Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Ha commander vagyok honnan tudom gyorsan, h ki kért lőszert, ha nem squad leader kérte ???

Ha nem akarom végignyálazni a squadokat. -
zsámoly
tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Titánra feljutni abszolút nem nehéz.Életben maradni a titánon az már más tészta. Én akkor szoktam ott hagyni a pcsába a titán mapokat,mikor egyedüli medic-ként újraélesztem a sok snipert,meg engineert,azt jön a gránát amitől kinyiffanok,medic nélkül meg csodálkoznak és gyakran sírnak(hozzászólnak játék közben,hogy miért nem éleszti őket újra senki)a b@lf@szok.
Persze ez csak az én véleményem/tapasztalatom a titán mapokról.(Nehogy magára vegye valaki
)UI.: Virag_Elvtars a nickem
-
Pedrooloboo
csendes tag
na kilőttem de nem segített aztán hirtelen benthagyott az egyik szerveren és ment minden

support jol megy csapatban
DE nélküle ratyi...
de rendesenfoggalmam sincs melyik kit lenne a jo viszont mire lérném az összes kitüntetést az meg kitudja menniy ido mármint az unlockok miatt

egyébként nagyon franko game

a Titanra feljutni baromira nehéz -.- -
Gyuri44
aktív tag
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre.

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Meg még nézd meg a windows folyamatok között, hogy a "PnkBstrA.exe" fut-e? Mert ennek mindig futnia kell és ez is szokott gond lenni ha valamiért nem fut.
-
Prison85
senior tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Az általad említett probléma nálam is előfordult. Megoldás:
pbweb.exe-vel csináld, nálam ez mindig beválik. Játékot utána rendszergazdaként futtasd és elvileg működi fog rendesen.
Buddy-ra majd vegyél fel
Nevem: PrisonHUNMikrofonod van?

Pinged milyen a koleszos neten?
-
Huma
addikt
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
UAC-t kapcsold ki és indítsd újra a gépet.
Nekem is volt ilyen problémám és amíg be volt kapcsolva addig 10 sec után engem is ledobott a punkbuster. -
Pedrooloboo
csendes tag
Sikerült!
beléptem fel is léptem egy titán pályára , majd 10sec után punk kidob ajánlották h töltsek le vmi punk buster uptadet megtettem update kész
most szintugy ledob ugyanazzal a problémával=(
én ezt annyira nemértem help
-
biggamer
veterán
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Írjad be a neved mögé h -HUN, mint nekem biggamer-HUN ... így fogja mindenki tudni, h magyar vagy !!!
Ja és üdvözlünk a sorainkban.

-
Pedrooloboo
csendes tag
háááj
úgy tünik megoldodik a probléma
végülis gátlva volt a port -.- kolis vagyok aztán h ne lassuljon a net de most már kinyitják
és tudom nyomni ^^
tök jóó
játékban is ilyen névvel leszek ha vki esetleg észrevenne
és ha kell majd loszer szoljon XD LOL
-
Prison85
senior tag
Mi folyik itt Gyöngyösön?
Kiteszem a lábam pár órára és már le is csaptok rám?! Ezek ám az igazi honfitársak, ráadásul még a speckós katonai felszerelésemet is kiszivárogtatják.
Így bízzon meg az ember a csapattársakban...
Tulajdonképpen mindegy, mert a terepszín miatt így is nagyon taplónak néztek az utcán és muszáj volt egyszerűbb színre váltani, ami nem vonzza annyira a szemeket:
Egy cseppet tévedtem. Vonzza a tekintetet és a csajok imádják.
A harcmezőkön is bevált, mert mindenki néz tátott szájjal míg én gyűjtögetem a nyakukból az ezüstláncokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csapattársakra pedig többnyire nem vagyok veszélyes. Van viszont a fórumon valaki, aki igen...
Minap töltöttem az életemet, beugrott mellém a vasúti-kocsiba és 2 másodperc tanakodás után úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért belémereszt fél tárat.
Neveket nem akarok mondani (Terrierhun), de alig várom, hogy ellened játszhassak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Terrierhun
üzenetére
Bizony, Prison egy szteroidszörny. A golyók lepattannak róla, kevlar a bőre, zeiss a szeme, a füle meg igazi radar:

Akkor is félek tőle, ha az én csapatomban van

Már írtam az EA-nak is, meg a PB-nek. figyelik a csávót.
-
Gyuri44
aktív tag
A ph fog indulni a németek által szervezett bajnokságon?
-
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Rendszergazda jogokkal próbáltad indítani a játékot? Esetleg vmi tűzfal vagy router nem blokkolja a portokat amiket használ?
Support közelre gyenge: az alap fegyó gyors, de kicsit sebez, a ganz lassú, nagyot sebez de nagyon szór... mire ráfókuszálsz az assaultra az már 3 golyót tol a fejbe, te meg még körülötte lövöd a falat. Zsebágyú jó cucc, meg a radar is. az EMP is csak kempelésnél jó, mert le kell dobni a ládát, h utántöltsön. Van aki bemászik a tank alá vele és ott hegeszt amíg vki ki nem lövi... de ez halálos is. Shoti is iszonyat lassú, kevés fér a tárba, pedig ennek sokkal jobbnak kellene lennie...
Az a baj, hogy ahhoz képest, h a jövőben játszódik elég keveset fordítottak a fegyverekre. Sajnos nem egy külön game, hanem BF2 klón ebből a szempontból.
Enginer rakétái nagyon gyengék, RDX meg túl erős...De majd csak lesz egyszer BF 2242... vagy 2143

Prison: nem haragszom (azért várom a javaslatokat Prison "demilitarizálására"
)
Ebben a felszerelésben jöhetsz játszani!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
válasz
chickendance
üzenetére
Az egy jó kör volt.

Volt több is, de a vége katasztrófa volt.
A GFB és Chaos klánt irtottam rendesen. Meg ők is engem.Most először működött a SAAW. Játék vége előtt átváltottam és kimentem titán szélére repülőt lőni mert az egész pályát uralták gunshipel. 2x2-őt lőttem és az összes talált. Akkor kezdtem el lőni mikor felrobbant a titánunk. A káoszbrigád gunshipjét kb 2 másodperccel a játék vége előtt lőttem le. Gondolom anyáztak rendesen.

-
Huma
addikt
Na ma is kiakadtam. Az utolsó pályán. Akárhol voltam sosem volt ellenfél. Amikor mégis, akkor meg hárman, három irányból támadtak. A legszebb az volt amikor egy snipert akartam levadászni APC-vel. Először távolról megbénított egy másik APC közvetlenül utána megsorozott rakétával egy gunship, majd még mielőtt leárt volna a rövidzárlat a sniper felrobbantott RDX-el.
De az is jó volt amikor közvetlenül azelőtt bénított meg az ellen commanderje az APC-ben amikor támadt a gunship. Ez így nézet ki: Suez. Titánról ugrás APC mögé. Beszállás. 3 sec múlva bénítás. 4 sec gunship.
És ehhez hasonlók sorozatban. Az meg hab volt a tortán, hogy alig tudtam kinyírni valakit mert az utolsó lövést mindig más vitte be.
Ilyen balszerencsés szériám ritkán van.
-
Huma
addikt
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Én infantry-s pályán assault-al, gépesen pedig engineer-el nyomom. A support jól lő távolra, de testközelben nem sok esélye van egy assaulttal szemben. Campelésre ideális egység. Ha nyomulni akarsz előre akkor az assault sokkal jobb.
Sógorom kedvenc karaktere a support. Jól nyomja vele.Ja és írtad, hogy kisebb gépet le tud szedni. Egyedül a kiskocsit tudja szétlőni, de arra az összes többi is képes a recon kivételével. De az meg kilövi az embert a kocsiból 2km-ről.
Assault 3 PK rakétával elintéz egy kiskocsit. Engineer meg egy lövéssel. -
Pedrooloboo
csendes tag
válasz
Prison85
üzenetére
LoneWolf akciokra alkalmatlan
éppen ezaz , mivel én a csapatmunkát szeretem nem szeretek egyedül lofrálni, ahol meg csapattárs van ott meg jo ha van loszer utánpotlás meg EMP meg fedezőtűz 
ezért a saját játékmodomhoz nagyon passzol^^
persze infantry vadászatban egyértelműen az assault jobb fegyo
igen, tényleg nagyon kiegyenlített lett az összes kit
(y) -
Prison85
senior tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Egész jók az érvek, leszámítva néhány dolgot

-közelre nem jó a support. Ha szembetalálkozol egy Assaulttal, akkor szinte esélytelen vagy. Szinte...
-Radar tényleg jó. Sokat segítesz vele a társaidnak is
-EMP is jó cucc, de ettől hatásosabb dolgokat is be tudsz tenni a csomagba
-a páncél elárul. Max grafikán játszva a fenéből ki lehet már szúrni, mert fényesebb, mint a Nap
-SentryGun okozhat kellemetlen pillanatokat. Ha célba vesz, akkor a BunnyHopping sem segít. Vagy szembe kell vele szállni azonnal, vagy bevágódni egy közeli fedezékbe
-PK rakéta hatásos, de számos szerveren TILOS. Az assaulthoz is van shotgun (én ezt szoktam betenni + defibrillátor)
Ami kimaradt:
-Supporter szerintem lassabban fut, lomhább => könnyebb célpont-életet nem tudsz újratölteni így a LoneWolf akciókra szinte teljesen alkalmatlan
Persze ennyi hátrány akármelyik kitnél felfedezhető, nagyjából egal lett ebből a szempontból a game
-
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Ezért kell kis sorozatokat lőni.

Én bf2-ben a pkm géppuskával már tudok 1 golyós fejeseket is osztogatni,csak gyakorlás kérdése.
-
biggamer
veterán
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Offline-ban minden fegyód hatásosabb ... vagy gyengébb az ellen páncélzata.

Gunshippel 2-3 rakétával le bírod gyűrni az ellen gunshipjét, de " élőben " ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pedrooloboo
csendes tag
válasz
Prison85
üzenetére
amint megy tuti fogunk
nem szeretek egyedül gamelni..csapatjátékos meg taktikus vagyok ugy jo igazánoffline ba probálgattam hawerom gépén a kiteket és nekem a support tünt a leghatássabbnak vagyis én ugy vagyok vele, hogy az a jo amit sokmindenre lehet használni

sztem a support
-közelre meg távolra is jol viszi az embereket gépfegyverrel tapasztalatom szerint, főleg elonyod van ha többet kell leszedni mivel elég nagy tára van
-van az a cucc h radar kijelzi az ellenfeleket, sztem elég hatásos mert rajta tudsz csapni
-EMP gránáttal meg letudod bénítani a járműveket ami meg elég fontos...meg az infantrynak is okozol kellemetlen pillanatokat
-van az a páncél ami szintén megszerezhető azt is lehet használni sztem elég jol
-automata löveg...
-meg nyilván sose fogysz ki a loszerből
-ráadásul a kisebb járműveket is szétszeded
a többi bf -ben nem csíptem ezt a kit et mert nagyon szorta a golyokat és tényleg nem volt jo semmire , de itt ugy vettem észre h hatásos igaz offline ban de az is tapasztalat

mivel szeretek benne lenni a sűrűjében, ezért még az assaulton gondolkoztam de kicsi a tár, mondjuk ami nagyon jo benne az a robbanotöltet...meg h nagyon pontos stb nyilván ezzel lehet szedni az embereket nagyon de egy jármű ellen már semmit sem ér
én így vettem észre

viszont sajnálom h a robbanoszert berakták a sniperhez -.- én szerettem robbantgatni a bf 2 ben is

-
Prison85
senior tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Supporttal?
Az csak védekezésre és kempelésre jó. Kivéve a shotgun-t, de az nagyon bugos. Közvetlen közelről pl nem adja be a lövéseket 
EA-nél segítőkészek - többnyire. Remélem találkozunk játékban is.
Vizion: Még morcos vagy?

