- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelacihun
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Digis Ezres netem van .Három olyan szerver van ami 50-70 közötti pingel működik .
Csak számomra érthetetlen , hogy másnak 100-160 as pingel egy pöttyintés vagyok . nekem meg népünnepély ha húsz golyóval leterítek valakit Medic fegyverrel .A Gunshippet meg rendre odacsapom mert belaggol .
Azért köszi a segítséget
-
gelacihun
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
ugrál-akadozik ,és hiába lövök bárkire olyan mintha el sem találnám !
-
gelacihun
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki még "lakik " ebben a topikban !
Egy kis segítség kéne (Nagy)!
Fent van a Revive_os 2142 ,és működik meg minden ,de nagyon laggol !
Infranti felejtős , mert a múlt hétre lövök , nem a játékos mellé !
Egyébként a videókártyám kihasználtsága 10-12%-on malmozik.
Előre is köszi -
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Nem az emberhez kell állni mint a 2142-ben ,hanem az elejtett fegyverhez , ami néha méterekre repül a "tetemtől" !
Akkor jó ha megjelenik egy üzenet , hogy mivel veheted föl , és akkor hosszan kell nyomni a megjelölt gombot !!!
Fog az menni , csak egy kis idő kell hozzá
-
gelacihun
aktív tag
Mi elsősorban klánnal játszunk , de ha láttok gyertek utánunk , vagy velünk !
Egyrészt az elesettek fegyvereivel jobban tudtok darálni , másrészt jobb egy ismerőst feléleszteni , vagy látni hogy ő húzott vissza a halál torkából
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Anonymusz
üzenetére
Lesz az még "gazdaságos kiszerelésben" !!!
Mint a 2142 cuccai .
De meg sem közelíti az említett játékot
Ennek ellenére , mivel elqrták az "őst" jelenleg ez a legjobb alternatíva![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ajánlott ismerősökkel játszani csapatban , mert ez biztosítja a nyerési esélyeket
Használd itt is a "budy" listát !
Meg addig is érdemes ezt átböngészni
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Menj oda a kiszemelt fegyverhez és kiírja hogy melyik gombot kell megnyomnod a felvételéhez (R)
Én ezt a beállítást használom több kevesebb sikerrel , mivel én is vakegér vagyok
Csak játékba belépve tudod beállítani (ESC , Options-fülA "BUDY"-lista a jobb alsó sarokban található
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A rákeresés a jobb felső részen ! -
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Ment a meghívó BUDY-ra
Egy tipp : Elesett katonáktól vedd fel a fegyvert , mert nekik már ki van lockolva !!!
Sokkal pontosabban és hatékonyabban fogsz mészárolni
Főleg ha "sasos" csapatba kerülsz akkor még vissza is húznak és így növekszik a K/D-d -
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
A CD-kulcs olyan mint a lakáskulcs , enélkül még az előszobába sem jutsz be

De azért készülj fel , hogy igen méretes patch-et kell letöltened a használatához
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Nekem ezt régen is csinálta !
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
A kép bal alsó sarka mutatja
A mesterhármas az mesterhármas
Még vissza kell szokni , mert a gombkezelések is megkoptak !
Majdnem lekéseltem egy tankot
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Mi semmi finomhangolást nem használunk !
Szerintem ezt eddig nem vetted észre , vagy a régi meghajtó progik másképpen voltak
optimalizálva !!!
Azért majd megnézem én is hogy milyen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Ez valószínűleg a vihar eredménye , mert nekünk is akadozott meg állandóan ledobált a szerverekről

A 2142 tönkre van téve az 1.51 -el !!!
Egy esély volna visszacsábítani a delikvenseket , ha vissza állítanák 1.50-re a szervereket
Nekem is ugyan ez a nevem BF3-ba

-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
A fiamnak is 550ti-je van és simán fut rajta !
Persze nem full beállítások mellett![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gelacihun
aktív tag
Ha az ellen vadászgépese profi akkor minden jármű halálra van ítélve !
Ha két profi van akkor a meccs is bukott !
Egy esély van helikopterezni , ha gyenge a túloldal
TV-rocket -
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Hali
Sajna ez nem olyan mint a 2142
Egész más a gépek viselkedése , és a vérprofik esélyt sem adnak a gyakorlásra !!!
Az igazság az hogy vissza süllyedtem középszintre , de még nem adtam fel teljesen -
gelacihun
aktív tag
Minden kedves játékostársamnak Sikeres Fejlövésekben Gazdag Boldog Újévet Kívánok
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Azzal a " vassal " még netezni is borzasztó lehet
Én cseregépnek kaptam egy N68-as Giga lapot , úgyhogy tudom mit érzel
Total commander mellé elindítottam egy VLC-t és lefeküdt tőle teljesen
A patch -ek után a gépigény is megnőtt szerintem

piqla : engem is fölvehetsz !
Bár mostanában elég ritkán játszom ezzel a játékkal , de hátha összefutunk ! -
gelacihun
aktív tag
VÍZion : Gratula a "trónörököshöz "

Igaz ,hogy az időzítést nem fogja isteníteni mert a Szülinapja egyben a Kari is lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A játék futtatásához szerintem legalább két giga ram kell !
Ez a mai játékoknál NÉGY !!!!
A Win7 bezabál egyet (X86 kilőve )!
A Punkbuster telepítése és frissítése után én még le szoktam futtatni a Punkbuster SVC--t is -
gelacihun
aktív tag
Szia !
Tényleg egy órán át telepítette ?
Ha igen akkor , a géped sem elég a játékhoz !!!
A legnagyobb patch is felmegy max tíz perc alatt !
Nem árt egy kétmagos min. 2000Mhz Core2 , három , vagy négy giga rammal (az Op. rendszerén felül ) !
Egy gyors min. 512-es videókártya szintén alapvető az élvezhető játékhoz !!!Tegnap én is nosztalgiáztam egy kicsit , és vagy öt perc gyakorlás kellett , mire fent tudtam maradni a Gunshippel (Fejen állva mindig odavertem
)Utána meg a BF3 nem ment (heli
) -
gelacihun
aktív tag
-
gelacihun
aktív tag
válasz
csubi8
üzenetére
Helló
Azét próbáljátok meg élő internet kapcsolattal is , mert ha nem jelentkezel be a központi szerverre , akkor "offline" módban indul a játék , ami tiltja a hálózat hozzáférést is !
Utána próbálj meg létrehozni szervert , és a másik gép meg direkt a te IP-címedre csatlakozzon !
Ez az elmélet , de hogy ezt EA is engedi vagy sem , az már más kérdés
Csak gondolj bele , hogy ki játszana a drágán finanszírozott szervereken , ha ezt a "kiskaput" nyitva hagyták volna !!!
A továbbfejlődés már senkit nem érdekel , mert ki van unlockolva minden , és többnyire a rangok is a lehető leg magasabbak ,és hát valahogy ott kell tartani a derék bakákat
Egyébként még az "okosított" BF2 is játszható volt Lan-ba

-
gelacihun
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Nem a lemaradástól félek , hanem a megrendeléskor nem osztottak sorszámot és most kétszázas limitet állítanak be !
Így gőzöm sincs , hogy benne vagyok a keretben vagy sem .
Ráadásul Andrisnak is rendeltünk egyet a regisztrációmmal , mert neki még most sem sikerül az OGC-hez belépni
Egyébként meg aránylag olcsónak tartottam az árat és még kiegészítőket is ígértek hozzá -
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Neked szebb színű a füled

