Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
skull2184
tag
Battlefield 2142 a cd galaxis-ban fogmegjelenni és az árát is meg tudom mondani 11690 Ft lesz és lehet kérni hogy küldlyenek egy e-mailt ha meg jöt a Battlefield 2142
itt a [link]

-
skull2184
tag
sziasztok
a cd galaxis-ban fogmegjelenni és az árát is meg tudom mondani 11690 Ft lesz és lehet kérni küldlyenek egy e-mailt ha meg jöt a Battlefield 2142
itt a link [link]

[Szerkesztve] -
klambi
addikt
áá unom már cask a képeket meg a videókat nézni mikor jönnek ki a jó kis ''lövöldözős'' játékok..??

-
Müge
tag
Nekem már a videó is nagyon bejött, a grafika nagyon állat ( a motor ugye ugyanaz?
),
klasszak a járművek, faszák a kasztok
Nagyon-nagyon várom, sajna a bétáról lemaradtam, de nem aggaszt különösebben.
Iszonyat összetett gém lesz, az biztos.
Elég, ha az ember megnézi az unlockokat:
- mobil spawn-point, amit a squad leader rakhat le BÁRHOL
- álcázó-berendezés
- mobil/önműködő ágyú
- mobil radar, ami érzékeli az ellent, stb. stb.
Már önmagában az unlockok garantálják, hogy nagyjából sutba lehet vágni az eddigi jól bevált taktikákat
Csak nehogy egy szétfagyó, bugos vackot kapjunk, örökös peccselési kényszerrel... -
Müge
tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Én semmilyen mod-ot nem próbáltam még, a sima BF2-vel is elégedett vagyok.
[HUN]GregorTheBattleBear a nickem.
Kár, hogy az alappal nem nyomulsz, kiváncsi lettem volna
-
Müge
tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
De, sokat vagyok fent, már persze ha Magyarországon vagyok, mert egyébként sok időt töltök külföldön...
Te vagy a király?
Milyen néven vagy fent? Hol szoktál játszani? Kiváncsi lennék, hogy nyomod 
Megnéztem a honlapot a játékról, kasztokról, stb.
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy a sima BF2 kasztjait jól összekutyulták, és áttették a 2142-be...
Engineer az újban gépfegyver és anti-tank weapon, assault kaszt meg medpakk-kal rohangál...
Nem tudom, én nagyon pörrenek a gémre, de majd meglátjuk...
Már kevesebb, mint egy hónap!!!!!!
[Szerkesztve] -
Müge
tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Teljesen felesleges a demó miatt örjöngeni, mert nemsokára kint van a teljes játék...

Addig meg csak kibírja az ember.
Nem fogok előfizetni fileplanet-en, és nem fogok mindenfelé kódok után rohangálni.
Neked is csak azt tudom ajánlani, hogy legyél türelmes, és főleg ne idegeskedj, ilyen miatt aztán teljesen felesleges...
Inkább nyomasd addig is a sima BF2-őt
-
Archer
őstag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Hát akkor futtasd le párszor az Avastot.
-
HDR renderin
senior tag
-
Kraptor
őstag
Iratkozzatok fel Fileplanet beta newletterjére ami értesít titeket ha lesznek megint kódok vagy a többi ilyen lepra ahol kódokat szoktak osztogatni. Van több is, mondjuk én csak fileplanetet ismerem.
-
válasz
HDR renderin
üzenetére
Ne idegeskedj, hazamegyek leszedem, vagyis elkezdem leszedni, és nekileselkedem én is, hátha nekem sikerül feltenni azt a sz@rt

-
skull2184
tag
kicsit ideges de szerintem nem sokára meg nyugszik és megint nem fog csunyán beszélni bár ha kicsit vissza nézed a forumot akkor láthatod hogy már egy jo ideje közd ezel a játák feltelepitésel és nem igazán akor sikerülni ami azt ileti énis hasonloan érzem magam

(csak mivel a kereskedelemben dolgozom meg kelet tanulnom azt hogy hogyan tudom kordában tartani az indulataim ilyen helyzetekben) -
Soak
veterán
válasz
HDR renderin
üzenetére
nana, ne beszélj ilyen csúnyán, ezen a fóruomn nem szokás
-
HDR renderin
senior tag
válasz
ThePunisher
üzenetére
ezért szenvedtem vele fél napot

ki akarom tömöriteni hogy fel tudjam rakni erre ő neki ke az a rohadt szájba b@szott kód.

nem tudom minek kellet lejelszavazni,de még az a szar hogy van hozzá kód csak az nem sokáig tart.

[Szerkesztve] -
HDR renderin
senior tag
válasz
ThePunisher
üzenetére
hát nekem sem mert kér valami kodot hogy bvszná meg magát 6x-or
-
q2w3
senior tag
Én kipróbálom a demot és ha tetszik akkor megveszem.
Nincs értelme másoltan megszerezni mert nem tudsz neten játszani.
100-szer jobb neten.
Én tudom mert a BF 2-vel toltam másoltan, aztán megszereztem ezt a bétában és nem találtam az állam. Ha jó a csapatmunka akkor nincs ennél élvezetesebb játék.
[Szerkesztve] -
ThePunisher
csendes tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Hát ez nem jöt be44Neked jo?Battlefield 2142

-
HDR renderin
senior tag
na akkor............
ez probáljátok ki a regisztrácios kod helyére beirni:c9d648b8cb5436a8b6f5e942c4e1545ba45606e3
6674bed69ece750b388546a1d1898cdacf998450
2ecc74eeaa01395fd9f8b426273c053f08c2f3e2 -
HDR renderin
senior tag
ez torrent fájl ugy hogy aki le szeretné szedni az akkor szerezzen magának egy UTORRENT nevü programot mert az elég gyorsan leszedi.
MOD:jah és ez védi is a gépet a virusoktol is
[Szerkesztve] -
HDR renderin
senior tag
innen aki akarja az leszedheti:[link]
-
skull2184
tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
te tudtál szerezni regisztrácios kodot a betához ?

vagy teljes játékot bár azt nem hiszem de ha mégis akor viszont király vagy
2.21 GB akor nem tom bisztosan mert a két beta összesen lehet ennyi mert nekem meg
van ez (Battlefield_2142_FP_Tuning_Beta_client2.exe) és ez foglal 1.27 GB helyet
de akoris minden el ismerésem a tiéd és üdözölek körünkben
és ha találsz véletlen regisztácios kodot akor léci külgy egy privit léci
köszönöm

-
Archer
őstag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Én meg már nagyban tolom a Crysis-t. Az meg egy egész blue-ray lemezt megtölt.
[Szerkesztve] -
Flame
csendes tag
Nocsak! Hát nem is tudom. Én nagyon kedvelem a BF 1942-őt, illetve a BF 2-őt is, de ha valaki nekem említette volna korábban a BF-et, akkor sosem gondoltam volna egy jővőbeli, kitalált, lézervegyveres, akármicsodára. Szóval az eddigi BF-ek nem erről szóltak, és kifejezetten tetszettek ez előző részek, mikor a múlt, vagy a jelen harcászati eszközeivel, vagyis a való életben már meg lévő környezetben, és fegyverekkel, lehet a feszültséget levezetni. Jó az is igaz, hogy a második világháborús, meg a hasonló időkben játszódó játékok már kezdenek lerágott csont hangulatúak lenni, de akkor is egy BF számomra nem a jövő kitalált dolgait jutatja eszembe. Akkor inkább csinálnának helyette egy AVP 3-at, vagy valami hasonlót, ami alapból arról szól, és már van alapja. Na de mind1. Azért még ha kétkedve is de kipróbálom
Kárba nem veszik.
Üdv! -
Kraptor
őstag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Nekem meg 1 millio dollár kéne!

-
gadamer
tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
sztem mindenkinek ez kell, aki lemaradt

-
HDR renderin
senior tag
szevasztok!!!!
kellene egy regisztrácios kod a Battlefield 2142-höz... -
klambi
addikt
ez mikor jön ki..?
-
q2w3
senior tag
ha minden nap néznétek a forumot nektek is jutott volna.
-
q2w3
senior tag
Bazi jó a gém.
-
q2w3
senior tag
itt kaphattok kulcsot ha még nem késtek el : http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/screening.aspx
gyorsan regeljetek -
q2w3
senior tag
Ma este 19:00-tól lehet szerezni kulcsot, mert az EA 10.000 kulcsot dobál szét.
Úgy hogy kincskeresés lesz ma

-
Kraptor
őstag
válasz
skull2184
üzenetére
Nekem az első kliens jobban tetszett mint a mostani, egy csomó bug előjött ami az első kliensbe nem volt meg. Eléggé lagos még mindig, járművek beakadnak nagyon sok helyen van mit még rajta csinszolni. Eléggé BF2 feelingje van. Mint írtam feljebb egy nagyon jó mod-nak érzi az ember. Nem rossz, de szerintem BF2 jobb volt a hibáival is és sajna azok a hibák ugyanúgy megvannak itt is
-
skull2184
tag
sziaztok
aki már jácot a betával az kérem szépen hogy írjon le mindent jot és roszat mert nagyon kiváncsi vagyok mások vélenényére és mert én sajna le maradtam a betártol (nincs regisztrácios kodom) és legaláb így meg tudok pár dolgot a játékorol
-
skull2184
tag
mindenk
a leg fontosab az optimizmus már nem kel sokáig várni okt 10-ig ugyanis pontosan 5 hét és 2 nap van már csak hátra a battelfield 2142 megjelenésig
és utána találokzunk a harcmezökön
-
skull2184
tag
-
Kraptor
őstag
válasz
ThePunisher
üzenetére
Mostmá lehet, hogy sehonnan mert Fileplaneten is bezárult a beta sign-up egy darabig.
-
q2w3
senior tag
válasz
ThePunisher
üzenetére
ez egy béta verzió amiben egy pálya van és csak neten lehet vele játszani, de kell hozzá egy kód amit elég nehéz megszerezni. Nézd meg itt:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1140095419
Én is innen szedem az info-t. -
q2w3
senior tag
Itt van végre:http://www.p0wn.com/bf2142_beta/Battlefield_2142_FP_Tuning_Beta_client2.exe
és a másik: http://ab-hosting.com/Battlefield_2142_FP_Tuning_Beta_client2.exe
Mind kettő ugyanaz csak más oldalról. -
Kraptor
őstag
Fileplaneten van fenn.
-
skull2184
tag
szia
nos részben egyet értek veled és csak azért részben mert engem a töbi uj cucc is érdekel de legi inkáb a lépegetök érdekelnek névszerint az EU-tol az L-5 RISEIG és a PAC-tol a T-39 BOGATYR a két ellenfél teljes meg nevezése ez Európai Unió (EU - European Union) és az Ázsiai Koalíció (PAC - Pan-Asian Coalition). Az amerikaiak ezúttal kimaradnak a csatából ja itt a link ahonnan ezt tudom
[link]
-
Kraptor
őstag
Kijött egy új beta kliens.
-
sharpapa
senior tag
Biztos hogy nem fog sokáig lekötni de azért várom. Lehet flúgos vagyok de az a lépegető cucc teccik a legjobban, na meg a b.szott nagy hajók az égen amire fellőheti magát az ember azt lehet elfoglalósdit jáccani meg ilyesmi.
-
skull2184
tag
Szia
ez jo kérdés de én ugy döntötem hogy már ki birom ezt a bár hetet (Okt 10-ig) és akor meg veszem és nem adoki ki pénszt a betáért mert én csak ugy találtam betát hogy fizetni kelet volna érte de ha esetleg tudsz egy olyan helyet ahonan ingyen le lehet tölteni akor léci rakd fel a linket
-
q2w3
senior tag
Megéri leszedni a bétát?
-
Müge
tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Én speciel dolgozom, úgyhogy...

Már alig várom, hogy pénteken hazamehessek Magyarországra, akkor valszeg kipróbálom a gámát...
-
HDR renderin
senior tag
mi van mindenki eltünt vagy mi???
hellotok van még valaki???
sehol senki,mi van mindenki hibernálta magát vagy micsoda???
[Szerkesztve] -
HDR renderin
senior tag
videok,nézétek:[link]
-
Kraptor
őstag
Végül nem is olyan rossz, de nagyon BF2 érzése van az egésznek. Mint mondtam, majdnem olyan mintha egy nagyon jó mod-akl játszanál, mondjuk még eléggé bugos de nem olyan rossz, egy kicsit arcadosabb mint BF2. A járgányoknak egy nagy bajuk van szerintem, hogy nagyon sok tárgyba bele akadnak és ez egy picit zavaro. Itt van pár kép.
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
zsulboy
senior tag
Vannak fentartásaim a játékkal kapcsolatban,mert szerintem a BF2-t nem nagyon lehet felülmúlni!Lehet bukás lesz a vége!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kraptor
őstag
Elvileg mos tmég kell előfizetés fileplanetre és akkor van lehetőséged kipróbálni. Eléggé bugos még. Nem sokat próbáltam tegnap este egy kicsit főleg commanderként de a BF2 interface jobban tetszett. HUD egy kicsit kaotikus alapból de biztos lehet állítani rajta. Egy Titan pálya van a bétában Valrum a neve. Ez elvileg aszem az EUban lenne van elég sok járgány de egyik se az igazi valahogy az irányításuk hagy némi kivetnivalót. Összeségében egy BF2 modra hasonlít a legjobban amiben még nagyon sok bug van és van mit rajta dolgozni.
-
Kraptor
őstag
Fileplaneten van beta, majd leírom, hogy milyen volt miután lejött.
-
sharpapa
senior tag
Láttam egy videót nemtommár melyiket, az a helyzet, hogy én nem szeretem az ilyen jövőbeli játékokat, se a fantáziajátékokat, de ez tetszik. Talán a fegyverek miatt. De az is igaz hogy a jó öreg BF-es hangulat totális megölése lesz...
-
Müge
tag
Megjelent egy újabb videó, egy másik pályát mutat be:
[link]
Nagyon ígéretes...
-
Müge
tag
Itt az E3-as videó, immáron idegesítő megszakítások nélkül, aki még nem látta volna:
[link]
-
haha nemsoká lesz vmi beta cucc meg demo. vagy beta demo

-
Kraptor
őstag
Fileplaneten van egy 20 perces ingame movie.
-
Müge
tag
Ez csak egy átirat lesz vagy vadiúj engine-nel fog menni?

