Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Na, ma én is belefutottam egy csalóba, szerencsére túl gyakran nem találkozom velük.
NegreMarron a kedves úr neve.
WH tuti van, de szerintem aim is, amint kijövök fal mögül, abba a pillanatban céloz és lő is.Szerk.: Nem válasz akart lenni
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
őstag
-
Ármester
válasz Németh Péter #33403 üzenetére
Írtam is, hogy nem túl gyakoriak nálam.
Megjelenés óta van nmeg a BF1, de szerintem egy kezemen össze tudom számolni hány csalóval találkoztam.Meccs közben ez is eltűnt, lehet admin rakta ki, lehet a rendszer, nem tudom. (Custom szerver volt)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Utóbbi 2-3 napban sikerült kipróbálnom a 10 órás trial-t.
Szerencsére pont egy map végére tudtam le, így nem volt nagy érvágás amikor kivágott az asztalra.
Kérdésem az volna, hogy itt pénzért lehet feloldani a fegyvereket és nem úgy van mint BF4-ben mondjuk, hogy fokozatosan nyílnak meg?
Medálok/küldetések teljesítése nélkül mennyire kerülök hátrányba?
Sikerült 20-as szintig jutnom. Nyitottam pár ládát, de csak skinek voltak benne. Gondolom annyi értelmük van mint CSGO-ban, hogy csak optikai tuning és más hatása nincs is.
Ha jól láttam akkor most Origin-en a Revolution akciós, ha megvenném akkor megmaradna minden amit a Trial alatt összeszedtem?Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #33405 üzenetére
utolsó kérdésre igen a válasz, megmarad az eddig összehozott progress
ingame pénzzel tudod feloldani a feloldható fegyókat, nem szintlépések után, mint BF4-ben, jól látod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zzola
titán
-
gyuromoj
veterán
Játékbeli pénzt hogy lehet gyűjteni? Vagy mi alapján kapom őket?
Valahol esetleg egy gyorstalpaló, hogy a különböző kasztoknál mik az ajánlott fegyverek az elején illetve mit érdemes megvenni később ha elérhetővé válik?
Egyelőre csak az első és utolsó kasztot próbáltam. (Assault és Scout talán?)
Másik kettőre rá se néztem még.
Amúgy ez a 24 euró jó ár gondolom. Revolution olyan mint ha megvenném az alapjátékot meg hozzá a premiumot?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ármester
válasz gyuromoj #33408 üzenetére
Játékbeli pénzt (Warbond) szintlépésenként kapsz.
Nálam ezek jöttek be az alap fegyerekből:Assault: Automatico/Model10 Shoti (Pl slug)/Hellriegel --> ezt viszont az Assault kaszt 10-es szintje után kapod csak meg.
Medic: Mondragon Storm / Selbtstadler 1916 (alap, távcső/optika nélküli mindegyiknél)
Support: MG15 Suppressive / BAR Optical
Scut: Egyik se, nem vagyok nagy sniperesRevolution Edition tartalmazza az alapjátékot és a premium pass-t is. Szóval abba minden dlc benne van, 24euró szerintem jó ár érte.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Na megvettem, remélem pár órát azért beletolok ebbe is. Mint az előzőekbe.
-
Aventador91
őstag
nem érdekel innen valakait egy samsung galaxy s7 gold 32gb, telekom? enyíím és eladóó. ez ilyen bf1 pro player edisön
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Nem tud valaki valami fasza only TSAR szervert? Az official szerverek pingelnek, és kopp üresek...
-
gyuromoj
veterán
válasz Aventador91 #33417 üzenetére
Azért szerencsére 2-3 meccsenként elkapom a fonalat és elég jól adja, viszont nagyon érződik hogy kéne neki az SSD, mert most egy "tároló" HDD-n van.
-
pucz
senior tag
-
Lendova
őstag
Aki szereti nézni a kezdés elötti képernyőt, annak must have egy SSD.
All fiat goes to zero.
-
voodoo98
addikt
Aki ma belép, squad xp-t kap:
Forrás: Twitter
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
nagyúr
válasz voodoo98 #33423 üzenetére
Kíváncsi lennék egy mai háborúban, ilyen világszintűben mi lenne... pl unalmukban twitterren meg instán meg facebookon lőnék e a fotókat a katonák.
Bár nem vagyok naív, tudom valszeg ezer ok miatt tiltva van/nem lenne elérhető...
De ma már 4K videókat tudnának lőni sima telefonokról is az egészről a tudósítók is... akár.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #33425 üzenetére
Az lenne, jah! Simán "élőben" menne az egész! 1-2 katona biztos liveolna, amennyit tud!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Tegla80
addikt
válasz voodoo98 #33423 üzenetére
Az is,de a lovet sem utaljak sosem mostanaban.....a multkorit ki sem irta,h adna......a mait majd este 8utan tudom megnezni mert melonap van estig.
Minden nap belepek par korre minimum,igy ugy erzem megjarna ha mar igerik.....es tojok a technikai gondjaikra,kudjek a pizt es a dobozokat,mert kell az egyeni xp boost.Sony® & PlayStation®
-
Aventador91
őstag
válasz FollowTheORI #33425 üzenetére
szerinted mi lenne egy globális háborúban? valószínűleg minden ország átmenne hirtelen észak korea styleba. el lennénk zárva a külvilágtól. oda lenne az eddig megszokott kis szar életünk. nem lenne net stb.
vagy szerintetek hagynák hogy mindenki élőzzön, hogy az ellenség tudja nézni facebookon hogy hova kell küldeni a raksikat?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Aventador91 #33429 üzenetére
Mint írtam, a naív énem azt mondja... persze, naná...
Meg szünetben lehetne BF-ezni...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #33429 üzenetére
En nem global warra gondoltam, inkabb helyi haborukra!
-
törölt tag
Üdv!
Most kezdtem a BF1-et, új a vasam is (i5 7500, 1060 3GB, 8GB ram, ssd)
Hát többre számítottam. Az fps értékek pályánként nagyon változók, 30-90-ig minden előfordul. A játék nem sima futású, egyáltalán. De ma valami hihetetlen lassú a betöltés, a menü rendszer, és maga a játék is. Nemhogy akad, szaggat, de nincs egy pillanata a játéknak, mi simán futna. Egy nagy szaggatás az egész. Csak nálam van ez a probléma?
-
Ármester
válasz #86952448 #33433 üzenetére
Nyugi, nálam is.
i5-4460/GTX 960 4GbSzinte minden pályán 30fps körül van, minden low-on, FHD-ban. Egyedül a Nivelle Nights nevű pálya ahol fixen 60fps van, ugyanezen beállíátsokon.
Amit viszont furcsálltam, hogy ma állítgattam a res. scale-t.
Egy próba erejéig levettem 25%-ra, de az fps az semmit nem ment feljebb. Ugyanúgy 30 körül tanyázott.i7 kell a játéknak, nagyjából ennyi a gond.
-
Redneck
nagyúr
Haver Windows 8.1-en tolja 4460-nal 16GB RAM-mal és GTX 1060 3GB-tal, és nem lowon vagy mediumon. Igaz hogy a 4460 nem valami combos CPU de be lehet lőni a játékot élvezhetőre.
Ezt esetleg érdemes megpróbálnotok, nekem i7-tel sem volt egyből jó, manuálisan kellett beállítanom jóra.
Nálam egy 8-9 éves HDD-n van az 1, Windows 7 64 bit, 378.92-es nV driver, nvapi64.dll átnevezéssel szoktam vele játszani.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
törölt tag
Értem, tehát i7.
Szóval tegnap nem volt gond a játékkal. Többre számítottam úgy általában, de futott, élvezhetően. Ma viszont szaggat, még a menü rendszer is. A mai napi problémámmal egyedül vagyok? Mert akkor a rendszeremmel történt valami. (Az egyik hülye program nemrég kért egy 3.5-ös keretrendszert...)
-
őstag
-
anubis6
aktív tag
válasz #86952448 #33433 üzenetére
Csekkold le ezt meg ezt, hátha neked is a frissítéssel szarakodik.. értelemszerűen a monitorodnak megfelelő pontos érték a jó.. 60.0000 pl, mert amúgy bírnia kéne az i5-nek is, de a 8G ram az kevés sajna..
whitezo88 & Németh Péter Hogy nektek mennyi időtök van játszani..
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
Aventador91
őstag
Buék mindenkinek
-
voodoo98
addikt
válasz anubis6 #33441 üzenetére
Volt pár hét, amíg 8gb ddr4 3333mhz-es rammal játszottam, 3200mhz-en. 7-7.5gb-ot evett. És nem vettem észre semmilyen laggot vagy hátrányt. Viszont, amikor visszaraktam a 16-ot, akkor 11gb-ot evett. Tehát, ha tud, eszik, de nekem 8-cal is volt. Nyilván jobb a 16.
(6800k 4.2ghz, 1080ti 11gb vram, 1440p, ultra-n, post processing medium, dx11, res. scale 100%)(#33444) Aventador91
BUÉK![ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Aventador91 #33444 üzenetére
Buék mindenkinek!
-
feco70
senior tag
Buék mindenkinek!
-
EczkE
veterán
BUEK!!
Asszem mindenféleképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest