Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Fiók update... sokadik live support ember. Sok email a TOS csapat fele.. semmi.
Ennyit a fiókomról a BF-ekről meg ami még rajta volt... a 8-900órákról amiket a 3-ba és a 4-be tettem.Még a livechat részleg se fér hozzá a TOS embereihez, csak ugyanazt az emailt irogatják de hiába irogatok oda nem fognak válaszolni.... ja és valami forum harassment van bejegyezve amikor fórum közelében sem jártam...
Tehát nem volt mit kitalálni a BF1 afrikai vételre... ezért kiválasztották hogy fórum valami szabálysértés és ezen cimszóval letiltották a föld alá a fiókomat... szép. Mindenféle figyelmeztetés meg minden nélkül.
Érdekes, másik fiókomon ott csücsül a régi afrikai áras BF1 EE... tényleg egy pici lépésen buktam volna el ezek szerint a rendes fiókommal?! Gáz...
Ugynézki most használhatom az uj fiókot amin csak bf1 lesz... de azért még akkor is mennék a 4-be pl... erről ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest