.kari driver frissitést.. azóta zőld csík a jotubon
Prison: nem vágom ezt a barátlistát..van az originen 1? meg a játékban is 1? ergó 2? (am lehet ujrakell buddy-zzalak mert klikkelgettem és nem látlak.)
am ,hogytudok veletek zúzni? nemlátom ki-hol van

cs
-
chickendance
aktív tag
-
chickendance
aktív tag
-
chickendance
aktív tag
hell boy
ha tudom,hogy shotolsz megborotválkoztam volna

jóvolt kicsit repkedni
én magamtól nemszoktam csak transzportozni...
am meglepő,hogy még mindig rettentően letud kötni engemis.. kb 3 hónapot nemláttam a játékot és úgy beleélem magam mint a kezdetekkor..(bár csak 3-4 szerverre igaz ez)itt-ott egész jó ping van(ez régen nemvolt jelen) am a képeken amit beszurtál vettem észre,hogy 99-fps..
khm tavajig 50-ben volt limitálva. csak konzol parancsal lehetett a limitet kivenni..
nos ránéztem nálamis 99-100-fps van jelen
+jó ping és tökjól indul a menet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
őőő van,hogy szar a ping de jóllehet alkalmazkodni
áhoj
-
chickendance
aktív tag
-
chickendance
aktív tag
-
Prison85
senior tag
-
chickendance
aktív tag
-
Prison85
senior tag
Ha jól emlékszem, akkor anno még Gyuri játszott valami hasonló X2-es processzorral. Szerintem ami kevés lehet néhány helyen (pl a Titan belsejében) az az 1GB RAM. A 2x2GHz Gina gépében is elég volt a játékhoz ami mellé egy 8600GT társult. Ez lényegesen gyengébb, mint piqla adatlapján szerepelő 3850-es Radeon. Majd a gyakorlatban kiderül, ha sikerül felerőszakolnia a patcheket
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Gyuri44
aktív tag
-
Gyuri44
aktív tag
-
Prison85
senior tag
Részünkre is rendeltünk 4 példányt (Giina, PositionRelative, Baluhun, Prison), persze, hogy mérges vagyok az utólag meghatározott limit miatt. Másnem' marad a CD-Galaxisos fém dobozos kiadás egy kicsit kevesebb extrával, de 2.000-rel drágábban

Coolman: 7.990HUF/db ha jól emlékszem + 1000Ft postaköltség
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Kissbull85
csendes tag
-
chickendance
aktív tag
-
Prison85
senior tag
Sziasztok! Hazaértünk Egerből, szerencsére épp a rossz idő előtt. Hazafele láttunk jónéhány kitekert fát, megrongált házat vagy épp 20 személyes pavilont egy villanyoszlopra tekerve. Jó kis város, szívesen élnék arrafele. Természetesen Pest útba esett. Most lehet, hogy megköveztek, de baromi jó állás kellene ahhoz, hogy felköltözzek abba a szmogos, koszos és őrült városba.

Maga a nyaralás f*sz* volt - Ginának átadtam az új egeret, van mitől félnetek
7en voltunk és a társaság túlnyomó része BF-es. Név szerint: Giina, Baluhun, PrisonHUN és Position_Relative. Természetesen a játék is szóba került néhány doboz "hab" elfogyasztása után. A szállásunkon papírforma szerint lett volna WiFi, gondoltam majd postolgatok onnan néha-néha. Gyakorlatilag viszont elvoltunk zárva a külvilágtól (már ami a távközlés ezen formáját illeti). Most megyek pihenni, elfogyasztok néhány sört (a nyaralás maradványai) és holnap ismét belevetem magam a virtuális harcok világába.Prison85
MTI hírügynökség
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Terrierhun
csendes tag
-
Prison85
senior tag
Lehet én néztem el, de szerintem az 5850 170W-ot kér a tesztben említett 151W-tal ellentétben. Persze még így is furcsa, hogy ugyanazon szériába tartozó gyengébb kártya mégis többet eszik (még, ha csak egy hajszállal is). Visszatérve az eredeti kiindulási ponthoz: GTX550 cirka egy áron van az 5770-nel és a kettő közül én az 550-et venném. Nem azért mert nVidia...
...egyszerűen újabb és jobb. Egy kis teszt BC2 alatt: http://www.bit-tech.net. A 116W-os TDP pedig egyáltalán nem veszélyes jelenleg. Ezt egy minőségi 350-es táp is kibírja. Gina gépében a hivatalosan 360-as Zalmannak semmi hangja a GTS450 mellett, pedig az is kér 106W-ot. GTX550-et több dolog miatt is támadták a megjelenésekor (ahogy én is):-eltúlzott ár, de ez mára valamelyest mérséklődött és beszorult 20k alá
-a GTX460 utódjaként harangozták be, holott teljesítményben egy kicsit elmarad a 768as verziótól is
-TI jelzés: GTX560TI akkora durranás volt, mint néhány éve a 8800. A "vásárlóközönség" nem vették jó néven, hogy egy közepes kártya is megkaphatja ezt a betűkódot.
gelaci: tegnap hallottuk a köszönésed, de a múltkor tényleg nem. Gondolom ezért hitted azt, hogy nem foglalkozunk veled. Andris dupla magos képe egy normális VGA-val pedig vinné a BC2-t.

...és ment egy PÜ
-
Gyuri44
aktív tag
-
Gyuri44
aktív tag
-
Prison85
senior tag
Remélem legközelebb is jössz GN-ra! Remélhetőleg a következőben már megkapod a hőn áhított Gunshipet és megdöntheted akár az egyéni rekordodat is.
A fiad természetesen ismét sok bosszúságot okozott és jópárszor' megállította a squadunk eszement ámokfutását.VGA: ha tényleg BF3-mal számoltok már, akkor érdemesebb lehet egy kicsit várni. Ha minden igaz ősszel debütál a Radeon 7xxx, ami talán lejjebb viszi a 6osok árát (értem ez alatt pl 6850-et). Ugyanez igaz nV-re is, ahol ugyancsak felröppent a GTX6xx szériahíre. Persze beszélnek itt már mindent, ki tudja mi lesz. Mindenesetre BF3-nál kb ezzel kell számolni:
Minimum requirements for Battlefield 3
* Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
* RAM: 2GB
* Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
* Graphics card memory: 512 MB
* Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital versionRecommended system requirements for Battlefield 3
* Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
* RAM: 4GB
* Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
* Graphics card memory: 1 GB
* Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version -
SemperFi
tag
-
Kissbull85
csendes tag
-
chickendance
aktív tag
-
chickendance
aktív tag
-
Huma
addikt
APC talán a kedvenc járművem. Ha két APC megy együtt akkor már elég jól tudják osztani a lépegetőt ill tankot is az állandó bénítással. Ha több engineer is van benne akkor nem sok esélye van az ellennek.
Nekem volt olyan mikor lépegetővel voltam és lecsapott rám három APC. Mondanom sem kell pár másodperc alatt szétkaptak. Lebénítottak és vagy 3 engineer folyamatosan lőtt.
-
chickendance
aktív tag
hell boy
néha érdekes dolgokat fedezek fel ott
pl az ellenséges oldalon nincs 1szál "kipörgetett" karakterü srác sem
(leislettek tarolva rendessen)am minden pálya furinvan belőve. gibraltár pl visszafele kezdődik...
a tankos tampa addig jó amíg 1-2 bázis repper
(no 50 cent) nemveti +a lábát...na még 1x:
6:3

1:2
2:1
-
Gyuri44
aktív tag
-
Gyuri44
aktív tag
-
Gyuri44
aktív tag
-
Itome
tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
SemperFi
tag
Könnyen lehet - amilyen a grafikája!!

De hogy a városba(?), támaszpontba(?) beérve milyen béna volt a tank irányítója!!! Hát BF2 vagy BF2142 alatt ennyi találattól már 100 kilötték volna!!
Ott volt a lőtoronyban a csávó RPG-vel, befogja a tank irányzékával és NEM lő!!! Döbbenetesen ügyetlen. Ehelyett benyelt vagy 3 lövést totál feleslegesen...

-
chickendance
aktív tag
-
SemperFi
tag
-
Huma
addikt
-
SemperFi
tag
-
SemperFi
tag
-
Gyuri44
aktív tag
-
Huma
addikt
45/4? Nem semmi. Grat. Egyszer szívesen lennék a lövészed.
Amúgy te és Gerandris nem akartok jönni a gamenightra? Egyedül én voltam ott a múltkor a PH-ról.
Táncos csirke és Biggamer is jöhetne.Szerintem érdemes lenne kipróbálnotok. Nagyon fain. Teljesen más mint egy sima játék. Mindenki magyar és magyarul beszél. Az egész csapat összetart és teszi a dolgát. Nincsenek csalók és szabályszegők. Játék előtt van pl megbeszélési idő mikor is a taktikát lehet megbeszélni. PL ki, mit vezet, hol helyezkedik el a térképen védekezésnél, stb.
Ja és nem véresen komoly a játék. Csak szórakozás. Senkinek sem kell benne stresszelni.

-
Prison85
senior tag
Még nem jött meg. Remélem holnap már itt lesz, de üres volt a raktárkészlet, viszont itt olcsóbb. Inkább várok egy kicsit, hogy spóroljak pár ezrest. Most Gina új gépe a fő projekt és amúgy sem nagyon van időm játszani a napokban. Főleg így, hogy a vállalat is a vérem szívja (túlóra)
Viszont amint megjött beszámolok róla és csinálok egy kis elemző videót (nem HC gameplay movie-t!). Aki esetleg még nem ismerné a Homefrontot vagy a képekből leszűrve azt mondja, hogy csúnya, azoknak csináltam egy kis videót a single részből: [link] -
Prison85
senior tag
-
Allien
veterán
-
chickendance
aktív tag
hell
nemhiszem ,hogy csal. a videó persze gondolom rendessen kivan szelektálva a "legjobb találatok" szerint. néztem külsőből de semmi extra csak nagyon pontos, van ilyen.
régen a ptd-szeró amikor nem indult még el és liquidentel kergettük egymást 1v1-ben számomra hihetetlen messzeségből vossal "kipontozott"
vagy máskor cerberán 30valamennyi kill és 0 death
vagy 4x akarták kiszavazni + aim+hekk +stb...ment a cseteten..nézd + a statját(szinte zeller föggő a pali)
http://sigs.2142-stats.com/Odin.+stats.html
+ nekem van 1 gyanum,hogy pl a gránát amikor valaki közelébe lett hajítva lehet látni,hogy oda "kanyarodik" és a sniper találatok is néha ilyenek
velemis előfordult már,hogy :"khm azé ennyire nemvólt a pali becélozva" és fejes volt.. a ruszki szerón ahol kiírja mivel volt a találat ott érzékeltem leginkáb.:
pl bianchival:
jah : és isten éltesse a sándorokat józsefeket benedekeket!!! zsákban hoztak meleget:

-
Prison85
senior tag
-
SemperFi
tag
Nem csak azt. A saját oldalad (magad, squad member, másik squad member) által lerakott APM és RDX tölteket jelzi, ha a közelükbe érsz.
A másik oldalét nem jelzi semmi előre. Így ha meglátod a földön a töltetet és nincs halálfej, akkor az másik oldal cuccosa. Ha pedig az mondjuk RDX, soha nem tudhatod, nincs-e a közelben a gazdája vagy csak ott felejtették.
-
SemperFi
tag
-
SemperFi
tag
-
Anonymusz
tag
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
-
SemperFi
tag
3 éve tolom minden létező értelemes BF-el: BF2, BF2 SF, BF2142, BF2142 NS. Mégis azóta is, valahányszor bejön nekem is az ilyen dolog, engem is szétvet a méreg, akárcak téged.

Tény, nem vagyok lehet egy Gyuri, egy Prison vagy akér Gelaci!

De xar sem vagyok annyira, mint amennyi feleslegesen sok találatot benyeltem az évek során a fo$ és ócska hitbox ping detection miatt. Tudom, hogy sokkal jobb vagyok annál, mint amire ez a kretén hit box detection algoritmus kárhoztat.
Szóval nekem is betelt a pohár tennap és utánajártam ennek a hit box ügynek. Hát mit is mondjak! Éljen a DICE fejlesztő gárdája - kenyéren és vízen!

Megszámlálhattalanul sok cikk - dühösek és még dühösebbek - és YouTube video van fent arról, hogy milyen rosszul van mindez megoldva, DE még a BC2-ben is!!
Volt olyan megoldás - You Tube, láttam!! -, hogy a fickó mellé(!!) kellett lőni
, hogy az végre elfeküdjön! Döbbenet! S ez a BC2 volt.De rövid kis kutatásom - bármelyik BF családfát is vesszük a 3-ból -, arra jutott, hogy az alábbi két sor egy adott config file-ban meghatározó lehet.
Íme:
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2142 Deluxe Edition\mods\bf2142\Settings\Usersettings.conEz a file alapból nem létezik, létre kell hozni. Na, most aszongyák a nagyokosok fent a Web-en, ha ebbe a file beleírod, hogy:
rem
rem Settingsfile automatically saved by bf2
rem
SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.04
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 40nos, akkor sokkal jobb lehet a helyzet. Mit is írtunk be?

Azt mondja a tudomány erre, hogy ahol jáccol, figyeld meg a szerver ping értékét. Mondjuk az legyen 40!
A game úgy műxik, hogy alapból - és ezért nincs meg ez a file by default - 100-as pingre lövi be magát, azaz a látencia kompenzáció 0.100000 és a hozzá való interpoláció 100.
Ha tehát a szerver, ahol jáccol 40-es pinggel nyomul, akkor 0.04 legyen a látencia kiegyenlítése és annak kalibrált kivetítése pedig 40.
S ez azért fontos, mondják az okosok, mert ha ezt nem állítod be, az alapból 100-as ping mellett a 40-es ping igencsak távol van, tehát a hit box érzékelése elcsúszik, nem fog stimmelni. De ha a szervered 30-60 ping között van, mindjárt közelebb vagy a pontos és jó találathoz. Hát ennyi.Én most ezt megcsináltam, kíváncsian várom, lesz benne javulás, vagy csak üres elmélkedés az egész.

-
Prison85
senior tag
Köszi! Valamikor újra is rakom.

Huma: négyesével? Az már 1200W-ot jelent teljes terhelés alatt
Persze nehezéknek is használhatod. Azért én a Galaxy 2GPU-s megoldását kíváncsian várom. Ha ár/értékben jó lesz, akkor még akármi is lehet
Már csak egy AMD Bulldozer kellene mellé (ahogy olvastam a kiszivárogtatott híreket elég vad lesz, Szandi ellenfelének szánják az erősebb példányokat). Ha valaki hozzámvágna vissza nem térítendő fél millát, azt megköszönöm 
-
Prison85
senior tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Huma
addikt
-
Prison85
senior tag
Nem csodálom, hogy elvágtad a torkom miután elgázoltam a fiadat és még vissza is tolattam rá, hogy biztos legyek a dolgomban. Nem értem viszont, hogy Gyuritól miért nem vettél revansot...
Kontrának viszont felvettem egy kis családi perpatvart. A homevideón Andris szétlövi Laci fenekét. Hamarosan megy a youtube-ra

Huma: mint láthatod képek bizonyítják, hogy dolgoztunk az Unlock Project-en. Elképzelhető, hogy nem ranked serveren játszottunk?

Gyuri: állj le a cuccal...

Szerk:
Huma: van aki nem piszkál bele a játékba

-
CoolMan
MODERÁTOR
-
SemperFi
tag
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
SemperFi
tag
-
SemperFi
tag
Na, ezzel betrafáltál a lényegbe.

A legjobban azokat utálom a játékban akik a game "természetes", a távolságot beburkoló ködje dacára vazze olyan pontlövők, mint atom. El sem látok odáig ahol a kis nyomi gubbaszt, de a zeller-levessel bezzeg 1 shot 1 kill-el kicsinál. Ja és zsinórban.

Fel nem foghatom, hogy wallhack meg effélék nélkül hogyan csinálhat ilyet.
Nyilván persze, sehogy.
Csal, mint a gép. De a BC2 is tele van ilyen pontlövős csalókkalzsenikkel. Sniper class-al vagy álcaruhában (meleg is, nehéz is, és még pisaszagú is, mert nincs hova kimenni
), alig lehet benne futni, tökre beleolvadsz a környező bozótosba, de egy sasszemű fütyi csak azért is kiszúr és persze halálpontosan fejbe is lő. 
Azt sem tudni, honnan ménkűből eresztette el a monogramoddal felcímkézett lövedéket, de megtalál.

-
Prison85
senior tag
-
Prison85
senior tag
Nem kell itt szerénykedni a Gunship-es tudásoddal, ha jól emlékszem Gameplay videót is csináltál.
Én addig jutottam vele, hogy körbe tudok menni a pályán... ...néha
Eddig a legvadabb magyar pilóta, aki mellett ültem: pTd_Hu I.Tiger Fél óra játék alatt teljesen bele lehet zsibbadni a tájba. Persze már amit látsz belőle, mert éppen elég követni. Érdemes megnézni a gunship-es K/D-jét (10.04) -
SemperFi
tag
Hát, monsigneur, ha te erős közepes pilot vagy, akkor vajon milyen lehet egy top-gun?

Vajon ez a Citynov nevű szovjet elvtársi szerver ranked-e?

Mert az tényleg kool volt, hogy csupa légi jármű volt szinte benne. S ha netalán ranked lenne, akkor naggyyon hamar be lehetne gyűjteni a légi badge-ekhez szükséges pontokat.
-
Prison85
senior tag
Vártalak ma is gaméba de nem jöttél.
Jó köröket nyomtunk és már Gina kedve is kezd megjönni BC2-höz. Coolman fent van BuddyList-en de még sosem láttam. 
Mazsi hozzásegített a 30-ik szinthez egy jó körrel. Beszálltam mellé lövésznek és meglett az eredménye:Remélem hamarosan Gyuri is megjelenik és rájön, hogy itt a 90-100 körüli ping teljesen reális. Körülbelül megfelel a 2142-ben a 40esnek

Gyuri: hirdetésed kitakarítva, Pocok kapott néhány óra gondolkodási időt

-
SemperFi
tag
-
Prison85
senior tag
-
Prison85
senior tag
-
SemperFi
tag
-
Gyuri44
aktív tag
-
SemperFi
tag
Hehe...

Ismerős a helyzet! A különbség csak annyi, hogy magam esetében mások golyófogója vagyok. Tök xar, nekem is annyira más a BC2.
De azt mondom, a BC2 még jobb, mint a MoH 2010 multija, mert a BC2-ben legalább jól látod, hogy ki barát és ki ellenség. A MoH 2010-ben ez alig különböztethető meg. Kész bexarás...

-
Gyuri44
aktív tag
-
SemperFi
tag
Azért még az is zavarba ejtő számomra, hogy ... Eh, inkább bekopizom.
Nos.1: "Esetsmart64 =fut" - no ez a 64-bites cumó, az öreg ördög tudja, mit nem okoz egy 32-bites hardverorientált játékban. Én pl. nem mertem megkockáztatni, hogy 64-bites OS alatt toljam a nekem legfontosabb játékokat. Elismerésem, bátraké a szerencse!

2. "Ráadásul néha többen is vagyunk egyszerre a routeren !" Nos, kérem, azért ez sok mindent megmagyaráz. A hálózati teljesítmény romokban heverhet, ha böcsülettel kihajtják a router lelkét. Erre is érdemes odafigyelni, a lehető legindokoltabb lépés részedről a sávszélesség emelése. Nagyon bölcs lépés!

3. "Miután kivettem a pipát azonnal problémám volt a játékra kapcsolódással (MIND A HÁROM FAIL !!! )" Érdekelne, konkrétan ez mit jelent? Azaz miben öltött testet a probléma?

4. "Miután kivettem a pipát azonnal problémám volt a játékra kapcsolódással (MIND A HÁROM FAIL !!! )" A zárójeles részben mi az a 3 valami, ami fail volt?
5. "A hálókártyát "eltávolítottam " utána restart , újratelepít , És így visszakaptam a játékokat" Ez is nagyon jó lépés!!
Azt nem is említettem, Gyurinak, hogy a Window$-nak szokása ugye a frissítgetés. Ebbe beletartozik a hálókártya driverének is a frissítése. Akár, de nem törvényszerű. Ha ilyen van, az is megeshet, hogy a gép a régi, nem buzerálja az ember csak használja, semmit el nem teker, mégis meghülyül a PC. S ennek oka lehet egy driver frissítés. Egy ilyen problémám simán segíthet az, hogy az összekócolódott biteket egy jól ismert kiszállunk-becsukunkmindenablakot-visszaszállunk-kinyitunkmindenablakot eljárással kifésüljük, mint ahogy most tetted. 
6. "Qos nem látszik ." Akkor nincs is ott. De be tudtál-e lépni? Azt írtad igen, mert "visszakaptad a játékot" Tehát igazam van, hogy a csatakozási hibáért nem az a felelős, hogy kivetted a QoS. Hiszen most be tudtál lépni, miközben a QoS nincs ott!

Viszont a lag dolgában immáron passzolok. Ellőttem minden töltényemet, amire az volt írva "lag ellen"

-
ViZion
félisten
-
SemperFi
tag
-
SemperFi
tag
Hosszan eltöprengtem azon a problémám, ami írtál, hogy QoS nélkül nem tudtál bejelentkezni.

Azonban akármibe lefogadom, hogy ez nem annak a számlájára írható, hogy kivetted a QoS-t. Vagyis 1 millió %, hogy ennek semmi köze ahhoz a problémához. Azaz akár van QoS, akár nincs, a belépés ezzel nem függ össze. Ott valami más ármány van. S ha a gépet nem babráltad az utóbbi időben, akkor meg különösen igaz ez, hogy más okozza a bajt.

-
ViZion
félisten
BP és Szeged is van, de Neked Bécs kell, ott van legközelebb EA server...
IObit-től az Advanced System Care-t töltsd le, a free elég ne is keress kódot hozzá, és futtasd le a hibakeresését, a net optimalizálást (auto itt is jó), meg mindent. Nem csesz el semmit, bolondbiztos.Milyen a vírusírtód? AVG 2011-et ajánlom, van benne Game mód, azaza felismeri ha játszol, és nem nézegeti mi jön-megy...
Van-e Router? Routerben is kapcsolj DMZ-re, csak egy próbára, vagy kerüld meg egyik este, h akkor is van-e lagg. Legfrissebb FW legyen routeren is.
Sysinternals: autoruns. Ezzel nézd meg mi indul, keress rá hogy mi micsoda a loginben, ami nem kell azt kikapcsolod (pipa kivesz), vagy törlöd. Szolgáltatásokat is nézd át, de ezeket ASC beállítja frankón.
5 vs. 15 mega lefelé egykutya, az 5 is bővven elég. Felfelé mennyid van? Mert oda is kell, sok helyen ez még 5/0,5 vagy ilyesmi... na az baj lehet.
-
SemperFi
tag
Nagyon köszönöm, megtiszteltetés itt lenni!!

Sajnos a Speedtest nem elég részletes, hogy egy adott országban, így kis hazánkat is beleértve, több nagyobb várost is megadjon célpontnak a mérés tekintetében. Sajátos megoldás, hogy Mo.-t leszűkítették egyetlen számottevő városra. Pedig Partizanske, meg Bratislava esetében - ami borzasztóan fontos városok, én megértem!
- meg lehetne említeni legalább Győrt, Sopront, Szegedet, Pécset, Veszprémet, Deberecent és még legalább 1 tucat más nagyobb települést.Azon viszont leesett az állam
, hogy QoS híján nem tudtál csatlakozni!! 
Ezt nem tudom, hova tenni, erre nincs 5letem, mi lehet az oka...Tényleg jót tekertünk, jó lenne legközelebb majd 1 oldalon lenni és team-ben kiporolni a többiek gatyáját!!