OFF:
Egyébként, ha már játéksorozatok elbarmolásáról van szó, nézzétek meg a Commandos: Strike Force-ot... Kb. 2 perc után kapcsoltam ki.
Egy etalon játékstílust sikerült tönkretenni.
Sztem óriási bukás lesz belőle... 
A gyalázat ott kezdődött, hogy a 7800 GTX kártyámmal nem engedett ocsmány gusztustalan 800x600-nál feljebb...
Gyakorlatilag egy II. vh-s FPS lett belőle, alá Call Of Duty, Medal. -
Zenty
őstag
Joh game lesz ez a téma király(legalábis elején nincs benne amcsi és ez egy nagy piros pont
!
Már csak azt kell elérnijük,hogy ne legyen annyira bugos mint bf2 és cheter halmazz!
Új movie hd minőségbe:
[link]
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
hája, csak NEM látszik, itt ez a baj! Pl. amikor szarvert keresek a bf-en belül, nincsen arra lehetősség, hogy üresseket NE hozzon fel, csak olyan, hogy teliket NE mutasson. De, ugye az üres szerverek többen vannak!
Illetve, ha lehettne játék kiegészitőre szűrni, konkrétan az EF-re gondolok, és nem a pályák között kellene bénázgattni. A másik, a BC és társaik. Tehát, meg lehettne oldani, hogy amely zászlókat nem lehet elfoglalni, oda NE tudjanak artit küldeni, repcsivel bombázni, illetve az onnan felszálló gépeket azonnal lelőni (még a kifutó felett), és sorolhattnám, mely dolgok a DC-ben megvoltak!
stb... -
P.Dude
őstag
Ez a játék a 22-ik században játszódik?
-
sharpapa
senior tag
Óóbazz ez nem lessz jó. Ugye az egész indult a Bf42-re, ami szerintem rohadt jó volt, mivel 2.vh, a legjobb fps téma. Persze helyenként a idolgozotság hiányos volt, de én még ma is szoktam vele menni. A Bf2-t már nem lehet uyg élvezni, nincs meg az a hangulata mint a 42-nek, ésakkor jön ez, ami szerintem hangulatában egy nagy nulla lessz, viszont gépzabáló...de ez csak az én véleményem, ugy izlések és pofonok...
-
Allien
veterán
Külömben, egyáltalán NEM nehéz a BF2-t felülmúlni! Már a BF1942 DC-je is JOBB volt ennél! Szerintem.
Kivéve, grafikailag, meg a bf2-ben erősebb a csapatjáték. Minden másban jobb talán a DC. De, ez magánvélemény.
Ha a csapatjátékot jobban előtérbe helyezik, akkor SOKKAL jobb lehet a game, mert a BF2 eléggé tré. Pl. a tank még mindig ''egyszemélyes'' igazából! Pedig ugye, ez NEM reális!
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
-
tr00p3r
addikt
ha kint lesz kipróbálom. remélem nem 2142-ben lesz, mert akkor már nem látom majd...
remélem nem kurvul el a játék és a játémenet mint a Rainbow Six illetve Ghost Recon sorozatoknál ez tapasztalható. azok is nagyon jól indultak aztán LOCKDOWn lett belőle... bár az GR: Advanced Warfighter-t PC-n még nem láttam....
[Szerkesztve] -
Battlefield 2142 topik:
DEMÓ LETÖLTÉSE ITT: [link] (1.1 GB)
Sziasztok! Szeretném ebben a hozzászólásban összeszedni a fontosabb tudnivalókat a játékról.
Megjelenés: 2006 október.
Patchek letöltése: [link]
Legfrisebb verzió: (2006-10-17) v1.1 [link]
Ajánlom mindenkinek, hogy a közeljövőben a FULL patcheket telepítsétek és ne az INCREMENTAL verziókat mert az előző rész a Battlefield 2 INCREMENTAL Patcheivel sok gond volt. Legjobb tudomásom szerint nincs nagyon nagy különbség a két játék közt, a 2142 a 2 -re ''épül''.
Hasznos link(ek):
bf2142help.atw.hu: [link]
Egy kis ízelítő: [link]
És néhány videó: [link]
Felszeretném hívni a figyelmet, hogy a WAREZ kérdések a topikban tiltottak! Vedd meg a játékot! Megéri a pénzét a sok hibája ellenére! Létezik WAREZ verzió de azzal nemtudsz neten játszani!
A hozzászólást 2006-10-25-én Pompi szerkesztette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Chrome
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

),

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sztem óriási bukás lesz belőle...
Kivéve, grafikailag, meg a bf2-ben erősebb a csapatjáték. Minden másban jobb talán a DC. De, ez magánvélemény.