-
Prison85
senior tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Próbálkozz náluk:
Electronic Arts Technikai Támogatás Center
segítség a játékosoknakNálam így nézett ki a probléma:
Mint kiderült Win7 alatt nem lehet beregisztrálni (legalábbis nálam nem jött össze sehogy). Ilyen esetekre meg is kapja a felhasználó a figyelmeztetést a telepítéskor: Tested only on Windows XP 32 bit
-
Pedrooloboo
csendes tag
válasz
Prison85
üzenetére
Hogy csinálták meg
?
Vagy mit mondjak v kinek -.-
Elég gáz h az új oprenceren nemgy megy...egyébként meg én ugy veszem észre h nm igazán működik az EA hivatalos bf2142 lapja szal lehet mégis ott a problem =/
De ez azért idegesítő -.-http://battlefield.ea.com/
service unaviable ...=/
v mindenki más tud játszani?
nekem 1.50 patch van meg
-
chickendance
aktív tag
-
Prison85
senior tag
válasz
Pedrooloboo
üzenetére
Hali!
Ha Win7-et használsz, akkor macerás a dolog. Nekem sem sikerült seven alatt aktiválni és muszáj volt az EA-hez fordulni. Megcsinálták, én pedig azóta is használom
Terrier: köszi! Esetleg egy kis délutáni game?

-
Pedrooloboo
csendes tag
Sziasztok!
2napja vettem a meg a bf2142 deluxe editiont és feltelepítettem, regeltem az EA oldalon de amikor belépnék a játékba akkor csatlakozik a master serverhez aztán kiírja h nem sikerül, netem van.. de nem enged tovább a game =/ még soldiert se tudtam csinálni -.-
Valaki mondja meg pls h velem van a baj v az EA fuccsolt be?
Köszi

-
Prison85
senior tag
Ezért beszéltünk már rólad, korábban, hogy ilyen magas a pinged és mégis tudsz játszani. Még 20-at is észre lehet venni, ha pl a másik gépen valaki nekiáll Youtube-ozni vagy Skypozni (akkor már teljesen más a fegyverek sebzése). Ebből a szempontból szerintem negyon jó a T-Home-os net, mivel 40 környékén mozog rendszeresen a Közép-Európai szervereke, de van, hogy lemegy 32-35-re. Ugrás közben nem tudok lőni (feküdni igen
), de már én is láttam ilyet másoknál. Talán az, aki játszik és az, aki ellen játszik teljesen máshogy látja. Talán olyan, mint amikor egy gyenge minőségű filmet nézel és csúszik a hang 1 másodpercet 
Megvolt a mai elfoglaltságom is, de egyenlőre elfogyott a türelmem. kép
-
válasz
Prison85
üzenetére
hátrány, de itt sokkal jobban, mint a többi játéknál, most hogy hetekig Quake Wars-al toltam már látom mennyivel nagyobb itt a baj. Ahogy én láttam már esés közben löttél...
Akkor meg a hajam téptem, amikor körbevettetek, engem meg felélesztett valaki, hogy jól megöljetek újra... OMG.
Zászlóhoz elsunnyogtam, de valaki nálatok szteroidot zabált, mert 2 Km-ről odaB.-ta a gránátot... Mentem instagibre, ott legalább egyenlőek az esélyek: mindenki 1 azaz egy HP-val indul, ha fogpiszkálóval dobom meg, akkor is meghal. Itt nem a ping, hanem a reflex a döntő. ...és ugráskor is lehet lőni, amivel itt megszívattam magam, mert elfelejtettem, h itt nem...
A shotival meg eszméletlen gyorsan lőttél, na azt sem vágom hogyan...
Javaslom hogy gyűjtsünk aláírást, Prison ezentúl csak kést használhasson, közelharcra meg csak az öklét -rúgást sem!!!
Majd megmutatjuk a kis zöld Yodának, hogy nem úgy van az!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Most miért mondod el ???
Egyébként nem fért bele a rácsos dobozba
-
CoolMan
MODERÁTOR
Látom, akkor most már megmaradok az utókornak. Meg nyilvántartásba is vettetek.

-
Prison85
senior tag
Ugrás közben nem tudok lőni.
Rengetegszer bosszankodom azon, hogy a földetérés után is kell még néhány tizedmásodperc mire újra durrogtathatok. A fekvés+ugrás+guggolás+futás kombón ne kapd fel a vizet, ez az én bunnyhoppingom. Tény, hogy ma kihúztam nálad a gyufát, de nem rád hajtottam és nem kaptam vérszemet. Nem üvöltöztem a neved: Vizzziiiiioooooooooonnn!!!! Merreee vaaagy? Egyszerűen szerencsém volt. Amikor megöltek, akkor is sokszor újraélesztettek így ma egész jó K/D-ket sikerült összehozni, de ehhez kell a squad segítsége is. Ha ez vigasztal: Darksergant-nál is elszakadt a cérna és ő is leköt$ögözött attól függetlenül, hogy szintén 818-as.
Magas ping bizony nagy hátrány, ennyi előnyöm van veled szemben, semmi több 
Eme affér után bizony minden voltam, csak becsületes ember nem...

-
nah, ez a mai nem kellett volna.
Érdekes módon, QW, UT III, Sauerbraten, de még Quake Live és BF play4free alatt sem gond a 120-140 ping. Itt már végül Lambertre váltottam, ami a leggyorsabb. Prison-t már lőttem mikor lehasalt, de mégis 1 lövéssel lelőtt. Nem is egyszer, sotiból 2× meglőnek, és kész. OK, hogy én szarul lövök a pingemmel, de kapni miért ennyit kapok?Ha másnál is ez van nem csodálom, h csalónak gondolnak Prison!
Most komolyan: ugrásnál én nem tudok lőni, Te meg ugrás közben hasalsz (erősen viccesen leanimálva...) és 1 vagy 2 lövéssel leszedsz. Fura. -
Prison85
senior tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Egy "kicsit" összerámolom a szobát és megyek jáCCani
Sört elfogadnám, de még ma vezetek.
Rövid italt nem szoktam inni, a házi rettenetedet pedig már kóstoltam egyszer. Maradandó élmény volt, akárcsak a cédulád 
Huma: remélem nem.
Az imént beszéltem vele, akkor épp pezsgőztek a kollégákkal. Ha az éjszakába nyúlik, akkor lehet, hogy előbb fogom látni a tévében, mint itthon
Remélem felfedezik, táskákkal hordja haza a zöldhasúakat a koncertekről én meg itthon játszhatok, fejleszthetek, moddingolhatok és sörözhetek

-
biggamer
veterán
válasz
Terrierhun
üzenetére
" házi rettenet "

Anyósodat is bedobod a sűűűrűbe ???

-
biggamer
veterán
-
Prison85
senior tag
Igen, igen! Már emlékszem az esetre!
Meg is jegyeztem Ginának, hogy lősz mindenre, ami mozog. Egyre veszélyesebb vagy!
Ellenben jóvá is tetted a sok defibrilálással - nincs harag! 
Big: igen, az van tervben. 22 vagy 23", de sajnos most nekem is csúszik pár hetet
Pixelhiba garancia, színek beállítása feláras extra? 
Látom tarolsz szépen az infantry pályákon is. Csak így tovább
A konténert pedig nem oldalba vizuáltam, hanem oldalba vizeltem. Előtte rámlőttek és összehu****tam magam

-
biggamer
veterán

Kicsit gyúrtam ... aztán +lett az eredménye is :Kiugrasztottam az ellent a gatyájából, a háttérben Prison85 éppen oldalba vizuálja a konténert.

Találtam én is olyan szervert, ahol kiírja a fejlövéseket, de ahogy látom számolja is h hányadiknál tart az ember.
Viszont ha letettem gyalogsági aknát ha bele mentem én is kampecoltam ... többször haltam+ a sajátomtól mint az ellenétől.
CoolMan81 : Most már Rólad is ideje lenne készíteni pár fotót, mert eddig nem vagy benne a nyilvántartásban.
Prison85 : Még olyan monitort szeretnél venni ami nekem van ???
Terrierhun : Üdv a fedélzeten soldier !!!
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Szia

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Terrierhun
üzenetére
Üdvözletem!

-
zsámoly
tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Üdv. néked is

-
Prison85
senior tag
Meglőttél?
Csapattársként?
Észre sem vettem! Azt köszöntem meg, hogy egymás után 3x 4x felhúztál, mert ahogy újraéledtem lelőtt valami ádáz ellenfél. A beígért sört nem felejtem el, amint találkozunk a vendégem vagy egyre
Edelweiss a kedvencem, de ha mindig ilyet innék, akkor bizony még egy 286osom sem lenne 
Az "átmenő golyó effekt" nálam is fennállt. Egy kicsit felment a pumpa, mert pár hete még porig aláztunk a CSFT-s majmokat a SAJÁT szereverükön. Szerintem most találtak valamit és gyúrnak a februári 2142-es kupára, amitől el is ment a kedvem. Itt egy példa a közelmúltból, felháborító

Terrierhun: Melyik múlt egy hajszálon? Tiszta sor volt mindkettő (na jó! az első annyira nem, de a BunnyHoppingra születni kell
) Másodiknál pedig épp beleszaladtál a késbe, amikor vágtam a kenyeret. Nem szabad ész nélkül puskával a kezedben rohangálni! 
Egyébként: Üdv köztünk!
Majd itt kezelésbe vesznek a HC játékosok és megtanítanak kesztyűbe dudálni(#8320) gelacihun: Nekem másféle medic kitem van. Ha valakinek a közelébe megyek, akkor az bizony kifekszik. A dögcédulát innentől kezdve már nem nehéz letépni egy halott nyakából.
Terrierhun-t speciel nem ezzel öltem meg, hanem a hagyományos fehér ládával. Hogyan? Jól fejbevágtam...

-
Terrierhun
csendes tag
Sziasztok, új reges vagyok csak annyit hogy : Üdv Mindenkinek!
-
Huma
addikt
Tegnap mozgalmas nap volt.
Meglőttem Prison85-öt aki illedelmesen meg is köszönte.
Aztán Gyuri csúnyán beszélt.
Utána "valaki" ígért nekem egy sört!
Bocs mindenkitől, hogy leléptem, de annyira nem ment már a játék, hogy inkább hagytam a fenébe.
A játék folyamán is elég idegesítő volt az, hogy sokszor úgy haltam meg, hogy bőven én kezdtem el előbb lőni és mégis az ellenfél győzött. Olyan volt mintha rajtam nem lett volna mellény.
-
chickendance
aktív tag
hell
1kis ötlet kéne! ma +jött a play4free kódom, de nemtudom kipróbálni mert (próbáltam firefoxxal+explorerrel) mindig jön ez a hiba üzenet:
"An error occurred: Failed to download config file"
mi a rák haját akar letöltetni?(gondolom a játékot) de mértnem indul el a letöltés? az instrukciókat követtem.

-
fpeter07
veterán
Felvettem 4 embert barátnak.
Játékban megnéztem a statom: -1/6 kpd.
Mindezt egy véletlen gránát teamkill-ért? Pedig megöltem vagy 5 ellenfélt. -
Prison85
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Egy gyerekkori haverom is nekiállt BF-ezni múlt pénteken. Azóta ígérem neki, hogy elmetszem a torkát (játékban is
). Megtörtént, bár nem adta magát túl könnyen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vizion: SonyVegas-ban egész jó effektek vannak a szövegekre. Háttérnek tudsz berakni képet, megszabhatod mennyi ideig látszódjon, textet pedig tudsz csinálni kb 10 rétegben is ('asszem)

Egyébként nem volt beszólás, legalábbis nem veszem fel. Gina is személyesen ismeri a srácot így jót nevetett, amikor meséltem neki a böllérkedésemet és mutattam neki a bizonyítékot
-
válasz
Prison85
üzenetére
Helló!
tudom én, hogy beszóltam... na azért érdeklődöm...
Film vágásban Te vagy itt a Yoda
. Olyan lenne, hogy mezei kép, abból akarok videót, úgy, hogy effekt fusson rajta: pl.: szövegen fénycsík, reflektor, ilyesmik.
PS-ben megoldható -képkockánként. Tekintve, hogy abból minimum 15/s kell... hát nem akarom. Valami ötlet? TY
-
BF 2142 prémium csúzli:

-
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chickendance
üzenetére
Jaj az a vidi nagyon jó.

-
Prison85
senior tag
Egész pofásra sikerült ez az oldal
Már az enyémen is dolgoznak, remélem a tavasszal elérhető lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Korán abbahagytuk tegnap, reggel kelés (4:00), irány meló stb. Így sem alszom ki magam a hétköznapokon, szombaton meg úgy kell kirobbantani az ágyból. Utóbbiban közrejátszik az is, hogy hajnalig szoktam játszani

Gyakran fikázzátok az NV kártyákat. Mi lesz veletek pár év múlva, amikor az autótokban rárakjátok a gyújtást és az ABS, ESP stb feliratok mellett felvillan az nVidia logo is?
Aki nem hiszi járjon utána: [link]
Formula1-ben vajon Logitech kormányok lesznek, Saitek pedálok, Razer füldugó, a motort pedig Corsair H578941 fogja hűteni? "Kocka" lesz az egész Világ

-
válasz
chickendance
üzenetére
ez egy helyi bár-disco-netcafe honlap redesignja készült általam, igazi speedwork:
vasárnap szóltak, h hétfőre kellene... erre mondtam, h akkor inkább nem akarom, erre meg azt mondták, hogy csináljam ahogy van időm...CoD nem tetszett, futás is lassú, meg amúgy is. Videó király volt

-
chickendance
aktív tag
húdef@sza miez?

már mindenki tudott a 16/20-ról amikor kijöttél a "klubból" :
http://www.youtube.com/watch?v=Y7lJpFwAcCs
bejön eza headshot számláló.(a kör végén kiírják a 3 legtöbb fejest összehozót, valami "headhunter" felirattal. még nemsikerült bekerülni
)
az mitől lehet,hogy magas pingü szerveren plussz grafikai elemek jönnek ki a játékból?

készitekk shotot összehasonlításképp.
ja még ezt találtam(szinze semmi):
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/01/17/battlefield-2142-1-51-beta-patch-extended.aspx## -
válasz
Prison85
üzenetére
Na nehogymá' nem játszotok...
Most végeztem a honlaptervvel, gondoltam megölök mindenkit, a többieket megsebesítem, és megyek aludni...
Nah, lehet
fikáznidícsérni
Mondjuk már azt sem látom mi-hol van, de a fene bánja, csak henteljünk

Ja, ma bementem a klubba, megnéztem a világító táblákat, mert felszerelték... és nyitás előtt pár fiatallal CoD-oztunk, vmi régivel: 16/20 k/d, ami elég jó, még soha nem játszottam azzal, ismeretlen pálya, etc... mon'tam ám, hogy itt tanultam!

-
Prison85
senior tag
Eseménydús este volt a mai is
Köszi a játékot, nagy volt a pörgés. Egész jól sikerült együtt mozognunk, újraélesztenünk, segítenünk, fedeznünk egymást.
Két lengyel légiós is beállt a Magyarok Nyilaihoz:Sajnos Gelaci épp lelépett, pedig még lett volna egy hely a csapatban (főként honfitársaknak)

Big: remélem nem rágtál be a korábbi idézet miatt

Új kitüntetéssel gazdagodtam

CSFT-sek biztos nem szeretnek:

-
-
Prison85
senior tag
Akkor okés.
7 körül GAME? Jön Terrierhun is (fórumra is hamarosan), ma már meg kell szereznem a céduláját ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk:
Már alig várom a magyar barátságos mérkőzést.
Egy vidit csinálni fogok belőle, öcsém most linkelt egy mocskosul ütős zenét hozzá. Kemény electric, ütős basszussal. Pár lassítást csinálok rá, forgatókönyv már összeállt és természetesen az itteni társakat sem fogom kihagyni 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
! köszi a segítséget^^

Nevem: PrisonHUN
yupp

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így bízzon meg az ember a csapattársakban... 

Pixelhiba garancia, színek beállítása feláras extra?