Viszont felfigyeltem arra a látható tényre, amint Terrierrel magunk maradtunk az Operation Blue Perl-ben, ott már nem laggolt. Az egy más kérdés, hogy az egy nagyon xar menet volt...

Atomá lőttek lépten-nyomon...

-
biggamer
veterán
Hi.
Ki kell tapasztalni, nem szabad egyből rohanni a halálba.
Az elején a bázist kell védeni, jönnek majd úgy is az ellenek feléd.Lehet venni javító csomagot, amit fel tudsz használni 1x ha +sérül valamid.
Van autómata tűzoltó készülék is, meg sokféle okosság.A vas eleje mindig erősebb mint az oldala és a hátulja ... mint az életben.
Ja és van hozzá magyarosítás is.
Van külsö és belső nézet, lehet váltogatni a lőszer típusokat.Én sem voltam egyből ász / most sem vagyok
/, mostanra már kinőttem a light tankokból, közepes tankom van, de betesz a gép a nehéz tankok ellen is.Minél töbet használod annál jobban fog tetszeni.
Itt nem lehet summantani, ahogy talál a slukó úgy sérülsz, ahogy fejlődnek az embereid úgy leszel egyre precízebb, tapasztaltabb.
Hirtelen ennyi.

Ja ... eddigi csúcsom 9 kivégzett tank volt egy csata alatt.

/ 15-en vannak az elején és mi is - szóval a csapatunkból 14-en összesen csak 6 tankot nyírtak ki
/ -
Gyuri44
aktív tag
-
Gyuri44
aktív tag
-
biggamer
veterán
Hali, nem bántottatok meg, csak most mással nyomulok.
A 2142-vel már több mint két éve játszom, más pörgős gaméval nem is nagyon nyomultam, jól esik egy kis változatosság.Most ebben a gaméban írtom az ádáz ellent.
Eddig ezt a két vasat harácsoltam össze : [link] , [link]
De itt is vannak ám plecsnik
.
Több van, csak +kell nyitni a konzolt, ahol van a kis kéz.És egy kis étvágygerjesztő
: -
Prison85
senior tag
-
chickendance
aktív tag
sztem nemjól írtad átt. ha a c-n van ígykell kinéznie:
"C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 2142\BF2142.exe" +playNow 1 +menu 1 +widescreen 1 +szx 1920 +szy 1080
nálad ha jól látom a "+play now +menü 1" nincs benne.
csak ezt kell áttmásolni:
+menu 1 +widescreen 1 +szx 1920 +szy 1080
a többi a +menü előtt marad...
-
ViZion
félisten
Én továbbra is a régi parancsikonnal indítom, így az én monitoromra van szabva.
Mech néha "berángat" mintha vhová beakadna, meg sokat korcsolyázik is...
Super infantry serverét kerüljétek, sok a csaló, baserape+spawnkill a menő... pedig jó mapok vanak, és a ping is jó.
Dead friends meg örökké tele van, de azért oda is befértem vmikor. -
biggamer
veterán
-
ViZion
félisten
-
Prison85
senior tag
Az azért túlzás, hogy ki van bérelve az első két hely, de úgy látom sokat fejlődtél infantry módban. Csak így tovább! Tegnap Conquesten láttam, hogy te ott érzed igazán elemedben magad
A fiad nekem is gyakran okoz bosszúságokat a játék alatt, de úgy látom ő is kezdi felvenni a játék ritmusát. Fórumra nem regisztrál be? 
-
nandude
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igen az élesztés nekem is furcsa volt bétában... majd meglátjuk.
). A repcsik határozottan hasonlítanak a bf2-esekre. Legalábbis videók alapján. Azokkal annyira nem voltam jó 
Nehéz az élet
):

Viszont amint megjött beszámolok róla és csinálok egy kis elemző videót (nem HC gameplay movie-t!). Aki esetleg még nem ismerné a Homefrontot vagy a képekből leszűrve azt mondja, hogy csúnya, azoknak csináltam egy kis videót a single részből: