Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
marilllyo #1778 üzenetére
A Hardline jobban van már optimalizálva. Sajnos mikor kiadták a BF4-et, akkor pár hónapig sok volt vele a baj, egy ideig a DICE javítgatta, majd a Visceral-ra lett bízva, ők gyomlálták ki belőle a sok bug-ot, javították a netkódot is, emiatt növekedett a gépigénye is.
-
spanglee001
addikt
válasz
marilllyo #1595 üzenetére
hát néztem yt vidiket, a 960m ről öcsémnek is olyan van, de 30-40 fps ek vannak a játékokban de van hogy 20 körülire droppol. Az meg nem játékra való. Aki teheti próbálja ki a 144hz monitort gsync és stabil 144fps el. Aki látta próbálta mind összespórolgatta a pénzt rá. Na az a gamer, meg a meghajtásához szükséges vas ami wqhd-ban kitol stabil 144fps-t , nem a 960M
artika: 2 kecskét egy fél zsák tyukot, és egy köszmétefát adnák érte
-
-
Xaels
félisten
válasz
marilllyo #1349 üzenetére
Vagy csak Pre-Alpha és nem volt minden bekapcsolva ne bugolja szét a videót.
Egyébként nekem már BF4-ben sem okozott örömöt a cuccok gyűjtögetése/unlockolása. BC2-nél még elvoltam vele meg úgy ahogy BF3-nál is, de nekem egyáltalán nem fognak hiányozni a lézerek, gripek, irányzékok meg a kismillió festés. Cod2-ben sem volt és évekig elvoltunk vele.
-
bul07
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz
marilllyo #300 üzenetére
a HL-t persze, de az EA volt a kiadó, a svédek szerintem olyan 2 évig csinálták a játékot, elég sok modell megvolt már készen nekik, amit nem kellett kitalálniuk, lerajzolniuk, az egész kreatív folyamat itt ki is esett ezen a téren
a BF1-nél nem tudnám rávágni teljes bizonyossággal, hogy csak a svédek műve, például Dan Mitre a Los Angeles-i DICE community managere, ő is ott volt a színpadon egy kicsit
de mivel a CEO is változott a BF4 óta (sokkal jobb irányba), valószínűleg nincs sürgetve a megjelenés, gondolom rendezettebbek a dolgok stúdión belül is, a Frostbite hibái és a netcode is rendbe lett téve, innen már "csak" rá kell pakolni az új modelleket meg játékelemeket, komolyabb kihívás lenne rajta rontani, mint jobbá fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest