Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Hangulatos volt ahogy kommandózunk előre, vagy 20-an egy kupacban. Sok játéknál nincs ilyen.
Kár hogy beszorítottak az utolsó 2 pontra. Viszont így is nyertünk 4-el. [link] -
CoolMan
MODERÁTOR
B.U.É.K! Mindenkinek!

-
Gyuri44
aktív tag
Tegnap hamar félbeszakadt a játékom.
Valami elszállt és nem akarta közvetíteni a hangom tsre.
Rakhattam újra az egész gépet éjfélkor.
Már kezd nagyon elegem lenni ebből az egész pc-ből,az elmúlt két hónapban engem szívat ez az egész.

-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly
üzenetére
Van ez így, de most remélem visszavághatok az elszenvedett sérelmekért

Gelaci: talán ma délután sikerül kipróbálnom, hogy hatásos-e a módszer. Ha valóban működik, akkor jót nevetek

Big: ez nagyon nagy. 79 méter az eddigi rekordom, de csak a 76-ról csináltam képet

fpeter07: ez az amiről beszéltem.
Én sem a jót linkeltem, hanem az utódot. -
biggamer
veterán
Figyelem !!!

Lehet gyakorolni a hazafelé jövetelt a szilveszteri buliból : [link]

Szerintem nagggyon állat.

gelaci

-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Végül is nem a játékot buherálod , hanem a CD kulcsodat cseréled le (Ha jól láttam)

De a bannak is vannak fokozatai , vagy rosszul tudom ?
A komplett hardver bannt , az adminok is tudják alkalmazni , vagy csak az EA-sok ?Big :Jó volt így játszani TS-el

Bár még nekem is állítgatni kell , mert a gépek hangja elnyomja a beszédet , de az is létfontosságú , hogy halljam a lopakodókat !
A Tampás kidobásod érdekes volt mert Major is Commander volt , és folyamatosan campelte (meg még vagy hárman) a bázisunkat , meg megpróbált tankolás közben lebombázni
-
zsámoly
tag
válasz
Prison85
üzenetére
A leggusztustalanabb dolog ez a fajta tiltás. Nálunk nincs azonnali ban cheat-elésért,ilyenkor csinálni szoktunk punkbuster screenshotokat,meg van egy analyser-ünk,ami kimutatja a turpisságokat.
Mindezt csak azért mondom,mert vannak ilyen fityfasz kis gyökerek(k5cd),akik lustaságból kirakják azt aki nem tetszik nekik.
-
Prison85
senior tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Én nem veszem annak
Ők "csaltak", amikor Bannoltak. Lebökök egyben 3 admint és kidobtak arra hivatkozva, hogy AIM-ot használok. Írtam nekik a honlapjukra és finoman elküldtek a fenébe. Ha ők nem voltak korrektek, akkor én sem leszek (ha játszom náluk újra megszerzem a cédulájukat) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prison85
senior tag
Gyerekek! Azt hiszem megtaláltam, hogy hogy tudnám elintézni a K5DC-s bannolásomat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prison85
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Csak nem IMOt használsz? Rengetegen esküsznek rá, hihetetlen pontos optikája van.
Egeres topicban mondták, hogy Kodiak is ezt használja, akit talán nem kell bemutatni az FPS játékosoknak. Súlyozott egerek? Láttam már párat, de még nem volt alkalmam kipróbálni, hogy mennyit is számít néhány "zseton" a rágcsáló beleiben. -
Prison85
senior tag
válasz
Prison85
üzenetére
Megtaláltam a megoldást a problémámra: nem volt bedugva a hálózati adapter a kormányba. Már üzemel szépen, csak még egy kicsit finomhangolni kell.
Anonymus: egy jóféle pad sokat fokoz a pontosságon és nem kell eget verő összegre sem gondolni. Többen ajánlják a Roccat Taito-t
-
Anonymusz
tag
válasz
zsámoly
üzenetére
Én jelem pillanatban egy Speedlink styx egeret használok. Tudom, írtad, hogy ezek a formás darabok nem esnek kézre, de nagyon hamar meg lehet szokni. Kényelmes, hosszú távon se fájdul meg a csukló, a két plusz gomb könnyen elérhető. Az asztalom fa, padod nem használok, és mégis remekül csúszik, akadás nélkül. Egy kicsit több mint a keret de szerintem megéri.