Én jelenleg is szoktam "nosztalgiázni" , de többnyire idegroham a vége

Még a repkedés itt tart , de egyre kevesebb a "jó" ellenfél , akivel meg lehet küzdeni , és nem csaló ! Kár hogy tegnap nem volt a Fraps bekapcsolva , mert leszedtek pisztollyal a Gunshippel együtt
A Továrisoknál meg nem megy a Battlerecorder 
-
gelacihun
aktív tag
-
gelacihun
aktív tag
Gyerekek !
Mi történt ?
Elvitte a cica az egereteket ?
Vagy én maradtam le valamiről ??? -
gelacihun
aktív tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Tehát gyártottak egy x processzort és visszafojtották hogy olcsóbban tudják adni ???
Azért ennél fifikásabbak szerintem
Ugyanakkor figyelemre méltó a teljesítménye az 5770-hez viszonyítva !
Csak nagyon drága a "selejtességéhez" képest (25 ropi )5830 teszt részlet :
"A lapka órajele az AMD ajánlása szerint 800 MHz, a mellé társított 1 GB memória pedig 1 GHz-en ketyeg (GDDR5 4 GHz), de ezt a gyártók bármikor felülbírálhatják, kiváltképp az 5830 esetében, ami köré mégcsak referenciakártyát sem épített az AMD. Nyilvánvaló, hogy a cég célja ezzel a hibás chipek kiszórása, de ezt az elmúlt évek során már megszokhattuk. Érdekes módon az 5830 TDP-je 175 watt lett szemben a HD 5850 151 wattjával, erről azonban tudni kell, hogy egy abszolút maximumról van szó, ettől csak lefelé térhetnek el a gyártók."
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Ha tudok akkor természetesen megyek , de azért annyira nem remegek a GS-ért

Ha nincs méltó ellenfél akkor az is unalmas agyaggalamb lövészet
Annak meg nincs sok értelme , hogy röpködünk ketten hárman a madárkánkkal az ellenfél meg szitává SAAW-ozik
Az "utánpótlás" tömegmészárlásáért nem vállalok felelősséget![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VGA : A keret szűkös tehát valószínűleg marad az ár-érték arányban a legkedvezőbb !
Egy D820-as úgy sem tudna kihajtani egy szörnyetegetBF3 : Én szerintem most sem a gépek erejével , hanem a neten és a szervereken átsajtolt csomagok mennyiségével és gyorsaságával van a baj

-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Én egyiket sem ajánlom neki , mert a GTS450-et teszteltem és nem versenyképes az 5770-el !
Az 5830-at csak hallomásból ismerem , de 4830-asom volt ,és nagy csalódás volt !
Én úgy tudom , hogy a 30-as kiadások a selejtes 50-esekből származnak !!!
Ha meg a jövőre gondolunk (BF3) , akkor meg sajna kajálósabb kártya kell (GTX460 -vagy társai illetve versenytársai )!
A teljesítményhez meg kakajóóó kell , mint tudjuk ami erős az fogyaszt is (lásd Fekete Laci
)GN : Kellemeset csalódtam , mert ugyan kaptam rendesen , de ha odapörköltem akkor annak volt hatása is

Lehet hogy a ping van ilyen hatással , de ez azért elnyerte a tetszésemet még ha a Gunshipről le is kellett mondanom
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Gratulálok !!!
Csak nem mondtad , hogy GIJoe vagy GIJane

Sok boldogságot és egészséget hozzá

-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Szerintem pont erre találták ki a SAAW-ot !
Akinek tele a hójárója a rakétásokkal az vissza tud vágni , ha tudja hogy hol érdemes bevárni a kiszemelt áldozatot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pláne igaz , hogy egyedül heroikus küzdelem , és itt is jól jön egy légvédelmi üteg és egy GS segítsége
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
-
gelacihun
aktív tag
Elég egy supportos akinek van bénító gránátja , és a két pilumosnak csak ki kell várnia amíg kifogy a pajzs ! Tíz másodperc egy gép !!!
Aki meg kiszáll a gépből azt az APC-ből pik-pakk likvidálható
Az volt a legszebb hogy beszéd nélkül mind a hárman teljes összhangban arattuk a népet !
Egy Medic hiányzott csak , aki újra tudott volna minket éleszteni , és a sofőr szerepét is felvállalhatta volna , illetve előre lehet szólni ha valaki meg akarna lepni !
Igaz , hogy akkor meg bannoltak volna a nullás K/D-m miatt
-
gelacihun
aktív tag
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Már nem

Nagyon nagy hátránnyal indul a kezdő , és nagyon lassú a fejlődés
Lehetetlen lelőni bármelyik ellenfelet , de téged pik-pakk szétkapnak
Azért elképzelhető , hogy én vagyok türelmetlen .
A hangulata egész jó , és a kidolgozottsága figyelemre méltó , ingyenessége ellenére !!!
Magyarosítás is van hozzá , és élő topikja is van PH-n
-
gelacihun
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Jó volna már egy normálisat játszani !
De hogy mindenki lelő így tele van már a zsákom az egésszel !!!!
a számomra is élvezetes játékmódban használható lövészt meg nagyon nehéz találni mert vagy iszonyatosan laggol a rakéta löveg vagy egy muja pöcs ül be mellém aki még azt sem tudja ,hogy át lehet váltani TV-rakétára

Komolyan mondom , hogy régen szenvedtem ennyit és már nagyon elegem van a céltábla szerepből
Ma röpködtem úgy kettő percet de lövész nélkül négy Walker és számtalan Saaw-ista ellen reménytelen próbálkozás volt
-
gelacihun
aktív tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Erre csak egy szót ismerek : Nyuszik

Bf3 : A füstölgő roncsok és a felvert por is elég meggyőző grafikai effekt , pláne amikor átvált hőkamerára

Valószínü hogy most megint egy új etalon születik , amit remélhetőleg felűlmúlnak majd a konkurens készítők is !
Az meg hogy mennyire lesz játszható már megint csak a személyes tapasztalat után lehet majd megítélni
Az Október 25 meg elég komolytalan , ha már most van belőle működő verzió .
Egyébként meg mindíg csúsztatják a dolgaikat Karácsonyig , mert akkor jobban el lehet adni mindent , még ha nem is sikerült annyira jól
-
gelacihun
aktív tag
A Hármas számú versenyző tarolni fóg ???

-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Nekem a Benq 2222hdl van , és tökéletes a szín - frissítés -kialakítás stb ( a nagytesója van a videón , csak az enyém "ledes") !
Nem utolsó szempont hogy a többi gyártóhoz mérve egy tizessel olcsóbban adja néhány üzlet ! Pixelgarancia szinte mindeggyik nevesebb gyártmányhoz vásárolható felárért .
Ha van rá lehetőséged akkor nézz meg egy működő példányt a kiszemelt darabból és ha tudod hasonlítsd is össze a mellete kiállítottakkal !!!! -
gelacihun
aktív tag
Én leszek a Commander Bridge-n !
Legalábbis az én legutolsó infóm ez .
Valamint fölmerült , hogy Gibraltáron Miller helyettesíthetne , mert én nem igazán érzem ütőképesnek magam Infrantryn . Az Assault inkább megy
Remélem , hogy neki is szóltak erről
Speciel próbáltam készülni Bridge-ből , Commander búvóhelyekből és fegyverzet újratöltődésből -
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Van tippem , hogy 100 fölötti pinggel miért "ügyes" ! (kár , hogy rögtönítélő bizottság nincs a játékban )

-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
QRVA jó volt , nem sok kellett hogy fölálljak a géptől és hagyjam a bánatos pipiripi-be az egészet

Gratula a győzelemhez , bár nyugodtan lefogadtam volna a játék kimenetelét
Szépen játszottatok és elsöprő volt a taktikai fölényetek és bosszantó a bénázásom
A kedvemet nem tudjátok elvenni csak néha kell egy ilyen pofon , hogy van még hova fejlődni

SZÉP VOLT *818*Az EA programozó csapata meg bekaphatja
-
gelacihun
aktív tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Sajna van ide is valami "cucc" , mert Gyurival ketten nem tudtunk leszedni egy jó pár delikvenst

Három tárnyi találat , abból legalább tizenöt telitalálat , és visszafordul és lelő
A következő kőrben másik manus (okosság nélküli) egy sorozattól elhullik !
Csodák csodája
Megtanultam lőni vagy mifene ?
Infrantry továbbra sem megy
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Sajnálom de nekem "csak" bőrkiadású van !
Esetleg a Gördeszkaguruk vagy BMX lúzerek segíthetnek acélosabb golyszik beszerzésében
Vagy két gumi ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SemperFi :
Kihagytam egy kicsit mert elszállt a routerünk
Már megvan a cseredarab de a kedvem továbbra is akadozik
Nagyon nem megy
Azért a "buherált Usankás" szerón hébe -hóba szoktam élvezkedni -
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Ha dollármilliárdos lennék , hozzám jönne a Forma 1
A testőrségemnek meg az lenne a dolga , hogy összekeverje az ujjait a sok kis buzergáncs csalónak
Bill Gates küldené az IP címeket SMS-ben , hogy hol a kis nyomorult 
Ha meg én fejlesztetném a játékot , akkor olyan egérrel lehetne csak játszani , ami csalás esetén húsz kilóvoltos csapásokkal jutalmazza a delikvenst
Az AIM már villanyosszék lenne
Viszont most hogy a bili mellett felébredtem , rájöttem hogy adósság milliárdosok vagyunk

-
gelacihun
aktív tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Nekem még működik a régi

Gondolom a játékokat nem adják ki újra , illetve csak emulátorral lehet őket használni .
Nem voltam fanatikus gyűjtő , de van legalább ezer ! játékom hozzá kazettán és lemezen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Prison85 : Ügyesek a Továrisi programozók ! Ha jól emlékszem tizenpár éves volt a gyerek , aki bekukkantott a NASA-hoz

-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Milyen a Homefront Multi része ?
Nekem a Single bejött , csak az én "verziómban"
nem mentette el a hang beállításokat , és zoomolásnál nagyon lelassult az egér 
Visszavágásként , hogy elrontották a játékomat , már nagyon ott vagyok hogy én is beszerzek mindenféle "okosságot " ,és rászállok a csalókra amíg le nem tilt Punksz*r őkegyelmessége !
Szerezzek be egy Supermanus ruhát is , vagy elég a Zorró klán előtag ? -
gelacihun
aktív tag
válasz
SemperFi
üzenetére
Azért elég sokan megrendelték a játékot , mert hittek az ígéreteknek ,erre kapnak egy ilyen több sebből vérző valamit ! Eléggé undorító hozzáállás

A 32-bites rendszer négy giga memóriát tud kezelni , ebből levonod az egy videó , meg egy Win7 által elfogyasztott mennyiséget , egyből látszik hogy laggolni fog mert egy ilyen játék nem fut el a maradék két gigán zökkenőmentesen
Thanks for Crytek
-
gelacihun
aktív tag
Tegnap én is elértem életem legjobb eredményét (2142)
Kipróbáltam a PK-rakétát , és vagy százszor visszahúztak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennek ellenére én is nagyon gondolkodom a tovább álláson , és a Homefront ígéretesnek tűnik ( de ez még tesztelés alatt
)Valakinek meg jött már a Crysis 2 ?
Tényleg csak DX9 és 32 bit-es verziót adtak ki ? -
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Elég érdekes , hogy a legjobb pingü játékosuk is épp csak elérte a ti legrosszabb értéketeket

Ennek ellenére a statja elég magas ! A 150-esnek meg forognia is nehéz lenne, és mégis volt találata
Ez MÁGIA
Szerintem ebből is le lehet vonni azt a tanulságot , hogy ti az egérhez ők meg az átveréshez értenek , de nagyon
Hurrá FAIR PLAY
Gondolom a "Battle Rekorder" felvételei 5000 évre titkosítva lettek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gelacihun
aktív tag
Az a szó egy beszélgetésből származik tőlem és az előző pilótájára utalva hangzott el
Ugyanis négy gépet fogyasztottak el alóla én meg "csak" tankolni jártam
Hála a lövészeimnek

Amúgy meg sokan csinálják , hogy a lövésznél SAAW van , és szorult helyzetben kiugorva leszedi az ellenfél gépét , utána meg visszaül és mennek tovább -
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Szerintem meg ennyire nem lehet pontosan lőni !!!
A látóhatár végén gangoló kocsiból kilőni a mitfárert ???
Nekem egy kicsit büdös , hogy mindegyik fejes halálos amikor látszik ,hogy nyakra meg állra lő
Én próbáltam már rengeteg fejest , és a homlok szokott nagyjából azonnali lenni ! De még ráadásul futó , és gépben ülőt , hát ez már egy kicsit gyanús alap fegyverrel
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Kipróbáltam

Nekem jó alternatívának tűnik
A fejes az fejes , a láblövés meg nem azonnali![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még a finom beállításoknál tartok , de ígéretes a videók alapján
A fegyverzet is elfogadható . Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő stukkert , vagy gépet
Bár a hangbeállítást nem akarja megtartani ,de ez csak a "próba " verzió !!! -
gelacihun
aktív tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Azért te sem a STICKMAN-el játszol
Én bevallom , hogy a grafika meg a hang fogott meg először ezen a játékon , és a csata csak később tetszett meg
Az újabb játékok meg legyenek szebbek és izgalmasabbak 
De mivel egyre több csalódás ér , már nem tudok hinni az ígéreteknek (most már mindent ki próbálok ) Ha szemrebbenés nélkül átvernek én sem érzek lelkiismeret furdalást , mivel a pénztárcámról van szó !!!
A csalókról meg csak annyit , hogy szétb....nám az idióta fejét a billentyűzeten a szemétládának aki elrontja a játékunkat
Sajna a játék készítői tojnak a bánatunkra , és ezen a téren nem lesz áttörés , ha csak egy fejlesztő nem rukkol elő valamilyen csodaszerrel
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Terrierhun
üzenetére
Az aknákat jelzi , ha jól emlékszem (APM )
-
gelacihun
aktív tag
Azért vannak fegyver mániákusok mindenhol a földön

http://www.youtube.com/watch?v=uXONp8Q3KGY&feature=player_embedded -
gelacihun
aktív tag
Egyszerűen nem értem és rettentően dühít , hogy teljesen kiszámíthatatlan a találati pontosság .
Negyvenes pingnél is laggolok , a szemből jövők ellen teljesen esélytelen vagyok !!!
Ugyan akkor hetvenes-kilencvenes ping meg más szervereken teljesen játszható élményt eredményez, és minden valós találatot megad (oda-vissza )
Ha Sniperrel beadja a találatot akkor a többi is jó , ha nem akkor inkább le kell válnom a szerverről
-
gelacihun
aktív tag
Itt le is írják !
-
gelacihun
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Pont tegnap néztem , hogy láttalak a szerveren játszani , és a budy listán meg offline voltál !
Ki is fényképeztem de valamiért csak fekete kép készült
Egyébként én beszéltem anno Liquivent-el és ő személyesen látta Slowhand -ot játszani !
Szinte követhetetlen , de hát nem vagyunk egyformák ! (sajnos ) -
gelacihun
aktív tag
válasz
Prison85
üzenetére
Ma megint tettem próba kőröket BC2-n, és válogattam szervereket amik 130 alattiak . Úgy látszik ez a játszhatósági határvonal nálam ping terén ebben a játékban . De itt is feltűnt , hogy egyesek extrém távollátó , és pontlövő képességűek

SemperFi : Szerencsére már túl vagyok azon , hogy néznem kelljen a "Ranked" szervereket !
A profi pilótát onnan veszed észre , hogy háton repül , és a célpontra innen átfordulva mészárolja le , egy pillanat alatt
Én még most próbálok háton menekülni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Tetszik amikor az emberek "szerények"
Bár az jó , hogy van mire
Prison : Pedig pont ezt mondom már rég óta !!!
Nem a célzókámmal van a baj , hanem hogy előbb szednek le mint hogy meglátnám őket
Ha meg egyszerre kezdtünk el lőni én húztam a rövidebbet
Most már kezd kiegyenlített lenni az esélyem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SemperFi :

Erős közepes pilótának tartom magam .
A következő szint amikor a SAAW rakétát is ki tudod kerülni
Ezért jó edzeni azon a "Ruszki" szerón (akár 50 Gunship egyszerre a légtérben )
Játék közben nekem is fagyással jár ha leteszem asztalra
-
gelacihun
aktív tag
válasz
Gyuri44
üzenetére
Most mit fanyalogsz , nem olyan gáz ! Egyébként ha a pilumot is lehetne irányítani akkor nagyon kártékony lehetne !
Prison : Egész jó kör volt , de mennem kellett csicsikálni , mert korán volt az ébresztő , de majd ma megint keresek valami alacsony válaszidejű szervert (kár , hogy nem írja ki kapcsolódás előtt az értékeket )
SemperFi: Nekem a sávszélesség emelés segített (1,1M felfelé !!! )
Big: A patkányra RDX ? Nagy poén lenne
Bombatámadásás és vége a Gémnek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)