Több mint 10 percig írtam a hszt és Prison beelőzött

-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly
üzenetére
Itt a hivatalos oldal plusz infókért. Én nem szeretem a Geniusokat, de persze ízlések és pofonok. Ezen viszont nincs programozható gomb, amit bizony, ha megszoksz, akkor nagyon gyorsan lehet fegyvert váltani. Közelharcban jól jön, amikor a WASD-ről nem kell felemelned egy ujjadat sem, hanem a jobb kezeddel az egéren egy pillanat alatt váltasz, amikor kifogyott a lőszer a stukiból. Az ergonomikus egerek pedig nagyon jók. Ki van alakítva az ujjaid helye, nem kényelmetlen, nem csúszkál el a kezed és nem utolsó sorban több órás játék után sem görcsöl be egy porcikád sem. Én a Gigát venném, de persze a te döntésed.

Nekem is kellene egy kis segítség. Szeretném újra beüzemelni a kormányomat, de Win7 alatt valamiért nem megy. Gugliztam már ezer meg egy drivert, de a fenéért sem ismeri fel. Sokan panaszkodnak, hogy Win7 alatt problémás, de megoldást nem találtam sehol

-
zsámoly
tag
válasz
Prison85
üzenetére
Azta..

Hát köszi szépen,bevallom mindegyik tetszetős darab
Kicsit keresgéltem én is,és találtam egy ilyet: GENIUS Navigator Mi a véleményed erről?Igazság szerint nekem ezek az egyszerű kialakítású egerek esnek úm. kézre.Semmi felesleges design,modern belső
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly
üzenetére
"Olcsók" közül sokan dicsérik az X7eseket. 718-ról és 750-ről teszt itt olvasható
Lényegesen olcsóbb ettől a GM6800, ami a gumírozott oldalaival, programozható gombjaival, 800/1600dpi-s felbontásával és 20G-s gyorsulásával nem is lehet olyan rossz ennyi pénzért. Bővebb infó a honlapom
Kicsit drágábban, lényegesen tetszetősebb külsővel, dpi visszajelzővel, optikai szenzorral az egyik kedvencem (látottak alapján) az M6900. Ára is befér 5k alá: [link]
Személyes tapasztalatok miatt én kedvelem a Trust modelljeit, de nagyon sokan panaszkodnak rájuk így inkább nem ajánlom, de mindenképp érdemes megnézni őket. Kínálat van bőven, árakkal nincsenek elszállva. Előző egerem egy MI-6950R, ami már 3 éve működik gond nélkül. Napjainkban Gina ontja vele mások játékkedvét
Ezt jól telelinkelgettem, de remélem adtam néhány támpontot

-
zsámoly
tag
Tudnátok mondani nekem jófajta gamer egeret 5000ft-ig? Az 5 éves Genius tescos optikaim elkezdett betegeskedni

-
chickendance
aktív tag
ez +volt? 
http://www.youtube.com/watch?v=vc5dKqoFtKk&feature=player_embedded
-
Anonymusz
tag
Na aztán mégis felmentem egy órácskára. Gelaci volt a söfőröm... hát mit ne mondjak. Volt hányingerem rendesen. Azt se tudtam, hogy fejjel lefelé repülök-e vagy sem. Sokat fejlődtél mióta nem játszottam
Én viszont egy álló tankot se tudtam eltalálni 10 méterről (nem vicc)
Na tehát bocsi a bénaságomért. 
-
Anonymusz
tag
Hát sajnos még sem tudtam jönni. A klánomat kihívták warra és mondták ha nem megyek meg leszek b*zbkodva
Holnap vendégek... áhh majd találkozunk 
-
Prison85
senior tag
-
Prison85
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Személy szerint én nem tudom
Egyszer volt hasonló problémám. Játékba beléptem és 10 másodperc után kidobott a punkbuster, miszerint nem tud kommunikálni a szerverrel. Kiléptem Windowsba és a felbontás visszament 1024x768-ra (amit játékban is használok). Helyreraktam, jobb klikk az ikonon, futtatás rendszergazdaként és onnantól minden rendben. Mindez Win7 64 bit alatt.Új TS rajongóknak: üdv köztünk pletykás vénemberek
Amit tudni kell rólam és a TS-ről: 1 évvel ezelőtt, mielőtt még aktív PH és 818 tag lettem volna fele ennyi killem volt pedig kétszer ennyit játszottam. A csapatjáték és a folyamatos beszélgetés annyit segített, hogy rohamosan javultam és elértem Gyuri szintjére, ráadásul néha már sikerül is megelőznöm
Rengeteget segít a kommunikáció és néhány kioktatás, ami bizony néha fájó, de segítséget nyújt. Felpörgetjük egymást, hogy a hunok nyilaitól ismét rettegjen egész Európa. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megyek, iszok tovább...

-
fpeter07
veterán
Az miért van, hogy ahányszor elindítom a játékot, 800x600-ba kerül a felbontás? Zavaró, mert mindig vissza kell rendeznem az asztalt. A játék 1024x768-ban megy.
-
-
Prison85
senior tag
-
Prison85
senior tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Csak jól ki kell fárasztani a nőket, hogy mélyen aludjanak így össze lehet vonni a kellemest a hasznossal
Úgy tűnik ezt már a PCX is felfedezte. [link]Többé nem kell aggódnunk azon, hogy a párunk a nemtetszését fejezi ki egy-egy új hardver miatt ami számára csak felesleges pénzkidobás. A csomagba egyszerűen csempésztethetünk néhány egyéb területen használatos kiegészítőt ami elvonja a figyelmüket egy új processzorról/alaplapról

-
Prison85
senior tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Megleptél.
Baur volt nálam, mert előtte húztak fel és más csomagját kaptam meg. Talán el sem találtalak azzal a szutyokkal.
Este gondolom már aludt a feleséged, mert suttogtál a mikrofonba 
Gelaci & Anonymus: privátok mentek. Jelezzetek majd vissza...
Még egy kis off:
olyan ütős zenéket találtam, hogy erősen gondolkodom egy utolsó utáni videón... ...a legdurvábbon
Forgatókönyv a fejemben, már csak Vegas szabhat határokat 
-
-
Prison85
senior tag
Néhány kép tegnapról...
Csupán azért lényeges, mert nem szoktam sniperkedni. Egyenesen utálom őket.
Ennyi kill viszont soha nem jött volna össze, ha gelaci nem éleszt újra rendszeresen. 
Titanozni sem szoktam így nekem az alábbi kitüntetés is újdonság:
...és ez van, amikor nem sikerül valakit hátba vagy oldalba kapnom:
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Anonymusz
tag
válasz
gelacihun
üzenetére
Na ha ennyien lesztek én is visszatérek. Mikim már van jó ideje, csak az osztályban CoD2 mánia van és én is átszoktam rá. Ott már egész jól megy. Alakítottunk egy faxa kis klánt és már járunk warozni is
Igaz eddig még nem nyertünk
Meg is fog látszani hogy elszoktam
TS-em van csak mondjatok IP-t és megyek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Én is köszönöm a játékot , és a visszaigazolást (budy)
A "fülest" ajándékba kaptam , sajna ez a max amit ki tudtam hozni belőle
Nem tudom , hogy a "TS" hogy megy , de ha elmagyarázzátok (szájbarágósan) akkor kipróbálom
Egyébként meg nem vagyok a szavak embere ,és a családot sem akarom zavarni .
A helyismeretem ebből a szemszögből nulla , (PL:éppen hol vagyok)
A Walker tud tökig érő vízben gázolni !
Wake Islandon már régi trükk , így gyorsabb az áthaladás a "halszelet" két szárán -
Gyuri44
aktív tag
Egyik haverom beszerezte a 2142-t ma este már játszik.
Jön tsre is. -
Prison85
senior tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Én leszek remélhetőleg, bár az egész délutánt gép előtt töltöttem. Majd elválik Gina mennyire toleráns

Gelaci: a mikrofonod tényleg halk, de én hallottalak. Nálam át vannak buherálva a hangbeállítások, hogy mindig tiszta legyen az adás, de gunshipben még így is süket vagyok. Esetleg TS regisztráció?
Ott többet beszélgetünk, a hang is lényegesen tisztább és talán Coolman-nek is megjönne a kedve, ha egy régi bajtárs is regisztrálna.
Egyébként köszi a mai játékot. A párom sajnos kitúrt a helyemről és panaszkodik is, hogy keveset beszélsz
Aprítottam szépen Zellerrel (képek készültek), rendszeresen újraélesztettél ráadásul fotóztam egy walkert, ami derékig érő vízben lavírozott az ellenség bázisánál. Nem láttam még ilyet 
-
gelacihun
aktív tag
válasz
biggamer
üzenetére
Szerintem mindenkinek laggolt , ezért tudtuk "Sanho"-ékat leszedni (Háromszoooor
)
Volt hogy "kifagytam" és mire vissza kaptam az irányítást , már csak a robbanást láttam "ibolyanézetből"
Másik szervereken is ugyan ez volt a helyzet Gyurinak is rendesen romboltam a K/D-jét (BOCS
)
A mikrofonnal sem mentünk sokra , mert túl halk voltam
-
biggamer
veterán
válasz
gelacihun
üzenetére
Tegnap már nagyon tele volt a tokom mindennel.

Elgázoltak a saját társaim, ugrottam le innen onnan, persze nem nyílt az ernyő ... laggolt mint állat, ezért hol ennek hol annak mentem neki ... base rapeltek a kotsogok / persze admin nuku, csak akkor találnak meg ha én rólam van szó
/Tiszta ideg voltam a sok fac-ságért.

-
Prison85
senior tag
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Szóltam neki, hogy mondja meg: ez az én accountom, de ezek szerint nem tette meg. Hamarosan újra beüzemeljük az ő gépét is, végre találtunk neki helyet így ismét erősödik a 818 team
Ráadásul 2011 elején hazatér Darksergant is, élhetjük a második fénykorunkat. Már csak egy magyar server kellene, hogy összemérhessék a csapatok a jelenlegi erőviszonyokat.Egy kis off:
segítség kellene hűtés ügyben. Tegnap nézegettem a beállításokat vajon mitől van ilyen "szélzaj" a gépemben. A ventilátoraim 99%-on járnak és nem tudom miért. BIOS-ban nem találtam semmit, a gép szellős helyen van.
Kép:
-
Prison85
senior tag
El is felejtettem mondani egy információt: egy régi barátom is nekiállt BF-ezni, de még csak a Razor féle tört verzióval, azonban annyira megtetszett neki, hogy hamarosan őt is üdvözölhetjük sorainkban.

-
gelacihun
aktív tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Mindennek van "gyenge pontja"
Lépegető :"láb"
Tank :far
Harci Repülő : farok
Csapatszállító repülő : utastér
Apc :kerekek
Dzsip: kerekek
Emberek :"VÍZTORONY"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Játék :A SOK ...ÖCSÖG
De hidd el , hogy egy "jó" közösségre találtál
A "potyautas" mindig "fáziskésésben" van
Inkább próbáld meg elsajátítani a "trükköket" (hogy kell kitérni a golyók elől) , hogy csinálják a többiek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsámoly
tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Üdv.
"Valami taktika mit tehetnék a járművek ellen? Golyószóró nem fog rajtuk"
Háhá dehogyisnem
..Lépegetőt szedtem már le kézifegyverrel is(Voss).Ha a lépegető alá mész és a szellőző nyílást megcélzod elég hamar szét lehet kapni.Jómagam is nem egyszer tapasztaltam a lépegetőben ülve,hogyha alulról szednek le,akkor elég gyorsan elfogyok.Tankok ellen az alap Engineer kit rakétája talán a legjobb.Tekintve hogy tudod irányítani, fedezékből is hatásos.A leggyengébb pontja a tankoknak a hátsó részük,oda elég egyetlen jól irányzott skuló a Pilum-mal.
-
Prison85
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Ahoj! Golyószóró legfeljebb a "kisautó" ellen jó, de abból ki lehet lőni a sofőrt lényegesen gyengébb fegyverrel is. Gépek ellen majd adnak tanácsok a PH-s titanmasterek, én inkább kerülöm a járműves pályákat.
Ha netán mégis odatévedek, akkor rendszerint az alamuszi RDX módszert használom. Infantry pályák viszont sokkal pörgősebbek ráadásul lényegesen kisebbek, könnyebben tanulhatóak. Persze ízlések és pofonok... 
biggamer: kár, hogy ilyen szűkös a kínálat

-
biggamer
veterán
Csajok ... ezt nem szabad kihagyni !!! [link]

fpeter07Ha újonc vagy, még nincs ellenük kézi fegyvered / majd később lesz / ... viszont Te is irányíthatsz járműveket és van egy rögzített ágyú ellenük, azt is használhatod.
Milyen néven garázdálkodsz ???
Ja ... és üdvözlünk a sorainkban.

-
fpeter07
veterán
Ahoj! Most kezdem első szárnypróbálgatásaim a játékban. Nos, jóval tetszetősebb a játék a BF2-nél. Itt is sokszor van hogy nem tudom honnan lőttek le, de még elviselhető.
Baromira megörültem mikor egy kisebb pálya következett. Nem szeretem mikor 6-odjára lőnek le tankkal.
Valami taktika mit tehetnék a járművek ellen? Golyószóró nem fog rajtuk.
Így inkább szedem a lábam előlük. -
válasz
Prison85
üzenetére
Este nekem is jól ment... volt 30 killem is egyszer... utána látványosan szarabb lett a teljesítményem... pl. vagy 10 mp-ig nem tudtam ledobni a zsebágyút, nem lőtt, nem fordult... frankón laggoltam 120-as pinggel...
Kiléptem és várt már az SMS, hogy túlléptem a kvótát, korlátoztak...
-
Prison85
senior tag
Tegnap/ma éjjel szép számmal voltak magyarok BF-ben. BC2-be akartam menni, de több ismerős játszott a régi gaméval, mint az újjal. Egyáltalán nem bántam meg, nagyon jó körök voltak (bár a végén már az 1-es K/D-m sem volt meg
) .Néhány kép az éjszakáról:
A létszám folyamatosan gyarapodott:

„A magyarok nyilaitól ments meg Urunk minket”:

-

-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Már megint nem a lényegre figyeltek !
A "kareokiˇversenyt megnyertem
(van valami gond a szarvaimmal?)
(hogy ismertetek föl?)De azért ennél több eszem van

-
válasz
Prison85
üzenetére
OK, de mire az UAV-ot unlockolná már ingyenesen megkapja a patchel azt is... illetve unlockolhatja majd.
A többi map azért nem elérhető, mert a teszt lényege nem a régi, hanem az új mapok...
Sokkal kevesebben tolták volna az újakon ->kevesebb info...Gelacihun: jól nézel ki szarvakkal...
home videó? 
-
gelacihun
aktív tag
Ha valaki esetleg magára ismerne az csak a véletlen műve lehet
-
Prison85
senior tag
Nem értek egyet a véleményeddel
1.51-et ki lehetett volna úgy adni, hogy lehessen látni a többi mapot is (ha béta, ha nem). Rákényszerítették az embert egy felesleges reinstallra, mert szép lassan kihaltak az új pályás serverek
Deluxe-nak pedig igenis van előnye, amint belerázódik az ember a játék ritmusába
Van összehasonlítási alapom: tudom mennyire hiányozhat például az UAV ami védekezésnél az egyik legfontosabb eszköz
Sokak szemében pedig 3 helyett 4 PK a tárban lehet a befutó (én utálom). -
válasz
chickendance
üzenetére
Bizony, igazad van.
1.51 után a Northern Strike is benne lesz a csomagban, tehát nem lesz síma és deluxe, csak BF2142... 4 új mappal.
Sajnos NS mappokat kevesen tolták, pedig jók voltak.Prison:
Visszafelé nem lesz kompatibilis, éppen a javítások miatt. Ez minden multinál így van...
Bugok pedig voltak szép számmal, de főleg server oldalon, amint azt írták is.
A jelenlegit tervezik véglegesnek. Nekem NS-el nem volt extra cucc... gyűjtögetni kellett mindent. Pre-orderhez voltak csak extrák, én úgy tudom.kovsol:
Üdv. a csapatban (remélhetőleg)! Símát érdemes megvenni, majd 1.50-es patchig "felhúzni", 1.51-el én megvárnám a visszajelzéseket, mert butítani 1.50-re csak reinstallal lehet...Ahogy írtam is: sajnos NS mapokra kevés a server és viszonylag magas pinggel... viszont ott alap fegyverekkel nehéz az élet, amúgy is a "mezei" pályákon kell párat unlockolni (pár hét alatt megvan minden ami fontos...).
Ha megadod az osztályt ami tetszik mi segítünk, hogy mi mire való. Gyors fejlődéshez infantry pályák és assault ajánlott, újraélesztővel... segítve a többieket lehet hamar tápolni.
-
chickendance
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
szerintem az igért időpontokat eddig betartották. az már más téma,hogy nem fejlesztik a gammát.(nem dicsérni akarom őket)
és ittjön képbe,hogy aki delux-os annakis update-ozni kell. ha jól sejtem
ha karkandozni akar. szal szinte érdemes 2-3 hetet várni. szerintem+oldják. 
-
Prison85
senior tag
válasz
chickendance
üzenetére
Már nem nagyon hiszek a híresztelésnek. EA nagyon elment a Vietnam és BF3 fele és a szó szoros értelmében lesz@rnak minket.
Az 1.51 Beta-t nyugodtan kiadhatták volna úgy, hogy a többi server is látható legyen és ne csak az új pályák. Nem voltak játszhatatlan mapok, nem volt bug bug hátán ráadásul érdeklődők is akadtak szép számmal. Talán előbb utóbb kijön a végleges verzió, de sajnos rendszerint késnek a megjelenéssel. A Deluxe felára pedig szerintem megéri a felárat. Nem a plusz pályák miatt (elvégre eleve ritka az NS server), hanem az unlockok miatt. Jó, ha már az elején van UAV a csomagodban vagy egy plusz lövedék az Assault Shotgunjában.
Nekem van mindkettő (sima Gináé) és 'ezerpárszáz Ft felárat megér az extrább verzió.
Remélem látni fogunk sorainkban kovsol ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kovsol
titán
olyan kérdésem lenne, hogy a BF2142 most 5€ ba kerül a Deluxe meg 10€, most a kettő miben tér el ? ha a simát veszem meg attól még találok multiban szervereket ?
-
Prison85
senior tag
-
Anonymusz
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek

-
gelacihun
aktív tag
Sok Boldog Karácsonyt Mindegyikőtöknek 
-
CoolMan
MODERÁTOR
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

-
chickendance
aktív tag
kellemes ünnepeket

-
Csatlakoznék az előttem szólókhoz!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Új évet még nem mondom, mert remélem még taláXunk addíg. Most a P4F-et sikerült elindítani, ott edzek, de lesz az ünnepek alatt minden... csak időm legyen
Sok locsolót a fa alá mindannyiótoknak!

-
Prison85
senior tag
válasz
biggamer
üzenetére
Köszi a csomagot utólag is
Infantry-hoz csak gyakorolni kell. Sokkal pörgősebb és izgalmasabb, mint a Titan pályák. Persze ízlések és pofonok...Mostanában én is egy kicsit kevesebbet leszek. Rokonlátogatók, ivászat, lakomák stb (nem vagyok oda az efféle felhajtásokért, magamnak való típus vagyok
). Megyek is a másodállásomba:
Kellemes ünnepeket mindenkinek, de azért Karácsonykor sem illetlenség vért ontani, ha az embernek akad egy kis ideje.
-
biggamer
veterán
válasz
Prison85
üzenetére
Óóóóóó ... köszi Majszter, csak véletlen volt.

Nem nekem valók ezek az infantrys pályák, csak mindig felidegesítem magamat.Emlékezem az esetekre ... főleg a késesre ... még bocsánatot is kértem és miután cseréltünk fegyót dobtam Neked egy elsősegélyes ládikót.

Akkor is éppen mérgelődtem, mert nem oda tett le ahová szerettem volna és csak alapfegyvert kaptam, se szonár se törpeágyúúú.

És ezúttal is kívánok mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket ... mivel az elkövetkezendő másfél hétben nem nagyon leszek, vagyis csak minden második nap.
24 órázni fogok /
/, holnap hajnalban kezdem 24.-én aztán 26, 28, 30 és utána 2.-án.
Nem lesz egy könnyű menet ... az tuti.
Na szóval egy a lényeg, mindenkinek boldogságos ünnepeket kívánok.

üdv.. big
-
Prison85
senior tag
válasz
biggamer
üzenetére
Gyakrabban jöhetnél infantry pályára, jól nyomtad
Topidokit és engem egymás után lekaszáltál, pedig Doki mondta, hogy a ládák mögött vagy benn a lyukban (Gibraltáron Ruinsnál). Én rossz helyre vetődtem be és már dobtad is be a gránátot. Meg is lepődtem
Másik eset: le akartalak késelni. Szépen elugráltam hozzád és nem adta be a bökésemet. Persze erre is megvolt a válaszod: közvetlen közelről 30 golyó valami supportos fegyverrel

-
-
Prison85
senior tag
Mi a baj az optikai szenzorral?
Egy minőségi szövet pad kell hozzá és már berreghet is
Anno Razer Deathadder-t optikai szenzorral adták ki, nem is volt rossz. Aztán jött a Razer Abyssus egy "elavult" infra technológiával. Bizonyára nem lett rossz, ha a Deathadder v2-be egy még régebbi találmányt szereltek.
Egyébként pedig számos "gémer" egér van felszerelve optikai szenzorral, többek között a közkedvelt MX518.
Gigabyte-nál bár nem írják a működési frekvenciát, de nem lehet olyan gagyi már ránézésre sem. Aranyozott csatlakozó, minőségi vezeték, magas érzékenység és gyorsulás, tetszetős külső, csúszásgátlóval ellátott felületek stb stb6980?
Nekem is jobban tetszik. Itt a GHOST logót kell megfizetni 
Persze van itt hátulütő is: kínai mikrokapcsoló, de az a "nagyoknál" is jelen van (Razer, Steelseries)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár hogy beszorítottak az utolsó 2 pontra. Viszont így is nyertünk 4-el.

Holnap vendégek... áhh majd találkozunk

Baur volt nálam, mert előtte húztak fel és más csomagját kaptam meg. Talán el sem találtalak azzal a szutyokkal.